Liposukce v Turecku

před a po liposukci Turecko 1
Napsal Émilie

Zvažujete liposukci v Turecku? V tomto průvodci najdete vše, co potřebujete vědět o operaci, rekonvalescenci a nákladech v Istanbulu. Požádejte o cenovou nabídku a získejte nejlepší cenu za úspěšnou liposukci v Turecku.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o liposukci v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných tureckých chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Kolik stojí liposukce v Turecku?

Průměrná cena liposukce v Turecku činí 1 900 eur a 300 eur za další oblast. Zákrok se provádí v celkové anestezii a trvá 2 hodiny. Délka pobytu v Istanbulu je 7 dní s hospitalizací na 1 noc. Cena zahrnuje anestezii, operaci, léky a kompresní oděv. Konečný výsledek je viditelný do 5 měsíců.

Liposukce stydké kosti1400 €
Liposukce boků1600 €
Liposukce krku1600 €
Liposukce stehen1800 €
Liposukce sedlových váčků1800 €
Liposukce břicha1900 €
Liposukce dvojité brady2100 €
Liposukce hýždí2200 €

Liposukce v Turecku: dokonalý průvodce

I přes dobrou dietu a pravidelnou fyzickou aktivitu při odbourávání břišního tuku můžeme skončit s několika nevzhlednými boulemi, které mohou ovlivnit naši pohodu. Pár boulí tu a tam, kterých se i přes dietu na spalování tuků nemůžete zbavit.

Ať už jste muž, nebo žena, jak se těchto tukových boulí zbavit? Díky bohu za kosmetickou operaci zvanou liposukce.

Tracé d'une liposuccion
Průběh liposukce

Jak už její název napovídá, a když to přeložíme co nejjednodušeji, liposukce znamená odsátí tuku. Alespoň těch pár tukových kapes, které se brání zdravému a vyváženému životnímu stylu.

Nejrozšířenější kosmetická operace na světě, liposukce, odstraňuje tuk z břicha, sedlové vaky, madla lásky, dvojité podbradky a jakýkoli jiný přebytečný tuk. Přestože je méně riziková než rinoplastika nebo zvětšení prsou, je vždy moudré přijmout veškerá nezbytná opatření.

Simulation avant et après une liposuccion
Simulace před a po liposukci

Liposukce v Istanbulu nebo Antalyi v Turecku je běžnou a mezinárodně uznávanou praxí. Každoročně do Turecka cestuje více než 14 milionů pacientů, aby se dostali k nejlepší péči a operaci v Istanbulu. Navíc je cenově velmi dostupná.

Jste připraveni vycestovat do Istanbulu na liposukci v Turecku? Postupujte podle tohoto průvodce!

Fotografie před a po operaci Ženy a muži

Co je liposukce?

Liposukce je zákrok plastické chirurgie, který spočívá v odstranění přebytečného tuku, který se nedaří odstranit po dietě nebo navzdory pravidelnému cvičení. Zákrok je vhodný pro muže i ženy.

Cílem této plastické chirurgické operace v Turecku je vytvarovat postavu do požadovaných proporcí po výrazném úbytku hmotnosti, a to cíleným odstraněním úporných tukových ložisek. Je důležité vědět, že během operace liposkulptury lze odstranit maximálně 4-5 litrů tuku.

Simulation avant et après une liposuccion
Simulace před a po liposukci

K provedení liposukce plastický chirurg použije kanyly, jakési tenké trubičky zavedené do hlubokých vrstev kůže. Účelem těchto nástrojů je odsát nepoddajný tuk. V závislosti na použité technice mohou být kanyly kombinovány s ultrazvukem nebo lasery(vaser lipo). Na tyto postupy se podíváme o něco později.

Liposukce je víc než pouhé odsávání tuku; vyžaduje také techniku, aplikaci a odborné znalosti. Je to umění, které zvládne pouze plastický chirurg, proto se někdy nazývá liposukce.

Liposukce není určena pro obézní lidi

Přestože se liposukcí lze zbavit nevzhledného tuku, je třeba poznamenat, že není vhodná pro lidi s výraznou nadváhou nebo obézní. Hlavním cílem liposukce je odstranění malých, přetrvávajících tukových válečků z určitých částí těla.

Tyto tukové zásoby jsou většinou hluboko a hromadí se ve škáře. Jedná se o hlubší tukové buňky, které se mohou náhle a překvapivě objevit na sedacích váčcích, břiše, pažích, krku, stehnech, kolenou, lýtkách nebo kotnících.

Simulation avant et après une liposuccion
Simulace před a po liposukci

Liposukce neodstraňujecelulitidu anistrie. Neměla by se za tímto účelem provádět.

Před zvažováním liposukce v Turecku se pacientům doporučuje dodržovat hubnoucí režim, aby se zbavili povrchového tuku. Teprve po zhubnutí lze zvážit liposukci.

Kombinace liposukce s BBL

Vzhledem k rychlosti provedení je běžné kombinovat liposukci s dalšími operacemi v rámci jednoho sezení. Při liposukci v Turecku a zejména v Istanbulu tak můžete zvážit také lipofilling, využití získaného tuku pro zvětšení prsou bez protéz nebo zvětšení plochých hýždí slavnou technikou BBL(Brazilian Butt Lift).

liposuccion des fesses en turquie
Ženská postava

Kdy lze liposukci v Turecku provést?

Chcete-li zvážit 360 liposukce v Turecku, chirurgové doporučují tři věci:

  • Být co nejblíže své ideální váze. Liposukce nepřipadá v úvahu, pokud máte nadváhu.
  • Být v dobrém zdravotním stavu se zdravou, pružnou kůží. Výsledky liposukce jsou lépe viditelné na pevné kůži. Pokud je vaše kůže povislá, lze po liposukci zvážit facelift.
  • Buďte starší 18 let z důvodu rovnováhy a anatomického růstu. Má se za to, že tělo dosáhlo plného růstu ve věku 18 let.

Jaké jsou různé typy liposukce?

Než se do liposukce pustíte, zjistěte si informace o všech technikách používaných pro úspěšnou liposukci. Pokud přijedete do Istanbulu, používají se tři hlavní techniky. Jsou to klasická liposukce, laserová liposukce a vaser lipo.

enlever les bourrelets disgracieux avec une liposuccion en Turquie
Foto simulace před a po liposukci

1. Klasická liposukce neboli liposukce

Jedná se o tradiční metodu liposukce v Turecku. Je o něco mechaničtější, ale lehčí, k odsátí přebytečného tuku se používá kanyla. Kanyla se vstříkne do ošetřované oblasti, aby se znecitlivěla.

Tuk se odsává pomocí kanyly a injekční stříkačky. Použitý roztok je zcela sterilní a bez rizika. Navíc je metoda šetrná a není příliš traumatizující. Je vhodná pro choulostivé oblasti, jako je obličej, pas a paže.

2. Laserová liposukce

Tato liposukční technika využívá teplo generované laserem k protržení adipocytárních membrán a zkapalnění tuku. Tato metoda pak usnadňuje odsávání tuku. Laserová technika je poměrně choulostivá, protože může poškodit kůži, nervy a cévy v okolí tuku.

Silhouette d'une femme avec un ruban
Silueta ženy se stuhou

Aby byla tato metoda liposukce úspěšná, měl by ji provádět zkušený plastický chirurg. Naše klinika plastické chirurgie nabízí nejlepší chirurgy pro liposukci v tureckém Istanbulu nebo Antalyi. Pokud se rozhodnete pro tuto techniku, náš chirurg v Istanbulu vás nezklame.

3. Vaser liposukce neboli Vaser Lipo

Vaser liposukce je v současné době nejmodernější technikou. Je revoluční v tom, že s ní lze ošetřit jakoukoli oblast těla s velmi uspokojivými výsledky. Tato metoda využívá ultrazvuk ke zničení hlubokých tukových ložisek. Kromě odstranění tuku tato technika také zpevňuje pokožku.

Vaser lipo využívá k odstranění tuku vysokofrekvenční ultrazvuk, který vysílá vibrace. Výsledkem je, že se kůže stáhne velmi rychle a rovnoměrněji. Jedná se o nejoblíbenější techniku liposukce v Turecku. Je to proto, že plastičtí chirurgové v Istanbulu mají velké zkušenosti.

4. HD neboli liposukce s vysokým rozlišením

HD neboliliposukce s vysokým rozlišením je variantou vaser lipo. Kombinuje vaser lipo s vysoce účinnými technikami a revolučními technologiemi. Pokud chcete mít vysněné tělo, například six-pack nebo břišní svaly jako z čokoládové tyčinky, je tato metoda pro vás ta pravá. Je velmi oblíbená u nadšenců kulturistiky i u mnoha influencerek.

image d'une gravure abdominale avec une liposuccion HD
Rytí břicha pomocí HD liposukce

Liposukce pro které části těla?

Nyní, když už víte, co je liposukce a které techniky jsou nejoblíbenější, musíte také vědět, které části těla jsou vhodné pro liposukci v Turecku. Liposukci pro muže a ženy lze provést na následujících oblastech:

  • Liposukce obličeje: Provádí se pouze na bradě, aby se odstranily zbytky dvojité brady. V úvahu připadá i konvenční liposukce. Provádí se malými řezy bez jizev na bradě.
  • Liposukce paže: Provádí se na zadní, vnější a vnitřní straně paže. Provádí se drobnými řezy v loketním záhybu a v podpaží.
  • Liposukce kolen: Tento zákrok odstraňuje přebytečný tuk z vnitřní strany kolena. Zákrok se provádí pomocí mikrořezů, které zanechávají mikrojizvy.
  • Liposukce stehen: Jedná se o odsátí tuku z hýždí a vnitřní strany stehen pomocí mikrokanyl. V případě výrazného ochabnutí kůže může následovat facelift, který napne kůži stehen.
liposuccion des cuisses en turquie
  • Liposukce břicha: Používá se k obnovení plochého břicha nebo k přetvoření pevných břišních svalů. V případě povislé kůže doplní liposukciabdominoplastika. V tomto případě je třeba odstranit přebytečnou kůži a znovu napnout břišní svalstvo.
  • Liposukce madel lásky: Při ní se odstraní nahromaděná tuková tkáň na bocích, břiše, zádech a břišním pásu.
  • Liposukce boků: V této oblasti se liposukcí odstraní především sedlové vaky, což jsou velmi odolné nahromadění tukové tkáně, které se často obtížně odstraňují sportem nebo dietou.
  • Liposukce lýtek: liposukce umožní zeštíhlení nohou odstraněním tukové tkáně z vnitřní strany holenní kosti. Přesněji řečeno na lýtkových svalech, Achillových šlachách nebo kotnících.
  • Liposukce krku: tento zákrok odstraní tukové zásoby z krčního úhlu brady, tj. pod bradou. Liposukci krku lze kombinovat s liposukcí dvojité brady.
liposuccion du cou en turquie
Fotografie před a po liposukci krku

Co byste si měli přečíst, než začnete uvažovat o liposukci v Turecku

Rozhodli jste se podstoupit liposukci v Turecku? Nejprve se podívejte na všechny faktory, které je třeba zvážit, než se pro ni rozhodnete.

Váš fyzický a zdravotní profil

Liposukci lze provést pouze u žen a mužů starších 18 let, kteří dosáhli své ideální hmotnosti, ale stále mají přebytečný tuk. Kromě toho musíte být v dobrém zdravotním stavu, mít stabilní hmotnost a zdravý životní styl (nekouřit a nepít alkohol).

Je také vhodné mít více či méně pevnou kůži, v opačném případě lze zvážit jiné operace. V ideálním případě byste také měli mít poměrně zpevněné svaly.

Rizika, komplikace a vedlejší účinky

Při liposukci se mohou vyskytnout některá vzácná rizika:

  • Modravé modřiny ;
  • Ztráta citlivosti kůže;
  • Poškození nervů a cév;
  • Hluboká žilní trombóza;
  • Zvlnění nebo ochabnutí kůže;
  • Zhoršení celulitidy.

Proto byste nám měli věřit, že vám pomůžeme s výběrem chirurga v Istanbulu, a vybrat si renomovaného a zkušeného lékaře.

Všimněte si, že v islámském náboženství není liposukce haram. Je akceptována, pokud je jejím účelem odstranění defektu postihujícího tělo.

liposuccion des hanches en turquie
Stopy po liposukci boků

Je třeba také poznamenat, že tento typ plastické operace se nedoporučuje lidem, kteří v minulosti prodělali zánět žil nebo plicní embolii.

Lidé s chronickými onemocněními, jako je cukrovka, oslabený imunitní systém, infekce HIV a špatný krevní oběh, by měli podstoupit lékařský rozbor, aby se zjistila možnost liposukce. Liposukce se nedoporučuje v případě chronického onemocnění.

Istanbul, světové hlavní město liposukce

Liposukce se provádí v mnoha zemích světa. Pro dosažení uspokojivých výsledků si pečlivě vyberte svého plastického chirurga. Nejlepší chirurgové jsou kromě své kvalifikace uznáváni také pro své schopnosti, zkušenosti a efektivitu.

V Istanbulu jsou turečtí chirurgové uznávaní po celém světě. Jak dobře ukazuje Instagram, Turecko disponuje nejmodernějšími technologiemi v oblasti estetické chirurgie.

Na klinice estetické chirurgie v Istanbulu se o vás postarají zkušení plastičtí chirurgové. Budou vás doprovázet po celou dobu vašeho pobytu v Istanbulu a zejména během operace. Od první schůzky až po pooperační konzultaci se o vás postarají ti nejlepší.

Liposukce v Turecku: Co se děje během operace?

Liposukce v Turecku je nejoblíbenější operací plastické chirurgie v zemi. Její úspěšnost a spokojenost dosahuje 99 %, a to především díky odbornosti plastických chirurgů a kvalitě péče o pacienty. Fotografie před a po liposukci v Turecku na Instagramu nenechávají nikoho na pochybách o dovednostech istanbulských chirurgů.

Zde je video s pacientem, který podstoupil liposukci. Na základě svých zkušeností vysvětluje, zda se tuk po liposukci vrací a zda se po liposukci hubne. Vysvětlí také, jak vypadá kůže po liposukci.

První kontakt a konzultace

Operace liposukce v Turecku probíhá v několika fázích. Od prvního kontaktu s naší klinikou až po váš návrat do vlasti po operaci. Buďte si jisti, že v každé fázi vás bude doprovázet koordinátor, který vám bude překládat a říkat, co máte dělat dál.

Pro osoby se sníženou pohyblivostí na invalidním vozíku jsme připravili opatření, aby měly snadný přístup do všech částí našeho zařízení.

Úvodní konzultace

První konzultace je nezbytná. Měla by vám poskytnout všechny informace, které potřebujete k informovanému rozhodnutí o provedení operace. Od ní se také bude odvíjet celý průběh operace. Obecně platí, že po úvodní konzultaci máte několik dní na rozmyšlenou a na to, abyste se z toho dostali.

Tato úvodní konzultace může proběhnout přímo na místě v Istanbulu nebo prostřednictvím živého rozhovoru s plastickým chirurgem. Během této schůzky podrobně probereme

  • Vaše motivace
  • Cíle operace
  • Vaši anamnézu, abychom zjistili, zda je operace proveditelná
  • Vaše očekávané výsledky
  • Případnou léčbu
  • Techniku, která bude použita při samotné liposkulptůře,
  • Pooperační péče
  • Případné komplikace

Během tohoto úvodního pohovoru chirurg pořídí několik fotografií, aby určil vhodnou techniku a způsob ošetření.

Tracé d'une liposuccion abdominale
Obrys liposukce břicha

Využijte této první konzultace k tomu, abyste se zeptali na všechny otázky, které vás ohledně liposukce napadnou. Je to také vhodná doba k tomu, abyste se dozvěděli více o odborných znalostech chirurga. Po této úvodní konzultaci můžete vždy zvážit změnu chirurga.

Pokud jste se po pečlivém zvážení rozhodli podstoupit liposukci v Turecku. Před samotnou operací může být naplánována druhá konzultace.

Tipy pro úspěšnou liposukci v Istanbulu

Během druhé konzultace budete požádáni, abyste se podrobili lékařským vyšetřením, která posoudí váš zdravotní stav.

Několik dní před liposukcí budete požádáni, abyste si osvojili zdravější životní styl:

  • Přestaňte užívat nikotin a alkohol
  • Přestat užívat protizánětlivé léky, aspirin nebo protizánětlivé bylinné přípravky.
  • Přestaňte užívat specifickou lékařskou léčbu jinou než tu, která je doporučena pro liposkulpturu.
  • Jezte zdravou, vyváženou stravu
  • Pravidelná, mírná fyzická aktivita
Tracé d'une liposuccion 360
Osnova 360° liposukce

Průběh liposkulptury v Istanbulu

Operace liposukce probíhá na klinice v Istanbulu. Provádí ji zkušený a uznávaný plastický chirurg. Doprovází vás přátelský tým, který se postará o hladký průběh operace. Je důležité, aby operace proběhla v co nejlepších podmínkách.

Doba trvání operace

Operace probíhá ambulantně a může trvat od 30 minut do 3 hodin v závislosti na velikosti ošetřované oblasti. Čím větší je objem odsátého tuku, tím je operace jemnější a časově náročnější. Ale nebojte se, jste v rukou odborného chirurga, který provedl liposukci již tisíckrát.

Tracé d'une liposuccion 360
Náčrt liposukce 360°

Typ anestezie

Liposkulpturu lze provádět v lokální nebo celkové anestezii, v závislosti na ošetřovaných oblastech. U malých oblastí, jako jsou kolena nebo dvojitá brada, se dává přednost lokální anestezii. Ve všech případech je třeba konzultovat anesteziologa 48 hodin před operací.

Průběh operace

Na začátku chirurg provede mikrořezy v kůži ošetřovaných oblastí. Nejprve se zaměří na kožní záhyby, aby byly jizvy neviditelné. Poté zavede pěnové kanyly s malými otvory na konci. Následně se aplikuje anestetikum a další přípravky, jako je bikarbonát nebo adrenalin, aby se zabránilo krvácení.

Kanyly budou napojeny na uzavřený okruh, aby se tuk odsál. V závislosti na zvolené technice může chirurg použít lasery nebo ultrazvuk. Obvykle se však používá ultrazvuk, protože je účinnější a šetrnější ke kůži. Během liposukce chirurg odsává přibližně 2 až 3 litry tuku, maximálně však 5 litrů.

Canule pour retirer la graisse pendant une liposuccion à Istanbul en Turquie
Kanyla pro odsávání tuku při liposukci

Po odstranění tuku se mikrořezy sešijí vstřebatelnými stehy. Po zahojení se samy rozpustí.

Po operaci zůstanete jednu noc pod dohledem na klinice, abyste měli čas na zotavení, ale také abychom vás ujistili, že v případě vagových potíží bude zajištěna rychlá péče. Například pokud operace proběhne ráno, můžete kliniku opustit na konci dne, v opačném případě zůstanete přes noc na pozorování.

Výsledky před a po liposukci v Turecku

Po operaci se v následujících 48 hodinách mohou na odsátých místech objevit otoky nebo modřiny. Jejich úplné vymizení může trvat dva týdny až jeden měsíc. Neexistují žádná specifická ošetření, jednoduše o tyto oblasti pečujte co nejšetrněji. Čištění a údržba podle doporučení chirurga.

photo liposuccion avant et aprés à Istanbul en Turquie
Fotografie před a po liposukci 360 v Istanbulu

Prvních několik dní můžete užívat léky proti bolesti, abyste zmírnili bolest. Pokud se necítíte dobře, měli byste odpočívat. Ošetřená oblast může být několik týdnů citlivá.

Chirurg může provést drenáž, aby pomohl ustoupit otoku. Ne vždy je však tento postup systematický.

Pokud jde o výsledky liposukce, ty budou zcela viditelné až za 1 až 6 měsíců. To bude záviset na ošetřované oblasti. Například u břicha to může trvat 1 měsíc, u paží asi 2-3 měsíce.

Výsledky úplné liposukce jsou dlouhodobé. Je však docela možné, že s přibývající hmotností se tvrdohlavý tuk vrátí. Po liposukci je proto vhodné udržovat si váhu, nebo alespoň nepřibrat více než 5 kg.

corps d'une femme après une liposuccion à Istanbul en Turquie
Tělo vysledované ženy

Pooperační péče

Po operaci budou na řezné rány během hojení přikládány kompresivní obvazy. Budete také muset nosit kompresní punčochy nebo oděv, aby se zajistil lepší odvod vody pod kůží v případě nadměrného hromadění krve nebo tekutin.

V průběhu celého procesu vám chirurg vysvětlí, jak nosit obvazy a kompresivní oděvy, aby byla zajištěna lepší drenáž a rychlé hojení. Obecně platí, že kompresní oděvy by se měly nosit přibližně 6 až 8 týdnů v závislosti na procesu hojení.

Opatření pro lepší hojení

Kromě toho budete pro lepší hojení požádáni, abyste během rekonvalescence dodržovali určitý životní styl. Například byste se po dobu 2 až 3 měsíců neměli věnovat žádné fyzické či sportovní aktivitě nebo abrazivním pohybům, které by mohly způsobit roztržení stehů. Měli byste se také vyvarovat vystavování jizev slunci a po dobu 2 až 3 měsíců vždy pečlivě ošetřovat kůži.

Doba rekonvalescence může trvat 2 týdny, ale k návratu do běžného života může stačit 7 dní, přičemž je třeba dodržovat výše uvedené pokyny.

Des hôtels à Istanbul pour un séjour médical réussi
Hotely v Istanbulu pro úspěšný léčebný pobyt

Příprava pobytu v Turecku

Rozhodli jste se podstoupit liposukci v Turecku? Připravte se na cestu do Istanbulu! Zde je několik tipů na kroky, které je třeba učinit předtím, než začnete uvažovat o liposkulpturách nebo vaser lipo v Turecku:

Výběr chirurga pro nejlepší liposukci

Jak již bylo zmíněno výše, je dobré konzultovat několik chirurgů, než se rozhodnete, kterého z nich si vyberete. Náš plastický chirurg je jedním z nejrenomovanějších v Istanbulu. Jeho volba vám zaručí úspěch liposukce.

Chirurgien esthétique à Istanbul en Turquie
Plastický chirurg v Istanbulu, Turecko

Příprava na cestu

V případě liposukce v Turecku se rozhodujete pro lékařskou turistiku. Doba vašeho pobytu je 5 až 7 dní, ale můžete si ji libovolně prodloužit. Co se týče vaší rekonvalescenční dovolené, ta trvá v závislosti na operaci 10 až 15 dní.

Co se děje během vašeho estetického pobytu v Istanbulu?

  1. Přiletíte na istanbulské letiště (IST). V hale na vás bude čekat soukromý řidič s cedulí s vaším jménem.
  2. Odveze vás do vašeho 4* hotelu dodávkou Mercedes (30 minut jízdy). Hotel se nachází 2 minuty chůze od estetické kliniky.
  3. Schůzka s koordinátorem a chirurgem, na které si stanovíte své cíle. Zodpoví vám všechny vaše otázky. Koordinátor vám bude překládat.
  4. Schůzka druhý den na liposukci. Po operaci zůstanete přes noc na klinice na pozorování.
  5. Poté budete odpočívat ve svém 4* hotelu s léky, krémy a kompresním pásem, které vám dá koordinátor.
  6. Šestý den se vrátíte na kliniku, kde vám budou odstraněny obvazy a absolvujete závěrečnou kontrolu u chirurga, opět za přítomnosti koordinátora.
  7. Poté vás soukromý řidič odveze zpět na letiště, odkud odletíte domů, a vy se budete moci do 14 dnů těšit ze svého nového těla.
La coordinatrice calcule le prix d'une liposuccion
Koordinátor vypočítá náklady na liposukci

Kolik stojí liposukce v Turecku?

Počítejte s tím, že za liposukci v Turecku zaplatíte od 1 400 do 2 400 eur. To je o 70 % levnější než v Evropě. Tato cena zahrnuje transfer z letiště, 5* hotel, liposukci, kompresní oděv a léky.


Pokud se nemůžete rozhodnout, můžeme vám pomoci, abyste se svou operací uspěli za sníženou cenu.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.


Často kladené otázky

Jak dlouho trvá liposukce v Turecku?

Konečné výsledky liposukce v Turecku jsou dlouhodobé. Tento zákrok působí na hluboký tuk, který se těžko ztrácí samovolně. Když jsou tyto tukové buňky odstraněny, tělo nemá schopnost je po pubertě obnovovat.

Bolest pociťovaná po liposukci se u jednotlivých pacientů liší. Obecně je bolest mírná až intenzivní. Záleží také na oblastech ošetřených liposukcí. Nejcitlivějšími oblastmi jsou boky a vnitřní strany stehen a také kolena.

Turecko je považováno za jednu z nejlevnějších zemí, kde lze liposukci podstoupit. Ve většině případů jsou ceny o polovinu nižší než v Evropě. Turecké kliniky jsou spolehlivé, mají schopné estetické chirurgy a moderní špičkové vybavení.

Kandidáti na lipoplastiku v Turecku musí být v dobrém zdravotním stavu a nesmí mít nadváhu. Vezměte prosím na vědomí, že lipoplastika není zeštíhlující řešení, její účel je čistě rekonstrukční. Proto musí být index tělesné hmotnosti v normě, tj. mezi 18 a 25.

Po vymizení pooperačních modřin a otoků, tj. přibližně po měsíci, se postupně dostaví konečný výsledek liposukce. Buďte trpěliví, protože abyste ocenili stabilní a definitivní výsledek operace, počkejte si alespoň 6 měsíců.

V závislosti na zvolené klinice se doba pobytu v Turecku při liposukci pohybuje od 5 do 7 dnů. Obecně pobyt v nemocnici nepřesahuje 2 noci a pacienti často opouštějí kliniku den po operaci. Pooperační sledování spočívá v odstranění obvazů a kontrole.

O autorovi

Émilie

Jmenuji se Emilie Gervaisová a žiji v tureckém Istanbulu. Jsem lékařka s rozsáhlými vědeckými znalostmi a více než 15 lety zkušeností v oblasti výzkumu rakoviny a molekulární biologie. Mám zkušenosti s organizací kongresů a řízením projektů. Mám schopnost přenášet složité lékařské a vědecké koncepty různým skupinám čtenářů prostřednictvím různých médií, včetně těchto webových stránek jako tabule pro mé psaní.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️