Transplantace vlasů v Turecku

transplantace vlasů Turecko 1
Napsal Manuella

Zvažujete transplantaci vlasů v Turecku? V tomto průvodci najdete vše, co potřebujete vědět o zákroku, rekonvalescenci a nákladech v Istanbulu. Požádejte o cenovou nabídku a získejte nejlepší cenu za úspěšnou transplantaci vlasů v Turecku.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o transplantaci vlasů v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci od kvalifikovaných tureckých chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Kolik stojí transplantace vlasů v Turecku?

V Turecku činí průměrná cena transplantace vlasů 1 800 eur, včetně všech nákladů na ubytování a dopravu. Zákrok se provádí v lokální anestezii a trvá 6-8 hodin. Délka pobytu v Istanbulu je 4 dny bez hospitalizace. Cena zahrnuje anestezii, operaci a léky. Konečný výsledek je viditelný do 5 měsíců.

FUT transplantace vlasů1700 €
FUE transplantace vlasů1800 €
Transplantace vlasů HID1900 €
Transplantace afrických vlasů2200 €

Transplantace vlasů v Turecku: Konečný průvodce

Vlasy na vrcholu těla a lebky tvoří korunu, která je pro muže masivní zbraní svádění a pro ženy jistým znakem ženskosti. Je to koruna, kterou nelze ztratit, alespoň na chvíli.

Když nás sžírá nemoc, když si s námi pohrávají hormony nebo když je genetika rozmarná, někdy nám vypadávají vlasy. Vypadávání vlasů začíná malým vypadáváním, dokud nezaznamenáte výrazné vypadávání a úplné plešatění vlasové linie nebo spánků.

Zatímco někteří lidé se s vypadáváním vlasů vyrovnávají velmi dobře, pro jiné je těžké vidět se v zrcadle. Odraz, který na sobě vidí, odráží pocit bezmoci tváří v tvář této nezastavitelné ztrátě.

A když některé léky, jako je Litfulo™ (ritlecitinib) nebo Minoxidil, nezabírají nebo již nezabírají, existuje řešení: transplantace vlasů.

Cíl je jednoduchý: zabránit plešatění a získat zpět vlasy z dřívějška. Zatímco tato metoda se praktikuje v několika zemích, Turecko zůstává rájem pro transplantace vlasů.

Některé kliniky přímo v centru Istanbulu nebo Antalye nabízejí nejlepší transplantaci vlasů pomocí revolučních a vysoce účinných technologií. Transplantace vlasů v Istanbulu nebo Antalyi si vás jistě získají.

Jste připraveni na transplantaci vlasů v Turecku ? Tady to je!

Fotografie našich pacientů před a po léčbě

Vše, co potřebujete vědět o transplantaci vlasů v Turecku

Vypadávání vlasů, které je často synonymem komplexu, je problém, který se může objevit v jakémkoli věku u mužů i žen. Souvisí s řadou faktorů a má mnoho možných příčin, proto se o něm může mluvit různými způsoby:

  • Kalvitia při dědičné ;
  • Androgenní alopecie, pokud zahrnuje androgenní hormony ;
  • Pelade (alopecie areata), pokud je důsledkem autoimunitního onemocnění;
  • Jizvící se alopecie, kdy ztráta je důsledkem poranění vlasové pokožky;
  • Trakční alopecie po příliš pevném účesu (culík, copánky, pevný cop, drdol atd.).

Vypadávání vlasů je obtížné, je způsobeno nedostatkem živin (železa, zinku, selenu) a těžkou léčbou. A problémy se štítnou žlázou mohou narušit cyklus obnovy vlasů.

Zatímco nedostatek lze odstranit pomocí doplňku stravy, v mnoha případech může být plešatost nebo alopecie nevratná.

photo avant et apres d'une greffe de cheveux
photo avant et apres d’une greffe de cheveux

Říká se, že “štěstí se nedá koupit, dobrá vlasová péče ano ” ! Transplantace vlasů je technika estetické chirurgie, jejímž cílem je doplnit vaše vlasy. A v mnoha případech vás získání vlasů a koruny zpět udělá šťastnými ! Kdyby vlasy dělaly štěstí, v tomto případě se dají koupit.

V Istanbulu jsou vlasové implantáty k dispozici za nejlepší ceny. Proto se mnoho pacientů rozhoduje pro tuto destinaci, kromě turistických atrakcí a krásy břehů Bosporu. Než se však vydáte hledat transplantaci vlasů v Turecku, stručný přehled této operace.

Přečtěte si náš článek o Transplantaci vlasů mezi hvězdami.

Co je transplantace vlasů?

Transplantace vlasů, známá také jako implantace vlasů, spočívá v odběru štěpů z horní části lebky a jejich následné implantaci do plešaté části hlavy. Tyto jednotky, známé jako štěpy, se skládají ze 2 až 4 vlasů. Obvykle se odebírají ze zadní části temene, kde vlasy téměř nikdy nevypadávají.

Transplantace vlasů, metoda neinvazivní kosmetické chirurgie, se ukazuje jako nejlepší způsob nápravy alopecie. Díky dobře viditelným výsledkům umožňuje znovu získat ztracenou hustotu.

Po péči a ošetření se po delší době růstu vytvoří skutečné, definitivní vlasy. Naléhavost ošetření znamená, že vaše vlasy budou stejně husté jako dříve. Tato procedura je vhodná pro muže i ženy.

Simulation greffe de cheveux pour femme
Simulace transplantace vlasů pro ženy

S transplantací vlasů dejte sbohem paruce, objemovému přípravku, šátku na hlavě, komplexu a sníženému sebevědomí. Přivítejte nový pohled na sebe sama tím, že si splníte sen o vlasech ve stylu Rapunzel. Jakmile použijete poskytované ošetření a péči, vypadávání vlasů už pro vás nebude noční můrou.

Transplantace vlasů pro ženy

Podle studie ISHRS postihuje ženská alopecie 1 z 5 žen, obvykle je způsobena stárnutím, nemocí nebo hormonálními změnami po menopauze. U žen dochází k řídnutí vlasů. K nápravě tohoto problému se některé ženy rozhodnou nosit paruku nebo prodlužování vlasů, případně podstoupí transplantaci vlasů pro ženy.

Transplantace vlasů pro muže

Mužská alopecie postihuje 4 z5 mužů, přičemž příčinou je výrazné řídnutí vlasů do 50 let věku. Někteří muži začínají ztrácet vlasy již před 21. rokem života. Jedná se o důsledek genetické vlastnosti, která pochází od rodičů.

Tracé de la ligne de la greffe capillaire par le chirurgien
Nakreslení linie transplantace vlasů chirurgem

Mezi další příčiny patří některé léky, nadbytek vitaminu A nebo nedostatek bílkovin. Nemoc nebo stres mohou vést k náhlému a silnému vypadávání vlasů, známému jako telogenní efluvium.

Kdy je vhodné zvážit transplantaci vlasů?

Transplantace vlasů v Turecku se doporučuje vždy, když dojde k masivní ztrátě hustoty vlasů. K tomu lze přidat psychologický aspekt, který s tím souvisí a který v mnoha případech určuje možnost transplantace vlasů.

Předčasná plešatost nebo alopecie může u postiženého vyvolat skutečný komplex nebo pocit neklidu. Až ke ztrátě sebedůvěry.

Transplantace vlasů není určena jen pro úplně plešaté; lze ji zvážit také u tenkých vlasů, které chtějí získat hustotu, nebo pro snížení vlasové linie. I když je přístupná od 18 let, doporučuje se ještě ve 30 nebo 40 letech, kdy se hormonální aktivita ustálila.

Prélèvement de la zone donneuse et greffe sur la zone receveuse
Odstranění dárcovské oblasti a transplantace na oblast příjemce

Z preventivních důvodů lze transplantaci vlasů provést pouze u zdravého člověka a na zdravé pokožce hlavy. Jelikož se jedná o chirurgický zákrok, vyžaduje transplantace vlasů znalost všech předchozích onemocnění a patologií, které by mohly zákrok zkomplikovat.

Tento parametr podrobněji prozkoumá váš plastický chirurg v Turecku, jakmile se ocitnete na konzultačním stole.

V neposlední řadě lze o transplantaci vlasů uvažovat pouze u lidí, jejichž lebka není zcela plešatá. V úvahu se bere stupeň plešatosti nebo alopecie a také progresivita vypadávání vlasů. Plešatost musí být před přistoupením k transplantaci zcela stabilizována.

Rue Istiklal à Istanbul
Ulice Istiklal v Istanbulu

To by mohlo vést k další nerovnováze objemu a hustoty. A nezapomínejme, že štěpy jsou odebírány ze zadní části lebky. Kapacita a kvalita dárcovské oblasti zůstává základním kritériem pro zvažování vlasového implantátu.

Možnost transplantace vlasů může určit pouze diagnóza vlasů.

Kdy NEpodstoupit transplantaci vlasů?

Transplantace vlasů v Turecku se nedoporučuje v následujících případech:

  • Nestabilizované vypadávání vlasů
  • Rány a puchýře na pokožce hlavy
  • Onemocnění štítné žlázy a autoimunitní poruchy
  • Bolest hlavy nebo kůže
  • Lidé mladší 25 let
  • Pacienti s hemofilií
  • Příliš malá dárcovská oblast
  • Pokud jste na Norwoodově stupnici ve fázi 7.
Schéma de l'échelle de Norwood de la calvitie
Schéma stupnice plešatosti Norwood

Jaký je správný věk pro transplantaci vlasů?

Ve skutečnosti neexistuje žádný minimální věk pro transplantaci vlasů. Přesto existují určitá rizika spojená s transplantací vlasů v mladém věku. Mnoho lidí ve věku 20 let se okamžitě vrhne na transplantaci vlasů, protože chtějí vypadat dobře. Ale vypadat nyní dobře může mít později negativní vliv.

Jak dlouho trvá transplantace vlasů? Je trvalá?

Životnost transplantace vlasů může být trvalá. Při transplantaci vlasů jsou štěpy odebírány z oblasti hlavy, kde jsou geneticky naprogramovány k dalšímu růstu. I po implantaci do plešatých oblastí pokožky hlavy si transplantované vlasové folikuly zachovávají vlastnosti svého původu a pokračují v růstu po celý život.

Résultat du crâne après la greffe capillaire
Výsledek lebky po transplantaci vlasů

To znamená, že se správným chirurgem a vhodným sledováním může transplantace vlasů FUE, FUT nebo DHI trvat celý život.

Transplantace vlasů a etnické rozdíly

Transplantace vlasů je určena Kaukazům. Je také zaměřena na všechny etnické skupiny, jako jsou AsiatéAfričané a lidé ze Středního východu. Jedná se o takzvanou etnickou transplantaci vlasů.

Běloši mají obvykle oválné prameny vlasů. Asijské vlasy bývají kulaté a ploché. Africké vlasy jsou vlnité a kudrnaté.

Afričané trpící vypadáváním vlasů jsou vynikajícími kandidáty na transplantaci vlasů v Turecku díky odlišným vlastnostem jejich vlasů. Kudrnatý, kudrnatý tvar černých vlasů poskytuje pacientům afrického původu značnou výhodu.

couple amoureux avec un homme sans cheveux
Zamilovaný pár s mužem bez vlasů

Tato velkolepá “kudrlinka” vytváří dojem větší hustoty, takže k dosažení viditelných výsledků je zapotřebí méně transplantací vlasů.

Všimněte si, že v islámském náboženství není transplantace vlasů haram. Je halal, a proto se přijímá protože jejím cílem je odstranit vadu.

Jaké jsou různé techniky transplantace vlasů v Turecku?

Díky vědeckému pokroku je transplantace vlasů úspěšnější a snazší. Tam, kde se transplantace vlasů musela provádět ručně, vlas po vlasu, máme nyní k dispozici robotické techniky, které umožňují chirurgický zákrok provést v rekordním čase. A výsledky jsou výjimečné.

K dnešnímu dni jsou rozšířeny a chirurgy ceněny tři techniky transplantace vlasů: FUT, FUE a DHI.

Transplantace vlasů před a po

Rozdíly mezi těmito třemi technikami spočívají ve způsobu odstranění a transplantace a v použitém vybavení. Podívejme se na tyto tři techniky:

Transplantace vlasů FUT

Technika FUT je metoda transplantace vlasových štěpů, která spočívá v odebrání pruhu vlasové pokožky ze spodní části krku a jeho uzavření stehy. Může vzniknout jizva, ale bude tak jemná a lineární, že po dorůstání vlasů bude neznatelná.

Štěpy jsou poté odebrány pod mikroskopem chirurgem, aby nedošlo k poškození folikulů. Štěpy jsou poté rozřezány na mikrografty obsahující tři až čtyři vlasy.

Résultat avant et après la greffe de cheveux
Výsledky před a po transplantaci vlasů

Je čas zavést štěpy v příjmové oblasti. Pro přípravu oblasti se provedou minimální řezy, které musí sledovat určitou osu pro přirozený výsledek. Vlasy se vkládají do řezů, tento proces může trvat 4 až 5 hodin, nebo může být dokončen během jediného dne.

FUT umožňuje implantovat 1000 až 4000 vlasů. Po 2 až 3 týdnech od transplantace se může vytvořit strup, který odpadne. Důrazně se doporučuje léčba proti vypadávání vlasů.

schéma pour comprendre la différence entre la greffe FUE et FUT
Diagram, který vám pomůže pochopit rozdíl mezi transplantací FUE a FUT

Transplantace vlasů FUE

FUE pro extrakci folikulární jednotky zahrnuje extrakci vlasových folikulů z části zadní části hlavy. Zde se místo odebrání pruhu celé vlasové pokožky extrahují folikuly jeden po druhém z dárcovské oblasti pomocí nástroje zvaného mikropunč.  Pro snadný přístup k folikulům může chirurg zvážit oholení dárcovské oblasti.

V závislosti na klinice může být transplantace FUE prováděna automaticky. Někteří chirurgové používají robota nebo stroj, který umožňuje snadnější a rychlejší extrakci vlasových cibulek z dárcovské oblasti. I zde je nutné zvládnutí techniky, aby nedošlo k poškození vlasových folikulů a získání kvalitních štěpů..

Technika implantace štěpů do oblasti pleše je stejná jako u FUT. Chirurg provede řezy elektrickým mikropunčochem s ocelovou nebo safírovou čepelí a transplantuje vlasy jeden po druhém do pokožky hlavy.

Photo avant et après une greffe de cheveux en Turquie
Fotografie před a po transplantaci vlasů v Turecku

Transplantace vlasů FUE-Saphir

Při transplantaci vlasů FUE můžete slyšet o FUE-Sapphire. Tento název odkazuje na techniku, která se používá při provádění řezů. Ve skutečnosti je při FUE-Sapphire čepel používaná k vytvoření řezů v dárcovské oblasti vyrobena ze safírového kamene namísto ocelové čepele.

Čepel ze safírového kamene je měkká a zdravá, ale také snižuje riziko infekce a přispívá k rychlejšímu hojení. Safírové čepele také umožňují pečlivější práci a optimalizují úspěšnost štěpu.

Tato metoda je zdaleka nejbezpečnější pro úspěšnou a bezrizikovou transplantaci FUE. Čepel se safírovým kamenem je nástrojem volby pro provedení transplantace vlasů za nejlepších zdravotních podmínek a s největším komfortem pro pacienta.

Simulation de l'abaissement de la ligne frontale chez la femme
Simulace snížení frontální linie u žen

Transplantace vlasů DHI

DHI neboli přímá implantace vlasů je revoluční metoda. Tato technika, která je v módě od roku 2020, je odvozena od techniky FUE. Její provedení je velmi rychlé, s téměř současnou extrakcí implantátů. Sezení transplantace vlasů HDI trvá 2 až 3 hodiny v závislosti na odbornosti chirurga.

Při HID transplantaci vlasů jsou vlasové folikuly odebrány z dárcovské oblasti pomocí pera DHI. To vysílá lokální anestetikum bez injekční jehly.

Chloupky odstraní jeden po druhém. Chirurg odstraněné vlasy implantuje přímo na plešatící místo stejným perem, aniž by musel vytvářet řezy. To proto, že samotné pero má safírové mikročepelky, které umožňují implantaci.

Photos avant et après une greffe DHI en Turquie
Fotografie před a po transplantaci DHI v Turecku

To zkracuje dobu mezi extrakcí a implantací a umožňuje rychlé hojení. Štěp tak zůstává kratší dobu mimo tělo, což je bezpečnější a zdravější.

Navíc se dárcovská oblast hojí rychleji a řezy nezůstávají dlouho otevřené. Mikrosafírová metoda DHI je tou nejlepší technikou, kterou můžete zvolit pro zdravou a rychlou transplantaci vlasů. Navíc poskytuje pohodlí a méně omezení pro pacienta i chirurga.

Na schůzce s chirurgem si můžete zvolit techniku, která vám nejvíce vyhovuje. Všimněte si, že technika DHI zůstává nejvhodnější metodou. Konečné rozhodnutí však může být na lékaři po diagnostice vlasů..

Ošetření PRP

Léčba plazmou bohatou na krevní destičky označuje léčbu, při níž se používá plazma bohatá na krevní destičky, hormony, leukocyty a cytokiny. Samotná léčba PRP není technikou transplantace vlasů.

Traitement PRP et purification du sang
Léčba PRP a čištění krve

Je to však jedna z léčebných metod, kterou můžete podstoupit po transplantaci vlasů. Zaručuje pooperační úspěch transplantace vlasů. To znamená, že se jedná o umělou kosmetickou operaci, která vyžaduje klinický postup.

Za tímto účelem chirurg odebere pacientovi krev. Krev pak vloží do odstředivky, aby se oddělila PRP od ostatních složek krve. Krev PRP se poté vstříkne do pokožky hlavy pacienta pomocí nástroje pro mikrojehličkování.

Cílem této techniky je zlepšit prokrvení a obnovu vlasového cyklu. Doporučuje se po transplantaci vlasů a poskytuje více než uspokojivé výsledky operace vlasů. Ošetření PRP trvá přibližně 45 minut.

Jak probíhá transplantace vlasů v Turecku?

Transplantace vlasů v Turecku může začít ihned po navázání kontaktu. Máme přísný, dobře zavedený protokol, abychom maximalizovali šance na úspěch. Vaše léčba může trvat až 6 až 12 měsíců po transplantaci, protože poskytujeme pooperační sledování.

Le diagnostic capillaire

První kontakt s kosmetickým chirurgem spočívá v konzultaci a diagnostice vlasů. Nemusíte kvůli tomu cestovat do Turecka.

První konzultaci lze provést online. Její součástí je posouzení stavu vlasů a diagnostika. Na tento zákrok mají nárok lidé s HIV.

Simulation de la réduction du front chez la femme
Simulace zmenšení čela u žen.

Každý pacient je jedinečný, stejně jako jeho struktura a typ vlasů. Během této úvodní konzultace vám odborník poskytne posouzení na základě předem zaslaných fotografií.

Kromě analýzy vlasů lékař provede také zhodnocení vašeho zdravotního stavu. Může vás požádat o provedení krevního testu. Jejich výsledky budou vodítkem pro následný lékařský posudek, ale také pro vhodný postup při transplantaci vlasů.

První schůzka s vlasovým chirurgem je nejdůležitějším okamžikem, kdy se dozvíte více informací o transplantaci vlasů v Turecku: použitá technika, délka pobytu, délka léčby, pooperační sledování. Lékař vám zodpoví všechny vaše otázky.

První konzultace v Turecku

První konzultace v Istanbulu vstupuje do lékařské fáze. Při této konzultaci na klinice bude analyzována pokožka hlavy a pružnost a hustota vašich vlasů.

Bilan capillaire avec un scanner
Hodnocení vlasů pomocí skeneru

Na základě úvodního klinického vyšetření se také určí počet potřebných štěpů a metoda transplantace vlasů, která je pro vaši pokožku hlavy nejvhodnější. Lékař také určí dárcovskou oblast, kvalitu štěpů a jejich potřebný počet.

Mezi klinickou konzultací a transplantací se můžete nechat inspirovat také metropolí Istanbulu. Je čas zbavit se stresu a dát sbohem pleši, kvůli které jste dlouho ztráceli sebevědomí.

Rande s novými vlasy

Nastal dlouho očekávaný okamžik, kdy si můžete nechat voperovat vlasový implantát. Na klinice vás přijme tým profesionálů, kteří se o vás skvěle postarají. V této fázi je obzvláště důležitá lékařská a psychologická podpora.

diagnostic capillaire chez la femme
Diagnóza vlasů u žen

Doba trvání sezení

Samotná transplantace vlasů probíhá v lokální anestezii. Sezení může trvat 5 až 8 hodin v závislosti na počtu štěpů a zvolené technice. Během jednoho sezení lze provést až 4 000 štěpů.

Při implantaci štěpů je nejlepší nedělat přestávky. Aby byla zachována kvalita a zdraví štěpů, vzhledem k tomu, že jsou citlivé. Čím více jsou v kontaktu se vzduchem, tím více se znečišťují.

séance d'une greffe capillaire
Transplantace vlasů

Postup transplantace

Při transplantaci je třeba pečlivě prozkoumat oblast a úhel řezů. Aby odrosty sledovaly přirozený směr vlasů. Tato klíčová fáze závisí na odborných znalostech chirurga a rozhoduje o úspěchu či neúspěchu transplantace vlasů.

Transplantace vlasů v lokální anestezii je bezbolestná operace. Po odeznění anestetika můžete pociťovat mírné brnění ve vlasové pokožce. Ten však bude trvat pouze několik hodin, než se pokožka hlavy zahojí.

Pokud se rozhodnete pro mikro DHI Saphir a techniku FUE, doba hojení netrvá déle než 24 hodin. A co víc, při této technice nebudou viditelné ani jizvy.

implant de greffon par la méthode DHI
Implantace štěpu metodou DHI

Při transplantaci vlasů může dojít ke krvácení nebo poškození vlasových folikulů. Vše závisí na odbornosti chirurga, ale také na kvalitě služeb a péči poskytované během operace.

Po operaci

Jakmile jsou štěpy připevněny k vlasům, nastává klidová fáze. Během této fáze by se na pokožku hlavy měly aplikovat pouze přípravky a ošetření doporučené lékařem (pleťové vody, krémy, léky). První šampon by měl být použit až 24 hodin po operaci.

Během hojení se doporučuje nesnižovat hlavu, aby nedocházelo k prokrvení a vzniku otoku. Mohlo by dojít k poškození implantovaných folikulů, které jsou ještě křehké. Rovněž se nedoporučuje vystavovat se slunci. Pokud si chcete užívat čerstvého istanbulského vzduchu, je nezbytné nosit klobouk.

soins des cheveux avec vitamines
Péče o vlasy s vitamíny

Doporučuje se užívat léky proti bolesti. Večer byste měli spát vsedě se zvednutým trupem. K podepření krku použijte měkký polštář.

Po dvou dnech vás čeká další objednávka na klinice, abyste zjistili, zda byl štěp úspěšný. Lékař posoudí úspěšnost štěpu podle stavu vaší pokožky hlavy. I když na definitivní posouzení je ještě příliš brzy. Následujících 7 dní prosím dodržujte pokyny a bezpečnostní opatření.

Péče bude pokračovat i v následujících měsících a za 6 až 12 měsíců budou na klinice probíhat kontrolní vyšetření. Specializovaný tým pro následnou péči zajistí, aby pooperační péče byla podávána správně a aby vaše vlasové štěpy byly zdravé.

check up du chirurgien poendant la greffe de cheveux
Kontrola chirurga při transplantaci vlasů

První výsledky

Mezi 3 až 6 týdny od implantace vypadne 80 % štěpů. Nepropadejte panice, tomuto vypadávání se nelze vyhnout. Znamená to však, že štěpy zakořenily. Dají tedy vzniknout novým vlasům, které budou viditelné během 3 až 4 měsíců.

Po 12 měsících budou výsledky natolik viditelné, že příhoda androgenní alopecie nebo plešatosti pro vás nebude ničím jiným než noční můrou.

Rizika, komplikace a vedlejší účinky

Během transplantace vlasů se mohou vzácně vyskytnout rizika:

  • Viditelné jizvy ;
  • Poškození nervů ;
  • Zánět vlasových folikulů ;
  • Ztráta citu v lebce;
  • Zánět vlasových folikulů ;
  • Řídká dárcovská oblast.
Zpráva o transplantacích vlasů v Turecku

Proto je důležité věřit nám, abychom správně vybrali vašeho chirurga v Istanbulu a rozhodli se pro respektovaného a zkušeného lékaře.

V islámu je transplantace vlasů považována za halal a přijatelnou, pokud se používá k nápravě vady. Nejde tedy o haram.

Na požádání je k dispozici půjčovna invalidních vozíků, která usnadňuje cestování osobám se sníženou pohyblivostí.

Bezpečnostní opatření po transplantaci vlasů v Turecku

Stejně jako po každém chirurgickém zákroku je nutné přijmout několik opatření, abyste si udrželi vlasy zdravé. Mezi požadavky :

  • Zdravá, vyvážená strava obsahující vitamíny a minerály potřebné pro růst a posílení vlasů.
  • Doplňky stravy k zamezení nedostatků
  • Zvláštní pozornost věnujte výběru vlasových přípravků (šampon, maska atd.). Pozor na éterické oleje a příliš pevné účesy, které by mohly způsobit ztrátu vlasového štěpu. V každém případě vám lékař předepíše správnou péči a produkty.
  • Při pobytu na slunci nebo v chladu, u bazénu nebo v moři noste klobouk nebo jiný ochranný doplněk.
  • Stříhání je zakázáno po dobu 6 měsíců po operaci.
Simulation photo avant et apres la greffe de cheveux
Foto simulace před a po transplantaci vlasů

Jak se připravit na transplantaci vlasů v Turecku?

Již několik let si mnoho pacientů z celého světa vybírá Turecko pro operaci vlasů.

Díky odbornosti lékařů, spolehlivosti technik a zvýhodněným cenám je Turecko volbou pro transplantaci vlasů. Pacienti se mohou těšit na balíčky, které stojí třikrát méně než v Evropě, a na pětihvězdičkovou péči.

Ale nejen to, přilákat více zákazníků. Země vyvinula praktické a pohodlné prázdninové balíčky. Balíček All-Inclusive zahrnuje ubytování, stravování a různé služby na místě, aby byl váš pobyt v Turecku co nejpohodlnější.

Illustration all inclusive pour les voyageurs médicaux

Výběr kliniky a chirurga v Turecku

Prvním krokem je pečlivý výběr kliniky v Turecku a vlasového chirurga, abyste se vyhnuli nepovedené transplantaci vlasů. V nabídce tolika možností se můžete cítit ztraceni. Abyste se ujistili, že jste si vybrali nejlépe, důvěřujte nám a kontaktujte nás.

Spoléhejte především na odbornost, pověst a úspěch kliniky a chirurga. Úspěch transplantace vlasů závisí na chirurgovi, proto je dobré vybrat si pro tak choulostivou operaci toho nejlepšího.

Nezapomeňte, že transplantace vlasů je nevratná a že pokožka hlavy je citlivá. Nesvěříte ji jen tak někomu.

Hall de Natural Clinic à Istanbul
Hala estetické kliniky v Istanbulu

Neváhejte shromáždit názory, posudky a co nejvíce informací o transplantaci vlasů v Istanbulu nebo Antalyi. Internet a sociální sítě jsou doly plnými informací.

Nejlepší kliniky pro transplantaci vlasů v Istanbulu

Naše partnerské kliniky jsou nejlepší kliniky pro transplantaci vlasů v Turecku. V centru Istanbulu vás přivítáme na velmi čistém, pohodlném a bezpečném místě s vřelou a příjemnou atmosférou, kterou zajišťuje náš tým.

Chirurgové jsou proslulí svými znalostmi a ovládáním všech technik transplantace vlasů. Díky desítkám let zkušeností jsou stejně jako chirurg Serkan Aygin proslulí také vlídností a dostupností pro pacienty.

Trois chirurgiens plasticiens
Tři plastičtí chirurgové

Náš profesionální tým poskytuje nejlepší péči a léčbu od prvního kontaktu až po pooperační sledování. Transplantace vlasů na naší klinice je pohodlná, bezpečná a uklidňující.

Pro odstranění jazykových bariér jsou k dispozici překladatelé. Nabízíme balíčky all-inclusive pro transplantaci vlasů: letenka, taxi, hotel, operace, léky.

Příprava na cestu

Jakmile si vyberete kliniku, připravte se na cestu. V mnoha případech kliniky nabízejí balíčky All-Inclusive. Ty zahrnují kromě operace také dopravu, letenky, ubytování, stravování a dokonce i služby a aktivity na místě. Zbývá jen připravit si pas a pobytové vízum (s tímto krokem vám pomůže i klinika).

Centre commercial Torun Center à Istanbul
Nákupní centrum Torun Center v Istanbulu

Délka pobytu v Istanbulu

Pobyt na transplantaci vlasů v Istanbulu nebo Antalyi trvá přibližně 6 až 7 dní. To je odhadovaná doba pro provedení transplantace za nejlepších podmínek. Pobyt na klinice bude trvat maximálně 2 dny a zbytek času můžete využít k poznávání Istanbulu a jeho tisíce a jedné noci.

Nic vám však nebrání prodloužit si léčebný pobyt a užít si Turecko.

Kolik stojí transplantace vlasů v Turecku?

Nejdůležitější otázka! A tou, která vede statisíce pacientů k volbě transplantace vlasů v Turecku, je cena tohoto zákroku. Náklady na operaci vlasů na břehu Bosporu mohou být až o 70 % nižší než náklady v Evropě.

coordinatrice à Istanbul
Koordinátor v Istanbulu

Za transplantaci vlasů v Istanbulu zaplatíte 1 700 až 2 500 eur. Tato cena se však liší podle použitých technik, složitosti úpravy a pověsti chirurga. Chcete-li získat přesnou cenu a vyjádření nejlepšího plastického chirurga v Istanbulu, požádejte o individuální cenovou nabídku.


Pokud si nevíte rady s výběrem, můžeme vám pomoci dosáhnout úspěšné transplantace vlasů, a to za sníženou cenu.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.


Často kladené otázky

Jak dlouho trvá transplantace vlasů v Turecku?

Vlasy implantované při transplantaci vlasů v Turecku mají stejnou životnost jako vlasy v dárcovské oblasti. Zachovávají si také svůj růstový cyklus. To znamená, že výsledky jsou trvalé. Po zákroku vám tedy plešatost nehrozí.

Transplantace vlasů se doporučuje lidem od 18 let, i když nejlepších výsledků se obecně dosahuje mezi 35. a 40. rokem života, kdy se vypadávání vlasů stabilizuje.

Transplantace vlasů je drobný chirurgický zákrok prováděný v lokální anestezii. Během operace je možné pociťovat mírnou bolest, zejména při extrakci folikulů a zavádění implantátů. Bolest je však na přiměřené úrovni.

Turecko je bezpochyby nejlepším místem pro transplantaci vlasů. Je to země proslulá kvalitou péče, cenovou dostupností operací a především schopnostmi svých chirurgů. Jsou to kvalifikovaní a zkušení odborníci.

Transplantované vlasy procházejí fází vypadávání. Tato fáze je normální a nastává 3 týdny po transplantaci. Toto vypadávání vlasů se nazývá “potransplantační šok”. Implantované vlasy poté dorostou a vrátí se k normálnímu růstovému cyklu.

Pro transplantaci vlasů v Turecku je třeba zůstat 6 až 7 dní. Na klinice však musíte zůstat pouze dva dny. Zbytek času máte volný na prohlídku nádherného Istanbulu.

Ceny transplantace vlasů v Turecku jsou často nižší než v Evropě. Životní náklady v Turecku jsou nižší než v západních zemích. Personální a provozní náklady jsou nižší. Velmi vysoká koncentrace klinik pro transplantaci vlasů znamená, že ceny jsou nižší.

O autorovi

Manuella

Jmenuji se Manuella Fiorentini. Jsem zkušená marketingová pracovnice v oblasti zdravotnických prostředků a farmaceutického průmyslu. S více než sedmiletou praxí jsem pracovala na kreativních a strategických pozicích při přípravě marketingových kampaní, uvádění výrobků na trh a mezinárodních konferencí.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️