Kostní štěpy v Maďarsku

cena kostních štěpů maďarsko 1 1
Napsal Laurence

Pojem “kostní štěp” může znít trochu děsivě, ale ve skutečnosti tomu tak není! Kostní štěp v Budapešti se také nazývá augmentace kosti.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o kostních štěpech v Maďarsku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena kostního štěpu v Maďarsku

Průměrná cena kostního štěpu v Maďarsku v Budapešti je 800 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 700 eur do 900 eur.

PostupCena Maďarsko
Kostní štěp800 €

Co je kostní štěp?

Pojem “kostní štěp” může znít trochu děsivě, ale ve skutečnosti tomu tak není! Kostní štěp v Maďarsku v Budapešti, známý také jako augmentace kosti, je jednoduchý, rychlý a neuvěřitelně běžný zákrok.

V minulosti se odebírala kost z jiné části těla, obvykle z jiné části čelisti nebo kyčle, a do postiženého místa se přidávaly granule. V posledních letech jsou granule buď hovězí, nebo syntetické. Pokud si rozhodně nepřejete, aby byl použit jakýkoli materiál živočišného původu, uveďte to prosím při návštěvě.

Jak poznám, že potřebuji kostní štěp?

Při podání žádosti do Budapešti nezapomeňte zaslat rentgenový snímek oblasti, která má být ošetřena. Pokud je třeba ošetřit pouze jednu oblast, může vám k hrubé představě o nákladech stačit malý rentgenový snímek, ale pokud potřebujete ošetřit více oblastí nebo celá ústa, bude nutné pořídit panoramatický rentgenový snímek (OPG).

Proč kostní štěpy v Maďarsku?

Alveolární kost v čelisti má jedinou funkci: držet zuby na svém místě. Pokud zub chybí, kost již není potřeba a začne se rozpouštět.

Když se nakonec rozhodnete pro implantát nebo zjistíte, že váš obličej začal ochabovat, budete nejprve potřebovat kostní štěp, aby implantát držel na svém místě. O kost můžete přijít i z jiných důvodů.

  • Periodontitida
  • Úraz obličeje, například při nehodě
  • Vývojové nebo genetické vady

Je kostní štěp bolestivý?

V čelistní kosti není mnoho nervů, takže zákrok není tak bolestivý, jak byste si mohli myslet. Abyste se však cítili pohodlněji, bude vám podáno lokální anestetikum, aby byl zákrok bezbolestný.

Můžete se také rozhodnout pro sedaci. Dotyčná oblast může být po zákroku až dva dny bolestivá a můžete si vzít léky proti bolesti podle vlastního výběru, například ibuprofen a/nebo paracetamol.

Jaká jsou rizika spojená s kostním štěpem?

Kostní štěpy jsou v Maďarsku velmi časté a často jsou nedílnou součástí zavádění implantátů. Jedná se o jednoduchý ambulantní zákrok, který zpravidla nepředstavuje žádné problémy. Existuje riziko infekce a někteří lidé dostávají antibiotika pro případ, že by k ní došlo.

Typy kostních štěpů v Budapešti

Existují tři typy kostních štěpů v závislosti na množství kosti, která má být rekonstituována, a na místě, kde má být implantát v čelisti umístěn. Lze si je představit jako malé, střední a velké kostní štěpy.

Malý kostní štěp nebo kostní štěp

Provádějí se současně s extrakcí zubu a zabraňují případné resorpci kosti. Jedná se o levný zákrok, který v Maďarsku stojí přibližně 180 EUR za jeden zub.

Do zubní jamky se vloží malé množství hydroxyapatitu, granulovaného syntetického materiálu, který se udržuje na místě pomocí membrány a několika rozpustných stehů. V následujících měsících vaše vlastní kost využije apatit jako kostru pro růst a vytvoří stabilní prostředí pro váš implantát.

Střední kostní štěp

Pokud zub nebo zuby již nějakou dobu chybí, provede zubní lékař v postižené oblasti malý řez, připraví povrch kosti a umístí do ní štěp z jiné části čelisti spolu s granulemi hydroxyapatitu nebo častěji samotný apatit. Štěp se udrží na místě pomocí membrány a poté se sešije.

Velký kostní štěp

Musí být proveden u lidí, kteří jsou velmi dlouho bez zubů, obvykle nositelé zubních náhrad. Zbylo jim tak málo kosti, že již nemohou nosit zubní náhradu.

Postup v Budapešti je stejný jako u průměrného štěpu, ale trvá mnohem déle, než se v přirozené kosti vytvoří dostatečná výška a šířka pro umístění implantátů. Někdy je nutné použít kost z kyčle nebo holenní kosti.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Laurence

Jmenuji se Laurence Tung. Jsem lékařský spisovatel s vědeckými znalostmi v několika oborech. V poslední době jsem se zabýval terapeutickými oblastmi, jako je revmatologie a hypercholesterolémie. Mám také odborné znalosti v oblasti genomiky, epigenetiky, molekulární biologie a biochemie. Pomáhám tomuto webu publikovat kvalitní články o lékařské turistice.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️