Kosmetická chirurgie v Tunisku

estetická chirurgie Tunisko 1
Napsal William

Kosmetická chirurgie v Tunisku zaznamenala obrovský pokrok v oblasti lékařské turistiky. Různé typy operací nabízejí nejlepší chirurgové na světě. Pokud uvažujete o léčebném pobytu za účelem kosmetické chirurgie v Tunisku, využijte našeho kompletního průvodce a zjistěte, kolik to stojí a jak se operace provádějí.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o kosmetické chirurgii v Tunisku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje rady odborného lékaře.

Cena kosmetické chirurgie v Tunisku

Cena faceliftu v Tunisku je 2400 eur. Blefaroplastika stojí 1400 eur. Plastická operace nosu stojí 1700 eur. Cena zvětšení prsou v Tunisku činí 1800 eur. Liposukce stojí 1900 eur a transplantace vlasů 2200 eur. Tyto ceny závisí na odbornosti kliniky a autoritě chirurga.

ProceduryCena v eurechDélka pobytu
Lifting obličeje2400 €8 dní
Blefaroplastika1400 €4 dny
Rhinoplastika1700 €6 dní
Zvětšení prsou1800 €5 dní
Liposukce1900 €6 dní
Transplantace vlasů2200 €4 dny

Co je kosmetická chirurgie v Tunisku?

Kosmetická chirurgie v Tunisku se zabývá rekonstrukcí těla po deformaci, operaci nebo nehodě. Kosmetická chirurgie může takézlepšit vzhled těla a pomoci lidem s komplexy cítit se lépe.

Operace kosmetické chirurgie provádějí výhradně lékaři specialisté s rozsáhlými zkušenostmi v oboru.

Kosmetická chirurgie obličeje

Existuje několik typů kosmetické chirurgie obličeje. Jednou z nejčastějších operací je lipofilling obličeje v Tunisku, který lze použít k obnově obličeje poznamenaného vráskami a stárnutím nebo k dodání plnosti štíhlejšímu obličeji. Pro povislou kůži na krku existuje také cervikofaciální lifting.

K dalším operacím obličeje patří rinoplastika pro změnu vzhledu nosu a blefaroplastika pro korekci pokleslých očních víček. Pro lidi trpící dvojitou bradou je velmi dobrým řešením také genioplastika.

Operace obličeje nejen zmírňují známky stárnutí, ale také korigují některé nedokonalosti.

Chirurgické tvarování těla

Kosmetická chirurgie postavy a končetin má za cílharmonizovat tělo a korigovat některé vady. Prostřednictvím operací, jako je liposukce, BBL aabdominoplastika, bude možné odstranit přebytečný tuk z určitých částí těla, zejména z břicha, stehen a paží. Tuk odstraněný během tohoto procesu může být také reinjektován, aby se zvětšil objem a obnovil harmoničtější tvar těla. Tento postup se nazývá lipofilling.

Existuje několik typů kosmetických operací postavy, a dokonce i končetin. Dokonce je možné podstoupit penoplastiku, která může prodloužit a zvětšit velikost mužského penisu.

Kosmetická chirurgie prsou

V Tunisku jsou velmi rozšířené taképlastické operace prsou. Je možné podstoupit operaci na zvětšení objemu prsou, a tozvětšení prsou pomocí implantátů. Je také možné provést lifting u lidí, kteří mají komplex ze svých povislých prsou.

Zmenšení prsou se provádí také u lidí s velkými prsy, které způsobují bolesti zad.

Provádějí se také zákroky při gynekomastii u mužů, jejichž cílem je zmenšit otok prsní žlázy.

Estetická rekonstrukční chirurgie

V Tunisku se provádí velké množství rekonstrukčních operací, které pomáhají lidem s deformitami nebo lidem, kteří utrpěli úraz, získat zpět normální vzhled.

Mnoho rekonstrukčních technik prsou se provádí na pomoc ženám, kterým byly odstraněny prsy. Provádějí se také operace, které obnovují normální zdravou kůži po popáleninách.

Jaký je profil ideálního kandidáta na plastickou operaci v Tunisku?

Mnoho lidí má komplex ze svého vzhledu a určitých aspektů svého těla, což může mít velký vliv na jejich sebevědomí. Estetická chirurgie je někdy jediným řešením, které pacientům pomůže cítit se lépe díky nápravě toho, co vnímají jako nedostatky.

Rekonstrukční chirurgie naopak umožňuje obětem nehod nebo deformací vrátit se k víceméně normálnímu životu. Pomáhá jim jak po fyzické, tak po psychické stránce.

Obecně řečeno, kosmetická chirurgie je určena lidem, kteří chtějí:

  • Vypadat mladší;
  • Korigovat aspekty, které se jim nelíbí;
  • Cítit se ve svém těle lépe;
  • Vypadat lépe a cítit se sebevědoměji.

Samozřejmě byste měli mít na paměti, že kosmetická chirurgie je lékařský zákrok, který vyžaduje anestezii. V závislosti na typu požadovaného zákroku může být anestezie lokální nebo celková, proto je nezbytná dobrá příprava a rozhodnutí by se nemělo brát na lehkou váhu.

Jak kosmetická chirurgie probíhá?

Kosmetickou operaci provádí odborný lékař po několika vyšetřeních a konzultacích. Doba trvání operace závisí na jejím typu a především na stavu pacienta. Například operace očních víček může trvat od 40 minut do 2 hodin, lifting obličeje až 3 hodiny a rekonstrukce prsou až 5 hodin.

Příprava na operaci

Prvním krokem je setkání s lékařem, který bude provádět vaši kosmetickou operaci. Cílem je prodiskutovat důvod vašeho výběru a vaše motivace.

Poté podstoupíte celkové vyšetření, které zhodnotí váš zdravotní stav, a budou pořízeny předoperační fotografie. Dále vás čeká řada vyšetření a schůzka s anesteziologem.

Klinika Pasteur Tunis

Zákrok kosmetické chirurgie

V den operace je důležité dodržovat doporučení lékaře, takže byste měli přijít mladí a vyvarovat se užívání jakýchkoli léků po dobu předchozích 15 dnů.

Budete převezeni na operační sál, kde vás anesteziolog uspí. Postup, který bude následovat, závisí na typu operace, ale obecně trvá 40 až 4 hodiny (v závislosti na typu požadovaného zákroku). Po skončení operace budete převezeni na pooperační pokoj a v případě, že pocítíte bolest, dostanete léky proti bolesti.

Pooperační sledování

U některých operací může být nutné, abyste v nemocnici zůstali dva dny. Několik dní po operaci vás čeká kontrola, abyste se ujistili, že vše proběhlo v pořádku.

Poté vás čeká kontrola o měsíc později, pak o šest měsíců a následně kontrola jednou ročně.

Opatření, která je třeba dodržovat po kosmetické operaci

I když kosmetická operace nepředstavuje mnoho rizik, přesto existují určitá opatření, která je třeba po operaci dodržovat.

Obecně platí, že je vhodné vzít si po lékařském pobytu několik dní volno, abyste se mohli po operaci řádně zotavit.

Po dobu 10 dnů po operaci byste se také měli vyvarovat plavání a po dobu 3 měsíců po operaci byste se měli vyhýbat pobytu na slunci, aby bylo zajištěno lepší hojení.

Kolik stojí kosmetická operace v Tunisku?

Cena léčebného pobytu v Tunisku závisí na několika faktorech, včetně počtu nocí, které strávíte na klinice, a typu operace, kterou si zvolíte. Věnovat se vám budou nejlepší chirurgové a přesný odhad bude možné sestavit během první konzultace.

Zde jsou uvedeny ceny některých operací:

  • Plastika obličeje: 2400 eur ;
  • Blefaroplastika: 1400 eur ;
  • Plastika nosu: 1700 eur;
  • Zvětšení prsou: 1800 eur;
  • Kompletní liposukce: 1900 eur ;
  • Transplantace vlasů: 2200 eur.

Máte problém s výběrem správné kliniky za nejlepší cenu? Náš koordinátor vám bezplatně pomůže zajistit úspěch vaší operace v Tunisku. Požádejte nás o bezplatnou cenovou nabídku.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

William

Jmenuji se William Royer a jsem lékařský spisovatel se zkušenostmi s psaním složitých vědeckých údajů. Specializuji se na imunologii a hematologii. Velkou inspirací je pro mě úzká spolupráce s různými zdravotnickými pracovníky, včetně lékařů, zdravotních sester a zástupců pacientů. Publikuji také recenze.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️