Transplantace obočí v Turecku

transplantace obočí cena 1
Napsal Manuella

Stejně jako tradiční transplantace vlasů začíná transplantace obočí v Turecku odebráním vlasových folikulů ze zdravé růstové oblasti pokožky hlavy.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o transplantacích obočí v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena transplantace obočí v Turecku

Průměrná cena transplantace obočí v Turecku v Istanbulu je 1 250 €. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 550 do 1950 eur.

ZákrokCena Turecko
Transplantace obočí1250 €

Co je transplantace obočí?

Ačkoli je naše obočí příliš často opomíjeno, hraje v každodenním životě důležitou roli. Pomáhá nám komunikovat prostřednictvím mimiky a chrání naše oči před vodou a potem. V posledních letech se ocitlo v centru řady kosmetických trendů.

Proto mohou muži a ženy, kteří trpí nadměrným vypadáváním obočí, ztrácet sebevědomí a mít problémy se sebevědomím. Proto jsou naše transplantace obočí v Turecku stále oblíbenější.

Od 90. let minulého století se objevuje trend vytrhávání obočí tenkým obloukem, což vede k tomu, že si lidé vytrhávají obočí příliš často a poškozují folikuly. To bránilo opětovnému růstu.

Vzhledem k tomu, že se nyní trend posunul směrem k plnějšímu a přirozenějšímu obočí, zvýšil se tlak na muže a ženy, aby odpovídajícím způsobem změnili svůj vzhled. Zatímco k vyplnění tenkého nebo řídkého obočí lze použít make-up, transplantace obočí v Istanbulu nabídla trvalejší a dlouhodobější řešení.

Transplantace obočí prováděné na klinikách v tureckém Istanbulu využívají metodu FUE (Follicular Unit Extraction), při níž se z pokožky hlavy odstraní chloupky a zdravé folikuly se transplantují do obočí, aby se zlepšila jeho hustota.

Díky přesnému umístění podle normálního růstového vzorce mohou pacienti pozorovat zlepšení hustoty celého obočí s přirozeně vypadajícími výsledky.

Je pro mě transplantace obočí vhodná?

Pro pacienty, kteří si nejsou jisti, zda je transplantace obočí správným řešením řídnoucího obočí, je důležité zvážit příčinu ztráty chloupků.

V některých případech může být vypadávání chloupků v obočí dočasným problémem nebo problémem, který lze vyřešit správnou dietou nebo léčbou základního problému.

Například nedostatky ve výživě mohou vést k celkově špatnému růstu chloupků, což může mít za následek řídké nebo poškozené obočí.

Vitamíny A, B-12, C, D, železo a biotin hrají roli ve zdravém růstu a lidé s jejich nedostatkem mohou mít řídké obočí. V těchto případech se před návštěvou u nás poraďte se svým praktickým lékařem nebo dietologem.

Existuje však řada trvalých příčin vypadávání chloupků, pro které může být transplantace obočí ideálním řešením. Patří mezi ně alopecie areata, trvalé odstraňování chloupků nebo předchozí depilace, která poškodila folikuly, některé problémy se štítnou žlázou a stárnutí.

Přečtěte si také: Ceny transplantace vlasů v Istanbulu

K vypadávání vlasů může vést také fyzické trauma, například popáleniny, jizvy nebo nehody. V těchto případech může transplantace obočí v Turecku pomoci obnovit určitou úroveň sebevědomí pacienta.

Každá příčina ztráty vlasů nebo řídnutí obočí bude při návštěvě Istanbulu řešena individuálně a podle vašeho případu bude stanovena nejlepší léčba.

Obecně platí, že nejvhodnějšími kandidáty na transplantaci jsou pacienti, kteří přišli o vlasy v důsledku genetických podmínek, nadměrného odstraňování chloupků nebo kteří utrpěli nehodu či úraz. Máme však kvalifikované lékaře pro konzultaci a odborné chirurgy pro zákrok, kteří mohou určit životaschopnost vašeho případu pro transplantaci obočí v Istanbulu.

Co se děje během transplantace obočí?

Stejně jako u tradičních transplantací vlasů v Istanbulu začíná transplantace obočí v Turecku odebráním vlasových folikulů ze zdravé růstové oblasti pokožky hlavy. To může být provedeno buď po jednom, nebo metodou “strip”, kterou určí váš chirurg před operací v Turecku. Obvykle používáme metodu FUE, protože je neinvazivní a nevznikají při ní jizvy.

Při metodě FUE lze dárcovské vlasy odebírat jednotlivě ze zdravé růstové oblasti vlasové pokožky. Na začátku zákroku dostanete lokální anestetikum, abyste se vyhnuli nepříjemným pocitům po celou dobu zákroku.

Poté vám bude oholena část vlasů, aby byl umožněn lepší přístup k folikulům, a následně chirurg provede malé řezy, kterými z pokožky hlavy odebere folikuly. Tyto řezy měří pouze 1 nebo 2 milimetry, takže není třeba žádných stehů a nevznikají žádné jizvy. V některých případech je možné odebrat folikuly bez holení hlavy.

Po odběru se “folikulární štěpy” zkrátí na velikost vhodnou pro pacientovo obočí. Každý folikul se znovu vloží do pokožky hlavy pomocí řezů podobné velikosti jako při odběru, pečlivě umístěných a nakloněných tak, aby napodobovaly růst přirozeného obočí a ležely rovně na kůži.

Transplantace obočí v Turecku vyžaduje velmi krátkou dobu odstávky a ve většině případů se můžete vrátit k běžným činnostem do 24 hodin. Pokud se rozhodnete pro transplantaci na jedné z našich klinik, doporučujeme vám zůstat v Istanbulu až týden po operaci, abychom mohli sledovat proces hojení během prvních sedmi dnů.

Během těchto dnů budete pozváni na pooperační kontrolu, po které můžete zbytek pobytu strávit poznáváním regionu a užíváním si bohaté turecké kultury. Váš balíček transplantace obočí bude zahrnovat čtyřhvězdičkové nebo pětihvězdičkové ubytování, takže si můžete vybrat, jak budete během pobytu relaxovat.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Manuella

Jmenuji se Manuella Fiorentini. Jsem zkušená marketingová pracovnice v oblasti zdravotnických prostředků a farmaceutického průmyslu. S více než sedmiletou praxí jsem pracovala na kreativních a strategických pozicích při přípravě marketingových kampaní, uvádění výrobků na trh a mezinárodních konferencí.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️