Zubní implantáty v Maďarsku

budapest 1 titanový implantát
Napsal Manuella

Zubní implantologie v Maďarsku je velmi dobře známá, a to nejen díky kvalitě tamních zubařů, ale také díky cenám, které jsou ve srovnání s Evropou velmi příznivé. Zde se dozvíte vše, co potřebujete vědět o zubní implantologii v Maďarsku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje ozubních implantátech v Maďarsku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena zubního implantátu v Maďarsku

Průměrná cena zubního implantátu v Budapešti v Maďarsku je 450 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 400 do 500 eur.

PostupCena v eurech
Zubní implantát Alpha-Bio v Maďarsku440 €
Zubní implantát Straumann640 €
Protetický abutment Alpha-Bio150 €
Kovokeramická korunka220 €
Zirkonová korunka300 €
Kompletní dočasná snímatelná protéza280 €

Zubní implantáty: pro koho jsou určeny?

Zubní implantáty jsou určeny lidem, kteří přišli o jeden nebo více zubů, nebo kteří o ně teprve přijdou.

Zde jsou uvedeny profily, kterých se nejčastěji týká nasazení zubní protézy:

  • Lidé trpící pokročilým onemocněním parodontu. Tato onemocnění oslabují dásně a/nebo čelistní kost. Zuby již nedrží správně na svém místě a implantáty jsou nejlepším řešením;
  • Lidé se zubními cystami;
  • Některé zlomeniny zubů, pokud zasahují část kořene;
  • Lidé, kteří již přišli o jeden nebo více zubů;
  • Lidé, kteří nosí zubní náhradu, ale rádi by se jí zbavili.

Maďarsko, oblíbená destinace pro dentální implantologii

Do Budapešti v Maďarsku se sjíždí nespočet lidí, aby si nechali zavést zubní implantáty. Maďarští zubaři jsou proslulí kvalitou péče a zubních implantátů, které jsou schopni poskytnout.

Maďarsko je vyspělou zemí v oblasti zubní chirurgie, zejména implantologie. Odhaduje se, že každý rok navštíví zubní kliniku v Maďarsku kvůli tomuto typu operace více než 50 000 cizinců.

Kromě dokonalé kvality a dovedností maďarských zubařů je země proslulá velmi přísnými pravidly a normami, kterými se řídí zubní kliniky.

Profesionalita, dokonalá hygiena a supermoderní infrastruktura jsou zárukou toho, že o vaše zuby bude postaráno v těch nejlepších možných zdravotních podmínkách.

Levnější ceny zubních implantátů v Maďarsku

Maďarsko vyniká také atraktivními cenami. Cena zubního implantátu v Maďarsku je totiž mnohem dostupnější než v Evropě. Snadno se můžeme setkat s tím, že operace stojí o 50 % méně než v Evropě, a někdy i více!

Pro srovnání si uveďme příklad evropských pacientů, kteří si přejí kompletní zubní implantát (tj. implantát, šroub a protézu nesenou implantátem). Průměrné náklady v rámci Evropy se odhadují na 2 000 eur, zatímco na maďarské zubní klinice je to pouze 1 000 eur.

Za samotný implantát můžete v Evropě zaplatit 1 000 eur, zatímco v Maďarsku jen 450 eur. Rozdíl je zřejmý. Nezapomeňte, že se to týká pouze voperování jednoho implantátu, takže si dokážete představit, jakou úsporu může získat pacient, který si musí nechat voperovat implantátů několik.

Proč jsou ceny v Maďarsku atraktivnější?

Upřímně řečeno, vysvětlení je poměrně jednoduché: je to kvůli životní úrovni. Kupní síla a průměrná mzda jsou v Maďarsku mnohem nižší než v jiných evropských zemích. Je tedy přirozené, že zubní ošetření by mělo být mnohem levnější.

Nedělejte však z ceny zákroku jediné kritérium pro výběr zubaře v Maďarsku.

Jsou zubní implantáty v Maďarsku hrazeny?

V Maďarsku platí evropské standardy, což znamená, že úhrady jsou stejné jako ve zbytku Evropy. Zubní implantáty jsou v Maďarsku považovány za formu stomatologického ošetření, a proto nejsou nijak hrazeny. Proto budete muset zaplatit plnou částku, abyste mohli podstoupit zákrok a vylepšit svůj chrup.

Jak si v Maďarsku pořídit zubní implantáty?

Postup náhrady chybějících nebo vypadávajících zubů je poměrně jednoduchý. Nejprve je třeba vybrat si kliniku, kde operaci podstoupíte.

Výběr správné zubní kliniky

Jak jsme již řekli, ne všechny maďarské zubní ordinace jsou si rovny. Je nezbytné, abyste si vybrali kvalitní kliniku, která je známá zkušenostmi svých zubařů a moderností svého vybavení. Není těžké ji najít jednoduchým vyhledáváním na internetu. Vyberte si 2 nebo 3 kliniky a vyžádejte si cenovou nabídku, abyste si vybrali tu nejlevnější a nejvhodnější pro vaše potřeby.

Vyžádání cenových nabídek od nejlepších klinik v Maďarsku vyřídíme za vás a odpovědi vám poskytneme co nejrychleji.

Letenka a hotel

Jakmile znáte datum a místo schůzky se zubním lékařem, zbývá už jen připravit se na cestu. Rezervujte si letenku na velký den a hotelový pokoj na dobu, po kterou budete v zemi pobývat. Konečně jste připraveni!

Zubní cestovní kanceláře

Můžete využít služeb zubní cestovní kanceláře. Jedná se o zařízení, která se postarají o celou proceduru.

Především tyto agentury znají nejrenomovanější kliniky v zemi a budou vám schopny nabídnout nejlepší poměr ceny a kvality a nejvhodnější nabídky na zubní ošetření, které potřebujete.

Zubní cestovní kanceláře také vyjednají ceny s hotely, aby vám pomohly ještě více ušetřit, a zarezervují pro vás letenku.

Proč si vybrat Maďarsko a ne jiné destinace?

Maďarsko není jedinou zemí, která je známá svou lékařskou turistikou, zejména v oblasti zubní chirurgie. Ve skutečnosti jsou i další destinace, jako například Turecko, dobře známé jak kvalitou poskytované péče, tak velmi příznivými cenami.

Pokud si jako Evropan zvolíte Maďarsko jako svou destinaci, můžete si za ošetřením udělat relativně krátkou cestu. Maďarsko není geograficky tak daleko. Cesta je krátká a především levnější, což je velkou výhodou, zejména proto, že se všichni snažíme co nejvíce ušetřit.

Dalším důvodem, proč si vybrat Maďarsko, je jeho členství v Evropské unii. Mít za cíl svého stomatologického ošetření členskou zemi EU má řadu výhod, počínaje tím, že nemusíte získávat vízum. Do Maďarska můžete snadno vycestovat, aniž byste museli absolvovat nějaké procedury, na rozdíl od jiných zemí, které jsou známé kvalitou a cenou ošetření.

Druhou výhodou je, že Maďarsko jako člen EU uplatňuje velmi přísná hygienická a zdravotně bezpečnostní pravidla. Evropská unie má v těchto oblastech nejpřísnější normy, což je uklidňující a důležité kritérium.

Jak se v Maďarsku zavádí zubní implantát?

Jakmile dorazíte na místo určení, může konečně začít lékařský zákrok, při kterém vám budou zubní implantáty nasazeny. Zákrok má několik fází, o kterých byste měli být předem informováni.

Konzultace k implantátům

Nejprve se s vámi v ordinaci setká lékař, aby vám vysvětlil postup:

  • Fáze 1: Výběr materiálu. Dáváte přednost bělosti a pevnosti zirkonu? Nebo větší biokompatibilitu titanu?
  • Etapa 2: Praktický lékař se musí ujistit, že je operace proveditelná a že neexistují žádné zdravotní kontraindikace. Za tímto účelem se lékař opírá o komplexní lékařské snímky (stav vaší čelisti, dásní atd.) a poté sestaví plán léčby.

Nasazení zubního implantátu

V této fázi začíná jít do tuhého. Obecně se zavádění zubních implantátů v jednotlivých zemích neliší, jedná se o stejný chirurgický zákrok:

  • Lokální anestezie
  • Naříznutí dásně, aby se dosáhlo na kost. Vytvořený otvor musí mít stejnou velikost jako implantát, který bude umístěn.
  • Implantace šroubu
  • Sešití dásně.

Další krok, nasazení korunky nebo můstku, může proběhnout až po 2 až 4 měsících, což je doba potřebná k tomu, aby se vše zahojilo a implantát se pevně spojil s kostí.

Přesto zůstanete v Maďarsku ještě několik dní, abyste mohli podstoupit vyšetření, která určí, zda byla operace úspěšná.

Nasazení korunky nebo můstku

Několik měsíců po první návštěvě se vrátíte do Maďarska na druhou etapu:

  • Na zubní implantát se nasadí umělý zub.

Zub zhotoví zubní lékař pomocí nejlepších nástrojů (pokud si vyberete kvalitní kliniku) tak, aby byl přizpůsoben vaší situaci.

Nasazená fixní částečná zubní náhrada může být korunka nebo můstek. Můstek je zubní protéza, která spočívá na dvou zubech obklopujících chybějící zub a využívá je jako pilíře.

Pooperační lékařská péče

Po úspěšném dokončení operace bude pacientovi poskytnuta lékařská péče, aby se zajistilo, že protéza nebo protézy správně sedí. Poté obdržíte od zubního lékaře pokyny, které je důležité do puntíku dodržovat, pokud nechcete, aby se vaše protéza odlepila nebo poškodila.

Dbejte tedy na to, abyste byli disciplinovaní a poslouchali lékaře. Mezi nejdůležitější pokyny, které obdržíte, patří pokyny týkající se ústní hygieny, včetně pravidelného čištění zubů.

Kolik stojí zubní implantát v Maďarsku?

Konečná otázka! A ta, která vede statisíce pacientů k tomu, aby se rozhodli pro operaci zubních implantátů v Maďarsku, je cena tohoto zákroku. Cena zubní operace na břehu Dunaje může být až o 50 % levnější než v Evropě. Za zubní implantát v Budapešti můžete zaplatit 400 až 500 eur. Tato cena se však liší podle použitých technik, složitosti úpravy a pověsti chirurga. Chcete-li získat přesnou cenu a vyjádření nejlepšího zubního chirurga v Budapešti, požádejte o individuální cenovou nabídku.

Závěr

Pokud si nevíte rady s výběrem, můžeme vám pomoci, aby vaše operace byla úspěšná, a to za sníženou cenu.

1

Coordinatrice

Zanechte nám své kontaktní údaje pomocí formuláře. Náš koordinátor vás bude kontaktovat zprávou přes Whatsapp nebo e-mailem pro bezplatnou předběžnou diagnostiku vašeho nosu.

Požádá vás o fotografie a vaše cíle, aby mohlazískat názor zubního chirurga.

2

Chirurgien

Pokud bude chirurg schopen splnit vaše cíle a dá nám zelenou pro váš zubní implantát, zašleme vám zdarma nezávaznou individuální nabídku.

A pokud budete souhlasit, vše zařídíme za vás:
Letenku, taxi, hotel, zubní implantát, léky a především skvělou prohlídku Budapešti s průvodcem.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Manuella

Jmenuji se Manuella Fiorentini. Jsem zkušená marketingová pracovnice v oblasti zdravotnických prostředků a farmaceutického průmyslu. S více než sedmiletou praxí jsem pracovala na kreativních a strategických pozicích při přípravě marketingových kampaní, uvádění výrobků na trh a mezinárodních konferencí.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️