Rhinoplastika v Turecku

rinoplastika Turecko 1
Napsal Émilie

Uvažujete o plastice nosu v Turecku? Tento průvodce obsahuje vše, co potřebujete vědět o zákroku, rekonvalescenci a nákladech v Istanbulu. Požádejte o cenovou nabídku a získejte nejlepší cenu za úspěšnou operaci nosu v Turecku.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o rhinoplastice v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci od kvalifikovaných tureckých chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Kolik stojí rhinoplastika v Turecku?

V Turecku činí průměrné náklady na plastiku nosu 1 800 eur. Zákrok se provádí v celkové anestezii a trvá 2,5 hodiny. Délka pobytu v Istanbulu je 6 dní a pobyt v nemocnici je 1 noc. Konečný výsledek je viditelný do 6 měsíců. Cena zahrnuje anestezii, operaci, léky, překladatele, hotel a transfer z letiště.

Operace nosu1800 €
Druhá plastika nosu2200 €
Etnická plastika nosu2300 €
Ultrazvuková plastika nosu2500 €

Plastická operace nosu v Turecku: dokonalý průvodce

Každý, kdo má velký nos, si myslí, že o něm všichni mluví. Toto přísloví nám dává pochopit, ó jak otravný může někdy nos být. Je středem obličeje, je půvabem nebo ostudou tváře. Poprasklý, svěšený, obrácený, špičatý, velbloudí, akvilínový, hákovitý, mají různé tvary a z některých může zůstat velký komplex. Nelze je skrýt ani odstranit, přesto mají základní funkce: dýchání a zápach..

rhinoplastie et pansement sur le nez
Plastická operace nosu a obvaz nosu

Co tedy můžete dělat s příliš velkým nosem? Díky vědě a technice dnes můžeme tvar nosu korigovat a udělat z něj malý nos. Zeštíhlení nosu, odborníci tomu říkají rhinoplastika. U žen i mužů dává tento lékařský postup vzniknout ” novému nosu “. A ne jen tak ledajaký nos, ale takový, který jsme si vybrali a který nás dělá krásnějšími. Přinejmenším takový, díky kterému vypadáme dobře.

Fotografie našich pacientů před a po léčbě

Kde si v Turecku můžete nechat udělat operaci nosu?

Nejběžnější kosmetická operace, rhinoplastika, se provádí téměř všude na světě. Ale v Istanbulu, mezinárodním hlavním městě plastické chirurgie, můžete oázu neboli svatý grál estetické operace nosu cítit na tisíce kilometrů daleko.

Operace nosu patří mezi TOP 10 nejžádanějších estetických operací v Turecku. Je to jistě dáno množstvím tureckých plastických chirurgů, kteří získali vysokou úroveň zkušeností a celosvětovou reputaci.

Ale co víc, s cenami nižšími než jinde, krajinou, ve které se skvěle žije, a výjimečně chutným jídlem je těžké nevybrat si Istanbul nebo Antalyi v Turecku pro zdravotní turistiku. Pak není nad to vyzkoušet si svůj nový talent na břehu Bosporu.

Simulation d'une rhinoplastie avant après
Simulace před a po rhinoplastice

Jste připraveni na rhinoplastiku v Istanbulu nebo Antalyi, Turecko ? Postupujte podle tohoto průvodce!

Konec komplexu velkého, hrbolatého nebo křivého nosu

Říká se, že nos je bláznem obličeje. Autor tohoto rčení, spisovatel Marcel Mariën, si zjevně uvědomoval, že nosní výrůstky často postrádají zdravý rozum. Příliš dlouhý, příliš vysoký, příliš krátký, příliš tenký, příliš široký, příliš hrbolatý, příliš hluboký, příliš nízký, příliš vysoký, příliš křivý, “nos” nemůže být vždy diskrétní. Což je škoda, protože často vypadá jako nos uprostřed obličeje. Není vždy snadné se mu vyrovnat.

Kromě toho nemáme všichni to štěstí, abychom se narodili s Kleopatřiným nosem. V některých komunitách nebo rodinách je tvar nosu genetický a ne vždy hraje ve prospěch půvabu obličeje. V jiných může jít o deformaci způsobenou úrazem, nehodou. To může vést k nepředvídatelnému tvaru nosu, ale ještě závažněji k poruchám dýchání.

Supprimer la bosse sur le nez
Odstranění hrbolku na nose

Říká se, že krása je relativní. A mít hezký nos je víc než jen estetické hledisko. Jde o sebevědomí a seberealizaci. Jde o to, abyste hodili za hlavu fyzické i psychické komplexy.

To nás vede k tomu, že chceme udělat něco navíc  změnit tvar nosu nebo alespoň zlepšit jeho estetiku, získat symetrický nos jako hvězdy na Instagramu. A právě zde přichází na řadu rhinoplastika. Obecně je nejčastějším cílem rinoplastiky v Turecku korekce nosních vad. Rinoplastika je však mnohem více než jen…..

Co je rinoplastika?

Rhinoplastika neboli operace nosu je chirurgický zákrok, který spočívá v úpravě velikosti nebo tvaru nosu, případně v odstranění hrbolku. Cílem je vytvořit krásný nos z profilu, přirozený nos, který je harmonický, symetrický a krásně tvarovaný a dokonale ladí s celkovými rysy obličeje. I když je úprava nosu nezbytná, rinoplastika zajišťuje, že všechna anatomická estetická kritéria nosu jsou v dokonalé harmonii. Hlavním cílem této operace je dosáhnout dokonalé rovnováhy obličeje.

Rhinoplastika tedy zahrnuje jak zlepšení nosu, vzhledu a obličeje samotného, tak i úsměvu prostřednictvím nosohltanových záhybů. Takto upravený nos může dát obličeji zcela jiný vzhled. U některých pacientů může rinoplastika dokonce způsobit, že budou vypadat mladší. Mnohem důležitější je svěřit plastickou operaci nosu zkušenému chirurgovi, aby operace nepoškodila ani dýchací funkce, ani nosní můstek.

Chirurgie de la pointe du nez
Operace špičky nosu

Jaký je správný věk pro plastiku nosu v Turecku?

Je důležité vědět, že plastika nosu není pro každého, kdo chce podstoupit operaci nosních dírek. Kdy ale podstoupit levnou plastiku nosu v Turecku? Minimální věk je 17 let u žen a 18 let u mužů. V tomto věku se kostní chrupavka dostává na konec svého růstu a může být upravena do požadovaných tvarů.

Po dosažení určitého věku může být kosmetická operace nosu obtížněji proveditelná. Od 35 let věku se kostní chrupavka stává tvrdší. Úprava může být složitější.

Různé typy rinoplastik v Turecku

Díky technologickému pokroku je rhinoplastika v Turecku zákrokem, který nezanechává žádné jizvy. Malé řezy, minimální retuše a vysoká míra spokojenosti jsou tím, co vede pacienty k tomu, aby si vybrali Turecko pro levnou plastiku nosu. Přesto si však musíte vybrat zkušeného chirurga, který dokáže provést bezchybnou operaci. O něco později vám vysvětlíme, kde ho najít a jak ho kontaktovat.

Nejprve se podívejme na typy operací nosu, které vám můžeme nabídnout:

1 – Funkční rinoplastika

O plastické operaci nosu se hovoří jako o funkční, pokud je prováděna ze zdravotních důvodů. Známá také jako septoplastika nebo rhinoseptoplastika, je nutná, když čichový orgán není schopen plnit své základní funkce. Tato operace léčí neprůchodnost nosních dírek a všechny příznaky dýchání. Výsledkem funkční rinoplastiky je naprostá změna morfologie nosu pacienta. V Evropě je tato operace hrazena ze zdravotního pojištění.

Déviation de l'arête nasale
Odchylka nosního můstku

2 – Strukturální rinoplastika

Strukturální rinoplastika, známá jako klasická rinoplastika, zahrnuje čistě estetickou změnu. Zahrnuje zpevnění chrupavčité a kostěné architektury nosu s cílem harmonizovat jeho tvar a tloušťku. Při tomto typu operace můžeme operovat dvěma způsoby :

  • Korekce odchylky zkroucené chrupavky, která překáží v nose. Tato operace se nazývá septorinoplastika.
  • Operace špičky nosu, při níž se operuje pouze špička nosu, která může být pokleslá, příliš vysoká, asymetrická, příliš široká, kulovitá nebo vychýlená. Cílem je zdokonalení nosu.
chirurgie de la pointe du nez
Operace špičky nosu

3 – Plastická operace nosu s transplantací chrupavky

Rhinoplastika se štěpem chrupavky spočívá v odebrání části chrupavky z těla a její transplantaci na nos. Cílem této operace je změnit tvar nosu, zvětšit jeho objem, zamaskovat defekt, zpevnit nosní struktury nebo korigovat následné deformace.

Štěpy se často odebírají z chrupavky nosní přepážky. Můžeme však použít i štěpy z chrupavky ucha nebo hrudního koše. Tento typ rinoplastiky je určen pro osoby, které mají příliš tlustý nebo příliš tenký nos a jejichž úprava vyžaduje transplantát.

4 – Nemedicínská rhinoplastika nebo lifting nosu

Tato estetická praxe nezahrnuje chirurgický zákrok jako takový. Operace se také provádí bez anestezie. Existují dvě široce používané techniky:

Injekce kyseliny hyaluronové

Jedná se o úpravu tvaru nosu pomocí injekcí kyseliny hyaluronové, ke které může být přidán botox. Tato nechirurgická alternativa je pro vás vhodná, pokud chcete :

  • Obnovte rovnováhu objemu nosu.
  • Zvedněte špičku nosu.
  • Snížení mírného nárazu.
  • Náprava nedokonalostí a vad po předchozí neúspěšné rhinoplastice.
  • Pokud je vám více než 50 let a vaše nosní chrupavka je tvrdá.

Tato technika je rychlá. Jedno sezení trvá pouhých 30 minut. Po 18 měsících je však nutné ji obnovit.

Simulation avant et après une rhinoplastie sur une femme
Simulace rhinoplastiky před a po na ženě

5 – Ultrazvuková rinoplastika

ultrazvuková rhinoplastika vyvinutá v roce 2013 také zahrnuje použití ultrazvukové frekvence k restrukturalizaci nosu s větší přesností. Jedná se o neinvazivní metodu, která pomocí vibrací vyhladí a přetvoří nosní kosti a chrupavky. Je upřednostňována pro zeštíhlení a jemné vyleštění nosu.

6 – Sekundární rinoplastika

druhá rhinoplastika neboli revizní rhinoplastika je rekonstrukční operace, která vyžaduje úpravu nosu. Vyžaduje velkou odbornost tureckého rekonstrukčního chirurga, aby mohl předchozí nepovedenou plastiku nosu napravit rekonstrukcí nosu. Tato druhá rekonstrukční rinoplastika může být složitá, protože zahrnuje opravu operace předchozího lékaře, který mohl odvést špatnou práci.

7 – Etnická rinoplastika

etnická rinoplastika je operace nosu, jejímž cílem je vytvořit esteticky příjemný tvar nosu při zachování charakteristických rysů, které jsou pro každou etnickou skupinu jedinečné. Dnešní pokročilá rinoplastika přistupuje spíše k individuální kráse, která zahrnuje dědictví a zvýrazňuje krásu, než aby vytvářela univerzální design nosu.

Une patiente de type africain après une rhinoplastie ethnique
Africký pacient po etnické rinoplastice

V 80. a 90. letech minulého století byl hlavní proud rinoplastiky založen na kavkazském tvaru nosu, který nebyl vhodný pro jiné etnické skupiny, jako jsou Asiaté, Afričané a lidé ze Středního východu.

Otevřená nebo uzavřená rinoplastika?

otevřená rhinoplastika, známá také jako vnější rhinoplastika, spočívá v provedení řezu na bázi columely, což je měkká tkáň, která odděluje dvě nosní dírky. Tato metoda umožňuje snadnější přístup k chrupavce nosu a efektivnější práci díky lepší viditelnosti. Cílem této operace je zjistit morfologii nosu, aby bylo možné co nejrychleji změnit jeho tvar. Tento typ operace je jednou z běžných rhinoplastických operací v Turecku.

Uzavřená rinoplastika, známá také jako endonazální rinoplastika, spočívá v úpravě nosu přímo zevnitř nosních dírek pomocí jemných řezů. Nevznikají proto žádné viditelné jizvy. Tento méně invazivní zákrok se používá pro drobné korekce, jako je například úprava dolíčku na špičce nosu. Doba rekonvalescence je kratší, protože dochází k menšímu vzniku modřin.

rhinoplastie ouverte et fermée

Co byste si měli přečíst, než začnete uvažovat o rhinoplastice

Kromě určení typu rhinoplastiky, kterou potřebujete, byste si měli uvědomit, že existuje několik faktorů, které rozhodují o úspěšné operaci nosu a výběru správného typu operace. Jedná se o :

Věk

Především je třeba vzít v úvahu váš věk. Ten má na pleť rozhodující vliv. Mladší pleť je pružnější. Dokáže se přizpůsobit změnám, které přináší rinoplastika. Na druhou stranu s přibývajícím věkem kůže stárne. Je méně schopná přizpůsobit se plastické operaci a účinky mohou být méně viditelné, než se očekávalo.

Životní styl

Kvalitu pleti ovlivňuje také životní styl. Je zřejmé, že kouření nebo vystavování se slunci má na pleť vliv. To může procesy estetické chirurgie nosu zkomplikovat.

To však neznamená, že je rhinoplastika omezená. Naopak, tyto faktory usnadňují výběr typu rinoplastiky, který nejlépe odpovídá vašim potřebám a charakteru vaší kůže. Například u zralé, méně elastické kůže je nejvhodnější nemedikamentózní rinoplastika. Jedná se o šetrnou metodu, která koriguje tvar nosu bez vytvoření nadbytečné kůže.

schéma de la rhinoplastie
Schéma rinoplastiky

Motivace

Přestože kosmetická operace nosu je jednorázový zákrok, výsledky jsou nevratné. A nový nos vám zůstane po celý život. To je příliš dlouhá doba na výčitky. Než se tedy pustíte do rhinoplastiky, ujistěte se, že jste se rozhodli správně.

Když se postavíte tváří v tvář svému obličeji a podíváte se do zrcadla, zeptejte se sami sebe, proč si chcete změnit nos? Kterou část nosu byste chtěli změnit ? Jak plánujete změnit svůj nos ? Udělejte si přehled o svých motivacích.

Výběr specialisty na plastiku nosu

Je to člověk, kterému svěříte svůj nos, krásu své tváře a velkou část svého budoucího života. Proč? Protože jeho výkony rozhodnou o tom, zda budete se svým nosem spokojeni, nebo ne. A jak vždy říkáme, je to střed obličeje, takže váš nový nos by měl být spokojený. To vše proto, abychom vám řekli, že výběr lékaře by měl být předmětem několika výzkumů :

  • Najděte nejlepšího chirurga rhinoplastika Turecko zkušeného a účinného podle pověsti, podle výsledků, úspěchů a úspěšnosti.
  • Najděte si odborníka, kterému můžete důvěřovat a který vás celým procesem provede. Od chvíle, kdy se objednáte, až po pohovor po operaci.
  • Svěřte svůj nos chirurgovi, který tuto práci dělá nejen proto, že je to jeho práce, ale který také dokáže pochopit vaše motivace a podle toho vás vést.
chirurgien rhinoplasticien
Chirurg provádějící plastiku nosu

Kde najdu vynikajícího rinoplastického chirurga?

V Turecku ! Země je plná zkušených specialistů na plastiku nosu, kteří nabízejí vynikající kvalitu služeb a jejichž pověst přesahuje hranice evropského kontinentu.

Slavné osobnosti, mezinárodní hvězdy, podnikatelé, studenti nebo soukromé osoby volí Istanbul nebo Antalyi jako cíl své cesty, protože rhinoplastika v Turecku je běžnou praxí. Stačí se podívat na fotografie před a po rinoplastice v Turecku na Instagramu, abyste pochopili, že jsou to mistři v oboru.

Navíc se provádí ve špičkově vybavených místnostech s nejmodernějším vybavením a nejmodernějšími stroji. Chirurgické zázemí je hodné pětihvězdičkové internátní školy, kde se budete cítit naprosto v pohodě. A co víc, jakmile si necháte upravit nos, budete mít to potěšení vyzkoušet si svůj nový vkus v tureckých ulicích, kde vaše nosní dírky probudí vůně baklavy, kebabu nebo dolmy.

chirurgien spécialiste de la rhinoplastie
chirurgická rinoplastika

Na naší klinice, která se specializuje na plastiku nosu, vás budeme doprovázet po celou dobu vašeho pobytu. Po celou dobu vám budeme asistovat a rádi zodpovíme všechny vaše dotazy, objasníme vám případné pochybnosti a budeme vás doprovázet na každém kroku.

A pokud se vám zdá, že jazyk je hlavní překážkou v komunikaci, měli byste vědět, že máme simultánní překladatele, kteří dokonale ovládají váš jazyk. Tak na co ještě čekáte na plastiku nosu v Turecku ?

Plastická operace nosu v Turecku: estetická operace nosu

Úspěšnost plastiky nosu v Turecku dosahuje 98 %, a proto je zde tato kosmetická operace tak oblíbená. Jak již bylo zmíněno výše, je to z velké části díky dovednostem a zkušenostem chirurgů a ultramoderním technologiím, které se zde používají.

Video úspěšné rinoplastiky v Turecku

Jak probíhá operace v Istanbulu?

Postup při plastice nosu v Istanbulu je kodifikován. Od úvodní konzultace až po chirurgický zákrok projdete různými fázemi. Buďte si jisti, že v každé fázi vás bude doprovázet tým odborníků, kterým můžete plně důvěřovat.

Máte HIV? Pro plastiku nosu je vyčleněno speciální oddělení, kde je pro vás i personál zajištěno naprosté bezpečí.

Náš tým je vyškolen tak, aby lidem se sníženou pohyblivostí na vozíku poskytoval individuální asistenci po celou dobu jejich pobytu. Naše klinika je bezbariérová (PRM).

První konzultace

Výchozím bodem vaší cesty k srdci vašeho čichu je vstupní konzultace, která je vaším prvním setkáním s tureckým chirurgem. Je zásadní pro nastavení projektu rinoplastiky podle vašich potřeb a vašeho požadavku. Může proběhnout přímo na istanbulské klinice nebo na dálku prostřednictvím živého rozhovoru či fotografií. Setkání s chirurgem tváří v tvář je stále nejlepším způsobem, jak vytvořit atmosféru důvěry.

V této první fázi sdělíte chirurgovi svá estetická přání. Ten provede přesnou diagnostiku, aby zjistil, zda je to možné. Posoudí četná kritéria, faktory a kontraindikace, které umožní úspěšnou realizaci vašeho chirurgického projektu.

chirurgien et patient de rhinoplastie
Operatér a pacientka

Během této úvodní konzultace vám také chirurg provádějící rhinoplastiku v Turecku vysvětlí způsob ošetření, který vám může přinést naprostou spokojenost. Podrobně vám popíše postupy, cíle a očekávané výsledky tohoto zákroku. Zároveň vás seznámí s případnými riziky nebo jinými nežádoucími účinky, které se mohou během zákroku vyskytnout.

V závislosti na tvaru vašeho nosu může rinoplastický chirurg na vaši žádost provést také rentgenové snímky, 3D snímky nebo dokonce funkční rinologické vyšetření. Druhá konzultace může být zaznamenána ve vašem diáři.

Co byste měli vědět

Během této úvodní konzultace se také dozvíte systematické chirurgické pokyny pro úspěšné provedení chirurgie nosu. Neváhejte se svého chirurga zeptat na všechny otázky, které máte ohledně svých očekávání a výsledků v souvislosti s operací.

Několik pokynů, které je třeba dodržovat..:

  • Odvykání kouření a pití alkoholu před operací
  • Přestaňte užívat protizánětlivé léky, aspirin a antikoagulancia.
  • Čištění a údržba obličeje před operací: holení vousů nebo kníru atd.
Simulation avant et après d'une rhinoplastie
Simulace před a po rhinoplastice

Den operace

V den operace budete pečlivě pozváni na estetickou kliniku. Byla přijata veškerá opatření, aby pro vás toto sezení bylo uvolněným okamžikem bez stresu. Je totiž důležité, abyste se během zákroku cítili pohodlně. Celý lékařský tým v Istanbulu bude vědět, jak zajistit, abyste se cítili sebejistě a uvolněně.

Rhinoplastiku lze provést v místní nebo celkové anestezii :

  • Při místní anestezii se do nosu aplikuje lehká sedace. Nebudete nic cítit, ale můžete sledovat průběh celého ošetření. Chirurg se vám bude snažit sdělit co nejvíce o svých postupech. Nebojte se, operace bude bezbolestná a zcela pohodlná.
  • Při celkové anestezii budete po celou dobu operace spát. V závislosti na rozsahu a složitosti kosmetické operace může být její součástí i přenocování na klinice.
chirurgie du nez en turquie
Operace nosu v Turecku

Doba trvání intervence

Za provedení rhinoplastiky je zodpovědný specializovaný chirurg. Mohou mu asistovat další specialisté nebo jeho lékařský tým.

Sezení může trvat 1 až 3 hodiny v závislosti na náročnosti zákroku. Osobně mi rinoplastika v Turecku trvala 3,5 hodiny, protože se jednalo o sekundární rinoplastiku. Průběh přetvoření nosu závisí na problému, který má být korigován, nebo na technice, kterou chirurg použije. Ve všech případech začne oddělením kůže nosu od kostěné a chrupavčité střechy. Po dokončení remodelace bude kůže vrácena zpět na místo nad nosní přepážkou.

Pokud je cílem operace zmenšení nosu, chirurg odstraní část chrupavky a kosti. Za tímto účelem provede několik řezů uvnitř nosních dírek..

un nez vu de face
Nos při pohledu zepředu

Pokud je cílem operace zvětšení nosu, chirurg provede transplantaci chrupavky, která přemodeluje nos. V tomto případě budou řezy provedeny z vnější strany. V případě velkých nosních dírek je možné provést malé řezy po stranách nosních dírek, které upraví patku nosu a umožní zúžení nosních dírek, jedná se o tzv. alarplastiku.

Po dokončení operace budete nosit na nose plastovou nebo kovovou dlahu. Ta umožní, aby nový nos správně seděl a zachoval si svůj tvar. Kromě toho mohou být do nosních dírek vloženy také podložky, které podpoří nosní přepážku (nosní septum) a nebudou bránit dýchání. Nakonec lze použít obvazy, které chrání nos před vnějšími vlivy, jako jsou například nárazy.

Pooperační fáze

Během prvních 24 hodin po rhinoplastice budete cítit znecitlivění nosních příklopek. Občas se mohou objevit drobné pocity nepohodlí. Obličej může otéct a být citlivý. To však bude trvat pouze několik hodin. Ke zmírnění nepříjemných pocitů vám budou předepsány léky proti bolesti.

I když představa, že se svým novým nosem budete chlubit po celém Istanbulu, může být velmi lákavá, první den po operaci budete muset odpočívat. První 3-4 dny po operaci mějte hlavu vysoko, zejména když spíte, jinak vám může hlava otéct.

Po 5 dnech se mohou kolem očí objevit modřiny. Nepropadejte však panice. Přikládání studených obkladů postačí k tomu, abyste se cítili lépe a otok se zmenšil. Tyto modřiny zmizí po týdnu, jak se vnitřní tkáně zahojí.

Kromě toho se může objevit mírný únik z nosních dírek nebo ucpání nosu, což by vás nemělo nijak varovat. To vše je součástí procesu. Chcete-li urychlit proces hojení, nechte si odtékat tolik, kolik potřebujete, aniž byste smrkal/a.

Patiente après une rhinoplastie
Pacient po plastice nosu

Během této doby a před další chirurgickou návštěvou můžete kdykoli kontaktovat lékařský tým nemocnice. Pokud máte jakékoli dotazy nebo pochybnosti o svém fyzickém stavu, neváhejte se zeptat svého chirurga.

Pokud se cítíte naprosto jistě, stačí se vydat na prohlídku Istanbulu. Dávejte si však pozor na nárazy a údery. Chraňte si svůj nos jako oko v hlavě!

Po týdnu budou dlahy, knoty, tampony a další obvazy odstraněny. Můžete klidně dýchat. Modřiny a otoky již zmizí. Vrátíte se k normálnímu životu. I když mnoho pacientů se může vrátit do běžného života již 3-4 dny po operaci.

Plastická operace nosu v Turecku: Fotografie před a po operaci

Photo avant après d'une rhinoplastie d'une femme blonde
Fotografie před a po plastice nosu u blondýnky.
Photo avant après d'une rhinoplastie d'une femme métisse
Fotografie před a po plastice nosu u ženy smíšené rasy.
Photo avant après d'une rhinoplastie d'une femme blanche
fotografie rhinoplastiky před a po na bílé ženě

Rizika, komplikace a vedlejší účinky

Během rhinoplastiky se mohou vzácně vyskytnout rizika:

  • Dočasná ztráta čichu;
  • Ztráta citlivosti na špičce nosu;
  • Zbarvení a otok kůže ;
  • Perforace nosní přepážky ;
  • Špatné jizvy;
  • Dýchací potíže.

Proto je důležité věřit nám, abychom správně vybrali vašeho chirurga v Istanbulu a rozhodli se pro respektovaného a zkušeného lékaře.

Všimněte si, že v islámském náboženství není rhinoplastika haram. Je halal a přijatelná, protože jejím cílem je odstranit vadu postihující nos.

Opatření, která je třeba přijmout

Po provedení plastiky nosu, kdy je váš nos pevně na svém místě, ještě neslavte vítězství. Bude trvat 3 až 12 měsíců, než nos získá svůj konečný tvar. Budete muset být trpěliví a především opatrní.

První měsíc po operaci vám stále doporučujeme, abyste se příliš nenamáhali a nevykonávali pohyby, které vyžadují velkou sílu. To by mohlo způsobit zvýšení vašeho krevního tlaku. Stejně tak se vyhýbejte nárazům a úderům, které by mohly nový nos deformovat. V tomto období byste se měli vyvarovat plavání, chození do posilovny, běhání a dokonce i přílišnému pohlavnímu styku.

Patiente de rhinoplastie avec un pansement sur le nez
Pacientka po plastice nosu s obvazem na nose

Pokud nosíte brýle na předpis, zkuste přejít na kontaktní čočky, dokud se nos nezahojí (přibližně 2 až 3 měsíce).

Během tohoto období byste měli vědět, že vás bude doprovázet celý lékařský tým rhinoplastiky v Istanbulu, a to prostřednictvím telefonických nebo online rozhovorů. Na kliniku se můžete obrátit také v případě jakýchkoli pochybností nebo obav. Během prvního roku po kosmetické operaci budete v pravidelném kontaktu se svým chirurgem prostřednictvím telefonátu, zasílání fotografií apod. Ten bude moci sledovat vývoj vašeho nosu.

Váš nový nos

Po epizodách modřin a otoků již můžete pozorovat vzhled vašeho nosu. Je krásný, dokonale odpovídá tomu, co jste si vysnila. Je to nos, který ukončí vaše fyzické komplexy, problémy s dýcháním a různé nepříjemnosti.

To je nos, který budete nosit přímo uprostřed obličeje. Možná se setkáte s neobvyklými reakcemi okolí. Ale buďte si jisti, že je to součást procesu znovuzískání důvěry ve své tělo a v sebe sama.

Jak probíhá plastika nosu v Turecku?

Operace nosu provedená v tureckém Istanbulu dobře stárne. Rhinoplastika je považována za dlouhodobou nebo trvalou, ale to neznamená, že se výsledky nemohou změnit. Účinky operace se mění, protože se mění váš nos.

Mnoho lidí si neuvědomuje, že nos podléhá stárnutí stejně jako ostatní rysy obličeje. Podle velmi seriózní britské vědecké studie se nos s věkem zvětšuje stejně jako uši. Naštěstí i v případě, že se výsledky vaší rinoplastiky změnily, může revizní rinoplastika obnovit vzhled nosu, který si přejete.

Photo d'un homme après une rhinoplastie
Fotografie muže po rhinoplastice

Příprava na dovolenou v Turecku na rhinoplastiku

Tak a je to, jste připraveni se odhodlat k rhinoplastice Turecka ? Zde je několik kroků, které musíte podniknout, abyste si mohli zorganizovat dovolenou s rhinoplastikou v Istanbulu.

Výběr chirurga a kliniky

Prvním a nejdůležitějším krokem je výběr chirurga. Vyberte si chirurga, který je zkušený, známý a uznávaný pro svou efektivitu. Vyberte si chirurga, který dobře komunikuje a dokáže odpovědět na všechny vaše otázky. Náš odborný chirurg na plastiku nosu v Turecku patří k nejrenomovanějším v zemi. Ale co víc, na naší klinice v Istanbulu se vám dostane bezproblémové pomoci na každém kroku.

Několik slov o klinice:

  • Jedna z nejlepších klinik plastické chirurgie v Istanbulu (Hodnocení 4,7/5 na Google Avis)
  • Mezinárodní pověst a kvalifikovaní chirurgové

Několik slov o chirurgovi provádějícím rhinoplastiku.

  • 29 let praxe v chirurgii (více než 15 000 operací)
  • 7 specializovaných certifikátů (kosmetická chirurgie a obnova vlasů)
  • Získal 1. místo ve vědecké soutěži
  • Člen turecké Národní lékařské rady
  • Odbornost v oblasti rinoplastiky, liposukce, operace prsou a vlasů.
  • Konzultant pro turecký televizní kanál
Coordinatrice avec une patiente
Koordinátor s pacientem

Příprava cesty

Jakmile si vyberete chirurga, jako je Dr. Ergin Er, můžete se připravit na cestovní rhinoplastiku Turecko. Většina tureckých nemocnic zabývajících se estetickou chirurgií nabízí balíčky all-inclusive : letenky, ubytování, konzultace, operace, pooperační období, stravování, návštěvy a objevy atd.

Tyto nabídky vám usnadní sjednání rinoplastiky v Turecku. Nebudete muset nic zařizovat, protože vše je již zahrnuto v ceně. Stačí si jen sbalit kufry a zajistit si dopravu přes Atlantik.

Pokud byste chtěli více dobrodružství nebo svobody, můžete si vždy vybrat volnější balíčky. V takovém případě si můžete svůj pobyt v Istanbulu organizovat podle svých představ, kromě konzultací a operací.

Des hôtels à Istanbul pour un séjour médical réussi
Hotely v Istanbulu pro úspěšný léčebný pobyt

Jak dlouho mohu zůstat v Turecku kvůli plastice nosu?

Obecně platí, že pobyt na operaci nosu v Turecku trvá přibližně 6-7 dní. To je doba potřebná k provedení rinoplastiky a pooperačnímu sledování na místě. Krásy země si vás však možná získají a vy si budete chtít pobyt prodloužit.

Jak probíhá vaše kosmetická dovolená v Istanbulu?

  1. Přiletíte na letiště v Istanbulu (IST). V hale na vás bude čekat soukromý řidič s cedulkou s vaším jménem.
  2. Řidič vás odveze do vašeho 4hvězdičkového hotelu dodávkovým vozem Mercedes (30 minut jízdy). Hotel je vzdálen 2 minuty chůze od kliniky krásy.
  3. Domluvte si schůzku s koordinátorem a chirurgem, abyste si stanovili své cíle. Zodpoví vám všechny vaše otázky. Koordinátor vám bude překládat.
  4. Objednání na druhý den na plastiku nosu. Po operaci zůstanete přes noc na klinice na pozorování.
  5. Poté budete odpočívat ve svém 4* hotelu s léky a krémy, které vám koordinátorka naordinuje.
  6. Šestý den je naplánováno sejmutí dlahy a závěrečná kontrola u chirurga, opět za přítomnosti koordinátora.
  7. Soukromý řidič vás pak odveze zpět na letiště, odkud odletíte zpět, a vy si budete moci užívat svůj nový nos do 7 dnů.

Kolik stojí rhinoplastika v Turecku?

Konečná otázka ! A ta, která vede statisíce pacientů k volbě rhinoplastiky Turecko, je cena této operace. Náklady na plastickou operaci nosu na břehu Bosporu mohou být až o 70 % levnější než náklady v Evropě. Počítejte s tím, že za plastiku nosu v Istanbulu zaplatíte 1 600 až 2 500 eur. Tato cena se však liší podle použitých technik, složitosti úpravy a pověsti chirurga. Chcete-li získat přesnou cenu a vyjádření nejlepšího plastického chirurga v Istanbulu, požádejte o individuální cenovou nabídku.

La coordinatrice calcule le prix d'une rhinoplastie
Koordinátor vypočítá cenu rhinoplastiky.

Závěr

Vyberte si nejlepší kliniku rinoplastiky v Turecku, abyste si zajistili úspěšný zákrok. Vyhledejte si informace o činnosti chirurga. Při výběru je třeba zvážit několik kritérií :

  • Názory a svědectví pacientů
  • Fotografie před a po
  • Datum zřízení kliniky
  • Akreditace kliniky
  • Počet let praxe lékaře
  • Specializace kliniky a její chirurgové

Pokud máte potíže s výběrem, můžeme vám pomáhat, aby byl váš zásah úspěšný, a to za sníženou sazbu.

1

Koordinátor

Zanechte nám své kontaktní údaje pomocí formuláře. Náš koordinátor vás bude kontaktovat zprávou přes Whatsapp nebo e-mailem pro bezplatnou předběžnou diagnostiku vašeho nosu.

Požádá vás o přední a boční fotografie a také o vaše cíle, aby získal názor plastického chirurga.

2

Chirurg

Pokud je chirurg schopen splnit vaše cíle a dá nám zelenou pro vaši rhinoplastiku, zašleme vám zdarma nezávaznou individuální nabídku.

A pokud budete souhlasit, vše zařídíme za vás:
a především vám zajistíme skvělou prohlídku Istanbulu s průvodcem.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.


Často kladené otázky

Jak dlouho trvá operace nosu v Turecku?

Po operaci nosu v Turecku jsou výsledky trvalé po několik let. S věkem se však kůže na obličeji ztenčuje. V důsledku toho se mohou objevit nepravidelnosti. Tyto drobné nedokonalosti však lze korigovat pomocí injekcí kyseliny hyaluronové.

Rhinoplastika je bezbolestná kosmetická operace. Protože se operace provádí v celkové anestezii, necítíte žádnou bolest. Po odeznění anestetika však budete pociťovat určité nepohodlí. Přesto zůstává bolest snesitelná.

Úspěšnost kosmetické operace nosu v Turecku je 98 %. To je důvod, proč tato operace přitahuje tolik lidí. Navíc jsou závažné vedlejší účinky vzácné. Nejčastějšími komplikacemi jsou krvácení, špatná reakce na anestetika a infekce.

Turecko je ideální volbou pro ty, kteří chtějí podstoupit plastiku nosu. Turečtí estetičtí chirurgové jsou vysoce kvalifikovaní a považují se za nejlepší odborníky v oboru. Cena operace je také nižší než v Evropě.

Plastická operace nosu není povolena před dosažením věku 16 let. Ve skutečnosti musíte počkat, až skončí fáze růstu obličeje. Ta je kompletní od 16 nebo 17 let. Ideální věk pro operaci je však mezi 20 a 30 lety. Pro tuto operaci není stanovena žádná věková hranice.

Na plastiku nosu v Turecku si musíte naplánovat pobyt v délce alespoň 8 dní. Operace trvá zpravidla jednu nebo maximálně dvě hodiny. Přesto existují povinné přípravné fáze a pooperační péče. Proto by váš pobyt měl trvat déle než týden.

Ano, nechirurgická plastika nosu je možná. Lze ji provést pomocí injekcí kyseliny hyaluronové nebo jiných výplní, které dočasně změní tvar nosu. Poraďte se se zdravotnickým pracovníkem, abyste zjistili, zda je to pro vás vhodné.

O autorovi

Émilie

Jmenuji se Emilie Gervaisová a žiji v tureckém Istanbulu. Jsem lékařka s rozsáhlými vědeckými znalostmi a více než 15 lety zkušeností v oblasti výzkumu rakoviny a molekulární biologie. Mám zkušenosti s organizací kongresů a řízením projektů. Mám schopnost přenášet složité lékařské a vědecké koncepty různým skupinám čtenářů prostřednictvím různých médií, včetně těchto webových stránek jako tabule pro mé psaní.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️