Gastrický bypass v Turecku

cena bypassu 1
Napsal Émilie

Vše, co potřebujete vědět o žaludečním bypassu v Turecku! Jaká je průměrná cena v Istanbulu? Naše rady pro úspěšný žaludeční bypass v Turecku.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o operaci žaludečního bypassu v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Kolik stojí operace žaludečního bypassu v Turecku?

Průměrná cena žaludečního bypassu v Istanbulu v Turecku je 3 500 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 3 000 do 4 000 eur.

ZákrokCena Turecko
Zvětšení prsou3500 €

Co je to žaludeční bypass?

Existuje mnoho různých typů operací obezity, například balónování žaludku, bandáž žaludku a botox žaludku. Každá operace má jiné výhody a nevýhody. Cílem je překonat obezitu a napravit tělesné abnormality.

Gastrický bypass v Turecku je technika bypassu, která je nejčastěji používaným chirurgickým zákrokem v Turecku a dalších zemích. Je to však také nejsložitější žaludeční operace. Při gastrickém bypassu v Turecku specializovaný chirurg zmenší žaludek tak, aby obsahoval pouze asi 15 až 20 ml. Zbytek žaludku je pak sešit tak, aby byl dvanácterník vyloučen z trávení.

Tento zákrok se nazývá bypass. Protože je dvanáctník vyloučen, potrava a trávicí šťávy, tj. sekrety zodpovědné za enzymatické štěpení, se mísí až ve středním tenkém střevě. To je hlavní důvod, proč je příjem kalorií nižší. Naše partnerské kliniky vám zodpoví veškeré dotazy týkající se operace žaludečního bypassu, vyvážené stravy a tělesného cvičení (včetně odborných výživových a sportovních plánů).

Důležité faktory týkající se operace žaludečního bypassu

Stejně jako u každého jiného chirurgického zákroku s vámi naši specialisté v Turecku v Istanbulu musí předem probrat všechny důležité klíčové údaje.

Kromě toho je nesmírně důležité poskytnout vám komplexní poradenství, abyste se během zákroku a po celou dobu pobytu cítili pohodlně a bezpečně. Kromě toho týmy chirurgů odebírají celkovou anamnézu, aby vyloučili případné komplikace.

Kdo by měl podstoupit operaci žaludečního bypassu v Turecku?

Obecně platí, že bariatrickou operaci v Turecku mohou ze zdravotních důvodů podstoupit lidé trpící obezitou – tj. s indexem tělesné hmotnosti (BMI) nejméně 40 (40 kg/m2) nebo závažnými tělesnými nedostatky při BMI 35 – zejména dlouhodobě.

Nevýhody operace žaludečního bypassu

Restriktivní operaci je třeba především pečlivě zvážit, protože ji poté nelze vrátit zpět. Každý by si měl uvědomit, že se jedná o anatomickou změnu, která bude trvat celý život. Kvalitativní zlepšení kvality života je však také zaručeno, protože budete jistě postupně hubnout!

Důležité je také zmínit, že zejména při gastrickém bypassu se nejen snižuje příjem kalorií a tuků, ale také se výrazně snižuje příjem a vstřebávání živin. To znamená, že může dojít k nedostatku bez nutnosti dalších doplňků stravy.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Émilie

Jmenuji se Emilie Gervaisová a žiji v tureckém Istanbulu. Jsem lékařka s rozsáhlými vědeckými znalostmi a více než 15 lety zkušeností v oblasti výzkumu rakoviny a molekulární biologie. Mám zkušenosti s organizací kongresů a řízením projektů. Mám schopnost přenášet složité lékařské a vědecké koncepty různým skupinám čtenářů prostřednictvím různých médií, včetně těchto webových stránek jako tabule pro mé psaní.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️