Hollywood Smile v Maďarsku

hollywoodský úsměv 1
Napsal Manuella

Vše, co potřebujete vědět o hollywoodském úsměvu v Maďarsku! Jaká je průměrná cena v Budapešti? Naše tipy pro úspěšný hollywoodský úsměv v Maďarsku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o Hollywood Smile v Maďarsku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena operace Hollywood Smile v Maďarsku

Průměrná cena operace Hollywood Smile v Budapešti, Maďarsko je 2 100 €. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 1 900 do 2 300 eur.

ProceduraCena Maďarsko
Hollywoodský úsměv2100 €

Co je to Hollywoodský úsměv?

Hollywood Smile je celková úprava vašeho úsměvu, tj. kompletní rekonstrukce obou čelistí pomocí zubních implantátů a také zubních fazet na všech zubech nebo alespoň na všech viditelných zubech v obou čelistech, někdy až po premoláry včetně.

Hollywoodský úsměv v Maďarsku v Budapešti je pravděpodobně nejoblíbenější ze všech estetických stomatologických zákroků. Zubní dýhy jsou vynikajícím prostředkem k nápravě řady nevzhledných zubních stavů, včetně:

  • Zabarvení zubů
  • Opotřebované zuby
  • Vylomené zuby
  • Chybějící zuby
  • Špatně zarovnané zuby

Pro hollywoodský úsměv Smlie v Maďarsku existují dva typy zubních fazet. Nasazujeme vysoce kvalitní ekonomické fazety, které stojí pouhých 300 eur za kus. Jedná se o porcelánové skořepiny, které se nasadí na přední část zubu a vytvoří tak hollywoodský úsměv – za rozumnou cenu.

Dýhy jsou účinným způsobem, jak změnit barvu, tvar, velikost a dokonce i délku zubů.

Jak zákrok probíhá?

Nejprve pořídíme otisk vašich zubů a následně jsou fazety vymodelovány z vosku. Zhotoví se forma a pod tlakem se vytlačí natavený porcelán, aby se vyrobila finální fazeta.

Tento postup nám trvá pouze pět pracovních dnů, protože každá fazeta je vyrobena na míru. Většinu tohoto času však zabere zubní laboratoř. Budete mít tedy volný čas, abyste si užili zázemí tohoto známého lázeňského města.

Dělají se zubní dýhy?

Ne. jsou mimořádně odolné vůči zabarvení a časem se nezhoršují, ani když jsou vystaveny tabákovému kouři, červenému vínu nebo kávě.

Hollywoodský úsměv v Maďarsku rozhodně poskytuje lepší a déle trvající kosmetický výsledek než bělení. Porcelán, z něhož jsou vyrobeny, je tak jemný, že je průsvitný a odráží světlo stejně jako přírodní zubní sklovina, takže fazety vypadají přirozeně i esteticky.

Kvalita hollywoodského úsměvu v Maďarsku

Vybíráme pouze porcelánové dýhy nejvyšší kvality, ale ne všechny dýhy jsou stejné.

Někteří maďarští zubaři v Budapešti nabízejí levnější, ale horší laminátové nebo kompozitní skořepiny. Studie těchto výrobků ukázaly důvody k obavám, včetně selhání adheze, změny barvy a špatného barevného sladění s přirozenými zuby. Kompozitní dýha je obecně mnohem levnější než porcelánová, ale nemá tak dlouhou životnost a musí se často vyměňovat. Časem se obecně ukáže, že jsou dražší.

Ostatní “značky” fazet mohou být poměrně omezené v okolnostech, za kterých je lze nasadit.

Z těchto důvodů používáme ve společnosti Hollywood Smile v Maďarsku k dosažení úsměvu pouze vysoce kvalitní produkty. Každou fazetu, kterou vám nasadíme, vyrábíme individuálně v naší vlastní laboratoři, abychom zajistili dokonalé padnutí, správnou barvu, velikost a tvar pro úsměv každého pacienta.

Co když se zubní fazeta opotřebuje?

Nasazení fazety v Budapešti zahrnuje přípravu zubu odstraněním tenké vrstvy přírodní skloviny. Po nasazení dýhy se již nebude možné vrátit k původnímu stavu. Pokud se dýha odštípne nebo praskne, bude nutné ji vyměnit.

Barvu jednou nasazené dýhy nelze změnit. Pokud si plánujete nechat vybělit zbývající zuby, je nejlepší to udělat před nasazením fazety, abyste dosáhli barevného souladu.

Pokud stejně jako mnoho jiných lidí zatínáte a skřípete zuby, nemusí být fazety dobrou volbou, protože by mohlo dojít k jejich poškození.

Zubní dýhy VS zubní korunky

Dýha nemusí být vhodným prostředkem pro všechny stavy. Jsou vhodné pouze pro přední zuby a pouze v případě, že jsou zdravé a v dobrém stavu.

  • Pokud máte problémy se stoličkami
  • Pokud byly vaše zuby silně zaplombovány
  • Pokud jsou ve špatném stavu

Pak pravděpodobně potřebujete raději plnou korunku.

V závislosti na typu korunky, kterou si vyberete, mohou být o něco levnější, ale s nasazením nové korunky je obvykle spojeno více práce, takže tato možnost znamená, že doba ošetření pro získání Hollywood Smile v Maďarsku se obvykle zkracuje na týden.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Manuella

Jmenuji se Manuella Fiorentini. Jsem zkušená marketingová pracovnice v oblasti zdravotnických prostředků a farmaceutického průmyslu. S více než sedmiletou praxí jsem pracovala na kreativních a strategických pozicích při přípravě marketingových kampaní, uvádění výrobků na trh a mezinárodních konferencí.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️