Zvětšení penisu v České republice

zvětšení penisu 1
Napsal Émilie

Vše, co potřebujete vědět o zvětšení penisu v České republice! Jaká je průměrná cena v Istanbulu? Naše tipy pro úspěšné zvětšení penisu.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace ozvětšení penisu v Turecku a pomůže vám rezervovat si operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje rady odborného lékaře.

Kolik stojí zvětšení penisu v Turecku?

Průměrné náklady na zvětšení penisu v Turecku v Istanbulu činí 1 500 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 1 300 do 1 700 eur.

PostupCena Turecko
Zvětšení penisu1500 €

Co je to zvětšení penisu?

Operace zvětšení penisu je jediným trvalým řešením pro zvětšení mužského penisu. Operací lze zvětšit délku (zvětšení penisu) nebo šířku/obvod penisu. Obvykle se jedná ozvětšení penisu v Turecku pomocí transplantace tukových buněk, uvolnění závěsných vazů a dalších metod.

Velikost penisu je pro muže běžným problémem. Díky nejmodernější technologii a výjimečným klinickým znalostem lze tento problém snadno napravit.

Zvětšení penisu, neboli penoplastika, neboli faloplastika, neboli operace zvětšení penisu, je zákrok v Turecku v Istanbulu, který zvětší délku nebo obvod penisu u muže, který není spokojen se svou velikostí.

Některé zákroky se zaměřují na zvětšení celkové délky penisu, zatímco jiné mohou zvětšit pouze obvod penisu. To se určuje na základě preferencí pacienta, lékařského posouzení a názoru lékaře. Někteří pacienti si mohou jako alternativu zvolit implantaci penisu; to je zvláště časté u mužů, kteří trpí erektilní dysfunkcí. Operace se provádí v celkové anestezii a trvá přibližně 45-60 minut.

Jaké metody zvětšení penisu jsou k dispozici v Turecku?

V Turecku existují různé typy operací zvětšení penisu, ze kterých si muž může vybrat:

Zvětšení délky penisu

Cílem tohoto zákroku je zvětšit délku ochablého penisu v průměru o 2 cm. Nemění výrazně velikost ztopořeného penisu. Při této operaci urologický chirurg přeruší závěsné vazy, které připevňují penis k stydké kosti. Na základnu penisu je poté umístěn kožní štěp, který mu dodá další délku.

Operace ke zvětšení obvodu penisu

Cílem tohoto zákroku je zvětšit tloušťku penisu v klidovém stavu i při erekci. Zahrnuje malou techniku liposukce, při níž se odebírá tuk z břicha, stehen nebo hýždí. Izolovaný tuk je vyčištěn technikou, která zlepšuje kvalitu tuku, a poté je rozdělen po délce penisu, aby se zvětšila jeho tloušťka. Mnozí odborníci tvrdí, že zvětšení obvodu může činit 1,4 až 4 cm.

Penumbra

Při tomto zákroku je pod kůži penisu vloženo zařízení, díky kterému se penis zdá být delší a širší. Zařízení představuje materiál ve tvaru půlměsíce vyrobený z lékařského silikonu. Dodává se v různých velikostech a je navržen tak, aby odpovídal tvaru penisu pacienta. Během zákroku chirurg provede řez v oblasti těsně nad základnou penisu a vloží zařízení Penuma. Toto zařízení roztáhne kůži a tkáně penisu tak, že penis vypadá větší a příjemnější na dotek.

Liposukce

Jedná se o chirurgický zákrok, při kterém je z podbřišku odstraněn tuk, který odhalí až 2 cm dříve skryté velikosti penisu. Odstranění přebytečného tuku z oblasti stydké kosti může částečně zakopanému penisu dodat výraznější vzhled. Tento zákrok může být řešením pro muže, kteří mají velké břicho. Pokud však muž znovu přibere na váze, pubický tuk se vrátí a může opět způsobit stejný problém.

Jaké jsou alternativní metody zvětšení penisu?

Operace penilního implantátu je účinným alternativním řešením, ale je častější u mužů trpících erektilní dysfunkcí. V tomto případě je do penisu umístěn umělý implantát, který muži pomůže dosáhnout erekce.

Existují tři hlavní typy implantátů: poddajný/tuhý, dvoudílný nafukovací a třídílný nafukovací. Výběr implantátů závisí na preferencích pacienta, jeho stavu, celkovém zdravotním stavu a dalších faktorech. K chirurgickému zvětšení penisu existují nechirurgické alternativy, jako jsou pilulky a masti, vakuová zařízení, prodlužovače penisu a techniky natahování a vážení.

Jak dlouho budu muset zůstat v Turecku?

Operace zvětšení penisu v Turecku je účinný zákrok, který pomohl mnoha mužům vyřešit jejich problémy s velikostí penisu. Samotná operace trvá přibližně 45 minut až hodinu. Po operaci se můžete ještě týž den vrátit do hotelu nebo zůstat přes noc, protože může nějakou dobu trvat, než odezní účinky anestetika.

Někteří pacienti mohou být nuceni strávit v nemocnici i dvě noci, ale to závisí na celkovém zdravotním stavu pacienta a na riziku konkrétních komplikací. Tým lékařů pacienta během jeho pobytu v nemocnici sleduje. Při kosmetické operaci v Turecku si většina pacientů plánuje pobyt v zemi na nejméně 10 až 14 dní. Během pobytu chirurg naplánuje kontrolní schůzku, na které bude sledovat počáteční zotavení.

Jaká je doba rekonvalescence po operaci penisu?

Obvykle se pacienti mohou vrátit do práce do týdne, pokud se jedná o kancelářskou práci, která nezahrnuje žádnou namáhavou fyzickou aktivitu. Pokud se jedná o fyzicky náročnou práci, může návrat do zaměstnání trvat přibližně dva týdny. Plné výsledky se mohou projevit do tří až šesti měsíců od operace.

Doporučuje se vyvarovat se namáhavých činností, jako je zvedání těžkých břemen a fyzické cvičení, po dobu přibližně šesti týdnů. Pacientům se doporučuje, aby asi čtyři týdny neměli pohlavní styk.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Émilie

Jmenuji se Emilie Gervaisová a žiji v tureckém Istanbulu. Jsem lékařka s rozsáhlými vědeckými znalostmi a více než 15 lety zkušeností v oblasti výzkumu rakoviny a molekulární biologie. Mám zkušenosti s organizací kongresů a řízením projektů. Mám schopnost přenášet složité lékařské a vědecké koncepty různým skupinám čtenářů prostřednictvím různých médií, včetně těchto webových stránek jako tabule pro mé psaní.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️