Blefaroplastika v Turecku

blefaroplastika Turecko 1
Napsal Émilie

Zaměřte se na blefaroplastiku v Turecku! Jaká je průměrná cena v Istanbulu? Naše rady pro úspěšnou operaci očních víček v Turecku.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o blefaroplastice v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Kolik stojí blefaroplastika v Turecku?

Průměrná cena blefaroplastiky v Turecku je 1 400 EUR. Operace očních víček se provádí v celkové anestezii a trvá ambulantně 1 až 2 hodiny, přičemž po probuzení není bolestivá. Délka pobytu v Istanbulu je 6 dní. Cena zahrnuje anestezii, operaci a léky. Konečný výsledek je viditelný do 1 měsíce.

Blefaroplastika 2 očních víček1200 €
Blefaroplastika 4 víček1600 €
Oční lifting1400 €
Spánkový lifting2200 €

Co je blefaroplastika?

Blefaroplastika v Turecku, jinak známá jako lifting očních víček, je operace omlazení obličeje, která zahrnuje odstranění přebytečné kůže z horních nebo dolních víček. Tento zákrok je vhodný pro muže i ženy. Lze jej kombinovat s odstraněním tukových kapes z horních i dolních víček.

Operace se provádí ambulantně v lokální anestezii. Pacient se večer vrací domů. Operace není bolestivá. V rámci jedné operace je možné operovat všechna 4 víčka.

Video vysvětlující blefaroplastiku

Blefaroplastika je vhodná pro muže i ženy s váčky pod očima nebo pokleslými či těžkými víčky. Blefaroplastika je v podstatě určena pro pacienty, kteří se chtějí zbavit unaveného pohledu.

Fotografie našich pacientů před a po

Operace očních víček

První známky stárnutí se projevují na kůži kolem očí a je spravedlivé říci, že pokud uvažujete o operaci, měli byste ji provést co nejdříve – s přibývajícím věkem ztrácí naše kůže pružnost, což způsobuje její ochabování a ochabování – zejména pokud jde o tenkou kůži obličeje.

V některých případech může tato povislá kůže způsobit pokles horních a dolních víček, což zhoršuje vidění a způsobuje, že se dotyčný cítí nepříjemně a nesvůj.

Photo avant et après d'une blépharoplastie
Fotografie před a po blefaroplastice

Jak probíhá blefaroplastika v Turecku?

Blefaroplastika je jednoduchý zákrok, který lze provést v lokální i celkové anestezii; chirurgové provedou malý řez nad linií řas a odstraní přebytečnou kůži a tuk.

Tyto malé řezy jsou sešity zpět k sobě, čímž se odstraní veškeré stopy po váčcích, které vám způsobovaly tolik nepohodlí a nedostatek sebevědomí. Operace očních víček v Turecku trvá zpravidla jednu až tři hodiny v závislosti na stupni stárnutí.

Přečtěte si také: Cena liščích očí v Turecku

Taková operace má minimální dobu rekonvalescence; obvykle budete moci po zákroku odejít z ordinace, vrátit se pouze na kontrolu a ujistit se, že nedošlo k žádným komplikacím, a úplné zotavení bude obvykle možné do týdne až deseti dnů.

Simulation photo avant et après d'une bichectomie
Foto simulace před a po bichektomii

Stárnutí očního okolí je přirozený proces a vzhledem k neustálému uvolňování elasticity kůže je blefaroplastika v Istanbulu operací, kterou může být nutné provést vícekrát za život, aby se překonal přirozený postup stárnutí v oblasti očí.

Operace odstranění očních víček pro muže a ženy

Operace očních víček odstraňuje přebytečné tukové zásoby, které vytvářejí opuchlý vzhled horního víčka. Po operaci bude pacient lépe vypadat a vidět, protože tukové usazeniny mohou zhoršovat vidění. Operací lze odstranit váčky pod očima. Operace dolních víček může napravit pokleslé oční víčko.

Fáze operace očních víček

Doba potřebná k provedení operace závisí na technice, kterou plastický chirurg používá, a na tom, zda pacienti podstupují operaci horních nebo dolních víček, případně obou. Plastický chirurg provede drobné řezy podél přirozených linií očních víček, podél záhybů horních víček pacienta a pod řasami dolního víčka.

Jizvy pacienta tak budou procházet přirozenými očními záhyby a pomohou je zakrýt. Přebytečný tuk a volná kůže se odstraní a řez se uzavře stehy. Pokud se odstraňuje pouze tuk a není přebytečná kůže, může být řez proveden uvnitř dolních víček a nezůstane po něm žádná viditelná jizva.

Turecký plastický chirurg může také použít laser k vypnutí volné kůže a redukci vrásek. Tato metoda nezanechává jizvu, ale kůže může zůstat několik měsíců zarudlá. Tímto způsobem je pokleslé oční víčko zafixováno.

Un chirurgien analyse la paupière d'une patiente
Chirurg analyzuje pacientovo oční víčko

Výsledky operace očních víček

Stehy se obvykle odstraňují tři až pět dní po operaci. Pacienti možná budou muset ještě asi týden používat sterilní pásky k podepření víček. Pacienti budou mít po operaci kolem očí určitý otok.

Přikládání studených obkladů, například ledu zabaleného do ručníku, může pomoci otok snížit. Pacienti by si neměli přikládat led přímo na kůži, protože by ji to mohlo poškodit. Pacienti, kteří podstoupí blefaroplastiku v Turecku, mohou dva až tři dny po operaci sledovat televizi a jsou schopni číst.

Do práce mohou jít za týden nebo deset dní po operaci. Jizvy mohou být stále viditelné, ale lze je zakrýt make-upem.

V rámci rekonvalescence po blefaroplastice by se pacienti měli zhruba pět dní vyvarovat ohýbání v pase a po dobu deseti dnů až dvou až tří týdnů namáhavé činnosti (zejména činností, které zvyšují krevní tlak, jako je zvedání a náročné sporty). Po operaci zůstanou jizvy, které jsou však obvykle dobře skryté a časem obvykle vyblednou.

Résultat avant et après d'une blépharoplastie
Výsledek před a po blefaroplastice

Blefaroplastika může u pacienta zanechat modřiny nebo otoky v obličeji a někdy může mít pacient v důsledku toho deprese. Jedná se o některé z vedlejších účinků operace, které jsou zcela normální a zmizí během několika týdnů po dokončení hojení.

Omezení operace očních víček

Operace horních víček může být použita k léčbě pokleslých horních víček, která způsobují, že pacient vypadá unaveně nebo mohou dokonce omezovat vidění. Operace odstranění dolních očních váčků může korigovat nafouklé váčky pod očima. Blefaroplastika odstraňuje tmavé kruhy pod očima.

Blefaroplastiku lze provést také u pacientů nakažených virem HIV. Blefaroplastiku u HIV pozitivních pacientů provádějí zkušení lékaři na speciálně vyhrazeném sterilním operačním sále. Náklady na operaci však zůstávají vyšší, protože personál je při operaci nadstandardně vybaven.

Zaměřte se na oční víčka

Rizika, komplikace a vedlejší účinky

Při blefaroplastice se mohou vyskytnout některá vzácná rizika:

  • Suché a podrážděné oči ;
  • Jizvy, hematomy a infekce;
  • Dočasně rozmazané vidění;
  • Viditelné jizvy;
  • Alergické reakce;
  • Změny citlivosti.

Proto byste nám měli věřit, že vám pomůžeme s výběrem chirurga v Istanbulu, a rozhodnout se pro renomovaného a zkušeného lékaře.

Tato operace je v islámu povolena. Jedná se o operaci halal, nikoli haram, protože poskytuje zdravotní prospěch a zlepšuje vzhled a kvalitu života člověka.

Osoby se sníženou pohyblivostí (OZP) mohou využívat asistenční služby po celou dobu své cesty, od letiště až po místo pobytu.

Kontraindikace operace očních víček

Kosmetické operace v Turecku jsou kontraindikovány u následujících skupin pacientů:

  • Nekontrolovaná hypertenze
  • Nekontrolovaný glaukom
  • Oční onemocnění sítnice
  • Syndrom suchého oka
  • Akutní blefaritida

Itinerář blefaroplastiky v Turecku

Den 1

Setkáte se se svým lékařem a proberete podrobnosti operace očních víček. Po podepsání souhlasu podstoupíte lékařské vyšetření. Když je potvrzena vaše vhodnost, podstoupíte operaci.

Operace obvykle trvá jednu až tři hodiny. Po operaci provede lékař vstupní kontrolu a první noc po operaci zůstanete v nemocnici pod dohledem zdravotnického personálu.

Většina pacientů po operaci očních víček potřebuje po operaci studenou masku na oči, která změkčí citlivé tkáně a zabrání otokům a modřinám.

Simulation avant et après d'une chirurgie des paupières
Simulace před a po operaci očních víček

Den 2, 3, 4 a 5

Druhý den ráno před odchodem z nemocnice vám lékař provede druhou kontrolu. Poradí vám, jakou máte užívat medikaci, a dá vám pokyny, jak se oblékat a používat studenou oční masku.

Druhý, třetí, čtvrtý a pátý den budete odpočívat v hotelu v Turecku v Istanbulu podle poskytnutých rad. Měli byste se vyhnout namáhavé činnosti, ale můžete se projít v okolí hotelu nebo zvolit variantu prohlídky města a navštívit památky.

Den 6

Navštívíte soukromou kliniku tureckého plastického chirurga v Istanbulu na závěrečnou kontrolu. Lékař vám poradí ohledně léků a druhů aktivit, které můžete během rekonvalescence provozovat. Po šestém dni budete připraveni odjet domů.

Kolik stojí blefaroplastika v Turecku?

Cena blefaroplastiky neboli operace očních víček závisí na počtu operovaných víček. V Turecku činí průměrná cena blefaroplastiky 2 očních víček 1 200 EUR. V případě 4 víček je cena 1 800 eur. Tato cena zahrnuje anestezii a léky.


Pokud se nemůžete rozhodnout, můžeme vám pomoci, aby operace byla úspěšná, a to za sníženou cenu.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.


Často kladené otázky

Jak dlouho trvá blefaroplastika?

Výsledky blefaroplastiky vydrží v průměru 10 až 15 let. Váš obličej se samozřejmě bude v průběhu času dále měnit (v důsledku stárnutí). Zhruba po deseti letech je proto možné provést několik retuší, pokud cítíte potřebu.

Blefaroplastika se obvykle provádí v lokální anestezii, takže během zákroku nebudete cítit žádnou bolest. Několik dní po operaci je zcela běžné, že pociťujete mírné nepohodlí v důsledku otoku očních víček. Poté budete užívat protizánětlivé léky.

Pokleslá oční víčka jsou problémem, který obvykle postihuje lidi ve věku 30 let a více: blefaroplastika v Istanbulu je proto určena především jim. Blefaroplastiku však lze provést i v dětském věku, zejména pokud má vliv na vidění.

Při dolní blefaroplastice se řezy obvykle provádějí ve spojivkové sliznici, takže nezůstává žádná viditelná jizva. V případě nadbytku kůže jsou však jizvy nevyhnutelné, i když bývají diskrétní.

Minimální délka pobytu při operaci blefaroplastiky v Turecku je 6 dní: jedna noc v nemocnici a 5 dní v hotelu. To umožňuje chirurgovi rychle jednat v případě komplikací a zkontrolovat, zda rekonvalescence probíhá co nejhladčeji.

O autorovi

Émilie

Jmenuji se Emilie Gervaisová a žiji v tureckém Istanbulu. Jsem lékařka s rozsáhlými vědeckými znalostmi a více než 15 lety zkušeností v oblasti výzkumu rakoviny a molekulární biologie. Mám zkušenosti s organizací kongresů a řízením projektů. Mám schopnost přenášet složité lékařské a vědecké koncepty různým skupinám čtenářů prostřednictvím různých médií, včetně těchto webových stránek jako tabule pro mé psaní.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️