All-On-4 v Maďarsku

vše na 4 hungary 1
Napsal Émilie

Zubní operace All-On-4 si získala na popularitě, protože na minimální počet implantátů lze umístit maximální počet zubů. Jedná se o titanové implantáty, které poskytují kompletní sadu trvalých zubních náhrad.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o All-On-4 v Maďarsku a pomůže vám rezervovat si operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena operace All-On-4 v Maďarsku

Průměrná cena operace All-On-4 v Maďarsku, v Budapešti, je 2 500 EUR. V závislosti na vašich potřebách je minimální cena 2 300 EUR a maximální cena 2 700 EUR.

PostupCena Maďarsko
All-On-42500 €

Co je to All-On-4?

Zubní operace All-On-4 v Maďarsku získala na popularitě, protože na minimální počet implantátů lze umístit maximální počet zubů. Jedná se o titanové implantáty, které poskytují kompletní sadu trvalých zubních náhrad.

Na rozdíl od tradiční rekonstrukce, kdy je k podepření kompletního zubního oblouku potřeba 6 až 8 implantátů, u systému“All-On-4” jsou k nahrazení chybějících zubů potřeba pouze čtyři implantáty na horní čelisti a čtyři na dolní čelisti.

Kompletní náhrada zubů

Protézy podporované implantáty šetří pacientovi čas i peníze. Nové zuby s můstkem podepřeným implantáty umožňují kompletní rekonstrukci chrupu za cenu, která je v Budapešti (Maďarsko) o 60 % nižší.

Jak se ale zákrok na zubních implantátech All-on-4 v Maďarsku liší od tradičního implantátu? Jaké jsou výhody a nevýhody implantátů All-on-4?

U implantátů All-on-4 se lze vyhnout transplantaci kosti

S implantáty All-On-4 je možné získat kompletní sadu zubů bez nutnosti kostních štěpů, zvedání dutin a dalších dodatečných zákroků, které jsou v mnoha případech nutné u běžných implantátů. To znamená, že zubní implantáty All-on-4 jsou méně invazivní a mohou vám poskytnout přirozený vzhled ještě v den extrakce zubů. Implantáty All-on-4 poskytují stabilitu a oporu pro vaše zuby.

Doba hojení

Zákrok na zubních implantátech All-on-4 vyžaduje kratší dobu hojení než tradiční zubní implantáty. Při postupu All-on-4 lze implantáty a dočasné zuby umístit ve stejný den, kdy jsou zuby extrahovány. To znamená, že estetického vzhledu lze dosáhnout během jediné operace, na rozdíl od tradičních zubních implantátů, které vyžadují několik operací.

Po 6 měsících hojení budou dočasné zuby nahrazeny stálými, fixními zuby. Při tradičním postupu implantace mohou pacienti čekat až 1 nebo dokonce 2 roky, než získají kompletní sadu umělých zubů.

Doba trvání operace

Jak již bylo uvedeno výše, během jediné návštěvy u zubního lékaře můžete získat kompletní sadu zubů, pokud se rozhodnete pro systém “All-On-4”. Tradiční zubní implantáty vyžadují několik návštěv zubního lékaře a několik operací.

Výhody systému All-On-4

Protože implantáty “All-On-4” vyžadují méně implantátů a méně operací, jsou cenově dostupnější variantou než tradiční řešení zubních implantátů. Postup “All-On-4” má mnoho výhod: vysokou úspěšnost, nižší náklady, menší atrofii kosti, kratší dobu hojení, okamžité výsledky, méně operací.

Viz také: Ošetření “All-on-4” v Turecku

Závěr

Pokud máte problém s výběrem, můžeme vám pomoci, aby operace byla úspěšná, a to za snížené náklady.

1

Coordinatrice

Zanechte nám své kontaktní údaje pomocí formuláře. Náš koordinátor vás bude kontaktovat zprávou přes Whatsapp nebo e-mailem pro bezplatnou předběžnou diagnostiku.

Požádá vás o přední a boční fotografie a také o vaše cíle, aby mohlazískat názor plastickéhochirurga.

2

Chirurgien

Pokud bude chirurg schopen splnit vaše cíle a dá nám zelenou pro vaši all-on-4, zašleme vám zdarma nezávazný individuální odhad.

A pokud budete souhlasit, vše zařídíme za vás:
Letenku, taxi, hotel, All-on-4, léky a především skvělou prohlídku Budapešti s průvodcem.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Émilie

Jmenuji se Emilie Gervaisová a žiji v tureckém Istanbulu. Jsem lékařka s rozsáhlými vědeckými znalostmi a více než 15 lety zkušeností v oblasti výzkumu rakoviny a molekulární biologie. Mám zkušenosti s organizací kongresů a řízením projektů. Mám schopnost přenášet složité lékařské a vědecké koncepty různým skupinám čtenářů prostřednictvím různých médií, včetně těchto webových stránek jako tabule pro mé psaní.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️