Ceny žaludečních balónků v Dubaji

dubaj 1 žaludeční balón
Napsal Erika

Žaludeční balón v Dubaji je nedávný nechirurgický zákrok určený k léčbě morbidní obezity omezením množství jídla a zvýšením pocitu sytosti díky silikonovému balónku naplněnému fyziologickým roztokem umístěnému v žaludku.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o bandáži žaludku v Dubaji a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena žaludečního balonu v Dubaji

Průměrná cena žaludečního balonu v Dubaji je 3 200 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 2 600 do 3 800 eur.

ZákrokCena Dubaj
Žaludeční balón3200 €

CO JE ENDOSKOPICKÝ ŽALUDEČNÍ BALON?

Žaludeční balonek v Dubaji je nejnovější nechirurgický zákrok určený k léčbě morbidní obezity omezením množství jídla a zvýšením pocitu sytosti pomocí silikonového balonku naplněného fyziologickým roztokem, který je umístěn v žaludku. Tento zákrok se doporučuje, pokud trpíte nadváhou a jiné metody – například dieta a cvičení – u vás nezabraly.

Chirurgové v Dubaji nabízejí zákrok žaludečním balonem jako součást programu hubnutí a léčby obezity, který zahrnuje volitelný šestiměsíční program sledování po operaci, aby bylo dosažení vašich cílů snazší.

PROČ SE OPERACE PROVÁDÍ?

Umístění nitrobřišního balonu vám pomůže zhubnout, a tím snížit riziko potenciálně závažných zdravotních problémů souvisejících s nadváhou. Nitrožilní balonek se doporučuje až poté, co jste se pokusili zhubnout pomocí jiných změn životního stylu/životního prostředí.

TYPY ŽALUDEČNÍCH BALÓNKŮ

Existuje několik typů žaludečního balonu, v Dubaji se běžně používají následující tři:

  • Elipse balon – není nutná endoskopie. Lze jej spolknout a po vložení do žaludku se nafoukne.
  • Spatzův balonek – Vyžaduje endoskopii, ale velikost tohoto jedinečně navrženého balonku lze v pravidelných intervalech upravovat, aby se zlepšilo pohodlí nebo zvýšily cíle hubnutí.
  • Balonek Orbera – Balonek světoznámé značky, který se umisťuje endoskopicky.

Přečtěte si také: Umístění žaludečního balonu v Istanbulu

PRO KOHO SE TATO OPERACE DOPORUČUJE?

Nitrožilní balonek se doporučuje především lidem trpícím morbidní obezitou, kteří nemohou využít chirurgický zákrok na snížení hmotnosti nebo kteří chtějí dočasnou možnost snížení hmotnosti.

Po posouzení může lékař rozhodnout, zda je pro vás zákrok přínosný, či nikoli. Abyste mohli zákrok využít, musí být splněny následující podmínky:

  • BMI mezi 30 a 40.
  • Žádné žaludeční vředy v anamnéze.
  • Závazek dodržovat zdravý životní styl.

VÝHODY A MOŽNÉ VÝSLEDKY

Nitrožilní balón může vést k výraznému úbytku hmotnosti v závislosti na tom, do jaké míry změníte své životní návyky. Studie odhadují, že po zavedení nitrobřišního balonu dochází během prvních šesti měsíců ke snížení hmotnosti přibližně o 10-15 % tělesné hmotnosti.

Zlepšit lze také následující stavy

  • Diabetes
  • Vysoký krevní tlak
  • Hyperlipidemie
  • Srdeční onemocnění
  • Spánková apnoe
  • Osteoartikulární onemocnění

RIZIKA

Nitrožilní balonek je bezpečný zákrok s minimálním výskytem komplikací. Obecně pacienti po zavedení zařízení pociťují bolest a nevolnost. Tyto příznaky se však vyskytují pouze několik dní a jsou snadno léčitelné.

PŘED ZÁKROKEM

Abyste byli vybráni jako vhodní kandidáti pro zákrok, může váš chirurg v Dubaji vyžadovat laboratorní testy a doporučit několik dní před zákrokem dietu s vysokým obsahem bílkovin a nízkým obsahem sacharidů. Večer před operací nesmíte po půlnoci konzumovat žádné jídlo ani tekutiny.

PŘI CHIRURGICKÉM ZÁKROKU

Balonování žaludku v Dubaji je neinvazivní předem provedený zákrok pomocí endoskopu, ohebné trubice s kamerou. Zákrok zahrnuje následující kroky:

  • Do žaludku vám bude zavedena tenká hadička s nitrožilním balonkem do krku.
  • Endoskop projde vašimi ústy do žaludku.
  • Balónek je nyní naplněn fyziologickým roztokem.

Během zákroku budete pod sedativy a budete pečlivě sledováni, aby se předešlo jakýmkoli komplikacím. Celý zákrok bude trvat přibližně půl hodiny.

PO ZÁKROKU

Bezprostředně po operaci nebudete smět asi 8 hodin jíst ani pít. Poté bude po dobu čtrnácti dnů zavedena tekutá dieta. Poté budete moci přejít na polotuhou stravu a asi tři týdny po operaci budete pravděpodobně moci začít jíst svou obvyklou zdravou stravu.

Většina lidí odchází domů ještě týž den a úplné zotavení doma a návrat do práce trvá asi 1-3 dny.

Intragastrické balóny se ponechávají na místě až 6 měsíců, poté se pomocí endoskopu odstraní.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Erika

Jmenuji se Erika. Po více než deseti letech, kdy jsem se věnovala lékařskému výzkumu, jsem se rozhodla od roku 2018 věnovat vědeckému a lékařskému psaní. Získala jsem odborné znalosti pokrývající různé oblasti, jako je kosmetická, zubní, bariatrická a oční chirurgie. Tento nový směr mi umožňuje podělit se o své znalosti.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️