Ceny zubních můstků v Maďarsku

zubní můstek maďarsko cena 1 1
Napsal Manuella

Zubní můstek vyrobený v Maďarsku lze použít, pokud máte mezeru mezi zuby, ale sousední zuby jsou zdravé.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o zubních můstcích v Maďarsku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena zubního můstku v Maďarsku

Průměrná cena zubního můstku v Maďarsku v Budapešti je 580 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 540 eur do 620 eur.

PostupCena Maďarsko
Zubní můstek580 €

Co je to zubní můstek?

Existuje mnoho důvodů, proč přicházíme o zuby. Může to být v důsledku stárnutí, nehody nebo nemoci. Ať už je důvod jakýkoli, tyto faktory negativně ovlivní váš každodenní život. Nemůžete si již vychutnávat svá oblíbená jídla, ztrácíte sebevědomí, radost a přirozený úsměv. Všechny tyto problémy lze zlepšit pomocí zubního můstku v Maďarsku.

Co je příčinou špatného chrupu?

  • Chybějící zuby způsobují problémy se žvýkáním
  • Je obtížnější se usmívat
  • Jídlo nelze dostatečně rozžvýkat, což vede k zažívacím problémům.
  • Pod dásněmi bez zubů se začne zhoršovat stav čelistní kosti, která je značně oslabená.

Jak lze chybějící zuby nahradit?

Naši zubní lékaři v maďarské Budapešti vám vždy doporučí řešení, která maximálně zvýší vaše zdraví, cíle, pohodlí, bezpečnost a estetiku. Vyberte si Meilleureclinique.fr a vyberte si to nejlepší místo pro váš zubní můstek v Maďarsku.

Zubní můstky na vašich přirozených zubech

Zubní můstek v Maďarsku lze použít, pokud máte mezeru mezi zuby, ale sousední zuby jsou zdravé. V takovém případě se zuby sousedící s mezerou obrousí a použijí se jako opěry pro můstek. Jedná se o třídílný zubní můstek v Maďarsku, který se skládá ze tří korunek a vyplňuje mezeru mezi zuby. Zubní můstky lze použít i na větší mezery mezi zuby, pokud chybí dva nebo dokonce tři zuby.

V takovém případě se můstek může skládat ze 4 nebo 5 prvků, ale počet opěr je vždy dva. Ty jsou umístěny na obou koncích mezery mezi zuby a můstky jsou připevněny k opěrkám. Je také možné mít můstky se 6 nebo více prvky, ale v tomto případě musí být ve střední části mezizubního prostoru umístěn abutment, tj. zub.

V případech závažné ztráty zubů zahrnující několik zubů vedle sebe doporučují naši zubní lékaři použití zirkonového můstku nebo porcelánového můstku ve frontální oblasti. Tyto bezkovové můstky jsou individuálně vyrobeny tak, aby barevně a tvarově odpovídaly vašim přirozeným zubům. Rozdíl mezi přirozenými zuby a zubním můstkem v Maďarsku prakticky neexistuje, je nepostřehnutelný.

Pokud máte ztrátu zubů v oblasti stoliček, bude vám s největší pravděpodobností doporučen porcelánový můstek spojený s kovovými korunkami. Ten je pro stoličky vhodnější, protože je pružnější než zirkon a lépe odolává zátěži při žvýkání. Je také estetickým řešením, i když ne tak dokonalým jako zirkon nebo porcelán, a v oblasti molárů funguje perfektně. Pokud chcete mít hollywoodský úsměv, lze oblast stoliček osadit také zirkoniovým můstkem, což však vyžaduje důkladné lékařské vyšetření.

Můstky také vyžadují řádnou péči o dutinu ústní, dobrou ústní hygienu a pravidelné čištění, stejně jako pravidelné zubní prohlídky po dobu 12 měsíců, stejně jako vaše skutečné zuby.

Podmínky, za kterých není implantace možná:

  • Pokud jste silný kuřák.
  • Pokud je vám méně než 14 let.
  • Pokud trpíte rakovinou.
  • Alkoholismus.
  • Těžká cukrovka.
  • Selhání kostí.

Výhody můstků oproti přirozeným zubům:

  • Rychlé a snadné řešení během několika dní
  • Maximalizuje tvar a barvu chybějících zubů

Pokud se rozhodnete pro můstek na přirozených zubech, může být proveden během jedné návštěvy v Budapešti v průběhu 3 až 5 dnů. Po přípravě opěrných zubů obdržíte dočasné korunky, které chrání zuby do doby, než dostanete svůj definitivní můstek.

Můstky na bázi implantátů

Jedná se o nejefektivnější, nejlepší a nejoblíbenější postup náhrady chybějících zubů. Lze jej použít v místech, kde nejsou žádné zdravé zuby, které by sloužily jako opěry pro můstek. Vlastní implantát poskytuje stabilní oporu na obou stranách můstku. Je stabilnější, odolnější a méně problematický než můstky upevněné na přirozených zubech.

Výhody zubních můstků s podporou implantátů v Budapešti :

  • Není třeba brousit zdravé, nepoškozené zuby pro opěry. Zdravé zuby zůstávají dlouho neporušené.
  • Náhrada zůstane stabilní po dobu 40 až 50 let.
  • Poskytuje kosti stejnou zátěž jako přirozený zub, takže čelistní kost neoslabuje.
  • Poskytuje můstku maximální stabilitu.
  • Šroub (opěrka můstku) se nepohybuje a zachovává svou polohu v čelistní kosti po zbytek života.
  • Žvýkací schopnost je zaručena na desítky let a implantovaný zub vydrží i ty nejtvrdší kousky.

Podle našich zubních lékařů a našich pacientů jsou můstky s podporou implantátů nejspolehlivějším, nejpevnějším, nejdéle trvajícím a cenově nejvýhodnějším řešením v případě, že chybí více než jeden zub.

Pokud se rozhodnete pro můstek podporovaný implantáty, budete potřebovat dvě návštěvy v Budapešti. Během první návštěvy, která trvá 2 až 3 dny, se instalují zubní šrouby (abutmenty) a poté, po období rekonvalescence, které trvá 3 až 6 měsíců, se můžete vrátit pro konečný můstek. Zhotovení konečného můstku trvá 4 až 5 pracovních dnů. Během doby rekonvalescence můžete mít dočasnou částečnou protézu, která obnoví vaši žvýkací schopnost a estetiku.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Manuella

Jmenuji se Manuella Fiorentini. Jsem zkušená marketingová pracovnice v oblasti zdravotnických prostředků a farmaceutického průmyslu. S více než sedmiletou praxí jsem pracovala na kreativních a strategických pozicích při přípravě marketingových kampaní, uvádění výrobků na trh a mezinárodních konferencí.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️