Face lifting v Turecku

lifting obličeje 1 1
Napsal Manuella

Vše, co potřebujete vědět o faceliftech v Turecku! Jaká je průměrná cena v Istanbulu? Naše rady pro úspěšný facelift v Turecku.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o operacích faceliftu v Turecku a pomůže vám objednat se ke kvalifikovaným chirurgům. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje rady odborného lékaře.

Kolik stojí facelift v Turecku?

V Istanbulu činí průměrná cena faceliftu 3 700 eur. Zákrok se provádí v celkové anestezii a trvá 3 až 4 hodiny. Délka pobytu v Turecku je 7 dní a pobyt v nemocnici 2 noci. Celková cena závisí na zkušenostech a oblíbenosti chirurga. Konečný výsledek je viditelný do 6 měsíců.

Cervikofaciální lifting3700 €
Lifting čela2200 €
Lift krku2400 €
Spánkový lifting2200 €

Co je to lifting obličeje?

S přibývajícími léty nádherné kontury vašeho obličeje přirozeně ztrácejí na kráse. Je to nepříjemný proces, ale je nevyhnutelný!

Jakmile překročíte padesátku, vaše pleť začne ochabovat, najednou se objeví dolíčky a ve tvářích díry… Zkrátka, všechny rysy vašeho obličeje se začnou křivit. Tváří v tvář této zdrcující situaci existuje záblesk naděje: facelift v Turecku

Definice

Facelift neboli cervikofaciální lifting je chirurgický zákrok, jehož cílem je opravit časem poškozené kontury obličeje. V praxi se facelift zaměřuje na korekci povadlé kůže, tkáně tváří a tváří, rysů obličeje a stárnutí obličeje a krku.

Facelift také výrazně redukuje vrásky a další nevzhledné znaky. Je tedy zřejmé, že taková operace je motivována přirozeným stárnutím vašeho těla, zejména s blížící se padesátkou.

V této souvislosti je třeba poznamenat, že facelift lze provádět jak u mužů, tak u žen. Existuje několik typů faceliftu. Někdy se operace může týkat jen jedné části vašeho těla, nebo celého těla:

1. lifting čela lze provést za účelem odstranění horizontálních vrásek, které se objevují na čele nebo mezi obočím (mračné vrásky).

2- Spánkový lifting může být proveden za účelem korekce povadlé tkáně na spáncích a také vrásek typu kuřích ok (vnější koutky očních víček).

3- Tento zákrok je také známý jako mini facelift a jeho cílem je omladit vzhled obličeje ošetřením známek stárnutí, jako jsou povislá kůže, vrásky a záhyby.

Fotografie před a po

Kdy by měl být zákrok proveden?

Je třeba poznamenat, že pro facelift není stanoven žádný pevný věk. Důvody pro facelift se u jednotlivých pacientů přirozeně liší. Obecně však platí, že nejvhodnější věk pro zvážení faceliftu je 40 let.

Podle statistik je většina pacientů vyžadujících tento typ operace ve věku mezi 45 a 65 lety. Pro tento zákrok mají nárok i lidé s HIV.

Právě kolem tohoto věku se začínají objevovat známky stárnutí: oslabení tkání a oválu obličeje, výskyt vrásek, nano-genních vrásek, dolíčků a jamek na tvářích, ztluštělého krku atd. Očekávaným výsledkem je omlazení pleti nejméně o 10 let.

Photo avant et après un lifting visage en Turquie
Fotografie před a po faceliftu v Turecku

Jak probíhá operace liftingu obličeje?

Kosmetická operace tohoto druhu vyžaduje velkou přesnost a takt. Většina faceliftů se provádí v lokální nebo celkové anestezii. Kosmetický chirurg si proto může vyžádat přítomnost anesteziologa. Ve skutečnosti má každý kosmetický chirurg vlastní pracovní metodu.

Kromě různých metod, které jednotliví specialisté používají, si však uvědomte, že operace se provádí řezem. Aby se jizvy co nejvíce skryly, začíná řez na spánku a vede před uchem.

Dále se provede další řez před ušním lalůčkem a za ním, který končí na zátylku. Chirurg poté nadzvedne kůži a pracuje pod svaly, aby tkáně napnul.

V závislosti na požadovaném cíli mohou být zpevňované oblasti jak kožní, tak svalové.

Nakonec nezapomeňte, že operace trvá v průměru 2 až 3 hodiny. Po faceliftu budete muset zůstat v nemocnici 24 až 48 hodin. Po dobu přibližně 3 týdnů byste se také měli vyvarovat jakékoli činnosti vyžadující značnou fyzickou námahu.

Photo avant et après un lifting visage en Turquie
Fotografie před a po liftingu obličeje v Turecku

Po dobu jednoho týdne byste také měli odpočívat, aniž byste pracovali. Váš chirurg odstraní nitě mezi 7. a 15. dnem po operaci.

Rizika, komplikace a vedlejší účinky

Během faceliftu se mohou vyskytnout některá vzácná rizika:

  • Hluboká žilní trombóza ;
  • Srdeční a plicní komplikace;
  • Poškození obličejového nervu;
  • Znecitlivění kůže a pocitu necitlivosti;
  • Otok kůže ;
  • Namodralé ekchymózy.

Proto byste nám měli věřit, že vám pomůžeme vybrat správného chirurga v Istanbulu, a rozhodnout se pro renomovaného a zkušeného lékaře.

Je třeba poznamenat, že v islámu není lifting obličeje považován za haram. Je halal a přijatelný, pokud se používá k odstranění vady.

Pokud jste osoba s omezenou schopností pohybu a orientace (OZP), dostane se vám od příletu na letiště až po ubytování další podpory. Naše zdravotnické zařízení je přístupné osobám se zdravotním postižením.

Kde jsou nejlepší země pro levný facelift?

Pokud jde o plastickou chirurgii, lékařská turistika je vážnou možností, kterou je třeba zvážit, protože ceny nabízené v Evropě jsou přemrštěné. Navíc v některých zahraničních zemích působí renomovaní odborníci, kteří jsou v oblasti faceliftu vysoce kvalifikovaní.

Nejlepšími zahraničními zeměmi v této oblasti jsou dnes Turecko a Tunisko. Zjistěte, proč jsou tyto dvě země v současnosti nejlepšími destinacemi..

Photo avant et après un lifting visage à Istanbul
Fotografie před a po liftingu obličeje v Istanbulu

Facelift lze provést i u pacientů nakažených virem HIV. Cervikofaciální lifting u HIV pozitivních pacientů provádějí zkušení lékaři na speciálně vyhrazeném sterilním operačním sále. Náklady na operaci však zůstávají vyšší, protože personál je při operaci nadstandardně vybaven. A po operaci se všechny nástroje vyhazují.

Přečtěte si také: Cena liščích očí v Turecku

Proč si nechat udělat face lifting v Turecku?

Existuje několik důvodů, proč doporučujeme zvolit pro facelift v zahraničí právě Turecko. Za prvé, v hlavním městě Istanbulu najdete zkušené, zručné a kompetentní plastické chirurgy. Tito odborníci se těší mezinárodnímu uznání.

Za druhé, cesta do Istanbulu je mnohem levnější než podstoupit facelift v Evropě. Pro ilustraci, letenka z Paříže do Istanbulu vás vyjde na 160 eur mimo sezónu a 280 eur v hlavní sezóně. Pobyt vhotelu vás vyjde v průměru na 70 eur za noc.

Všimněte si, že některé hotely nabízejí ceny mezi 30 a 100 EUR za noc. Vše záleží na úrovni komfortu, který chcete. A pokud se chcete dostat z hotelu do ordinace lékaře, nezapomeňte, že průměrná cena za 1 km jízdy taxíkem v Istanbulu je přibližně 0,45 €.

Kolik stojí facelift v Turecku?

Náklady na facelift v Turecku nejsou ve srovnání s jinými zeměmi příliš vysoké a průměrná cena faceliftu v Turecku se pohybuje mezi 2 500 a něco málo přes 3 200 EUR. Tato celková cena však zohledňuje zkušenosti a oblíbenost plastického chirurga a také složitost operace.

Zde je zpráva o liftingu obličeje

Video o liftingu obličeje

Závěr

Stručně řečeno, facelift je chirurgická operace, která vám umožní získat zpět svou krásu a mladistvý vzhled tím, že dodá vašemu obličeji nový život. Můžete očekávat, že budete vypadat přibližně o 10 let mladší.

Pravdou však je, že špatně provedená operace faceliftu může mít nevratné následky: infekci, poškození nervů, ochrnutí obličeje atd. Proto je nezbytné vyhledat chirurga, který je kompetentní a má k provádění takové operace zákonné oprávnění (je registrován u lékařské komory).

A konečně, pokud se rozhodnete odjet do zahraničí, důrazně doporučujeme, abyste si lifting obličeje nechali provést na specializovaných klinikách s celosvětovou reputací.


Pokud si nevíte rady s výběrem, můžeme vám pomoci, aby vaše operace byla úspěšná, a to za sníženou cenu.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.


Často kladené otázky

Jak dlouho trvá facelift v Turecku?

Facelifting v Turecku má neuvěřitelně vysokou úspěšnost, často kolem 95 %. Je to díky vysoce kvalifikovaným a zkušeným plastickým chirurgům působícím na tureckých soukromých klinikách. Pacienti se proto mohou spolehnout na jejich odborné znalosti.

Facelift není bolestivý. Po operaci můžete pociťovat určité nepohodlí, protože vaše kůže bude citlivá. Kůže bude také mírně napnutá, což způsobí minimální potíže při žvýkání. Tyto pocity rychle zmizí.

Lifting obličeje v Turecku má neuvěřitelně vysokou úspěšnost, často kolem 95 %. Je to zásluhou vysoce kvalifikovaných a zkušených plastických chirurgů působících na tureckých soukromých klinikách. Pacienti se tak mohou spolehnout na jejich odborné znalosti.

Pro facelift není stanoven žádný minimální věk, pouze věk nad 18 let. Mnoho dospělých však o tomto zákroku kosmetické chirurgie uvažuje ve věku od 40 do 60 let. Pro dosažení dlouhodobých výsledků je vhodné zvážit facelift co nejdříve.

Provedení rhytodektomie trvá 2 až 5 hodin. Provádí se v celkové anestezii, někdy i lokálně, pokud není operace rozsáhlá. Jedná se o malé řezy v okolí ucha a ve vlasové části hlavy, kterými se odstraní přebytečná kůže.

Délka pobytu v Turecku při operaci omlazení obličeje se na jednotlivých klinikách liší. Obecně trvá sedm až deset dní, přičemž pobyt v nemocnici trvá jednu nebo dvě noci. Poté počítejte s přibližně dvoutýdenní rekonvalescencí.

Je možné podstoupit několik liftingů obličeje, ale obecně se to nedoporučuje z důvodu možného rizika komplikací a nepříznivého zjizvení. Pro správné rozhodnutí se poraďte s kvalifikovaným odborníkem.

O autorovi

Manuella

Jmenuji se Manuella Fiorentini. Jsem zkušená marketingová pracovnice v oblasti zdravotnických prostředků a farmaceutického průmyslu. S více než sedmiletou praxí jsem pracovala na kreativních a strategických pozicích při přípravě marketingových kampaní, uvádění výrobků na trh a mezinárodních konferencí.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️