Operace nosu v Turecku

operace nosu Turecko 1
Napsal Manuella

Plastická operace nosu v Turecku je jedním z nejoblíbenějších kosmetických zákroků na světě, který umožňuje upravit nevzhledný nos a zvýšit jeho funkčnost.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o operacích nosu v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena operace nosu v Turecku

Průměrná cena operace nosu v Turecku v Istanbulu je 2 300 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 2 000 eur do 2 600 eur.

ZákrokCena Turecko
Operace nosu2300 €

Proč právě Turecko?

Turecko patří mezi pět nejvýznamnějších zemí v oblasti zdravotní turistiky. Každoročně si Turecko vybírá stále více turistů jako cílovou destinaci pro zdravotní důvody a léčbu.

Turecká vláda neustále zdokonaluje zdravotnický systém; jedním z jejích cílů pro rok 2023 je přilákat více než 2 miliony zdravotních turistů a vydělat tak 20 miliard dolarů. Turecko v tomto ohledu samozřejmě dosáhlo významných cílů.

Dnes turecké nemocnice každoročně přivítají více než milion zahraničních klientů. To ukazuje, že Turecko podniká velmi důležité kroky k lepšímu přilákání zdravotních turistů s cílem rozvíjet svou zdravotnickou infrastrukturu. Zdá se, že tento trend bude pokračovat.

Proč by mohl být Istanbul nejlepší destinací pro zdravotní turistiku?

Na začátku nového tisíciletí byl zdravotní cestovní ruch uznán za jedno z nejvýnosnějších odvětví cestovního ruchu, které přitahuje turisty; celosvětové příjmy tohoto odvětví se odhadují na sto miliard dolarů; proto se mezi zeměmi vytvořila obrovská a dech beroucí konkurence, která se snaží přilákat zdravotní turisty.

Slabinou většiny zemí, pokud jde o zdravotní turistiku, jsou náklady, zatímco pro Turecko je to silná stránka. Lékařské výdaje v Istanbulu jsou mnohem nižší než v západní Evropě a Spojených státech. Na druhou stranu je kvalita tureckých zdravotnických služeb srovnatelná s nejvyspělejšími zdravotnickými centry na světě.

Turecké ministerstvo zdravotnictví navíc v zájmu přilákání většího počtu zahraničních klientů poskytuje klientům z jiných zemí další zařízení a dotace.

Fotografie před a po

Dalším bodem, který lze zmínit, je skutečnost, že Turecko je jednou z nejvýznamnějších turistických destinací na světě, což vedlo ke zlepšení turistické a sociální infrastruktury pro zahraniční návštěvníky. Turecko má například nejmodernější hotely a ubytování, moderní infrastrukturu veřejné dopravy a obecně vše, co turista potřebuje.

Díky tomu je Istanbul ideální destinací pro cestovní ruch, zejména pro zdravotní turistiku.

Přečtěte si také: Etnická rinoplastika v Turecku

Jak mohu důvěřovat tureckým nemocnicím?

Turecko je s více než 24 nemocnicemi na akreditačním seznamu JIAC (Joint International Accreditation Commission) jednou ze zemí s největšími nemocnicemi a zdravotnickými centry.

To, že má zdravotnické centrum tento index, znamená, že se ve zdravotnickém centru používají účinné a bezpečné metody léčby pacientů, že jsou v něm nabízeny velmi příznivé podmínky a že je v něm postaráno o blaho pacientů.

Pokud se podíváte na podmínky a pravidla požadovaná pro zařazení na tento seznam, zjistíte, že se jedná o velmi přísný ukazatel. Zdravotnická střediska uvedená na tomto seznamu jsou bezpečná a zabezpečená ve všech ohledech. S více než 24 nemocnicemi na tomto seznamu je tedy Turecko jednou z nejspolehlivějších zemí na světě, pokud jde o lékařské služby.

Plastická operace nosu v Istanbulu

Ačkoli je nos jedním ze základních orgánů lidského těla pro dýchání a jeho hlavní funkcí je funkce ventilu, který přivádí kyslík do těla, je nos znám jako nejdůležitější orgán obličeje z hlediska krásy a je mu věnována větší pozornost. Proto je rinoplastika v Turecku jedním z nejoblíbenějších kosmetických zákroků na světě.

Kdo je vhodným kandidátem na operaci nosu v Turecku?

Vzhledem k tomu, že většina struktury nosu je tvořena kostní tkání a růst kostí pokračuje až do konce dospívání, je nejlepším kandidátem na plastiku nosu ten, jehož růst kostí byl ukončen.

V opačném případě může po operaci růst kostní tkáně způsobit, že nos bude deformovaný a odchýlí se od požadovaného výsledku. Proto se doporučuje nepodstupovat rinoplastiku před dosažením 18 let věku.

Na druhou stranu kandidáty na plastiku nosu v Istanbulu mohou být lidé, kteří trpí dýchacími potížemi v důsledku strukturálních problémů nosu nebo kteří mají zlomený nos v důsledku nehody nebo kteří potřebují operaci nosu ze zdravotních důvodů.

Viz také: Sekundární rinoplastika v Turecku

Kolik stojí operace nosu v Turecku?

Zatímco v Evropě se cena operace nosu pohybuje mezi 4 000 a 5 800 EUR, v Turecku stojí operace nosu 2 500 EUR. Tento cenový rozdíl je způsoben rozdíly v životních nákladech a nákladech na pracovní sílu a také rozdíly mezi tureckou a evropskou/americkou měnou.

Kvalita rhinoplastiky v Istanbulu se neliší od kvality rhinoplastiky ve Spojených státech a v Evropě. V Turecku působí zkušení estetičtí chirurgové vyškolení v Evropě a Spojených státech, kteří mají vynikající dovednosti v oblasti rinoplastiky.

Pokud si tedy pro plastiku nosu vyberete Turecko, nejenže dosáhnete ideálního vzhledu, ale můžete také ušetřit spoustu peněz. Navíc zároveň navštívíte jednu z nejvýznamnějších světových turistických destinací.

Zde je několik nejčastějších otázek týkajících se rinoplastiky a stručná odpověď na ně

Jak dlouhá je doba rekonvalescence po operaci nosu v Turecku?

Vzhledem k tomu, že se dnes při plastice nosu používají velmi pokročilé a účinné metody, je doba rekonvalescence mnohem kratší než u předchozích metod.

Mnohé nové metody nevyžadují žádné stehy nebo jich vyžadují jen několik. V prvních 48 hodinách po operaci může mít led značný vliv na snížení modřin a doby rekonvalescence.

Během prvního týdne se na nose používá silikonová dlaha; na konci prvního týdne se dlaha odstraní a používá se pouze ochranná etiketa. Po 10 dnech se pacient může vrátit k běžným každodenním činnostem.

Důležité je, aby se první tři týdny do nosu neudeřilo. Požadovaný konečný výsledek vzhledu nosu lze pozorovat přibližně do 6 měsíců (tato doba samozřejmě závisí na typu operace a pooperační péči pacienta).

Jak dlouho mohu po plastice nosu nosit brýle?

Kostní a chrupavčité tkáně jsou zcela zhojeny po 6 týdnech; po uplynutí této doby můžete bez problémů používat brýle.

Jak dlouho po plastice nosu mohu opět cvičit?

První dva týdny po operaci jsou pro obnovu tkání velmi důležité, proto je vhodné zajistit, abyste se s nosem nedotýkali. Samozřejmě po 10 dnech můžete začít s lehkým cvičením a po 6 týdnech těžkému cvičení již nic nebrání.

Mohu po rhinoplastice cítit zápach?

Čich přirozeně není při operaci nosu problémem. Čich se však může po operaci snížit, protože během operace dochází k manipulaci s nosní sliznicí. Tento drobný problém však během šesti měsíců postupně vymizí. Není proto třeba se obávat.

Jak se mi spí po plastice nosu?

První dvě noci byste měli mít hlavu v úhlu 45 stupňů. První týden byste neměli spát na boku kvůli dlaze. Po odstranění dlahy můžete spát na boku, ale pokud budete spát příliš na boku, nos se může zdeformovat a nabýt jiného tvaru, než je váš ideální nos. Proto je třeba si na to dávat pozor.

Je možné podstoupit revizní operaci?

Ano, samozřejmě, je to možné, každý rok má přibližně 15 % pacientů po rhinoplastice tendenci nechat si nos zrevidovat. To může mít mnoho příčin, včetně nespokojenosti se vzhledem nosu nebo zdravotních problémů. Ačkoli neexistuje žádné omezení, jak často lze rhinoplastiku opakovat, každé opakování tohoto zákroku představuje pro lékaře i pacienta více problémů a může mít pro pacienta více vedlejších účinků.

Jak poznám, zda ještě potřebuji rhinoplastiku?

Vzhledem k tomu, že konečný tvar nosu je viditelný až po 6 měsících od rinoplastiky, během těchto šesti měsíců výsledek své rinoplastiky neuspěchejte ani neposuzujte.

Mnoho lidí se během tohoto období stane úzkostnými a nespokojenými se vzhledem svého nosu, přičemž výsledek je donutí tohoto předčasného soudu litovat. Pokud se však po uplynutí tohoto období stále cítíte nespokojeni a myslíte si, že to není váš ideální nos, nebo pokud máte vážné problémy s dýcháním, poraďte se se svým chirurgem.

Má plastika nosu vliv na mé hlasivky?

Hlasivky nejsou při rinoplastice ovlivněny, takže váš hlas nebude poškozen. Na druhou stranu, protože se při této operaci otevřou dýchací cesty a vyřeší se určité problémy s dýcháním, pomůže vám to snadněji vyslovovat některá písmena a mít jasnější hlas.

Snižuje rinoplastika chrápání?

Chrápání je jedním z nejotravnějších problémů, které můžete mít. Tento problém může mít mnoho různých příčin, ale je zajímavé vědět, že pokud je vaše chrápání spojeno se strukturálními a fyzickými problémy nosu, může rhinoplastika chirurga tyto problémy během kosmetické operace také vyřešit a vy se budete cítit lépe.

Proto je nejlepší se před rhinoplastikou poradit se svým lékařem, aby pro vás mohl v případě potřeby během operace přijmout potřebná opatření.

Léčí rinoplastika infekce vedlejších nosních dutin?

Infekce vedlejších nosních dutin jsou jedním z nejčastějších typů infekcí dýchacích cest na světě a každoročně postihují desítky milionů lidí, zejména na podzim. Možná vás to překvapí, ale kromě vlivu na váš vzhled může rinoplastika vyřešit i mnoho vašich fyzických problémů a infekce dutin patří mezi nejvýznamnější z nich. Další podrobnosti a koordinaci nezapomeňte před operací konzultovat se svým lékařem.

Co bych měl/a udělat před rhinoplastikou?

Před operací se nezapomeňte poradit se svým tureckým lékařem o typu a podrobnostech operace. S lékařem byste se měli poradit, pokud máte nějaké základní onemocnění nebo užíváte určité léky. I velmi malé věci mohou mít zásadní vliv na výsledek a vaši spokojenost s ním. Nepodceňujte proto žádný faktor.

Váš lékař Vás může požádat, abyste před operací podstoupil/a některá vyšetření, proto je proveďte pečlivě a podle pokynů.

Váš lékař Vás může požádat, abyste před operací užíval/a určité léky nebo abyste změnil/a své stávající léky. V takovém případě se ujistěte, že tyto léky užíváte v souladu s pokyny lékaře.

Pokud kouříte, váš turecký lékař vás požádá, abyste přestali kouřit nejméně na 6 měsíců, což je nezbytné pro vaše zdraví během operace a po ní, zatímco se budete zotavovat. Proto se ujistěte, že tyto pokyny berete vážně.

Vyhněte se aspirinu a lékům, které snižují hustotu krve a zvyšují krvácivost. Pokud tyto léky užíváte, nezapomeňte požádat svého lékaře o jejich vysazení na omezenou dobu nebo o předepsání alternativních léků.

Je operace nosu v Turecku bolestivá?

Tato operace není příliš bolestivá. Někteří pacienti však mohou pociťovat svědění a citlivost, což také závisí na typu operace a může to být způsobeno tlakem, který během operace uniká z dýchacích cest nebo dutin. Chirurg vám však nejlépe poradí, jak bolest zmírnit; můžete se také poradit se svým lékařem o užívání léků proti bolesti.

Jaké jsou vedlejší účinky operace nosu v Turecku?

Mezi nejčastější komplikace plastiky nosu patří modřiny a otoky, tyto nežádoucí účinky však do 7 až 10 dnů vymizí. Kromě toho jsou častým vedlejším účinkem po plastice nosu také modřiny kolem očí, kterých se však není třeba obávat. A nezapomeňte, že tyto vedlejší účinky mohou trvat méně nebo déle, v závislosti na vašem věku.

Závěrem je třeba poznamenat, že rinoplastika je jedním z nejčastějších kosmetických zákroků na světě, takže lékařská věda v této oblasti dosáhla značného pokroku, stejně jako denně přicházejí nové a pokročilejší metody v této oblasti; je proto považována za jednu z nejméně nebezpečných operací.

Dalším bodem byl, že výběr zkušeného lékaře. Ten vybavil léčebné centrum, je jedním z rozhodujících faktorů pro úspěch a spokojenost po rhinoplastice. Kritickým faktorem může být v tomto ohledu také místo, kde v tomto období žijete.

Z toho vyplývá, že Turecko, které je jednou z nejlépe vybavených zemí, pokud jde o estetickou chirurgii, má v tomto oboru kompetentní a zkušené lékaře. Navíc ubytování v této zemi vám zaručuje pohodlný pobyt. Turecko je jedinou zemí, která vám může nabídnout tento typ balíčku za nejnižší možnou cenu.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Manuella

Jmenuji se Manuella Fiorentini. Jsem zkušená marketingová pracovnice v oblasti zdravotnických prostředků a farmaceutického průmyslu. S více než sedmiletou praxí jsem pracovala na kreativních a strategických pozicích při přípravě marketingových kampaní, uvádění výrobků na trh a mezinárodních konferencí.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️