All-On-6 v Maďarsku

prix all on 6 hongrie pas chere 1
Napsal Émilie

All-On-6 v Maďarsku je operace trvalé zubní protézy, která umožňuje kompletní obnovu zubů.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o All-On-6 v Maďarsku a pomůže vám rezervovat si operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Sommaire
 [show]

    Cena operace All-On-6 v Maďarsku

    Průměrná cena zubního implantátu All-On-6 v Maďarsku je 6 000 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 4 000 do 8 000 eur.

    PostupCena Maďarsko
    All-On-66000 €

    Co je to All-On-6?

    Zubní implantáty All-on-6 jsou určeny k náhradě zubních náhrad a umožňují umístění šesti implantátů do horní a dolní čelisti. Zpravidla se čtyři implantáty umisťují do přední části čelisti a dva do zadní části. Jsou umístěny na akrylové podložce stejné barvy jako dásně, zatímco korunky mohou být vyrobeny z pryskyřice, zirkonu nebo porcelánu.

    All-On-6 v Maďarsku je trvalá zubní náhrada, která umožňuje kompletní rekonstrukci zubů. Zákrok poskytuje kompletní sadu zubů (umístěných na horní a dolní čelistní kosti), které jsou podepřeny šesti zubními implantáty.

    Implantáty jsou umístěny pod mírným úhlem 30 až 45 stupňů, což zvyšuje pevnost implantátu. To také umožňuje lidem trpícím úbytkem čelistní kosti nechat si implantáty nasadit bez nutnosti časově náročných a drahých kostních štěpů.

    Jak systém All-on-6 funguje?

    Zde jsou uvedeny všechny kroky, které musíte učinit, abyste dosáhli dokonalého úsměvu.

    1. Úvodní konzultace, CT vyšetření a rentgenový snímek

    Zubní lékař posoudí celkový stav vašich úst a čelisti a provede potřebné snímky nebo rentgen. Poté, pokud se rozhodnete pro zákrok, zubař pořídí otisky vašich úst. Ty budou následně odeslány do laboratoře k vytvoření individuálních protéz – částí čelistí a zubů nebo můstků, které budou připevněny k implantátům.

    2. Anestezie

    Před operací dostanete lokální anestetikum, aby byl celý proces bezbolestný. Vaše ústa budou poté pečlivě vyčištěna, aby se odstranily bakterie a poškozená tkáň.

    3. Zavedení implantátů v Maďarsku

    V přední části čelisti se vyvrtají čtyři otvory a v zadní části dva. Implantáty jsou poté umístěny pod úhlem 30 až 45 stupňů. Ve většině případů jsou vaše nové zuby k implantátům připevněny během jednoho dne.

    Zpočátku můžete dostat dočasné implantáty, které vydrží šest až devět měsíců. Jedná se o preventivní opatření, které má zabránit vzniku modřin a zajistit menší tlak na vaše implantáty při jejich hojení. Po úplném zhojení vašich úst vám zubní lékař umístí trvalé implantáty.

    Alternativní ošetření k All-on-6

    V Maďarsku existují dvě schůdné alternativy k implantátům All-On-6: zubní náhrady, tradiční zubní implantáty, All-On-4 a All-On-8

    Zubní náhrady

    Zubní náhrady jsou vyrobeny z akrylátového základu, který je růžový a zakrývá dásně. Horní část zubní náhrady tvoří zuby, které jsou vyrobeny z porcelánu nebo pryskyřice a zakrývají patro. V průběhu času se Vaše dásně přirozeně mění a zubní náhrada může vyžadovat změnu tvaru nebo nové podložení. Kompletní výměna se doporučuje každých 5 až 8 let.

    Zubní implantáty

    Zubní implantáty lze zvolit v případě, že je třeba nahradit jeden nebo více zubů. Dentální implantáty vyžadují dobu hojení v délce 4 až 6 měsíců, aby implantát splynul s čelistní kostí, a teprve poté se upevní korunka a abutment. V některých případech mohou lidé před nasazením implantátu potřebovat zdlouhavé kostní štěpy. Zubní implantáty jsou drahé a kostní štěpy mohou zvýšit konečné náklady. Délka operace a doba hojení jsou mnohem delší než u implantátů All-on-6.

    Implantáty All-on-4

    Implantáty All-on-4 fungují úplně stejně jako implantáty All-on-6 v Maďarsku. Jediný zásadní rozdíl spočívá v tom, že v prvním případě obdržíte čtyři implantáty, které podpírají zubní oblouk, a ve druhém případě šest. Implantáty All-on-4 se doporučují pacientům, kteří nemají tak silnou kostní tkáň jako ti, kteří mají nárok na implantáty All-on-6.

    Průběh operace v Maďarsku

    Operace trvá jednu až dvě hodiny a po celou dobu vám bude podána lokální nebo celková anestezie.

    Zubní tým se postará o vaše pohodlí a před začátkem operace vám zodpoví všechny vaše případné dotazy. Jak bylo uvedeno výše, před zavedením implantátu budou provedeny všechny nezbytné extrakce a vaše ústa budou důkladně vyčištěna.

    Po zákroku mohou být vaše ústa trochu oteklá a bolestivá, což lze obvykle léčit volně prodejnými léky proti bolesti. Doba rekonvalescence je obvykle minimální: pacienti se několik dní po zákroku vrátí ke svým obvyklým činnostem a v některých případech mohou ihned po zákroku jíst pevnou stravu.

    Ceny implantátů All-On-6 ve světě

    Cena zubních implantátů pro prvních šest pacientů se v posledních letech stabilizovala. Díky přístupu ke kvalitním zubním lékařům v zahraničí se léčba v posledních letech stala mnohem dostupnější. Níže jsou uvedeny ceny zubních implantátů All-on-6 v řadě různých lokalit. Upozorňujeme, že tyto ceny nejsou pevné ani garantované a mohou se u jednotlivých pacientů lišit v závislosti na řadě faktorů.

    ZeměCena
    Turecko5800 eur
    Maďarsko6000 eur
    Mexiko6700 eur
    Thajsko11 000 eur

    Využijte bezplatné vyhodnocení!

    Na vyžádání a
    bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

    Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

    Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

    O autorovi

    Émilie

    Jmenuji se Emilie Gervaisová a žiji v tureckém Istanbulu. Jsem lékařka s rozsáhlými vědeckými znalostmi a více než 15 lety zkušeností v oblasti výzkumu rakoviny a molekulární biologie. Mám zkušenosti s organizací kongresů a řízením projektů. Mám schopnost přenášet složité lékařské a vědecké koncepty různým skupinám čtenářů prostřednictvím různých médií, včetně těchto webových stránek jako tabule pro mé psaní.

    ‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️