Co je plastická chirurgie?

estetická plastická chirurgie 1
Napsal Erika

Plastická a estetická chirurgie se stala nejoblíbenějším zákrokem na světě. K prudkému nárůstu popularity přispěl technologický pokrok, nižší ceny a větší příklon k estetickému vylepšení.

Mezi příklady plastické a estetické chirurgie patřízvětšení prsou, botoxové injekce a kožní výplně. Plastická a estetická chirurgie v podstatě zahrnuje korekci nebo rekonstrukci funkce, vzhledu a tvaru.

Jaké typy plastické chirurgie jsou k dispozici?

NejlepsiKlinika.com vás spojí s klinikami po celém světě, které nabízejí řadu plastických a estetických operací v Turecku. Ačkoli je plastická a estetická chirurgie považována za čistě estetickou, většina zákroků je rekonstrukčních; léčí popáleniny, abnormality, traumatická zranění a infekce. Mezi rekonstrukční zákroky může patřit mamoplastika a zmenšení prsou.

I když je rekonstrukční chirurgie nejčastější formou plastické a estetické chirurgie, roste poptávka po estetických zákrocích. Ty mohou být chirurgické – jako například rinoplastika – nebo nechirurgické, jako například botoxové injekce nebo laserový resurfacing pleti.

S téměř 10 miliony zákroků provedených ročně ve Spojených státech je plastická a estetická chirurgie jedním z nejrychleji rostoucích lékařských odvětví.

Mezi další příklady oblíbených kosmetických zákroků patří:

  • Operace očních víček (blefaroplastika)
  • Abdominoplastika
  • Zvětšení hýždí
  • Chemický peeling
  • Mikrodermabraze
  • Odstranění tetování
  • Facelift

Kde je nejlepší podstoupit plastickou operaci v zahraničí?

Díky technologickému pokroku, znalostem a odborným znalostem je kvalitní plastická a kosmetická chirurgie široce dostupná po celém světě, často za ceny výrazně nižší než ve Spojených státech a Evropě.

S rozvojem nízkonákladového cestování se cesta do zahraničí na zákrok plastické chirurgie stala reálnou alternativou. NejlepsiKlinika.com si je však vědoma všech obtíží, které přetrvávají při hledání vhodné kliniky pro tyto zákroky plastické chirurgie. Proto jsme vytvořili platformu, která vám poskytne veškeré informace potřebné k výběru nejvhodnější kliniky pro váš zákrok plastické chirurgie.

V seznamu uvádíme řadu klinik v zemích, jako je Turecko, Tunisko aŠpanělsko, které nabízejí cenově dostupné a kvalitní zákroky plastické chirurgie. Mnoho nejmodernějších klinik plastické chirurgie na světě se navíc v současnosti nachází v turisticky oblíbených oblastech, takže kosmetické zákroky v zahraničí jsou tou nejpohodlnější a bezstresovou volbou.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Erika

Jmenuji se Erika. Po více než deseti letech, kdy jsem se věnovala lékařskému výzkumu, jsem se rozhodla od roku 2018 věnovat vědeckému a lékařskému psaní. Získala jsem odborné znalosti pokrývající různé oblasti, jako je kosmetická, zubní, bariatrická a oční chirurgie. Tento nový směr mi umožňuje podělit se o své znalosti.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️