Zubní implantáty v Turecku

zubní implantát
Napsal Émilie

Uvažujete o zubním implantátu v Turecku, v Istanbulu? Požádejte o cenovou nabídku a získejte nejlepší cenu za úspěšné zubní implantáty v Turecku.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o zubních implantátech v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných tureckých chirurgů. Tento obsah je poskytován pouze pro informační účely a nemá za cíl nahradit radu odborného lékaře.

Kolik stojí zubní implantát v Turecku?

V Istanbulu stojí zubní implantát v průměru 400 eur. Tato cena zahrnuje šroub a abutment. Zubní korunka stojí 140 eur. V Istanbulu nabízíme balíček All-Inclusive: implantát, šroub, abutment, korunka, taxi a hotel.

Zákrok se provádí v lokální anestezii a trvá přibližně 1 hodinu na jeden zub. Operace vyžaduje 2 cesty do Istanbulu kvůli procesu hojení. Jednu cestu kvůli šroubu a jednu cestu o 3 měsíce později kvůli korunce.

Náklady na zubní implantáty v Turecku

Zubní implantát NucleOss®279 €
Zubní implantát Medigma®339 €
Zubní implantát Medentika®379 €
Zubní implantát Nobel-Biocare®500 €
Zubní implantát Astra®570 €
Zubní implantát Straumann®679 €

Zubní implantáty vám zajistí krásné zuby a okouzlující úsměv, ale především obnoví základní funkci zubů: žvýkání. Zubní turistika na Bosporu může být odpovědí na otázku, jak dosáhnout dokonalého úsměvu.

Na co ještě čekáte, abyste se rozhodli pro zubní implantát v Turecku? Postupujte podle průvodce.

Schéma d'implant dentaire avec la couronne, le pilier et la vis.
Schéma zubního implantátu s korunkou, abutmentem a šroubem.

Co je to zubní implantát v Turecku?

Zubní implantát je umělý kořen umístěný v čelistní kosti. Ve formě šroubu nahrazuje kořen chybějícího nebo poškozeného zubu, aby bylo možné přijmout umělý zub. Ty se nazývají zubní náhrady podporované implantáty.

Zubní implantát, který funguje jako tlumič nárazů mezi zubem a čelistní kostí, je 10 až 15 mm dlouhá tyč, která slouží jako upevňovací bod pro umělý zub.

Fotografie našich pacientů před a po

Proč si nechat voperovat zubní implantáty?

Zde jsou výhody:

  • Efektivní a pohodlné žvýkání
  • Zlepšení řeči
  • Dobré zdraví ústní dutiny
  • Krásný úsměv
  • Větší sebevědomí a konec zábranám

Kdy by se mělo provést?

Pro zavedení zubního implantátu musí pacient přijít o zub i kořen. Lze o něm uvažovat u plně vyvinutých čelistí. Pokud jsou dásně ve špatném stavu, může být nutný kostní štěp nebo výtah dutiny.

Než se uchýlíte k plánu zubní léčby v Istanbulu, Izmiru nebo Antalyi, doporučuje se počkat, až bude čelistní kost plně vyvinutá. Proto je vhodnépočkat s obnovou zubů v Tureckuaž do 18 let věku.

Na zubní implantáty mají nárok také lidé s HIV.

Schéma d'un implant dentaire
Schéma zubního implantátu

Naopak následující zdravotní stavy nejsou slučitelné se zubními implantáty v zahraničí: autoimunitní onemocnění, revmatoidní artritida, cukrovka, hypertenze a selhání ledvin.

Jaký typ implantátu si mám v Turecku vybrat?

Materiály

Titan je našim pacientům doporučován v 70 % případů pro své výhodné vlastnosti: vynikající tepelnou, mechanickou a korozní odolnost. Je také biokompatibilní s organismem.

Zirkonium se častěji používá pro zubní fazety. Zirkon je tvrdší než titan a jeho odolnost je také velmi účinná.

Značky

Zde jsou značky, které doporučujeme:

  • NucleOss®: značka levných zubníchimplantátů, která je v Istanbulu velmi oblíbená. Její dostupná cena neznamená, že je nekvalitní. Naopak, je to jeden z nejvíce doporučovaných implantátů lékařským orgánem FDA.
  • Zubní implantát Medentika®: německá značka proslulá výrobou zubních náhrad. Je vysoce ceněna pro svou kvalitu a preciznost výroby, díky níž je zubní implantologie rychlejší a bezpečnější.
  • Zubní implantáty Straumann®: inovativní, špičková značka. Je také největším dodavatelem implantátů na světě, včetně Turecka. Je to Rolls Royce mezi implantáty.
logo Straumann

Jak probíhá zákrok v Istanbulu?

Navázání kontaktu

První konzultace probíhá online. Jedná se o první kontakt mezi zubním chirurgem, lékařským koordinátorem a pacientem. Zaměří se na shromáždění potřebných informací: patologická anamnéza, fotografie čelisti atd. pro zjištění možnosti zavedení zubního implantátu.

Konzultace v ordinaci

Druhá konzultace se uskuteční v Turecku. Bude pořízeno několik rentgenových snímků pomocí 3D zobrazovací techniky. Bude provedena analýza dásní a kostních tkání a zhotoven otisk zubu.

Nasazení zubního implantátu

Tento zákrok spočívá v zavedení implantátu do dásně, aby fungoval jako kořen. Chirurg provede řez v dásni, aby odstranil dásňový lalok. Poté provede hluboké vrtání, aby mohl implantát zavést.

Chirurg dokončí sešitím dásně a vložením hojivého šroubu. Může být také nasazena dočasná zubní korunka.

Pose d'un implant dentaire dans une gencive
Zavedení zubního implantátu do dásně

Fáze hojení

Dáseň se nechá v klidu, zatímco implantát splyne s kostí. Tato fáze může trvat 2 až 3 měsíce. Během tohoto období je nezbytné dodržovat bezvadnou ústní hygienu. Musíte také užívat léky doporučené chirurgem.

Nasazení zubu

Tato závěrečná fáze zahrnuje nasazení zubní náhrady na implantát. Chirurg použije abutment, který přišroubuje k implantátu. Ten bude sloužit jako základna pro umělý zub. Protéza je vyříznuta tak, aby odpovídala tvaru, velikosti a barvě sousedních zubů.

Další informace o zubní chirurgii v Turecku.

Jak dlouho trvá zavedení zubního implantátu v Istanbulu?

Jedno sezení může trvat 1 až 3 hodiny. Doba, po kterou trvá nasazení zubního implantátu, závisí do značné míry na počtu implantátů, které je třeba nasadit. Potřebnou dobu určuje také odbornost a profesionalita zubaře.

Cabinet dentaire à Istanbul
Zubní ordinace v Istanbulu

Bolí zubní implantát?

Zubní implantát v Istanbulu je bezbolestný. Provádí se v lokální anestezii. Po zákroku a v období hojení však můžete pociťovat určité nepříjemné pocity v čelisti a dásních.

Užívání léků proti bolesti a protizánětlivých léků vám pomůže lépe zvládnout fázi hojení. Na druhou stranu se mohou objevit nežádoucí reakce, jako je otok, edém nebo drobné krvácení.

Ke zmírnění otoku postačí ledový obklad přikládaný na oteklé místo po dobu 20 minut.

Kolik zubních implantátů lze zavést najednou?

Při jedné operaci lze umístit 4 až 8 zubních implantátů. Operace se provádí v celkové anestezii.

Techniky umístění několika implantátů během jedné operace jsou popsány níže:

Technika All-on-4

Tato technika zahrnuje zavedení 4 zubních implantátů najednou v den operace. Tyto 4 implantáty jsou našroubovány na kovovou tyč. Ve stejný den se také nasadí dočasné protézy, které se později po zhojení nahradí trvalými protézami.

Více informací: Zubní ošetření All-on-4 v Istanbulu

Schéma d'implant dentaire all-on-4
Schéma zubního implantátu all-on-4

Technika All-on-6

Tato technika zahrnuje zavedení 6 implantátů najednou, aby se posílila opora nových zubních náhrad. Doporučujeme ji pro ošetření osob, které jsou dlouhodobě bezzubé.

Schéma d'implant dentaire all-on-6
Schéma zubního implantátu all-on-6

Přečtěte si více: Ošetření zubů All-on-6 v Istanbulu

Jak dlouhý je pobyt v Istanbulu pro zubní implantát?

Zákrok na zubním implantátu v Turecku vyžaduje dvě návštěvy Istanbulu:

  • První lékařský pobyt v Istanbulu trvá 5 dní a umožní umístění implantátu do dásně;
  • Druhá lékařská návštěva v Istanbulu se uskuteční po zhojení, do 3 měsíců, a bude trvat 8 dní, aby bylo možné nasadit zubní náhradu. Je třeba poznamenat, že protézu lze nasadit i po 6 měsících. Čím déle budete čekat, tím větší máte jistotu dobrého zhojení.
Magnifique panoramique d'Istanbul avec une vue sur le Bosphore
Nádherný panoramatický výhled na Istanbul s výhledem na Bospor

Bezpečnostní opatření, která je třeba přijmout

Abyste zajistili úspěch zubního implantátu a optimální zotavení, zde jsou opatření, která je třeba dodržet:

  • Přestaňte kouřit;
  • Několik týdnů před operací přerušte veškerou léčbu. Několik dní před operací neužívejte aspirin ani protizánětlivé přípravky;
  • Před operací se nevěnujte namáhavé činnosti;
  • Dodržujte každodenní hygienu ústní dutiny;
  • V týdnech po operaci nejezte horká jídla;
  • Jezte tekutá jídla, která nejsou příliš kořeněná. Omezte sladké nápoje a dejte přednost čisté vodě;
  • Vyhněte se spánku na tváři. Vyhněte se spaní na tvářích a raději spěte na zádech;

Jak dlouho mohu po zubním implantátu nekouřit?

Po zavedení zubních implantátů doporučujeme přestat kouřit. Kuřáci jsou totiž více ohroženi vznikem infek ce po implantaci kostních implantátů. Jsme si však vědomi, že přestat kouřit ze dne na den není snadné.

Můžeme vám pouze doporučit, abyste co nejvíce omezili konzumaci, abyste se návyku zbavili postupně, a abyste se ke kouření vrátili až 3 až 4 měsíce po implantátu.

Coordinatrice avec une patiente
Koordinátor s pacientem

Abychom vám usnadnili cestu, nabízíme speciální služby pro osoby se zdravotním postižením.

Příprava vaší zdravotní cesty do Turecka

Rozhodli jste se, že se odhodláte a poletíte do Istanbulu, abyste si nechali vymodelovat krásné zuby? Náš koordinátor vám může naplánovat cestu.

krok 1: Výběr nejlepší zubní kliniky v Turecku

Odbornost dobrého chirurga dělá pověst ordinace nebo kliniky. Při výběru kliniky pro zubní implantáty v Turecku se tedy spolehněte na pověst zubaře: jeho odborné znalosti, reference pacientů a fotografie před a po operaci.

krok 2: Příprava na pobyt

Většina zubních klinik v Istanbulu nabízí balíčky all-inclusive: letenky, transfery, ubytování a zubní operace v Turecku. Tento typ balíčku je velmi praktický, protože všechny náklady spojené s vaší cestou zajistí a zorganizuje koordinátor.

Video o zubních implantátech v Turecku

Nejlepší města v Turecku pro levné zubní zákroky

Istanbul

Turecké hlavní město Istanbul je ideálním místem, kde můžete získat zpět svůj úsměv. Letenka z Paříže do Istanbulu stojí 140 eur. Co se týče ubytování, průměrná cena pobytu v luxusním hotelu v Istanbulu je 60 eur za noc.

A konečně, pohyb po okouzlujícím tureckém hlavním městě je také velmi jednoduchý. Cesta taxíkem na vzdálenost 1 km stojí pouhých 0,45 eura.

Izmir nebo Antalya

Izmir, přístavní město na pobřeží Egejského moře, je jedním z nejatraktivnějších tureckých měst. Luxusní hotely v Izmiru vám otevřou své dveře za 50 eur na noc.

Také cesta z hotelu na kliniku nebude v tomto vznešeném tureckém přístavním městě zdaleka problémem. Taxi v Izmiru nebo Antalyi stojí v průměru 0,53 eura za 1 km.

Viz také: Hollywoodský úsměv v Turecku

Rizika, komplikace a vedlejší účinky

Se zubními implantáty jsou spojena některá vzácná rizika:

  • Poškození dásní a kosti ;
  • Poškození krevních cév;
  • Poškození nervů ;
  • Problémy se sinusy;
  • Zlomenina implantátu;
  • Infekce zubů.

Proto byste nám měli důvěřovat, abychom vám pomohli vybrat správného chirurga v Istanbulu, Izmiru nebo Antalyi, a vybrat si renomovaného a zkušeného lékaře, abyste se vyhnuli nepříjemnostem.

Je třeba poznamenat, že v islámu není nasazení zubního implantátu považováno za haram. Je halal a přijatelný, pokud se používá k odstranění vady.

coordinatrice à Istanbul
Příprava lékařského odhadu koordinátorem

Kolik stojí zubní implantát v Turecku?

Průměrná cena zubního implantátu v Turecku je 350 eur. Nejlepší značkou implantátu je Straumann®, který stojí 550 eur. Tato cena zahrnuje implantát, abutment a porcelánovou nebo zirkonovou korunku a také pooperační sledování.

Tato cena se může lišit, pokud je vyžadován kostní štěp nebo výplň dutiny. Pokud se rozhodnete pro Turecko, zaručeně zaplatíte až o 70 % méně než v Evropě a můžete si být jisti kvalitou péče, kterou obdržíte.


Pokud si nevíte rady s výběrem, můžeme vám pomoci, abyste ze svých zkušeností vytěžili maximum a zajistili si úspěšné zavedení zubních implantátů v Turecku.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.


Často kladené otázky

Jak dlouho vydrží zubní implantát v Turecku?

Výrobci obvykle garantují, že jejich implantáty vydrží 10 až 15 let. Ve skutečnosti je však životnost zubních implantátů v Turecku i jinde mnohem delší. Protéza může pacientovi vydržet i celý život.

Zavedení zubního implantátu je zcela bezbolestné, protože pacient využívá lokální anestetikum. Moderní techniky používané v Turecku zajišťují, že oblast, ve které zubní chirurg pracuje, je dokonale uspaná.

Úspěšnost zubních implantátů v Turecku je optimální. Pohybuje se mezi 90 a 98 %, což odpovídá evropskému průměru. Tato míra se týká nejen samotného zavedení a následujících týdnů, ale také dlouhodobé trvanlivosti implantátu po jeho zhojení.

Zubní implantát se upevňuje přímo do čelistní kosti. Je tedy nezávislý. Naproti tomu můstek se opírá o zuby sousedící se zuby, které má nahradit. To vyžaduje jejich devitalizaci za účelem jejich prořezání, což je v případě, že jsou zdravé, škoda.

V Turecku se nejčastěji používají mezinárodně uznávané značky. Jsou to Straumann (švýcarská), Medentika (německá), Nobel Biocare (švédská), BioHorizons (americká), MIS Implants (izraelská) a Neodent (brazilská).

Vložení implantátu vyžaduje dvě návštěvy v Turecku. První trvá 3 dny, kdy se implantát zavádí, což trvá 1 až 3 hodiny. Druhá návštěva trvá 2 dny a její součástí je nasazení korunky, které trvá méně než 1 hodinu. mezi oběma návštěvami uplyne 3 až 6 měsíců.

O autorovi

Émilie

Jmenuji se Emilie Gervaisová a žiji v tureckém Istanbulu. Jsem lékařka s rozsáhlými vědeckými znalostmi a více než 15 lety zkušeností v oblasti výzkumu rakoviny a molekulární biologie. Mám zkušenosti s organizací kongresů a řízením projektů. Mám schopnost přenášet složité lékařské a vědecké koncepty různým skupinám čtenářů prostřednictvím různých médií, včetně těchto webových stránek jako tabule pro mé psaní.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️