Cena liščích očí v Tunisku

fox eyes lifting price tunisia 1
Napsal Laura

Vše, co potřebujete vědět o liščích očích v Tunisku! Jaká je průměrná cena v Tunisu? Naše rady pro úspěšné liščí oko v Tunisku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o liftingu Fox Eyes v Tunisku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena liftingu liščích očí v Tunisku

Průměrná cena liftingu liščích očí v Tunisku je 1 600 eur, přičemž minimální cena je 1 400 eur a maximální cena 1 800 eur.

ZákrokCena Tunisko
Lifting liščího oka1600 €

Co je lifting liščích očí?

Fox Eye lifting v Tunisku je lékařský zákrok, který fyzicky mění tvar oka, nikoliv naznačuje vzhled kočičího oka jako make-up.

Cílem zákroku je napodobit vzhled liščích očí, odtud název. Ačkoli podobného vzhledu můžete často dosáhnout pomocí make-upu, lifting liščích očí nabízí dlouhodobější výsledky. Jedná se o neškodný zákrok, který vyžaduje minimální dobu rekonvalescence.

Lifting liščích očí je navržen tak, aby nadzvedl vnější koutky očí a mírně je vytáhl směrem ven, čímž získáte mandlový tvar očí. Změna tvaru očí tak, aby byly “liščí”, vám dodá mladistvější vzhled. V závislosti na vašich individuálních potřebách si můžete vybrat jeden z následujících zákroků, abyste získali kočičí oči, jaké chcete.

  • PDO Threading : Tento zákrok je nechirurgický a nabízí minimální dobu rekonvalescence. Lékař znecitliví ošetřované oblasti lokálním anestetikem a pod kůži zavede malé nitě. Tyto nitě pak postižená místa nadzvednou. Ačkoli se tento zákrok obvykle používá k odstranění vrásek úsměvu, je účinný také při získávání liščích očí. Výsledky obvykle vydrží až čtyři měsíce.
  • Blefaroplastika : Tento zákrok spočívá v odříznutí malé části zakrytého víčka. Jedná se o jeden z nejběžnějších typů plastické operace obličeje, který lze použít k redukci jemných linek a vrásek. Pro lidi, kteří chtějí trvale oživit oční víčka, je to nejlepší volba, protože odstraňuje přebytečnou kůži a zvedá oční koutek.
  • Spánkový lifting : Spánkový lifting zvedá obočí a vypíná kůži kolem očí. Zatímco většina obočí má přirozený oblouk, temporální lifting zvedá vnější koutek a přirozeně tak zvedá oči. Nejčastěji se provádí pomocí injekčních výplní, například botoxu®, a výsledky jsou dočasné. Tato možnost však obvykle nevyžaduje žádnou dobu rekonvalescence.
  • Kantoplastika : Tato možnost se často používá k nápravě problémů se zrakem, protože jejím hlavním účinkem je prodloužení očí. Při použití tohoto zákroku se provedou malé řezy ve vnějších koutcích očí, které je mírně protáhnou a dodají jim mandlový tvar. Zákrok obvykle trvá až dvě hodiny a jeho účinky jsou trvalé.

Jaká je doba rekonvalescence po zákroku Fox Eyes?

Doba zotavení po operaci kočičích očí se liší podle zvoleného zákroku. U temporálního liftingu není doba rekonvalescence žádná a můžete se ihned vrátit do práce. Budete však muset počkat jeden nebo dva dny, než budete moci pokračovat v líčení očí. Stejně tak odstranění nití PDO nevyžaduje dlouhou dobu rekonvalescence, protože se nejedná o chirurgický zákrok. Několik dní po zákroku se mohou objevit modřiny, ale již den nebo dva po zákroku budete moci pokračovat v běžných činnostech.

Doba rekonvalescence u blefaroplastiky nebo kantoplastiky bude o něco delší, protože se jedná o chirurgické zákroky. Je možné, že se nebudete moci vrátit do práce až týden a nebudete smět nosit oční make-up, dokud se vaše oči zcela nezhojí. Vzhledem k novému tvaru vašich očí budete také muset věnovat zvýšenou péči jejich ochraně před sluncem. Jizvy po obou typech operací se však obvykle zcela zahojí a po skončení rekonvalescence již nejsou viditelné.

Jak si můžete zajistit, aby vaše oči vypadaly více sexy?

Pokud jsou vaše oči přirozeně protáhlé, můžete dosáhnout liščích očí použitím křídlatých očních linek. Tento efekt je dočasný, takže je to dobrý způsob, jak zjistit, zda se vám líbí, jak operace mandlových očí změní váš vzhled. Pokud se vám vzhled kočičích očí líbí, můžete se obrátit na odborníky na estetiku v Arviv Medical Aesthetics a probrat s nimi trvalejší a dlouhodobější možnosti. Účinky některých operací kočičích očí jsou nevratné, proto je dobré se ujistit, že jste s výsledky spokojeni.

Přečtěte si také: Ceny liščích očí v Turecku

Jak mohu své oči více pozvednout?

Operace mandlových očí nejen prodlouží přirozený tvar vašich očí, ale také pozvedne vnější koutek oka, čímž se sníží viditelné známky stárnutí a získáte mladistvější vzhled. Nejjednoduššími metodami liftingu očí jsou nitě PDO a spánkový lifting. Blefaroplastika a kantoplastika jsou určeny ke změně skutečného tvaru vašich očí, a přestože díky nim mohou vaše oči často vypadat více pozvednuté, první možnosti obecně poskytují lepší výsledky liftingu očí. Fungují tak, že vypínají kůži kolem očí, aby vypadaly přirozeněji.

Jak dlouho trvá liščí lifting očí?

Pokud se rozhodnete použít k vytvoření iluze liščích očí make-up, účinky vydrží pouze do doby, než si umyjete obličej. Nitě PDO obvykle vydrží nejméně tři měsíce, zatímco výsledky dočasného liftingu mohou trvat až rok. Jedná se tedy o dočasné řešení. Pro trvalé řešení doporučujeme blefaroplastiku nebo kantoplastiku. Tyto chirurgické zákroky mění skutečný tvar vašich očí.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Laura

Jmenuji se Laura. Od roku 2004 pracuji jako lékařská a vědecká spisovatelka. Díky více než patnáctileté praxi v oboru mám rozsáhlé zkušenosti s psaním, překládáním a úpravou široké škály dokumentů, včetně vědeckých a lékařských výzkumných článků a konferenčních sborníků.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️