Genioplastika v Turecku

genioplastika 1
Napsal Manuella

Augmentace brady v Turecku je chirurgický zákrok, při kterém se brada upravuje odstraněním deformovaných kostí, umístěním implantátů nebo posunutím kosti brady.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o genioplastice v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Kolik stojí genioplastika v Turecku?

Průměrná cena genioplastiky v Turecku v Istanbulu je 2 250 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 2 000 do 2 500 eur.

ZákrokCena Turecko
Genioplastika2250 €

Co je genioplastika?

Zvětšení brady neboli genioplastika v Turecku je chirurgický zákrok, při kterém se upravuje tvar brady odstraněním deformovaných kostí, umístěním implantátů nebo posunutím kosti brady. Tento zákrok mohou využít lidé, kteří chtějí mít výraznější tvář. Výsledky jsou trvalé, ale v některých případech může být časem nutné implantát vyměnit. Použitý implantát může být vyroben z různých materiálů, od pravé kosti až po silikon.

Mnoho pacientů se rozhoduje spojit operaci brady s dalšími kosmetickými operacemi, jako je rinoplastika nebo omlazení obličeje. Stejně tak lze některé stomatologické operace provádět společně se zvětšením brady.

Informace

  • Průměrná délka pobytu: 7 dní
  • Pobyt v nemocnici: 1-2 dny
  • Doba trvání operace: 1-3 hodiny

Anestezie

  • Celková anestezie
  • Lokální anestezie a sedace

Návrat do práce

  • 1-2 týdny

Rekonvalescence

  • 1-2 týdny

Před genioplastikou v Istanbulu

Chirurg přezkoumá pacientovu anamnézu a zeptá se na případné předchozí zdravotní potíže a léčbu. Chirurg v Turecku s pacientem prodiskutuje požadovaný výsledek a naplánuje operaci tak, aby bylo dosaženo uspokojivého výsledku. Pacientovi bude vysvětlen postup genioplastiky v Turecku, možné výsledky a možnosti.

Během genioplastiky v Turecku

V závislosti na případu chirurg provede řez uvnitř nebo vně úst a připraví oblast pro implantát pod svalovou tkání. Jakmile je implantát umístěn, je často fixován k bradové kosti pomocí šroubů nebo stehů. Pokud je třeba kost odstranit, chirurg čelistní kost nařízne, odstraní přebytečné kusy a zajistí ji pomocí drátů nebo šroubů.

Po genioplastice v Turecku

Vzhledem k tomu, že operace se většinou provádí uvnitř úst, nezůstávají po ní žádné viditelné jizvy. Operace vyžaduje hospitalizaci na 0 až 1 den. První 3 dny bude mít pacient speciální obvazy, které pomáhají snížit otok a podpořit nový tvar. Až do odstranění stehů je nutné dodržovat tekutou dietu a pacientům se doporučuje zůstat v Istanbulu 5 až 7 dní.

Prvních několik dní může být oblast citlivá a činnosti, jako je mluvení, jídlo a úsměv, mohou být obtížné. Během 7 až 10 dnů by měly příznaky ustoupit a pacienti budou moci pokračovat v každodenním životě. Skutečné výsledky se však projeví až po měsíci, a to v důsledku otoku oblasti.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Manuella

Jmenuji se Manuella Fiorentini. Jsem zkušená marketingová pracovnice v oblasti zdravotnických prostředků a farmaceutického průmyslu. S více než sedmiletou praxí jsem pracovala na kreativních a strategických pozicích při přípravě marketingových kampaní, uvádění výrobků na trh a mezinárodních konferencí.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️