Žaludeční balón v Tunisku

žaludeční balón cena Tunisko 1
Napsal Maria

Gastric Banding Clinics v Tunisku za nejlepší cenu. Najděte lékaře specializující se na bariatrické operace a porovnejte ceny, náklady a názory.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o bandáži žaludku v Tunisku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu zdravotnického pracovníka.

Jaká je cena žaludeční bandáže v Tunisku?

Průměrná cena žaludečního balonu v Tunisku je 1 900 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 1 600 do 2 200 eur. Tato cena zahrnuje celý léčebný pobyt: operaci, pooperační léčbu, transfer z letiště a hotelu, pobyt na klinice a jazykovou asistenci. Zahrnuje také pooperační léky, například doplňky stravy.

ZákrokCena v eurech
Žaludeční balón v Tunisku1900 €

Bandáž žaludku v Tunisku: kompletní průvodce

Pokud se pro vás hubnutí ukázalo být skutečnou překážkovou dráhou, může být nejlepším řešením nasazení žaludečního balonu v Tunisku. Toto zařízení, které se zavádí do žaludku, pomáhá obézním lidem zhubnout tím, že vytváří pocit sytosti. Bez deprivace nebo škodlivých účinků je žaludeční balon dočasnou bariatrickou léčbou. Její úspěch do značné míry závisí na zdravém životním stylu a vyvážené stravě.

Pro účinnou léčbu žaludečním balonem se vydejte do Tuniska. Země nabízí nejlepší kliniky a nejlepší chirurgy, přičemž vaše zdravotní cesta je plně hrazena. To vše za nejlepší cenu. Zde je bližší pohled na balonování žaludku v Tunisku.

Co je to žaludeční balón v Tunisku?

Žaludeční balon je zařízení v podobě balonku, které se dočasně umístí do žaludku, aby vám pomohlo zhubnout. Je vyroben ze silikonu, polyká se perorálně nebo endoskopicky a poté se umístí do žaludku. Poté se naplní fyziologickým roztokem, který ho nafoukne a navodí pocit sytosti, čímž se sníží kapacita vašeho žaludku. Žaludeční balón se doporučuje používat po dobu 6 až 12 měsíců.

Žaludeční balon je neinvazivní zákrok, který pomáhá obézním lidem zhubnout. Funguje tak, že omezuje množství jídla a pití, které můžete spolknout.

Bezchirurgického zákroku je prakticky bez rizika pro lidi trpící obezitou, kteří již zahájili dietu bez úspěchu. Nevyžaduje žádné další úsilí ani odříkání, ale musí být doprovázena zdravým životním stylem. Doporučujeme zdravou, vyváženou stravu a pravidelný pohyb.

Jaký je ideální profil kandidáta na operaci žaludečního balonu?

Operace žaludečním balonem v Tunisku je ideální pro :

  • Lidé s nadváhou a BMI 30 až 40.
  • Obézní pacienti s komplikacemi spojenými s obezitou: diabetes 2. typu, vysoký krevní tlak, hyperglykémie.
  • Lidé s nadváhou, kteří potřebují zhubnout před podstoupením další chirurgické léčby.

Pokud spadáte do jedné z výše uvedených kategorií, pak pro vás může být vhodný žaludeční balón. Lékařské poradenství a hloubkové testy však potvrdí, zda je pro vás tento zákrok přínosný.

Jak se zákrok žaludečním balonkem provádí?

Zákrok žaludečním balonem v Tunisku vyžaduje hospitalizaci na 2 až 3 dny. Provádí se na nejlepších klinikách v regionu. Provádí ji zkušený a kompetentní chirurg, který má potřebné know-how.

Při operaci se používá inovativní vybavení a moderní technologie. To zajišťuje bezrizikový zákrok s 99% zárukou výsledku.

Zahraniční pacienti, kteří si chtějí v Tunisku nechat implantovat žaludeční balón, budou mít během svého lékařského pobytu k dispozici kompletní péči od A do Z. Profesionální a specializovaný tým vás bude doprovázet od okamžiku objednání pobytu a od příjezdu do Tuniska až po pooperační sledování.

Jak se připravit na operaci žaludečního balonu v Tunisku?

Operace žaludečního balonu v Tunisku vyžaduje, abyste se připravili na řadu věcí:

  • Jíst zdravou stravu: žádné nadbytky ani deprivace. Váš dietolog vám sestaví dietní plán, který bude odpovídat vašim výživovým potřebám.
  • Přestat konzumovat alkohol, tabák a nikotin
  • Přestat užívat některé léky.
  • Zapojte se do fyzické aktivity, abyste své tělo připravili na zotavení.
  • Na žádost chirurga, nutričního specialisty nebo anesteziologa proveďte lékařská vyšetření (žaludeční vřed, např. hiátová kýla, by mohl zabránit nasazení žaludečního balónu)

Jak funguje balónování žaludku v Tunisku?

Tento typ operace trvá 20 až 30 minut v celkové anestezii. Provádí ji endoskopicky z kušený chirurg. Protože budete na operačním stole pohodlně spát, nebudete nic cítit.

Operační postup začíná endoskopickým vyšetřením vašeho jícnu, aby se zjistilo, zda v něm není něco, co by mohlo bránit umístění žaludečního balónku. Poté chirurg zavede žaludeční balon a naplní jej fyziologickým roztokem. Celý proces probíhá pod endoskopickou kontrolou. Po zavedení a nafouknutí balónku budete několik následujících hodin pod lékařským dohledem, než budete moci odejít.

Co se stane po operaci?

Po operaci můžete mít v ústech pocit slané chuti. Může také dojít k výronu malého množství tekutiny. To bude trvat přibližně týden.

Ošetření žaludečním balonem je dočasné. Po 6 měsících jej lze endoskopicky odstranit . Lékař vám může doporučit, abyste si nechal/a nasadit nový balónek, a to v závislosti na množství tělesného tuku, které jste ztratil/a nebo které chcete ztratit.

Po celou dobu léčby budete pod dohledem lékařského týmu. Odborník na výživu vám doporučí specifický dietní plán, abyste zabránili přibývání na váze.

Opatření, která je třeba dodržovat po balónování žaludku v Tunisku

Po operaci žaludečního balonu v Tunisku budete muset změnit své stravovací návyky a přijmout několik opatření, aby byla léčba účinná. Kromě stravovacího plánu, který musíte dodržovat, budete také požádáni, abyste :

  • Po operaci jíst pomalu a šetrně.
  • Ve druhém pooperačním týdnu začněte s měkkými potravinami a od čtvrtého týdne s tvrdými potravinami.
  • Nepít během jídla, ale 30 minut před nebo po něm
  • Jezte alespoň 2 hodiny před spaním, abyste se vyhnuli žaludečnímu refluxu
  • Pravidelně cvičte.
  • Omezit konzumaci alkoholu a perlivých nápojů. Bude zakázáno až do čtvrtého pooperačního měsíce.

Kolik stojí žaludeční balón v Tunisku?

Cena žaludečního balonu v Tunisku se pohybuje mezi 1 600 a 2 200 EUR, což zahrnuje všechny aspekty zdravotní turistiky, tj. lékařský zákrok, předoperační vyšetření, taxi, ubytování, jazykovou asistenci a léky.


Kontaktujte nás, pokud si přejete individuální cenovou nabídku na projekt umístění žaludečního balonu v Tunisku. Nasměrujeme vás na kompetentní odborníky a zajistíme, aby váš zájezd proběhl za co nejlepších podmínek.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Maria

Jmenuji se Maria. Mám více než 10 let zkušeností jako marketingová manažerka ve zdravotnictví. Úspěšně jsem uvedla na trh několik výrobků, včetně zdravotnických prostředků, a mám velkou vášeň pro prodej a marketing.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️