Zubní implantáty v Tunisku

zubní implantát tunisko 1 1
Napsal Maria

Vše, co potřebujete vědět o zubních implantátech v Tunisku! Jaká je průměrná cena v Tunisu? Naše rady pro úspěšné zavedení zubního implantátu.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o zubních implantátech v Tunisku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu zdravotnického pracovníka.

Cena zubního implantátu v Tunisku

Průměrná cena zubního implantátu v Tunisku je 320 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 200 do 350 eur. Zákrok se provádí v lokální anestezii a trvá 20 až 40 minut. Délka pobytu je 4-7 dní. Cena zahrnuje anestezii, operaci a léky. Konečný výsledek je viditelný okamžitě.

Zubní implantát Easyimplant®320 €
Zubní implantát Ankylos®610 €
Zubní implantát Strausmann®750 €
Kovokeramická korunka150 €
Zirkonová korunka250 €

Co je to zubní implantát?

Zubní implantát v Tunisku představuje náhradu zubu. Pokud jste přišli o zub, zubní implantát je bezpečný, stabilní a trvalý způsob, jak získat nový zub, který vypadá, cítí se a chová se jako váš vlastní.

Zubní implantát je vlastně kořen náhradního zubu, který je integrován do čelistní kosti. Je umístěn pod linií dásně, takže není vidět; k implantátu je pak připevněn krátký sloupek vyčnívající skrz dáseň, na který je umístěna korunka (umělý zub).

Jsem vhodným kandidátem na zubní implantáty?

Zubní implantáty jsou vhodné pro osoby, které jsou v dobrém zdravotním stavu a nemají úbytek kosti v čelisti. Ke ztrátě kosti obvykle dochází, když pokročilé onemocnění dásní postoupí do čelistní kosti.

Toto onemocnění napadá tkáně, které drží zuby na svém místě, a způsobuje jejich vypadávání. Pokud jste v důsledku tohoto onemocnění přišli o zub, je nepravděpodobné, že by ve vaší čelisti bylo dostatek kosti pro umístění zubního implantátu, ledaže by byla obnovena samostatným chirurgickým zákrokem zvaným kostní štěp. Ačkoli je kostní štěp běžným zákrokem, může umístění zubního implantátu oddálit až o rok.

Kuřáci nejsou vhodnými kandidáty na zubní implantáty. Kouření zhoršuje schopnost těla bojovat s infekcí a hojit se; snižuje také průtok krve, což snižuje množství kyslíku a živin, které se mohou dostat k buňkám.

Pokud v kouření pokračujete, je implantát ohrožen zejména při prvním nasazení, ale zůstane ohrožen po celou dobu své životnosti, což může vést k jeho selhání.

● V Tunisku existuje pouze jedna zubní škola, která přijímá pouze ty nejlepší kandidáty na zubní lékaře. Výuka probíhá na stejné úrovni jako v západních zemích, tedy pět let studia, po kterém následuje roční stáž a poté specializované školení, například v implantologii.

● Zubní lékaři v Tunisku jsou pravděpodobně členy renomovaných profesních organizací, jako je Mezinárodní kongres ústních implantologů (ICOI ).

● Soukromá stomatologická zařízení v Tunisku jsou moderní a vybavená nejmodernějšími diagnostickými a terapeutickými technologiemi, včetně digitálního rentgenu a 3D/CT skenování.

Fotografie před/po

Průběh zákroku

Téměř každý stomatologický zákrok lze úspěšně provést jako zubní turista a zubní implantáty nejsou výjimkou. Jedná se však o dvoufázový proces, takže si budete muset naplánovat dvě samostatné krátké cesty do Tuniska, abyste mohli zákrok zubních implantátů dokončit.

Při první návštěvě vám bude do čelisti umístěn zubní implantát. V závislosti na vašich potřebách to může být více než jeden implantát. Zákrok se provádí v lokální anestezii nebo pod sedativy při vědomí. Zubní lékař provede malý řez v dásni.

Dáseň se odklopí a vytvoří se lalok, aby měl zubař přístup k čelistní kosti. Poté se v čelistní kosti vytvoří malý otvor a vloží se implantát. Lalok dásně je přišit zpět na místo a po rozpuštění stehů nebudete v ústech vidět žádné stopy po implantátu.

Implantát se poté ponechá na místě nejméně tři měsíce – často i déle – během této doby splyne s čelistní kostí v procesu zvaném osteointegrace. Cílem tohoto procesu je vytvořit pevný základ pro usazení vašeho umělého zubu. Dá také vašim dásním čas na zhojení.

Při druhé návštěvě vám zubní lékař opět otevře dáseň, obvykle v lokální anestezii, aby odhalil implantáty. K implantátu je na jednom konci připevněn malý sloupek (abutment), jehož druhý konec vyčnívá skrz dáseň. Na tento konec se připevní korunka (umělý zub), čímž je zákrok na zubním implantátu dokončen.

Implantace Shrnutí časového rámce:

fáze 1: Během první cesty do Tuniska je do čelisti umístěn zubní implantát. Zákrok obvykle trvá 1 až 2 hodiny. Po několika dnech se můžete na radu svého zubního lékaře vrátit domů.

● Fáze 2: Před návratem do Tuniska budete muset počkat nejméně tři měsíce. Místní zubař může potvrdit, zda jste vy a váš implantát připraveni (za malý poplatek).

● Fáze 3: Po třech měsících (nebo déle) se vrátíte do Tuniska, aby vám byla nasazena korunka. K dokončení této závěrečné fáze by vám mělo stačit zůstat v zemi jen několik dní.


Máte problém s výběrem správné kliniky za nejlepší cenu? Náš koordinátor vám bezplatně pomůže, aby vaše operace v Tunisku byla úspěšná. Požádejte nás o bezplatnou cenovou nabídku.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Maria

Jmenuji se Maria. Mám více než 10 let zkušeností jako marketingová manažerka ve zdravotnictví. Úspěšně jsem uvedla na trh několik výrobků, včetně zdravotnických prostředků, a mám velkou vášeň pro prodej a marketing.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️