Brazilský facelift BBL v Turecku

lifting hýždí Turecko 1 1
Napsal Laurence

Vše, co potřebujete vědět o bresilském faceliftu bbl v Turecku! Jaká je průměrná cena v Istanbulu? Naše rady pro úspěšný BBL v Turecku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o BBL v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Kolik stojí BBL v Turecku?

Průměrná cena BBL v Turecku je 3 200 EUR. Tato cena se liší podle počtu oblastí, které mají být liposukcí a reinjekcí odstraněny. Cena zahrnuje anestezii, operaci, léky a kompresní pás. Brazilský facelift se provádí v celkové anestezii a trvá 3 hodiny. Pobyt v Istanbulu je 7 dní, s hospitalizací na 1 noc. Výsledky za 6 měsíců.

Brazilský lifting zadečku (BBL)3200 €
Zvětšení hýždí pomocí implantátů3600 €
Zvětšení pomocí lipofillingu3400 €
Lifting hýždí3700 €

Turecko je jednou z nejoblíbenějších světových destinací pro lékařskou turistiku. Kvalita péče a dovednosti lékařů z něj činí velmi atraktivní destinaci. BBL je jedním z TOP zákroků prováděných v Istanbulu.

Silhouette féminine avec un beau galbe de fesses
Ženská postava s krásnou křivkou hýždí

Do Istanbulu se každoročně sjíždí mnoho turistů, kteří chtějí podstoupit tento typ operace a dosáhnout uspokojivých estetických výsledků. Co to však BBL je? Proč si pro tento zákrok vybrat právě Turecko a jak na něj? Zveme vás, abyste se zde dozvěděli vše, co potřebujete vědět o podstoupení BBL v Turecku.

Co je to brazilský lifting zadečku?

BBL je zkratka, která znamená“Brazilian Butt Lift” (brazilský lifting zadku). Jedná se o plastickou operaci, která spočívá ve zvětšení objemu hýždí pomocí lipofillingu, tedy odebráním tuku z určité oblasti těla. Tento tuk se pak vstříkne do hýždí, čímž se vytvoří harmoničtější tvar.

Tuk je odebrán z jedné nebo více oblastí těla, kde je ho nadbytek. Jedná se zejména o břicho nebo boky, ale může se jednat i o jiné oblasti. Tento zákrok je vhodný pro muže i ženy.

Hýždě jsou důležitou součástí ženského těla a mnoho žen zvažuje podstoupení tohoto typu zákroku, aby dosáhly lepšího tvaru.

Fotografie před a po

Výhody BBL

Existuje několik typů estetické chirurgie pro zvětšení objemu hýždí. BBL je často upřednostňována před ostatními z několika důvodů.

Za prvé, výsledky tohoto brazilského liftingu jsou oceňovány pro svou přirozenost. Vizuální výsledek BBL totiž nepůsobí dojmem umělosti, který je u chirurgických zákroků tohoto typu tak často kritizován. Tvar hýždí se zdá být přirozeně plnější a zaoblenější.

Schéma d'une augmentation de fesses par BBL
Schéma zvětšení hýždí pomocí BBL

Další výhody BBL jsou následující:

  • Nezanechává viditelnou jizvu
  • Poskytuje dlouhotrvající výsledky
  • Je minimálně invazivní, obvykle zahrnuje malé řezy.
  • Zbaví vás nežádoucího tuku, kterého se snažíte zbavit.

Jaký je ideální profil pacienta?

Stejně jako u jiných typů operací má i brazilský lifting hýždí ideální profil pacienta. Pokud máte všechny charakteristiky tohoto profilu, pak je BBL pro vás.

Pacienti s nadbytkem tuku jsou vhodní pro liposukci. Pokud navíc chcete tento přebytečný tuk využít k tvarování hýždí, bude pro vás operace dvojnásobně přínosná.

Další charakteristikou, podle které lze sestavit profil ideálního pacienta, je jeho hmotnost. Lidé se stabilní hmotností mají větší šanci získat výhody liposukce a užívat si je dlouhodobě. Stabilita tuku je důležitým faktorem při této brazilské operaci.

Femme complexée par ses fesses
Žena s komplexem z hýždí

Jak se BBL provádí v Turecku?

Chirurgická operace se řídí přísným postupem. Nejprve proběhne vstupní pohovor s lékařem, který má BBL na starosti, aby se ověřilo, že ve vašem případě neexistují žádné kontraindikace.

Poté je třeba zjistit, zda je operace možná, protože nezapomeňte, že ženy, které nemají v určitých oblastech těla nadbytek tuku, nebudou moci liposukci podstoupit.

Sportovkyně a ty, které jsou zvyklé držet drastické diety, budou mít proto velkou šanci, že budou odmítnuty, nebo přesměrovány na jiný typ operace jako alternativu.

Beau galbe
Krásné křivky

Provedení BBL

Brazilský lifting hýždí lze podle uvážení chirurga provést v celkové nebo lokální anestezii. Obecně se operace provádí v celkové anestezii.

V závislosti na rozsahu operace a profilu pacienta může BBL trvat 2 až 3 hodiny. Chirurg začne tím, že na každou hýždě nakreslí čáry, které budou sloužit jako vodítko pro vstřikování tuku do hýždí.

Poté provede malé řezy ve vybrané oblasti (stehna, břicho, boky nebo jiné) pro liposukci tuku. Tyto oblasti (může jich být několik) jsou vybrány předem po vzájemné dohodě mezi chirurgem a pacientem.

Amélioration des fesses avec un lifting brésilien
Zlepšení hýždí brazilským liftingem

Před přenosem tuku se tukové buňky nejprve očistí odstředěním, a to tzv. metodou Coleman. Poté jsou vstříknuty do každé z hýždí.

Injekce se opět provádí přes malé řezy v hýždích, které se následně sešijí. Po provedení této poslední operace je zákrok dokončen. Všimněte si, že operaci BBL je možné provést ve 2 sezeních. To platí zejména v případě, že ještě nebylo dosaženo požadovaného objemu, nebo pokud existuje asymetrie mezi oběma hýžděmi.

Pooperační

Po provedení brazilského liftingu zadečku můžete ihned pozorovat výsledek před zrcadlem. Je však třeba si uvědomit jednu důležitou věc: během 3 měsíců po operaci byste měli počítat s přibližně 30% úbytkem tuku. Skutečné výsledky BBL budou tedy viditelné až po 3 měsících.

Amélioration des fesses avec un brazilian butt lift
Zlepšení hýždí pomocí brazilského liftingu zadečku

Pokud se vaše hmotnost poté výrazně nezmění, zůstane výsledek po těchto 3 měsících trvalý. V závislosti na reakci vašeho těla vám může chirurg předepsat injekční antikoagulancia, která vám bude podávat zdravotní sestra.

Nakonec budete muset na dobu 7 až 15 dnů pozastavit svou aktivitu a po dobu 6 týdnů nosit kompresní oděv.

Panty Short de contention
Kompresní šortky

Opatření, která je třeba dodržovat po BBL

Po operaci brazilského liftingu zadečku budete muset přijmout opatření, která zajistí dobré zotavení. Kromě nošení pásu a přerušení práce je třeba přijmout další opatření, včetně následujících:

  • Po dobu 3 dnů po liposukci se nesprchujte.
  • Snažte se být aktivní od 3 dnů po operaci. Choďte na procházky, i když jsou krátké. Udělejte alespoň několik kroků kolem domu.
  • Pokud budete po operaci nějakou dobu pociťovat bolest, můžete užívat léky proti bolesti.
  • Dávejte pozor na polohu hýždí, když se chystáte posadit.
  • Nevyvíjejte na hýždě žádný tlak.
  • Lehněte si na břicho. Bude to obtížné, ale pokuste se na to zvyknout. Pokud to opravdu nezvládnete, můžete si lehnout na záda.
Simulation de l'amélioration des fesses avec un BBL
Simulace zvětšení hýždí pomocí BBL

Rizika, komplikace a vedlejší účinky

Při operaci brazilského zvednutí zadečku se mohou vyskytnout některá vzácná rizika:

  • Tromboembolické příhody ;
  • Změny citlivosti v oblasti hýždí;
  • Boule pod kůží v místech, kde byla provedena aspirace nebo injekce;
  • Nadměrné krvácení ;
  • Infekce a tuková embolie;
  • Vznik hematomů.

Proto byste nám měli důvěřovat při výběru svého chirurga v Istanbulu a rozhodnout se pro renomovaného a zkušeného lékaře.

Navíc je tato operace schválena islámem. Jedná se o operaci halal, nikoli haram, protože přináší zdravotní prospěch a zlepšuje kvalitu života pacienta.

Pro osoby se zdravotním postižením nabízíme službu zapůjčení invalidního vozíku, která jim usnadní pohyb. Klinika nabízí snadný přístup pro osoby s omezenou schopností pohybu a orientace.

Proč si pro BBL vybrat právě Turecko?

Zvednutí hýždí je jedním z nejčastěji prováděných chirurgických zákroků v Turecku. Chirurgové pracující na klinikách v Istanbulu a dalších městech, kteří jsou schopni provést BBL, patří mezi nejkompetentnější a nejzkušenější na světě.

Máte HIV? Pro BBL byla vyčleněna speciální klinika, kde je pro vás i personál zajištěna naprostá bezpečnost.

Photo avant et après d'un BBL
Fotografie před a po BBL

Turecké kliniky jsou také proslulé svým nejmodernějším vybavením. To je další zárukou lékařské kvality, která je v zemi k dispozici. Pacienti si mohou být jisti.

Jak mohu v Turecku podstoupit BBL?

Jakmile si vyberete vhodnou kliniku, musíte si ještě rezervovat letenku a hotelový pokoj v blízkosti cílové destinace.

Abychom vám pomohli vyhnout se těmto časově náročným administrativním procedurám, naše agentura může převzít kompletní péči o váš případ, od výběru kliniky (je pro nás ctí, že vás nasměrujeme k těm nejkvalitnějším zařízením) až po hotelový pokoj, transfer z letiště a všechny administrativní detaily. Jediné, co musíte udělat, je dostavit se ve velký den na letiště.


Pokud si nevíte rady s výběrem, můžeme vám pomoci, aby vaše operace byla úspěšná, a to za sníženou cenu.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.


Často kladené otázky

Jak dlouho trvá BBL?

Výsledek brazilského liftingu zadečku vydrží 18 až 24 měsíců, v závislosti na pacientovi a situaci. Tento relativně krátkodobý výsledek znamená, že injekce je třeba poměrně pravidelně opakovat.

Ačkoli v době operace není bolest žádná, může se objevit během 1 až 3 týdnů rekonvalescence. Bolest může být mírná, ale někdy vyžaduje použití léků proti bolesti.

Ideální index tělesné hmotnosti pro podstoupení brazilského faceliftu je obecně mezi 20 a 25. Jedná se však pouze o orientační údaj. Ve skutečnosti mají někteří lidé ideální hmotnost při BMI 26 nebo dokonce více.

Doba rekonvalescence po operaci BBL se odhaduje na 1 až 3 týdny v závislosti na rozsahu operace a profilu každého pacienta. Před opětovným zahájením sportovní aktivity je však nutné počkat 4 až 6 týdnů.

V Turecku činí průměrná cena brazilského liftingu zadečku 2 700 EUR. To je mnohem dostupnější než ve většině zemí, které tuto službu nabízejí. V Turecku se navíc tyto ceny snoubí s dokonalou lékařskou kvalitou.

Chcete-li v Turecku podstoupit operaci Brazilian Butt Lift, musíte počítat s jednou nocí hospitalizace a týdenním pobytem na předoperační a pooperační sezení. Samotná operace může trvat 1 až 4 hodiny.

O autorovi

Laurence

Jmenuji se Laurence Tung. Jsem lékařský spisovatel s vědeckými znalostmi v několika oborech. V poslední době jsem se zabýval terapeutickými oblastmi, jako je revmatologie a hypercholesterolémie. Mám také odborné znalosti v oblasti genomiky, epigenetiky, molekulární biologie a biochemie. Pomáhám tomuto webu publikovat kvalitní články o lékařské turistice.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️