Rhinoplastika a Tunisie

rinoplastika v Tunisku2 1
Napsal Manuella

Vše, co potřebujete vědět o rhinoplastice v Tunisku! Jaká je průměrná cena v Tunisu? Naše rady pro úspěšnou rhinoplastiku v Tunisku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o rinoplastice v Tunisku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena rinoplastiky v Tunisku

Průměrná cena rinoplastiky v Tunisku je 2 000 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 1800 eur do 2200 eur. Tato cena zahrnuje náklady na hotel a nemocnici, transfer z letiště, překladatele a léky. Zákrok se provádí v celkové anestezii a trvá 2 hodiny. Délka pobytu je 7 dní a pobyt v nemocnici 1 noc. Konečný výsledek je viditelný do 6 měsíců.

ProceduryCeny Tunisko
Plastická operace nosu2000 €
Sekundární rinoplastika2200 €

Plastická operace nosu v Tunisku: proč si vybrat tuto destinaci?

Kosmetická chirurgie dlouho děsila lidi kvůli možným vedlejším účinkům a rizikům s ní spojeným. Začíná však získávat na popularitě a počet lidí podstupujících zákroky tohoto typu neustále roste.

Jedním z nejoblíbenějších zákroků kosmetické chirurgie je plastika nosu. Mnoho lidí má komplex ze svého nosu a uvažuje o jeho změně prostřednictvím rinoplastiky.

Tunisko je oblíbenou destinací pro rinoplastiku díky vysoké kvalitě poskytované lékařské péče v kombinaci s atraktivními cenami, které nabízejí tamní kliniky. Zjistěte více informací o plastice nosu v Tunisku.

Velmi vyhledávaný zákrok – plastika nosu

Operace nosu tvoří 10 % všech zákroků plastické chirurgie prováděných na celém světě. Toto číslo neustále roste. A to z dobrého důvodu: rinoplastika umožňuje změnit vzhled nosu k lepšímu. Dlouhou dobu se lidé rinoplastiky obávali, protože se obávali, že operace povede k neuspokojivým nebo dokonce katastrofálním výsledkům.

Díky dovednostem chirurgů a rozvoji medicíny a používaného vybavení se však tento typ operace dostal pod kontrolu. Dnes je rhinoplastika prakticky neškodným zákrokem, pokud je prováděna na vhodné klinice a kompetentním chirurgem.

image de la structure osseuse d'un nez

Proč podstoupit plastiku nosu?

Je sice pravda, že někteří lidé se přijímají takoví, jací jsou, jiní by však rádi opravili to, co považují za kosmetické vady svého obličeje. V těchto případech jde často o nos. Je příliš dlouhý, příliš tlustý, příliš křivý.

Rhinoplastika umožňuje pacientům konečně získat vzhled, o kterém snili. Rhinoplastika se provádí u mužů i žen, i když většinu pacientů tvoří ženy.

Zatímco většina lidí chce pomocí rinoplastiky zlepšit svůj vzhled, někteří starší lidé chtějí prostě vypadat mladší. Korekce pokleslého vzhledu nosu, který se objevuje po padesátce, vám totiž může dodat mladistvější vzhled.

A konečně, rinoplastika může mít i jiný než estetický účel. Někteří pacienti mají kvůli tvaru nosu potíže s dýcháním. V takovém případě může změna tvaru nosu toto trápení ukončit.

Možnosti rinoplastiky

Abyste si udělali představu o změnách, které je tento chirurgický zákrok schopen na nose vyvolat, uvádíme jejich přehled v níže uvedeném seznamu:

  • Korekce špičky nosu. Ten může být převislý, příliš vysoký, skřípnutý, tenký, široký atd.
  • Korekce problémů s nosními dírkami (příliš široké, příliš krátké)
  • Korekce příliš výrazné nosní báze nebo naopak propadlého nosního můstku
  • Korekce dutého kořene nosu.

Jak probíhá rinoplastika v Tunisku?

Stejně jako všechny chirurgické zákroky i rinoplastika probíhá podle postupu rozděleného do několika odlišných fází. Dodržování tohoto postupu je odpovědností každého chirurga a je nezbytné pro hladký průběh operace.

Úvodní konzultace

Úplně první fází je předoperační konzultace. Do ordinace lékaře jdete nikoliv proto, abyste podstoupili operaci, ale abyste si stanovili počáteční diagnózu. Chirurg si podrobně prohlédne váš nos a položí vám otázky, aby přesně pochopil, co chcete změnit. Zkontroluje, zda nemáte vychýlený nosní můstek, a poté navrhne septorinoplastiku.

Jeho úkolem je také informovat vás o podrobnostech operace a promluvit si s vámi o pooperační léčbě.

Lékař je zde také proto, aby omezil případná nerealistická očekávání a vrátil vás zpět na zem. Musí se ujistit, že jste si jisti tím, co chcete, a že neočekáváte zázračné výsledky.

V neposlední řadě poslouží předoperační konzultace také ke zjištění, zda se vás netýká některá z kontraindikací rinoplastiky.

Kontraindikace rinoplastiky

Některé kontraindikace činí rhinoplastiku pro pacienta nepraktickou a je na lékaři, aby je identifikoval. Mohou mezi ně patřit některé psychiatrické poruchy, deprese nebo velké záchvaty úzkosti vyžadující léčbu.

Kromě těchto onemocnění může být operace nemožná také v případě některých srdečních nebo plicních patologií nebo poruch srážlivosti krve. Odstranit lze i některé nadměrné malformace lebky, stejně jako nosní malformace, které nelze korigovat rhinoplastikou.

Fotografie města Tunis

V neposlední řadě mohou lékaři vyloučit rhinoplastiku, pokud pacient nadměrně kouří.

Průběh operace

Po úvodní konzultaci se na operaci objednáte na další termín, pokud nesplňujete kontraindikace rinoplastiky. Operace se provádí v celkové anestezii, takže během zákroku nebudete při vědomí. Přístup k operaci se pak liší podle toho, co je třeba upravit.

Systematicky se provede řez uvnitř nosních dírek. Někdy mohou být provedeny i další řezy, zejména na vnější kůži nebo na špičce nosu. Tyto řezy umožní chirurgovi upravit struktury a chrupavky tak, aby došlo k jejich repozici a korekci defektů nosu v souladu s přáním pacienta.

Po dokončení operace se tyto řezy samozřejmě sešijí. Je třeba také poznamenat, že pokud má pacient problémy s dýcháním, jsou tyto problémy korigovány současně, takže se zbytečně neprovádějí další řezy.

Měli byste si také uvědomit, že rinoplastika může vyžadovat doplnění chrupavky, aby se změnil tvar nosu. Tato chrupavka se odebírá z dárcovské oblasti vašeho těla. Tyto případy jsou však vzácné a lékař nemůže k tomuto odběru přistoupit bez vašeho předchozího souhlasu.

Délka operace závisí na konkrétním případu a práci, kterou je třeba provést, ale v průměru se odhaduje na 2 až 4 hodiny.

Po operaci

Po rhinoplastice se probudíte s obvazem na nose a knoty v nosních dírkách. V závislosti na typu rinoplastiky může být přes obvaz přidána plastová dlaha a další silikonové dlahy uvnitř nosních dírek. Na klinice budete muset zůstat v nemocnici až do odstranění knotů, které obvykle probíhá 2 dny po operaci.

Po určitou dobu budete muset dýchat ústy, protože nosní přepážka ještě nebude funkční. Váš nos bude oteklý a bude vám doporučeno spát s vyvýšenou hlavou, aby se tento otok zmenšil.

Co se týče stehů, ty na vnitřní straně se samy vstřebají, zatímco stehy na vnější straně nosu chirurg po týdnu odstraní. Dlaha se odstraní během týdne až 10 dnů, v závislosti na konkrétním případu.

Fotografie města Sfax v Tunisku

Jaký je to pocit?

Po operaci se dostaví pocit ucpaného nosu. Na obličeji můžete zaznamenat modřiny, které po několika týdnech zmizí. Váš nos a rty budou také méně citlivé. Všechny tyto příznaky jsou normální a během několika týdnů postupně vymizí. Dávejte si pozor, abyste nesmrkal/a, jinak budete cítit velkou bolest.

Přerušení práce

Po rhinoplastice zřejmě nebudete moci pokračovat ve své pracovní činnosti. Do práce se budete moci vrátit po 10 dnech, případně i déle, pokud vykonáváte fyzicky náročnou činnost. Vyhnout byste se měli také sportu a zvedání těžkých břemen. Jak vidíte, celkový odpočinek po dobu nejméně 10 dnů.

Plastická operace nosu: výsledky, které můžete očekávat

Po plastice nosu nebudete moci vidět žádné okamžité výsledky, protože váš nos bude stále pod obvazem a váš obličej bude pokrytý modřinami. Výsledky se skutečně a plně projeví až po 3 měsících po operaci, protože tehdy jizvy a otoky zcela zmizí. První obrysy výsledků však budete moci spatřit do 10 dnů, jakmile otok výrazně opadne.

Po roce se nos operaci přizpůsobí a získá ještě harmoničtější tvar.

Zde je videoreportáž o rhinoplastice v Tunisku

Videoreportáž o rhinoplastice v Tunisku

Fotografie před a po rhinoplastice

photo avant apres rhinoplastie en tunisie
photo avant apres rhinoplastie en tunisie

Kolik stojí plastika nosu v Tunisku?

Evropané, stejně jako mnoho lidí jinde, obecně dávají přednost rinoplastice v zahraničí, a to zejména v Tunisku. Hlavním důvodem je, že operace je mnohem cenově dostupnější. Na klinikách v Tunisku se cena rinoplastiky pohybuje od 1 700 do 2 200 eur. Tato cena zahrnuje ubytování, operaci, anesteziologa, dopravu z letiště a léky.

Vysoce kvalitní léky

Nehledě na ceny nabízí Tunisko také lékařskou péči špičkové kvality. Nosní chirurgové v Tunisku jsou mimořádně kompetentní a nástroje, které používají, jsou nejmodernější. Kliniky jsou rovněž velmi moderní. Zkrátka vše, co potřebujete pro kvalitní operaci.

Jak postupovat při plastice nosu v Tunisku?

Mezi rezervací letenky, rezervací hotelu a výběrem kliniky (protože ne všechny kliniky jsou stejné) je zákrok časově náročný. Proto vám nabízíme komplexní služby. Postaráme se o vše za vás, od rezervace letenky až po organizaci předoperační konzultace!


Máte problém s výběrem správné kliniky za nejlepší cenu? Náš koordinátor vám bezplatně pomůže, aby vaše operace v Tunisku byla úspěšná. Požádejte nás o bezplatnou cenovou nabídku.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Manuella

Jmenuji se Manuella Fiorentini. Jsem zkušená marketingová pracovnice v oblasti zdravotnických prostředků a farmaceutického průmyslu. S více než sedmiletou praxí jsem pracovala na kreativních a strategických pozicích při přípravě marketingových kampaní, uvádění výrobků na trh a mezinárodních konferencí.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️