Zubní dýhy v Maďarsku

zubní dýhy cena maďarsko budapešť 1
Napsal Manuella

Vše, co potřebujete vědět o zubních dýhách v Maďarsku! Jaká je průměrná cena v Budapešti? Naše tipy pro úspěšné zhotovení zubních dýh v Maďarsku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o zubních dýhách v Maďarsku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu zdravotnického pracovníka.

Kolik stojí zubní fazety v Maďarsku?

V Maďarsku stojí kompozitní fazeta 200 až 300 eur a keramická fazeta 300 až 400 eur. Cena zubní dýhy se liší podle použitého materiálu, složitosti pacienta, pověsti chirurga a délky pobytu.

Typy fazetCena v eurech
Kompozitní zubní dýha235 €
Keramická dýha350 €
Porcelánová dýha320 €
Zirkoniová zubní dýha230 €
E-max zubní dýha300 €

Zubní dýhy: zubní ošetření v Maďarsku

Zubní dýhy jsou jedním z nejoblíbenějších ošetření v zubním lékařství. Tento typ ošetření obnovuje lesk zubů a poskytuje esteticky příjemný výsledek.

Zubní dýhy jsou však poměrně drahé, a protože jsou považovány za komfortní ošetření, nejsou hrazeny francouzským systémem sociálního zabezpečení. Pokud si chcete nechat nasadit zubní fazety, aniž byste zruinovali svou peněženku, můžete se poohlédnout jinde.

Mezi nimi je velmi oblíbenou destinací Maďarsko, a to z několika důvodů. Bez dalších podrobností se dozvíte všechny důvody, proč je vhodné nechat si v Maďarsku nasadit zubní dýhy.

Co jsou to zubní dýhy?

Zubní dýha je tenká vrstva porcelánu, která se aplikuje na přední zuby. Bílá, tato zubní dýha vám umožní mít zdravé a především vysoce estetické zuby. Zubní dýhy jsou velmi tenké, zpravidla ne silnější než 0,6 nebo 0,7 mm.

Jedná se o skořepinu, která se nasazuje pouze na viditelnou část zubu. Jinými slovy, zadní část zubu zůstává nezakrytá, což neznamená žádný estetický rozdíl.

Zubní dýhy jsou tedy součástí estetické stomatologie, což znamená, že hlavním cílem není vyléčit nemoc nebo vyléčit zub, ale spíšezlepšit vizu ální vzhled zubů.

Kdo může mít ze zubních fazet prospěch?

Existuje mnoho pacientů, pro které jsou zubní fazety vhodným ošetřením. Především všichni, kteří mají zažloutlé zuby a u nichž bělení zubů nepřineslo přesvědčivé výsledky.

Tento typ stomatologického ošetření je však vhodný také pro každého, kdo má jiné vady předních zubů, jako je například překrývání, mezery mezi zuby nebo jakékoli nevhodné postavení.

Zubní dýhy, pro které zuby?

Jak bylo uvedeno výše, zubní dýhy jsou protetickým zařízením určeným ke zlepšení vzhledu zubů. V žádném případě se nejedná o stomatologický zákrok určený k vyléčení zubu nebo zubní patologie.

Proto mají zubní dýhy smysl pouze v případě, že jsou aplikovány na viditelné zuby, tj. na přední zuby. Někteří zubní lékaři začínají aplikovat dýhy na premoláry, takže například všechny zuby viditelné v úsměvu jsou bílé a dobře tvarované.

Za tímto bodem nemá absolutně žádný smysl aplikovat zubní dýhy, protože tyto oblasti jsou v každodenním životě neviditelné.

Viz také: Zubní implantáty v Maďarsku

Výhody zubních fazet

Jak jsme viděli, zubní dýhy nabízejí pacientovi mnoho výhod. Z praktického hlediska lze výhody zubních dýh shrnout do 3 základních bodů:

  • Mění barvu zubů: zubní dýhy poskytují spolehlivější a především dlouhodobější výsledky než tradiční metody bělení zubů. Ty jsou často kritizovány pro své smíšené výsledky.
  • Korekce špatně postavených zubů: Zubní dýhy jsou dobrým řešením pro zakrytí i těch nejvýraznějších nesouměrností. Pro ty, kteří se chtějí vyhnout ortodontické léčbě, je tato metoda ideální.
  • Zlepšuje tvar zubů: Zubní dýhy také korigují problémy spojené s příliš malými, zlomenými nebo jednoduše nedokonalými zuby.

Jak vidíte, zubní dýhy maskují téměř všechny myslitelné vady předních zubů. Je to jednoduché a účinné řešení pro pacienty, kteří chtějí obnovit atraktivní a zářivý úsměv, aniž by museli podstoupit zdlouhavé a složité ošetření.

Maďarsko, oblíbená destinace pro zubní dýhy

Maďarsko je jednou ze zemí s nejvyšší mírou lékařské turistiky za účelem ošetření zubů, zejména fazet. Zubní fazety v Maďarsku mají mnoho výhod, počínaje úsporou nákladů.

Ceny za fazety v Maďarsku jsou podstatně dostupnější než v Evropě. Cena zubních fazet v Evropě se odhaduje na 600 až 1 000 eur, zatímco v Maďarsku je to pouze 350 až 400 eur. Pokud si necháváte nasadit více zubních fazet, je třeba tento rozdíl vynásobit.

Necháme vás spočítat, kolik můžete ušetřit, když pojedete do Maďarska, zejména proto, že zubní fazety nejsou hrazeny ze sociálního pojištění. Existují případy, kdy náklady hradí vzájemné pojištění nebo zdravotní připojištění, ale ty jsou velmi vzácné.

Bezvadná kvalita péče

Maďarsko sice nabízí dostupné ceny za zubní ošetření, ale rozhodně ne na úkor kvality. Země je proslulá kvalitou svých zubařů, kteří jsou zkušení a vysoce kompetentní, a také kvalitou svého vybavení.

Kliniky v Budapešti a dalších městech země jsou vybaveny nejmodernějším zařízením, které odpovídá nejnovějšímu vývoji v oblasti medicíny. Když si tedy necháte v Maďarsku nasadit zubní fazety, můžete si být jisti, že budete v těch nejlepších rukou, které provedou ošetření tím nejlepším možným způsobem.

Cena a kvalita jsou klíčovými faktory při výběru této země pro vaši zubní turistiku.

Nabízí se tedy otázka, proč jsou ceny tak příznivé, když se kvalita minimálně vyrovná ošetření v Evropě. Odpověď je poměrně jednoduchá a souvisí s životní úrovní a kupní silou v Maďarsku, které jsou mnohem nižší než v Evropě. V důsledku toho je zubní a lékařská péče obecně mnohem levnější.

Viz také: Zubní dýhy v Turecku

Proč si mezi ostatními zeměmi vybrat právě Maďarsko?

Je třeba poznamenat, že Maďarsko není jedinou zemí, která nabízí kvalitní zubní péči za velmi přijatelné ceny. Podobné služby nabízejí i země, jako je Turecko. Proč si tedy vybrat právě Maďarsko a dát mu přednost před jinými destinacemi?

Blízký a levný výlet

Maďarsko je z geografického hlediska poměrně blízko Evropě. To vám dává výhodu levného a rychlého cestování za zubním ošetřením. Na rozdíl od jiných zemí lze zubní fazety v Maďarsku nasadit rychle, díky krátkým a cenově dostupným letům.

Velmi přísné hygienické normy

Maďarsko je členem Evropské unie, a proto jsou hygienická opatření a standardy uplatňované na klinikách stejné jako v Evropě a zemích EU.

Tyto normy jsou považovány za jedny z nejpřísnějších na světě, což zaručuje optimální bezpečnost vašeho zubního ošetření. Stejnými standardy se může pochlubit jen málo jiných zemí proslulých lékařskou a zubní turistikou. To je opět velká výhoda, která převažuje ve prospěch Maďarska.

Typy zubních fazet v Maďarsku

Zubní dýhy, které si můžete nechat v Maďarsku nasadit, se dělí do různých kategorií. Tyto různé typy fazet se liší povahou materiálu, ze kterého jsou vyrobeny. Ne všechny zubní fazety mají stejné vlastnosti a jsou více či méně vhodné v závislosti na profilu pacienta.

Kompozitní fazety

Kompozitní fazety z pryskyřice patří k nejlevnějším na trhu. Jsou velmi cenově dostupné, a proto jsou oblíbené u pacientů s relativně nízkým rozpočtem. Kompozitní fazety jsou také velmi vhodné pro zakrytí zubních trhlin. Jejich životnost je však omezená, předpokládaná životnost je přibližně 5 let.

Zirkoniové fazety

V tomto případě je keramický kryt umístěn na zirkoniový rámec. Tento materiál je rovněž velmi účinný při dodávání estetického vzhledu zubů.

Díky své pevnosti zirkonium zajišťuje delší životnost zubních fazet. Navíc nepropouští světlo, takže je o to účinnější i pro ty nejpoškozenější zuby, které budou vypadat bělejší než kdykoli předtím.

Viz také: Cena zubních fazet Lumineers v Turecku

Dýhy E-max

Zubní fazety E-max jsou vyrobeny z porcelánu. Nabízejí nejlepší kvalitu na trhu a jsou také mimořádně odolné. Kromě estetického vzhledu jsou fazety E-max nesrovnatelně realistické, takže jsou prakticky nerozeznatelné od skutečných zubů. Dentální fazety E-max vydrží bez poškození více než 15 let a nabízejí stále stejně zářivě bílý úsměv.

Za značné výhody, které nabízejí, jsou fazety E-max nejdražší na trhu.

Viz také: Cena zubních fazet Emax v Turecku

Fotografie před a po zubních fazetách

Jak se zubní fazety nasazují v Maďarsku

Když navštívíte zubní kliniku nebo ordinaci v Maďarsku, je s nasazením fazet spojena řada kroků.

Úvodní pohovor a tvarování fazet

Nejprve si domluvíte úvodní schůzku se zubním lékařem, který vám podrobně vysvětlí typ zákroku, který se chystáte podstoupit. Poté přistoupí k přípravě.

Ta zahrnuje odstranění 0,6 až 0,7 mm vnějšího povrchu vašich zubů a přibližně 1,5 mm jejich okrajové plochy. To odpovídá tloušťce budoucích fazet, které budou nasazeny.

Dále zubař pořídí otisk tvaru vašich zubů, protože zubní dýhy musí být vyrobeny na míru, aby vyhovovaly vašemu chrupu.

Kromě tvaru se během tohoto pohovoru rozhodne i o přesné barvě nasazovaných zubních fazet, a to z mnoha odstínů bílé. Zubní lékař vám může poradit, jaký odstín zvolit podle vašeho profilu, ale konečný výběr je na vás.

Během této první schůzky vám zubní lékař také nasadí dočasné fazety, které budou mezitím chránit vaše zuby.

Zhotovení fazet

Výroba zubních fazet na míru trvá 3 až 5 dní v závislosti na počtu fazet, které je třeba zhotovit, náročnosti jejich tvarování a zkušenostech zubního lékaře. Operace se provádí v pracovní dny. Mezitím si můžete užívat dny jako turista v zemi.

Nasazování fazet

Konečně přichází velký den. Chirurg odstraní již nasazené dočasné fazety a poté přejde k nasazení trvalých fazet. Operace probíhá s maximálním respektem k hygienickým normám, protože při jejich nedodržení by mohlo dojít k tomu, že dýhy nebudou vůbec nasazeny. Vám už zbývá jen obdivovat výsledek!

Jak si vybrat zubní kliniku v Maďarsku?

Měli byste si uvědomit, že ačkoli zubní fazety nejsou nejsložitějším zákrokem, musí být bezpodmínečně nasazeny kompetentním lékařem. Nedostatečná hygiena nebo nesprávně nasazená fazeta může způsobit infekci dásní, nemluvě o nutnosti fazety odstranit a nasadit nové.

Je tedy naprosto důležité vybrat si kvalitní zubní kliniku nebo ordinaci. Ačkoli je Maďarsko známé kvalitou své stomatologické péče, ne všichni zubaři v zemi jsou si rovni. Jsou zde jak schopní lékaři, tak i jiní, kteří jsou na tom mnohem hůře.

Chcete-li si vybrat, držte se nejrenomovanějších klinik v zemi. Můžete se také obrátit na specializované agentury, které vám zprostředkují schůzky s těmi nejlepšími klinikami.

A co víc, tyto agentury se postarají o zbytek, zarezervují za vás letenku a hotelový pokoj!

Kolik stojí zubní fazety v Maďarsku?

Konečná otázka! A ta, která vede statisíce pacientů k tomu, aby se rozhodli pro zubní dýhy v Maďarsku, je cena tohoto zákroku. Náklady na zubní zákrok na břehu Dunaje mohou být až o 50 % levnější než v Evropě.

Počítejte s tím, že za fazety Emax nebo Lumineers v Budapešti zaplatíte 200 až 400 eur. Tato cena se však liší podle použitých materiálů, složitosti zákroku a pověsti chirurga. Chcete-li získat přesnou cenu a vyjádření nejlepšího kosmetického chirurga v Budapešti, požádejte o individuální cenovou nabídku.


Pokud je pro vás výběr obtížný, můžeme vám pomoci, aby vaše operace byla úspěšná, a to za sníženou cenu.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Manuella

Jmenuji se Manuella Fiorentini. Jsem zkušená marketingová pracovnice v oblasti zdravotnických prostředků a farmaceutického průmyslu. S více než sedmiletou praxí jsem pracovala na kreativních a strategických pozicích při přípravě marketingových kampaní, uvádění výrobků na trh a mezinárodních konferencí.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️