Zvětšení prsou v Turecku

cena zvětšení prsou Turecko levné 1 1
Napsal Laurence

Pokud jde o velikost prsou, některé ženy mají pocit, že jim příroda neprokázala žádnou laskavost. Jiným se jejich velkorysá prsa po těhotenství, kojení nebo hubnutí rychle stala neatraktivními. Všechny tyto ženy touží získat zpět plnou velikost košíčků podprsenky. A právě zde přichází na řadu zvětšení prsou v Turecku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje ozvětšení prsou v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje rady odborného lékaře.

Cena zvětšení prsou v Turecku

Průměrná cena zvětšení prsou v Turecku je 2 700 eur. Zákrok se provádí v celkové anestezii a trvá 3 hodiny. Délka pobytu v Istanbulu je 7 dní a pobyt v nemocnici je 1 noc. Tato cena závisí na objemu prsou, který si pacientka zvolí, na značce protéz a na tom, zda je operace doprovázena faceliftem, lipofillingem nebo prsními protézami. Konečný výsledek je viditelný do 2 měsíců.

kulatá protéza Mentor®2500 €
anatomická protéza Mentor®2800 €
Zvednutí prsou (mastopexe)2300 €
Zvětšení prsou2900 €
Lipofilling augmentace3000 €
Výměna prsních implantátů2800 €

Po plastice nosu je zvětšení prsou nejoblíbenější kosmetickou operací, která láká miliony žen po celém světě. Zatímco v některých zemích je drahá, omezená nebo riziková, v Turecku tomu tak není.

Tento estetický zákrok provádějí nejlepší plastičtí chirurgové v Istanbulu za použití ultramoderních a špičkových technik. To vše za cenu o 40 % nižší než ve Francii, Německu, Španělsku nebo Itálii.

Augmentation mammaire pour une poitrine parfaite
Zvětšení prsou pro dokonalá prsa

Kolik stojí zvětšení prsou v Turecku? Zde je vše, co potřebujete vědět.

Co je zvětšení prsou a proč ho provádět?

Zvětšení prsou je jedním z nejoblíbenějších zákroků kosmetické chirurgie na světě. Spočívá ve zvětšení nebo obnovení objemu a asymetrie prsou pomocí různých technik.

Ochablá, malá nebo povislá prsa mohou být někdy příčinou komplexu ženy. Symboly ženskosti, předpokládá se, že mají přitažlivou nebo svůdnou sílu. Tím však jejich funkce nekončí, neboť mají také za úkol vyživovat člověka v prvních okamžicích jeho života.

Tento typ plastické operace lze zvolit pro :

  • Estetické důvody: přirozeně malá prsa nebo prsa, která ochabla po kojení
  • Zdravotní důvody: po mastektomii nebo odstranění v důsledku rakoviny prsu.

Fotografie před a po

Proč si nechat zvětšit prsa v Turecku?

Zdravotní turistika v Istanbulu je na vzestupu. Zvětšení prsou je sice v mnoha zemích již běžné, ale v Turecku se těší lepší pověsti. Je to jednoduše proto, že zvětšení prsou se v Turecku, a zejména v Istanbulu, provádí :

  • Estetickými chirurgy, kteří se specializují na estetickou medicínu;
  • Na supermoderních a bezpečných klinikách v Istanbulu;
  • S úspěšností až 95 %.

Kliniky plastické a estetické chirurgie v Istanbulu nabízejí nejvyšší kvalitu služeb a hygieny, aby zajistily bezchybné chirurgické zákroky. A cena zůstává pro pacienty motivací číslo jedna.

Průměrná cena zvětšení prsou v Turecku je o 40-50 % nižší než v jiných evropských zemích a totéž platí pro zmenšení prsou.

Photo d'une poitrine refaite
Fotografie zvětšení prsou

Různé typy zvětšení prsou v Turecku

V závislosti na estetickém výběru pacientky a také na umístění a anatomickém tvaru prsou může plastický chirurg navrhnout různé techniky zvětšení prsou v Turecku.

Mastopexe nebo lifting prsou

Zvednutí prsou je operace, která koriguje povislá nebo asymetrická prsa a drobné nedokonalosti. Jedná se o druh omlazení prsou. Doporučuje se po kojení, těhotenství nebo hubnutí.

Photo avant et après d'une augmentation mammaire
Fotografie před a po zvětšení prsou

Operace spočívá v odstranění přebytečné povislé kůže, aby se prsa zpevnila a získala plnost a křivky. Mastopexe se provádí v celkové anestezii a je to operace, která trvá přibližně 1? až 2 hodiny. V oblasti bradavky se provede malý řez, kterým se odstraní přebytečná kůže. Zanechává malé jizvy, které jsou pouhým okem neviditelné.

Zvětšení prsou lipofillingem

Zvětšení prsou lipofillingem je zákrok kosmetické chirurgie v Turecku, který spočívá ve zvětšení objemu prsou vyplněním tukem. Tato minimálně invazivní operace je nejlepší alternativou po mastektomii po rakovině prsu.

Augmentation mammaire avec une seringue par lipofilling
Zvětšení prsou lipofillingem pomocí injekční stříkačky

Při lipofillingu prsou se nejprve odebírá přirozený tuk z oblastí těla, kde se nachází (stehna, břicho nebo hýždě). Tento tuk se poté znovu vstříkne do prsou. Tato operace se provádí za podmínek dokonalé hygieny.

Výsledek je dlouhodobý, velmi přirozený a především bez jizev. Přesto jsou možné retuše, protože reinjektovaný tuk se někdy může rozpustit.

Zvětšení prsou pomocí protéz

Zvětšení prsou pomocí prsních protéz spočívá ve vložení prsních implantátů. Jedná se o nejběžnější a nejspolehlivější operaci, při které se dosahuje dlouhotrvajících výsledků a především bez nutnosti retušování.

Prothèses mammaires Mentor®
Prsní implantáty Mentor®

Spočívá v zavedení silikonových prsních implantátů naplněných fyziologickým roztokem pod prsní tkáň, aby se prsa vytvarovala. Silikonový gel je bezrizikový, se vzácnými vedlejšími účinky.

Operace se provádí v celkové anestezii atrvá 1 až 2 hodiny. Chirurg implantuje prsní protézy přes areolu (dvorce) nebo axilu (podpaží), někdy i přes podpažní oblast.

Schéma d'implantation de prothèses mammaires sous et sur le muscle
Schéma implantace prsních implantátů pod a nad svalem

V závislosti na typu a tloušťce kůže lze implantáty umístit také pod velký prsní sval. Velikost prsních implantátů závisí na velikosti košíčku podprsenky, kterou si pacientka přeje. Operace se provádí v rámci jednoho zákroku a nevyžaduje žádné retušování.

Photo avant et après d'une augmentation mammaire
Fotografie před a po zvětšení prsou

Přečtěte si také: Mommy Makeover v Turecku

Jaký je postup zvětšení prsou v Turecku?

Pro zvětšení prsou v Turecku je třeba nejprve kontaktovat kliniku v Istanbulu. Jakmile si kliniku vyberete, čeká vás úvodní schůzka s plastickým chirurgem. Ta proběhne prostřednictvím videokonference.

Chirurg si vyžádá fotografie vašich prsou, aby mohl provést digitální simulaci a vybrat nejvhodnější chirurgický zákrok.

Zkušenosti po zvětšení prsou

Chirurg si může vyžádat další krevní testy, aby se ujistil, že jste způsobilá podstoupit zvětšení prsou, a také aby zjistil vaši sérologii (HIV, hepatitida atd.), aby mohl přijmout příslušná opatření.

Máte HIV? Byla pro vás vyčleněna speciální klinika, kde můžete podstoupit zvětšení prsou v naprostém bezpečí pro vás i personál.

Druhá konzultace na místě

Druhá konzultace se koná v Istanbulu. Jedná se o schůzku, která umožní chirurgovi provést měření prsou a provést reálnou simulaci operace prsou. Je to také čas, kdy obdržíte poslední instrukce před operací.

Résultat avant et après d'une augmentation mammaire
Výsledky před a po zvětšení prsou

Den operace

V den D se o vás postará lékařský tým kliniky. Budete připravena ke vstupu na operační sál. Plastický chirurg vás bude operovat v celkové anestezii. Operace trvá přibližně 1 až 2 hodiny v závislosti na zvolené technice.

chirurgienne plastique
Plastický chirurg

Rekonvalescence

Po dokončení operace zvětšení prsou budete umístěna na pooperační pokoj. Přes noc zůstanete na klinice pod dohledem. Po odeznění anestetik můžete pociťovat bolesti.

Než se budete moci vrátit ke každodennímu životu, je nutná doba rekonvalescence. Během tohoto období budete pooperačně sledováni, aby se zhodnotil váš zdravotní stav a zaznamenaly se případné reakce nebo vedlejší účinky. Toto pooperační sledování nám také umožní zaznamenat, zda protézy dobře přilnuly.

Augmentation mammaire post opératoire
Pooperační zvětšení prsou

Období rekonvalescence

Doba rekonvalescence je minimálně jeden týden. Pro řádnou rekonvalescenci se doporučuje doba 15 dnů. Během rekonvalescence musí pacientka nosit podpůrnou podprsenku. Neměla by vykonávat žádnou rozsáhlou práci, která by ji mohla unavit.

Gaine de contention après une augmentation mammaire
Podpůrný pás po zvětšení prsou

Pro lepší hojení lze na jizvy aplikovat mast. V okolí prsou se mohou objevit otoky a malé bulky. Lze přikládat ledový obklad, ale nemělo by se to dělat systematicky.

Obnovení sportovních aktivit se nedoporučuje během 2 měsíců po operaci. Po dobu několika měsíců je rovněž třeba se vyhýbat pobytu na slunci. Konečnou podobu získají nová prsa po 6 měsících.

Coordinatrice avec une patiente
Koordinátor s pacientkou

Rizika, komplikace a vedlejší účinky

Se zvětšením prsou mohou být spojena některá vzácná rizika:

  • Bolest v prsou ;
  • Změny citlivosti bradavek a prsou;
  • Neúmyslné posunutí prsního implantátu;
  • Únik nebo prasknutí implantátu;
  • Zjizvení, které deformuje prs.

Proto byste nám měli důvěřovat, že vám pomůžeme s výběrem chirurga v Istanbulu, a rozhodnout se pro renomovaného a zkušeného lékaře.

A co víc, zvětšení prsou je v islámu povoleno. Jedná se o halal, nikoli haram, operaci, protože nabízí zdravotní prospěch a zlepšuje kvalitu života člověka.

Byla přijata speciální opatření, která zajišťují snadný přístup osob s omezenou schopností pohybu a orientace do našich zařízení.

Kolik stojí zvětšení prsou v Turecku?

V Turecku za lipofilling v Istanbulu počítejte s částkou mezi 3 000 a 4 000 EUR. Plastika prsou stojí od 2 500 do 3 000 eur. Zvětšení prsou pomocí prsních implantátů nové generace značky Mentor stojí od 2 500 do 3 500 eur.

Femme heureuse après une augmentation mammaire
Spokojená žena po zvětšení prsou

Pro získání ceny na míru doporučujeme vyžádat si individuální cenovou nabídku. Neváhejte nás kontaktovat a požádat o cenovou nabídku. Rádi se vám ozveme.


Pokud se nemůžete rozhodnout, můžeme vám pomoci, aby vaše operace byla úspěšná, a to za sníženou cenu.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.


Často kladené otázky

Jak dlouho trvá mammoplastika?

Dlouhou dobu studie určovaly, že životnost prsní protézy je 10 let. Dnes, s rozvojem techniky a samotných protéz, mohou vydržet 20 až 25 let, aniž by vykazovaly jakékoli abnormality.

Pro výběr správné velikosti prsního implantátu je třeba vzít v úvahu nejen profil, kterého chcete dosáhnout, ale také vaše současná prsa a vaši postavu. Na konečnou velikost bude mít vliv také vyšší nebo nižší projekce implantátů.

Mezi značky nejčastěji používané pro zvětšení prsou v Turecku patří implantáty Mentor a Natrelle. Tyto dvě značky jsou proslulé svou spolehlivostí. Existuje samozřejmě mnoho dalších distributorů s naprosto bezpečnými vlastnostmi.

Prsní implantáty se umísťují za prsní žlázy. V naprosté většině případů je kojení možné i po kosmetické operaci prsou. Může však být narušeno v případě korekce povislých prsou.

Ano, v závislosti na typu protézy a profilu pacientky. Někdy je však možné zvolit umístění jizev. Mohou být v okolí bradavky, v podpaží nebo v záhybu prsu. Ve všech těchto případech zůstávají diskrétní.

Pro zvětšení prsou je nutný 7denní pobyt v Turecku. Ten zahrnuje jednodenní předoperační konzultaci s chirurgem, jednu noc hospitalizace a jeden den pooperační rekonvalescence. Kontrola se provádí 5 dní po operaci, těsně před návratem domů.

O autorovi

Laurence

Jmenuji se Laurence Tung. Jsem lékařský spisovatel s vědeckými znalostmi v několika oborech. V poslední době jsem se zabýval terapeutickými oblastmi, jako je revmatologie a hypercholesterolémie. Mám také odborné znalosti v oblasti genomiky, epigenetiky, molekulární biologie a biochemie. Pomáhám tomuto webu publikovat kvalitní články o lékařské turistice.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️