Septorhinoplastie v Turecku

septorinoplastika 2 1 1
Napsal Erika

Septorhinoplastika v Turecku zahrnuje opravu nosu i nosní přepážky.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o septorhinoplastice v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena septorhinoplastiky v Turecku

Průměrná cena septorhinoplastiky v Turecku v Istanbulu je 2 300 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 1 700 do 2 900 eur.

ZákrokCena Turecko
Septorhinoplastika2300 €

Co je septorhinoplastika?

Máte často sucho v ústech? Chrápete? Když se snažíte dýchat nosem, je to pro vás obtížné nebo prostě nemožné? Pokud ano, možná potřebujete plastiku nosu, konkrétně septorhinoplastiku.

Septorhinoplastika zahrnuje opravu nosu (známou také jako rinoplastika) a nosní přepážky (známou také jako septoplastika). Nosní přepážka je malá stěna tkáně, která odděluje nosní dírky.

Septorhinoplastika může být nutná, pokud je nosní přepážka atypicky posunutá, tj. pokud je vychýlená. Možná vás zajímá, co znamená vychýlená přepážka, tj. když je stěna přepážky uvnitř nosu ohnutá nebo zakřivená a brání průchodu části vzduchu.

Přečtěte si také: Cena rinoplastiky v Turecku

Septorhinoplastika může být nutná také v případě, že je váš nos znetvořený v důsledku úrazu, například traumatu. Tuto operaci mohou podstoupit také lidé, kteří chtějí mít atraktivnější nos. Tuto operaci můžete podstoupit také kvůli nápravě problémů spojených s předchozí operací nosu. Díky septorinoplastice budete moci lépe dýchat a budete mít atraktivnější nos.

Techniky septorhinoplastiky

V Turecku existují dva přístupy k septorhinoplastice;

  • Otevřený přístup : Otevřená septorhinoplastika v Turecku se obvykle provádí proto, aby měl lékař v klinickém centru snadnější přístup k operované oblasti. Při otevřeném přístupu se provede řez přes celou šířku kolumely a kůže se nadzvedne, takže je větší viditelnost a větší dokonalost. Tento přístup má mnoho výhod, protože chirurg má přístup k celé struktuře nosu, včetně nosní špičky. Tento přístup je často vyžadován při revizní septorinoplastice k nápravě chirurgických chyb nebo jiných estetických či strukturálních problémů. Tento přístup lze použít také u pacientů, kteří vyžadují rozsáhlejší rekonstrukci nosu.
  • Uzavřený přístup : Obvykle se provádí tak, že se do oblastí, které mají být upraveny, vstupuje z vnitřní strany nosní dírky. Uzavřená septorinoplastika může být vhodná pro malé korekce a úpravy. Tento přístup je méně invazivní, což znamená kratší dobu hojení a menší otok. Vzhledem k tomu, že řezy jsou vedeny zevnitř nosních dírek, nezůstanou po nich žádné viditelné jizvy. Zavřená septorhinoplastika se obvykle provádí u pacientů, kteří potřebují pouze malou rekonstrukci špičky nosu.

Septorhinoplastika v Turecku

Plastická chirurgie se v Turecku stala velmi populární, zejména septorhinoplastika, protože turečtí chirurgové mají velké zkušenosti, zejména v oblasti septorhinoplastiky. Je prokázáno, že turečtí plastičtí chirurgové dokáží díky svému bohatému zázemí dosáhnout přirozeně vypadajících výsledků septorhinoplastiky. Po zákroku septorhinoplastiky v Istanbulu se naši pacienti rádi procházejí po městě, protože nákupy v Istanbulu jsou velmi dostupné, stejně jako cena septorhinoplastiky.

Přečtěte si také: Cena sekundární rinoplastiky v Turecku

V Turecku trvá operace septorhinoplastiky obvykle 1 až 2 hodiny a provádí se v celkové anestezii. Naše služba následné péče je vám k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu během vašeho pobytu v Turecku pro případ, že byste po septorhinoplastice pociťovali jakoukoli bolest nebo nepříjemné pocity.

Výhody septorhinoplastiky v Turecku

Balíček ošetření, který obdržíte při septorhinoplastice v Istanbulu, zahrnuje vše, co můžete potřebovat, a je poskytován se zárukou nejlepší ceny:

  • Bezplatná konzultace
  • Operaci septorhinoplastiky u jednoho z nejlepších chirurgů v Istanbulu
  • Pobyt na 6 nocí ve 4hvězdičkovém hotelu
  • 1 noc hospitalizace
  • Všechny transfery soukromým vozem
  • Osobní asistent
  • Speciální sleva pro skupiny
  • Bezplatná kontrola a pravidelné sledování

Rekonvalescence po septorinoplastice

V období rekonvalescence po septorhinoplastice musí být pacient trpělivý, protože bude pomalá a náročná. Bezprostředně po septorhinoplastice v Istanbulu se pacient probudí s nosní dlahou přilepenou k nosu a v závislosti na technice použité lékařem mu bude do nosu pravděpodobně vložen nosní tampon.

Tři dny po uzavřené septorhinoplastice nebo otevřené septorhinoplastice je normální, že pacienti pociťují určitou bolest. Modřiny a otoky jsou v počátečním období rekonvalescence po septorhinoplastice také zcela normální. Většina modřin a otoků zmizí během prvního měsíce, ale úplné zotavení pacientů po septorinoplastice trvá přibližně rok.

Přečtěte si také: Cena etnické rinoplastiky v Turecku

Lékař na klinice vás může požádat, abyste několik týdnů po operaci dodržovali určité pokyny, které sníží riziko krvácení a otoku. V závislosti na náročnosti operace nemusí pacient všechny tyto pokyny potřebovat:

  • Při spánku spěte se dvěma nebo třemi polštáři, aby byla vaše hlava vyvýšená.
  • Několik týdnů po septorinoplastice pacienti nesmějí smrkat.
  • Noste oblečení, které se vpředu spojuje jako zip nebo knoflík; nenoste oblečení, jako jsou košile, svetry nebo mikiny s kapucí, které si musíte přetáhnout přes hlavu.
  • Tři týdny po operaci by se měly zmenšit modřiny a otoky.
  • Až pět týdnů, aby nedošlo ke krvácení z nosu. Vyhněte se namáhavým aktivitám, jako je aerobik a běhání.
  • po 4 až 6 týdnech mohou pacienti začít s náročnými aktivitami.

Výsledky septorinoplastiky:

po 3 až 6 měsících od septorhinoplastiky se začnou projevovat výsledky :). Vždy je možné, že se chrupavka a materiál v průběhu času posunou nebo remodelují. Různé změny se mohou objevit ještě rok nebo déle po septorhinoplastice v Turecku.

Většina pacientů zjistí, že zákrok septorhinoplastiky pomáhá zmírnit příznaky, jako jsou dýchací obtíže způsobené vychýlenou přepážkou. Míra zlepšení, kterou může pacient po septorhinoplastice očekávat, se u jednotlivých osob liší.

Někteří pacienti mohou zjistit, že i po operaci mají stále příznaky, a rozhodnou se podstoupit druhou septorhinoplastiku, aby se jejich nos a nosní přepážka dále zlepšily.

Turecko se stalo velmi oblíbenou zemí díky dostupným cenám plastické chirurgie a díky tomu, že turečtí plastičtí chirurgové jsou velmi zkušení v tom, co dělají. Když pacienti porovnají cenu zákroku septorhinoplastiky s cenou ve své zemi, zjistí, že v Turecku je velmi dostupná a že kvalita lékařů je velmi vysoká. Je to tedy situace, která je výhodná pro obě strany. Vzhledem k tomu, že pacienti, kteří sem přijedou, jsou operováni u nás, výsledky, které získají po zákrocích, jako je septorhinoplastika, budou vypadat přirozeně.

Přečtěte si také: Cena ultrazvukové rinoplastiky v Istanbulu

Každý pacient má prospěch z individuálního léčebného plánu založeného na jeho věku, struktuře nosu a dostupnosti operace.

Předoperační a pooperační pokyny pro septorhinoplastiku

Níže uvedené pokyny představují běžné informace, které je třeba dodržovat před a po operaci septorhinoplastiky. Po operaci septorhinoplastiky je třeba dodržovat pokyny, které vám dá chirurg v Turecku.

Pokyny před operací

Důležité upozornění:
Operace bude ZRUŠENA, pokud existuje možnost, že je pacientka těhotná nebo má nějaké zdravotní problémy (anesteziolog to zkontroluje před odvozem pacientky na operační sál).

Dva týdny před operací:

  • Přestaňte pít alkohol a kouřit. Nikotin ovlivňuje krevní oběh, což může ovlivnit výsledek Vaší operace a zvýšit riziko komplikací při anestezii.
  • Neužívejte žádné přípravky obsahující ibuprofen (Advil, Motrin), aspirin, protizánětlivé léky nebo vitamin E.

Jeden den před operací:

  • PO PŮLNOCI NIC NEJEZTE ANI NEPIJTE.

V den operace:

  • Pacienti se mohou před odjezdem do nemocnice osprchovat
  • Pacienti by se neměli líčit. Na vlasech by neměly být žádné přípravky, lak na nehty a umělé řasy musí být odstraněny.
  • Pacienti by si měli vzít s sebou tašku s volným oblečením a pohodlnou obuv.
  • Pacienti by neměli nosit šperky ani cennosti.

Pooperační pokyny

  • Pacienti by neměli po dobu čtrnácti dnů kouřit ani pít alkohol.
  • Pacienti by si po dobu jednoho týdne neměli mýt nos.
  • Nosní dlahu si musí ponechat nasazenou až do závěrečného vyšetření
  • Pacienti mohou v den operace i po ní chodit, ale aby se vyhnuli vzniku krevních sraženin, měli by také často hýbat nohama.
  • Je normální, že se prvních několik dní cítí unavení.
  • Užívejte všechny léky podle pokynů chirurga.
  • Nepříjemné pocity v okolí řezů po dobu 24 hodin po operaci.
  • Modřiny a otoky se očekávají po dobu jednoho týdne a konečné výsledky se mohou projevit až za 6 až 12 měsíců.
  • Po vyšetření budete mít na místě lepicí pásky. Po dobu 5 dnů je udržujte čisté a suché, poté je můžete odstranit.
  • Zpočátku se můžete rychle osprchovat zády k vodě a udržovat řezné rány zcela suché, abyste předešli infekci.

Pacienti podstupující septorinoplastiku zůstávají v nemocnici přes noc a operace se provádí v celkové anestezii. Je velmi důležité, aby se pacienti řídili pokyny plastického chirurga a zajistili si tak hladký průběh hojení.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.


O autorovi

Erika

Jmenuji se Erika. Po více než deseti letech, kdy jsem se věnovala lékařskému výzkumu, jsem se rozhodla od roku 2018 věnovat vědeckému a lékařskému psaní. Získala jsem odborné znalosti pokrývající různé oblasti, jako je kosmetická, zubní, bariatrická a oční chirurgie. Tento nový směr mi umožňuje podělit se o své znalosti.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️