All-on-8 v Turecku

vše na 8 Turecko 1
Napsal Manuella

Pokud hledáte nákladově efektivní řešení kompletní rekonstrukce chrupu, je pro vás All-on-8 v Turecku tím pravým řešením. Je to cenově nejdostupnější způsob obnovy vašeho úsměvu.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o All-on-8 v Turecku a pomůže vám rezervovat si operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Jaká je cena operace All-on-8 v Turecku?

Průměrná cena operace All-on-8 v Istanbulu v Turecku je 7 000 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 6 000 do 8 000 eur.

PostupCena Turecko
All-on-87000 €

Co je to All-on-8?

All-on-8 v Turecku je pro vás tím pravým řešením, pokud hledáte cenově výhodné řešení pro kompletní obnovu chrupu. Je to cenově nejdostupnější způsob obnovy vašeho úsměvu.

Osm zubních implantátů spočívá v umístění 8 zubních implantátů do každého ze zubních oblouků. Díky pokročilé zubní technologii získá protéza, která má být umístěna na oblouky, pevný základ v podobě zubních implantátů. Díky tomu mohou zubní implantáty okamžitě fungovat. Tento postup ošetření zubů v Turecku zahrnuje naklonění implantátů na zadní zuby, aby se co nejvíce využila dostupná zubní kost.

Ošetření zubními implantáty All-on-8 v Turecku se doporučuje pacientům, kteří přišli o více než 80 % svých přirozených zubů, pro trvalé, bezpečné a vysoce estetické zubní řešení. Získáte novou zdravou sadu zubů, abyste mohli opět správně jíst a žvýkat.

Spojené království25000 €
Spojené státy27000 €
Kanada26000 €
Turecko7000 €

Délka pobytu : 1 den

Poznámka : zákrok na zubních implantátech trvá maximálně 3 až 4 hodiny. Pacient však musí zůstat v Istanbulu několik dní navíc na pooperační konzultaci. Hojení v ústech trvá přibližně 3 měsíce po operaci. Kost a dásně během tohoto období mění svůj tvar, aby se přizpůsobily novému implantátu.

Výhody zubních implantátů All-on-8 v Istanbulu, Turecko

  • Na rozdíl od běžných zubních náhrad jsou zubní náhrady nesené implantáty oblíbené pro svou trvanlivost a jsou značně dobře konstruované. Při správné ústní hygieně vám implantáty mohou vydržet celý život.
  • Zubní implantáty All-on-8 v Turecku vyžadují minimální chirurgický zákrok a jsou rychlým zákrokem s rychlou rekonvalescencí, na rozdíl od jiných konvenčních možností, které vyžadují několik přípravných sezení, než na ně může být skutečně nasazena zubní náhrada.
  • Zubní náhrady All-on-8 mohou být osazeny novými zuby za 3 až 4 hodiny, což znamená, že můžete mít krásný úsměv již za jediný den!
  • U zubů all-on-8 není nutný žádný kostní štěp
  • Můžete jíst a mluvit přirozeně a cítit se stejně jako v mládí.
  • Zubní lékaři a personál hovoří plynně francouzsky, italsky, španělsky a německy
  • Konzultace a následné kontroly se zubními lékaři, diagnostika a překladatelé jsou rovněž zajištěny
  • Krásné město, které si můžete vybrat jako cíl lékařské turistiky, se skutečně vřelou a starostlivou pohostinností

Viz také: All-on-4 v Turecku

Seznam požadovaných předoperačních vyšetření

  • 3D/CT skenování
  • CAD/CAM
  • Digitální rentgenové snímky
  • Testování modelů zubní instalace

Poznámka: Laboratorní testy se provádějí nejméně 7 až 10 dní před zákrokem. Zobrazovací testy a zubní modely pomáhají zubnímu lékaři analyzovat rozložení vašich zubů.

Proč bych měl/a podstoupit ošetření All-on-8 v Turecku?

Tisíce pacientů si každoročně vybírají a cestují do Turecka na zubní implantáty. Istanbul je oblíbenou destinací pro ošetření zubů díky dostupnosti vysoce standardních stomatologických zákroků, které jsou stejně rozsáhlé jako ve většině vyspělých evropských zemí, ale za mnohem nižší cenu.

Další důvody, proč si vybrat Istanbul :

  • Vyspělá zubní technologie a kvalitní zdravotnické zařízení
  • Dobře zavedený trh s lékařskou turistikou
  • Specializovaná kosmetická stomatologie
  • Vynikající počasí po celý rok
  • Vřelá a přívětivá kultura
  • Časté zpáteční lety z každé země

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Manuella

Jmenuji se Manuella Fiorentini. Jsem zkušená marketingová pracovnice v oblasti zdravotnických prostředků a farmaceutického průmyslu. S více než sedmiletou praxí jsem pracovala na kreativních a strategických pozicích při přípravě marketingových kampaní, uvádění výrobků na trh a mezinárodních konferencí.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️