Ultrazvuková rinoplastika v Turecku

ultrazvuková rinoplastika istanbul 1
Napsal Manuella

Kompletní průvodce ultrazvukovou rhinoplastikou v Turecku: postup, výhody, rizika a cena operace. Cenová nabídka zdarma.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o ultrazvukové rhinoplastice v Turecku a pomáhá vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje rady odborného lékaře.

Kolik stojí ultrazvuková rinoplastika v Turecku?

Průměrná cena ultrazvukové rinoplastiky v Turecku je 2 600 EUR. Zákrok se provádí v celkové anestezii a trvá 2 hodiny. Délka pobytu v Istanbulu je 7 dní a pobyt v nemocnici je 1 noc. Cena zahrnuje anestezii, operaci, dlahu a léky. Konečný výsledek je viditelný do 6 měsíců.

Plastická operace nosu1800 €
Sekundární rinoplastika2200 €
Etnická rinoplastika2300 €
Ultrazvuková rinoplastika2500 €

Co je ultrazvuková rinoplastika?

Ultrazvuková technologie se již dlouho používá k estetickým zákrokům, jejichž cílem je redukce tuku a vypnutí kůže. Nyní lze nosní plastiku provádět pomocí piezotomu® a ultrazvukových vln, díky čemuž je přetvarování nosních kůstek přesnější a preciznější.

Rhinoplastika patří mezi TOP10 operací estetické chirurgie v Turecku. Zákrok je vhodný pro muže i ženy.

Cílem ultrazvukové rinoplastiky je dosáhnout harmonie obličeje korekcí :

  • Velikost nosu
  • Tvaru nosu
  • Nosního úhlu
Video vysvětlující ultrazvukovou rinoplastiku

Nástroje používané při ultrazvukové rinoplastice jsou poháněny ultrazvukovými vlnami, které způsobují vibrace hrotu nástroje a oholují přebytečnou kost.

Při tradičních technikách rinoplastiky se kosti agresivně seškrabují a odřezávají. Díky ultrazvukové technologii lze pro lepší estetický výsledek upravit i ty nejjemnější a nejkřehčí kosti.

Fotografie před a po

Metoda

Během ultrazvukové rinoplastiky se provede řez v oblasti columelly, přímo pod špičkou nosu, pro lepší odhalení a vizualizaci ošetřované oblasti.

Nos se poté stáhne dozadu, rozřízne se nosní chrupavka a dbá se na to, aby se neprořízl střední hřeben, chrupavka, která odděluje nosní dírky. Kůže bude z nosu zvednuta, aby byla maximálně odhalena. Chirurg pak může snadno přetvořit špičku nosu, nosní můstek, nosní dírky nebo opravit nosní přepážku pomocí specializovaných ultrazvukových nástrojů.

K seškrábání, tvarování a vyhlazení nosní kosti lze použít různé nástroje. Ultrazvukový nástroj poskytuje větší přesnost a snižuje traumatizaci okolní tkáně. Po dokončení bude kůže znovu přetažena přes kostní strukturu. Řez se uzavře stehy a na nos se nasadí sádrová dlaha.

Simulation avant et après d'une rhinoplastie ultrasonique
Simulace před a po ultrazvukové rinoplastice

Co můžete očekávat?

Ultrazvuková rinoplastika, vyvinutá v roce 2013 pařížským doktorem Gerbaultem, se provádí pomocí specializovaných nástrojů k přetvoření nosních kůstek, aby se dosáhlo dokonalejšího tvaru nosu. Zde je stručný průvodce tím, co můžete očekávat před, během a po ultrazvukové rinoplastice.

Před ošetřením

  • Po dobu 2 týdnů neužívejte žádné léky na pročištění krve;
  • Po dobu 2 týdnů před operací a po ní nekuřte;
  • 2 týdny před operací se nevystavujte slunci;
  • 6 hodin před operací nic nejezte ani nepijte.

Během operace

  • Celková nebo místní anestezie se sedativy
  • Řez pod špičkou nosu
  • Nos je zatažen dozadu
  • Kůže se nadzvedne, aby se maximálně odkryla
  • Nosní můstek se přetvoří a zdokonalí pomocí specializovaných nástrojů, které vibrují díky ultrazvukovým vlnám
  • Stehy k uzavření řezů
  • Na nos se nasadí zevní dlaha nebo sádra
Photo avant et après une rhinoplastie ultrasonique
Fotografie před a po ultrazvukové rhinoplastice

Bezprostředně po ošetření

  • Otok kolem nosu, tváří a očí
  • Modřiny a otoky obličeje.

1 až 2 týdny po ošetření

  • Stále přítomné otoky a modřiny
  • Po dobu 2 týdnů nesmrkejte
  • Udržujte vnitřní stranu nosu vlhkou pomocí nosního spreje
  • Speciální dieta.

3 týdny po léčbě a dále

  • Po dobu 3 týdnů se vyhýbejte namáhavému cvičení
  • Po dobu 6 týdnů se nevystavujte slunečnímu záření.

Konečný výsledek

  • Trvalé
  • Až 1 rok pro konečný tvar

Důležité poznámky

Vzhledem k tomu, že se při operaci ultrazvukové rinoplastiky používá otevřená technika, je pravděpodobné, že dojde ke značnému otoku obličeje a vzniku modřin. Po dobu jednoho týdne po operaci bude aplikována zevní dlaha, která podpoří nosní strukturu.

Zatímco okolní otok obličeje ustoupí po 1-2 týdnech, otok nosu bude trvat až 1 měsíc. Nos se bude dále hojit po dobu 1 až 1 roku. Líčení je možné nosit ihned po odstranění sádry.

VýhodyBezpečnější, přesnější, méně neúspěchů
NevýhodyNákladné, invazivní, neúčinné u velkých deformit

Ideální kandidát

Ideální kandidát na ultrazvukovou rinoplastiku má nosní hrb a deformaci na nosním můstku. Vezměte prosím na vědomí, že osoby s HIV jsou všechny přijatelné.

Nedoporučuje se pro…

Ultrazvuková rinoplastika se nedoporučuje osobám mladším 18 let, pokud se nejedná o korekci zranění. Ultrazvuková rinoplastika nemusí být vhodná pro pacienty s výraznými deformitami kostí, protože přetvoření kosti trvá déle než u tradičních metod.

Rizika, komplikace a vedlejší účinky

S ultrazvukovou rinoplastikou mohou být spojena některá vzácná rizika:

  • Dočasná ztráta čichu ;
  • Hromadění krve pod kůží;
  • Nekróza tkáně;
  • Perforace nosní přepážky;
  • Suchost nosu;
  • Problémy s dýchacími cestami.

Proto byste nám měli důvěřovat při výběru chirurga v Istanbulu a rozhodnout se pro renomovaného a zkušeného lékaře.

Všimněte si, že v islámském náboženství není ultrazvuková rinoplastika haram. Je halal a přijatelná, protože jejím cílem je odstranění vady.

Zvláštní pozornost věnujeme lidem se sníženou pohyblivostí. Naše zařízení nabízí snadný přístup pro vozíčkáře.

Nežádoucí účinky

Mezi vedlejší účinky ultrazvukové rinoplastiky může patřit znecitlivění, krvácení z nosu, jizvy, otoky, prasknutí drobných cévek na povrchu kůže, trvalé poškození nervů a nedostatečná nebo nadměrná korekce vyžadující revizi rinoplastiky.


Pokud se nemůžete rozhodnout, můžeme vám pomoci, aby vaše operace byla úspěšná, a to za sníženou cenu.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.


Často kladené otázky

Jak dlouho trvá ultrazvuková rhinoplastika v Turecku?

Výsledek je okamžitý a trvalý. Na konečný efekt si však budete muset počkat 12 až 20 měsíců po operaci. To proto, že se někdy může objevit mírná asymetrie. Tu lze korigovat injekční aplikací kyseliny hyaluronové.

Ultrazvuková rinoplastika není bolestivá. Provádí se v celkové anestezii a trvá zpravidla dvě hodiny. Případně můžete požádat svého plastického chirurga, aby ji provedl v lokální anestezii se sedativy.

Ultrazvuková rinoplastika je inovativní a přesnější metoda než manuální rinoplastika. V Turecku je široce rozšířená z několika důvodů: cenová dostupnost, kvalita operace a úspěšnost, která v Turecku dosahuje 98 %!

Turecko má v oblasti plastické chirurgie nosu vynikající pověst. V této zemi se nacházejí nejlepší kliniky specializující se na ultrazvukovou rinoplastiku. Jmenujme alespoň některé z nich: Ekol Hospital, Estecenter Cerrahi Merkezi, Istanbul Aesthetic Center, Medicana International Istanbul Hospital a další.

Cílem obou operací je změna tvaru nosu. Rozdíl spočívá v použitých nástrojích. Klasická rinoplastika vyžaduje ruční nástroje. Ultrazvuková rinoplastika naproti tomu využívá vibrace. Je třeba poznamenat, že druhá technika je přesnější.

S přihlédnutím k povinnému přenocování v nemocnici, předoperačním a pooperačním konzultacím a plánované době rekonvalescence v místě ubytování: hotel, byt nebo jiné. Léčebný pobyt při ultrazvukové rhinoplastice v Turecku je 7 dní.

O autorovi

Manuella

Jmenuji se Manuella Fiorentini. Jsem zkušená marketingová pracovnice v oblasti zdravotnických prostředků a farmaceutického průmyslu. S více než sedmiletou praxí jsem pracovala na kreativních a strategických pozicích při přípravě marketingových kampaní, uvádění výrobků na trh a mezinárodních konferencí.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️