Zubní implantáty ve Španělsku

zubní ordinace Španělsko 2

Cena zubních implantátů ve Španělsku a vysoká úspěšnost v Barceloně nebo Madridu přilákaly velké množství lidí, kteří touží po novém úsměvu.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o zubních implantátech ve Španělsku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena zubního implantátu ve Španělsku

Cena zubního implantátu ve Španělsku je 1 000 eur. V závislosti na vašich potřebách se může balíček all-inclusive pohybovat od 800 do 1 200 eur.

Zubní implantát ve Španělsku1000 €

Zubní implantáty jsou v poslední době stále oblíbenější. Slouží k náhradě jednoho nebo více chybějících zubů nebo zubního kořene z estetických a zdravotních důvodů. Cílem je pohodlnější žvýkání, zlepšení fonace a obnovení úsměvu.

Zubní implantáty lze použít také jako podpěru pro snímatelné náhrady, které se tak stanou pohodlnějšími a funkčnějšími. Tento postup se stal mezi zubními lékaři velmi oblíbenou moderní metodou. Uvažujete o zubním implantátu ve Španělsku? Tento článek popisuje hlavní otázky týkající se tohoto zákroku v této evropské zemi na Pyrenejském poloostrově.

Co je to zubní implantát?

Zubní implantát je umělý kořen, obvykle kónického tvaru, tvořený typem šroubu vyrobeného z titanu, zirkonu nebo polymeru. Zavádí se do čelistní kosti, konkrétně do dolní čelisti, a nahrazuje chybějící zub. Může být dlouhý 6 až 13 mm a mít průměr 3 až 6 mm.

Konektor umožňuje pod dáseň upevnit abutment, který podle potřeby podpírá keramickou zubní korunku nebo můstek. Zubním implantátům však musí předcházet kostní štěp, který nahradí chybějící objem kosti.

Tomu se říká osseointegrace neboli migrace nových kostních buněk. Během 2 až 3 měsíců se vytvoří pevná mechanická vazba mezi povrchem implantátu a čelistní kostí. Tím se vytvoří stabilní kotva, která podporuje žvýkací sílu nebo slouží k přijetí fixní nebo snímatelné protézy. Společně umožňují pacientovi získat zpět komfort zdravých zubů.

Proč si nechat voperovat zubní implantát?

Implantáty jsou fixní zubní náhrady. Používají se k náhradě chybějícího zubu nebo skupiny zubů pro dobré fungování čelistí.

Umístění implantátu kopíruje místo uchycení přirozeného zubu a pevně ukotvuje snímatelnou náhradu. Je třeba poznamenat, že zubní náhrady někdy ztěžují žvýkání.

Tento zákrok účinně zachovává hustotu kosti a zabraňuje uvolnění obličejových svalů. Z estetického hlediska zaručuje kombinace protézy a implantátu výsledek, který se blíží přirozenému chrupu.

Proč si nechat ve Španělsku voperovat zubní implantát?

Tento typ operace nabízejí kliniky po celém světě. Účet však může být na některých místech vysoký a úhrada je velmi nízká nebo žádná. Pacient bude muset nést vysoké náklady.

Rozhodnete-li se pro zubní implantáty ve Španělsku, máte možnost využít vysoce kvalitní služby poskytované kvalifikovanými chirurgy za rozumnou cenu. Kromě toho, že je Španělsko blízko a snadno dostupné, je pro Evropany velmi oblíbenou destinací. Je to příjemná změna prostředí a počasí je zde celoročně mírné.

Jaký je profil ideálního kandidáta na tuto operaci?

Zavedení zubních implantátů ve Španělsku je seriózní operace. Mnoho pacientů chce nahradit chybějící zuby. Před provedením operace musí splňovat určité podmínky, aby byli ideálním kandidátem.

Prvním krokem je absolvování implantologické konzultace. Zubní chirurg provede řadu vyšetření a rentgenových snímků čelistí a zubů. V této fázi je možné posoudit, zda je pacient pro implantát vhodný, či nikoli.

Mezi požadované podmínky patří

  • Celkový zdravotní stav, osoba, která se chystá podstoupit operaci, musí být v dobrém zdravotním stavu. Přítomnost nekontrolované cukrovky nebo srdečního onemocnění je vystavuje velkému riziku.
  • Dobrá ústní hygiena: dásně, do kterých budou implantáty umístěny, musí být zcela zdravé. Tyto podmínky zajistí dlouhou životnost vašich zubních implantátů. Je proto nezbytné osvojit si nejlepší návyky v oblasti ústní hygieny, jako je pečlivé každodenní čištění zubů a v případě potřeby používání zubní nitě. Nezbytné jsou také pravidelné prohlídky u vašeho zubního lékaře.
  • Dostatečná hustota kosti, aby mohly být zubní implantáty správně zavedeny do čelistní kosti. Měli byste si uvědomit, že pokud budete s náhradou chybějícího zubu otálet, může se objem kosti postupně zmenšovat. K posouzení této skutečnosti by měl být zhotoven panoramatický rentgenový snímek zubů.
  • Implantáty mohou dostat lidé, kterým již čelist dorostla.

Zubní implantáty jsou kontraindikovány v případech :

  • Těžké a aktivní parodontální onemocnění,
  • Silné kouření,
  • Bruxismus nebo skřípání zuby.

Několik rad, než se rozhodnete pro implantáty

Jste připraveni se do toho pustit? Existuje několik předoperačních tipů, které je třeba zvážit. Začněte tím, že ještě před operací přestanete několik měsíců kouřit. Po dobu 10 dnů před operací a po ní byste se také měli vyvarovat užívání aspirinu a protizánětlivých léků. V den D potřebuje vaše tělo pořádnou dávku energie. Měli byste se proto řádně stravovat, pokud vám zubař nedoporučí jinak.

Postačí vám lehká, snadno stravitelná jídla. Měli byste také nosit pohodlné, volné oblečení a odstranit veškerý make-up. Nezapomeňte užívat všechny léky předepsané zubním lékařem. Před operací pacient podstoupí lokální anestezii, nikoli však celkovou anestezii.

Jak operace probíhá?

Zubní lékaři nabízejí pacientům ve Španělsku možnost zubního implantátu v případě, že přirozená opora jejich zubů byla zcela poškozena a je obtížné nebo nemožné ji zachránit. Tento umělý titanový kořen se připevní k čelistní kosti. Následně se doplní zubním můstkem nebo korunkou.

Mnoho pacientů, kteří přišli o zuby, se uchyluje k tomuto typu ošetření, aby získali větší pohodlí a znovu získali svůj neokoukaný úsměv. Pro zajištění úspěchu se důrazně doporučuje zapojení zkušených lékařů. Operace prochází několika fázemi.

Konzultace před implantací

Implantologická konzultace je rozhodující fází pro úspěch operace. Zahrnuje důkladné posouzení stavu úst pacienta. Zubní lékař provede řadu vyšetření zubů, dásní a dolní čelisti, aby zjistil možnost umístění implantátu.

Radiologické posouzení poskytuje dokonalý přehled o objemu dostupné kosti. CT vyšetření poskytuje přesnější informace, které pomáhají určit plán léčby. Získáváním stále úplnějších údajů se sníží riziko komplikací.

Praktický lékař potřebuje vědět :

  • Celkový zdravotní stav,
  • Zdravotní stav ústní dutiny,
  • Výsledky 3D rentgenového snímku a CT vyšetření,
  • Anamnézu,
  • Různé krevní testy,
  • Odlitky z úst,
  • Snímky zubů a obličeje atd

Po analýze údajů předloží ošetřující odborník cenovou nabídku. Informuje pacienta o výběru, ceně a délce trvání léčby implantáty.

Předlékařská péče

Jakmile pacient potvrdí operaci, předepíše zubní lékař v závislosti na konkrétním případu premedikaci. Ten v zásadě zahrnuje antibiotické krytí, léky proti bolesti a ústní vodu.

Jako preventivní opatření se tyto léky používají k zabránění rizika zánětu a infekce. Pacienti by také měli hodinu před operací užít léky proti bolesti.

Nasazení zubního implantátu

Chirurgický zákrok je bezbolestný a provádí se v lokální anestezii ve zcela sterilním prostředí. Pro zavedení implantátu provede lékař řez v dásni, aby se dostal ke kosti.

Fáze hojení

Po provedení operace a zavedení implantátů přistoupí lékař k sešití. Je třeba počkat, až se tkáň dásně zahojí. Jedná se o fázi osseointegrace, během níž se titanový umělý kořen připojí k alveolární kosti.

Během této doby může být z estetických důvodů nasazena dočasná protéza. Kostní a dásňové tkáně se hojí až 9 měsíců.

Protetická fáze

Po úplném zhojení dásňové tkáně zubní lékař umístí keramickou zubní náhradu. Zubní technik vytvoří z otisků model na míru, aby bylo zajištěno, že vám bude skutečně vyhovovat.

Opatření, která je třeba dodržovat po operaci

Zubní lékaři ve Španělsku provádějí pravidelné kontroly. Doporučují také sezení ústní hygieny, aby se předešlo případným komplikacím. V opačném případě může dojít k zánětům, jako je gingivitida (zánět dásní) nebo peri-implantitida (zánět tkáně v okolí implantátu).

Několik dní po operaci se může objevit bolest, otok nebo mírné krvácení. Nepropadejte však panice! Ke zmírnění otoku vám postačí ledový obklad. Tableta proti bolesti pomůže rozptýlit bolestivý pocit. V žádném případě nesmíte jíst ani pít nic, co je příliš horké.

Kolik operace stojí?

Španělské zubní kliniky si za kompletní zubní implantát účtují 1 000 EUR. Tato cena zahrnuje předoperační konzultaci, rentgen, anestezii, implantát, abutment, korunku a léky.


Pokud se neumíte rozhodnout, můžeme vám pomoci, aby operace byla úspěšná, a to za sníženou cenu.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️