Liposukce břicha v Turecku

liposukce 1
Napsal Émilie

Zaměřte se na liposukci břicha v Turecku! Jaká je průměrná cena v Istanbulu? Naše rady pro úspěšnou plastiku břicha v Turecku.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o liposukci břicha v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje rady odborného lékaře.

Cena liposukce břicha v Turecku

Průměrná cena liposukce břicha v Turecku v Istanbulu je 2 200 eur, přičemž minimální cena je 1 900 eur a maximální cena 2 400 eur. Operace se provádí v celkové anestezii a trvá 2 hodiny. Délka pobytu v Istanbulu je 7 dní a pobyt v nemocnici je 1 noc. Cena zahrnuje anestezii, operaci a léky. Konečný výsledek je viditelný do 6 měsíců.

Liposukce břicha2200 €
Liposukce boků1600 €
Liposukce hýždí2200 €
Liposukce stydké kosti1400 €

Opakovaná těhotenství, střídání diet nebo dědičnost, břicho může nahromadit přebytečný tuk. Břišní pás je jistě nejobtížněji odtučnitelnou částí těla. Nevzhledná boule, kterou nedokáže odstranit ani sport, natož dieta.

Medicínská turistika je stále častější praxí. Liposukci břicha provádějí zkušení plastičtí chirurgové. V Turecku je to spojeno s vynikající péčí a nižšími cenami než v jiných zemích. Proč necestovat do Istanbulu na liposukci břicha v Turecku?

Simulation avant et après la liposuccion du ventre
Simulace před a po plastické operaci břicha

Co je to plastika břicha?

Liposukce břicha je kosmetický chirurgický zákrok v Turecku, který zahrnuje odstranění přebytečného tuku z oblasti břicha. Cílem je zbavit se tukových zásob, které se nepodařilo odstranit dietami nebo sportovními aktivitami. Cílem je získat zpět nebo vylepšit harmonickou postavu. Tento zákrok je vhodný pro muže i ženy.

Přestože odstraňuje přebytečný tuk, liposukce břicha neřeší viscerální tuk. Tento kosmetický chirurgický zákrok proto není vhodný k léčbě nadváhy nebo obezity. Místo toho léčí madla lásky, sedlové vaky a nadbytečný tuk po těhotenství, dietě nebo hormonálních změnách.

Simulation avant et après la liposuccion du ventre
Simulace před a po liposukci břicha

Tento minimálně invazivní chirurgický zákrok zahrnuje provedení malých řezů v kůži, které umožní zavedení kanyl. Kanyly odsávají tukové zásoby v určitých oblastech břicha, zejména pod kůží pod pupkem a kolem něj.

Tuková tkáň, která se zde nachází, má měkkou a řídkou strukturu. Snadno se odsává. Liposukce nepostihuje hluboký břišní tuk, v blízkosti střev a uvnitř břicha.

Provádí se ambulantně a pro uspokojivé výsledky, tvarování postavy a zaručeně ploché břicho se svěřuje zkušenému plastickému chirurgovi.

Fotografie před a po

Jaké jsou výhody liposukce břicha?

Zatímco většina kandidátů na liposukci břicha usiluje o ploché břicho, tato kosmetická operace pomáhá především harmonizovat postavu. Umožňuje zbavit se nevzhledných lokalizovaných tukových valů, zejména v oblasti boků. Po odstranění přebytečného tuku je samozřejmě břicho hladší a plošší.

Video liposukce břicha
  • U mužů lze liposukci břicha kombinovat s liposukcí břicha. Ta spočívá v přetvoření svalů břišního pásu pomocí velmi specifické techniky.
  • U žen lze liposukci břicha kombinovat s liposukcí stehen nebo kolen pro dosažení harmonické postavy.

Kdo může podstoupit liposukci břicha v Turecku?

Tuto plastickou operaci mohou podstoupit muži i ženy s lokalizovaným nadbytkem tuku. Je vhodná pro pacienty s průměrným BMI a kůží, která si zachovala svou elasticitu.

Calcul de l'IMC
Výpočet BMI

Zákrok může být neúspěšný u osob s nadbytečnou kůží nebo ochablým svalstvem po zhubnutí. V takovém případě lze zvážit jiný typ plastické a estetické operace: abdominoplastiku.

Liposukce břicha v Turecku je možná od 18 let věku, u pacientů, jejichž hmotnost je stabilní a jejichž kůže je elastická. Pokud máte nadváhu a chcete ploché břicho, doporučujeme před zvažováním liposukce břicha zhubnout.

Jaké jsou různé techniky liposukce břicha v Turecku?

V Turecku, a zejména v Istanbulu, jsou kliniky vybaveny nejlepší lékařskou infrastrukturou a špičkovou technologií pro dosažení bezvadné liposukce břicha. Můžete si vybrat z více než jedné techniky liposukce břicha:

Simulation avant et après la liposuccion du ventre
Simulace před a po liposukci břicha
  • Liposukce: jedná se o klasickou techniku odstranění přebytečného lokalizovaného tuku pomocí kanyl.
  • Vaser lipo, což je laserová technika s vysokým rozlišením, která využívá ultrazvuk ke zničení přebytečných tukových buněk, a poté se tuk odsává snadněji pomocí mikrokanyl.
  • Jemná liposukce: tento zákrok se používá k odstranění malého bříška s malým množstvím tuku. K odstranění malého množství tuku se používají malé kanyly nebo injekční stříkačka.

Jak se liposukce břicha provádí v Turecku?

Chcete-li uvažovat o liposukci břicha v Turecku, musíte mít již vybranou kliniku v Istanbulu. Jakmile si kliniku vyberete, první virtuální schůzka vám umožní seznámit se s chirurgem a vysvětlit mu své cíle a očekávání.

Silhouette féminine
Ženská postava

První konzultace

Tato první konzultace na dálku nám umožní prohlédnout vaše tělo a určit oblasti, které mají být ošetřeny. Během tohoto klinického vyšetření vám chirurg také vysvětlí rizika a kontraindikace takové operace.

Řekne vám také, jaká opatření je třeba před operací přijmout (přestat kouřit, pít alkohol, užívat léky atd.). Může vás také požádat o předoperační vyšetření. Pro tuto operaci jsou způsobilé osoby s HIV.

Druhá konzultace

Po příjezdu do Istanbulu absolvujete druhou konzultaci s chirurgem. Tato schůzka mu umožní prohlédnout vaše břicho a provést konečné posouzení operace a nezbytné přípravy. Setkáte se také sanesteziologem, abyste určili typ anestezie, která bude ve velký den použita.

Tracé d'un chirurgien sur le ventre d'un patient
Kresba chirurga na břiše pacienta

Operace

V den D se o vás postará lékařský tým. Zákrok se obvykle provádí v celkové anestezii. V případě šetrné liposukce však může být použita lokální anestezie. Zákrok trvá 1 až 2 hodiny.

Kosmetický chirurg pomocí chirurgického fixu vyznačí oblast, která má být ošetřena. Po dezinfekci břicha provede skryté řezy v záhybu pupku. Poté zavede kanylu napojenou na odsávací zařízení.

Jakmile je veškerý tuk odstraněn, chirurg řezy pečlivě zapečetí. Na konci zákroku obváže jizvu.

Tracé pour une liposuccion des hanches et des cuisses
Obrys liposukce boků a stehen

Po operacibřicha následuje 2 až 4hodinová rekonvalescence nebo přenocování na klinice, po kterém následují 2 až 3 dny odpočinku k řádnému zotavení. Budou vám také předepsány léky proti bolesti. Po této době rekonvalescence se můžete vrátit ke svému aktivnímu životu. Plánují se pravidelné kontroly u chirurga.

Po operaci

Několik dní budete muset nosit kompresní korzet, aby se zabránilo hromadění krve nebo vzniku otoků a hematomů. V prvních týdnech po operaci se mohou v ošetřované oblasti objevit modřiny.

Po 6 až 8 týdnech se zmenší. Po 6 měsících všechny stopy po liposukci břicha zmizí. Můžete si také všimnout vtažení kůže.

Simulation avant et après une liposuccion du ventre
Simulace před a po liposukci břicha

Aby byly výsledky liposukce břicha v Turecku bezvadné, doporučuje se dodržovat zdravou a vyváženou stravu, která zabrání opětovnému přibírání na váze. Postavu si můžete udržet pravidelným cvičením.

Rizika, komplikace a vedlejší účinky

Při liposukci břicha se mohou vyskytnout některá vzácná rizika:

  • Modravé modřiny ;
  • Znecitlivění a modřiny;
  • Nekróza kůže;
  • Srdeční a ledvinové problémy;
  • Změny barvy kůže;
  • Otok.

Proto byste nám měli důvěřovat, že vám pomůžeme s výběrem chirurga v Istanbulu, a vybrat si renomovaného a zkušeného lékaře.

Všimněte si, že v islámském náboženství není liposukce žaludku haram. Je akceptována, pokud je určena k odstranění defektu postihujícího tělo.

Během pobytu v Istanbulu a v našem zařízení je k dispozici půjčovna invalidních vozíků, která vám pomůže s pohybem.

Jaká jsou rizika liposukce břicha?

Kromě otoku, otoku a modřin je liposukce břicha operací s malým množstvím rizik. Jedná se o bezpečný zákrok, pokud jej provádí zkušený chirurg. Jediným rizikem je perforace střeva při průchodu kanyly břichem.

Proto je důležité pečlivě vybírat chirurga a zvolit si renomovaného lékaře se zkušenostmi.

Coordinatrice avec une patiente
Lékařský koordinátor s pacientem

V Istanbulu máte k dispozici nejlepší lékaře kosmetické chirurgie a medicíny na světě. Jsou všude žádaní a jejich pověst přesahuje hranice Evropy. Provedli tisíce liposukcí s 95% úspěšností.


Pokud máte problém s výběrem, můžeme vám pomoci, aby byl váš zákrok úspěšný, a to za sníženou cenu.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.


Často kladené otázky

Jak dlouho trvá plastika břicha v Turecku?

Liposukce břicha zahrnuje trvalé odstranění tukových buněk. Teoreticky tedy může trvat celý život. Musíte si však dávat pozor, abyste příliš nepřibrali na váze, protože by to mohlo vést k recidivě.

Liposukce je chirurgický zákrok, o kterém je známo, že během rekonvalescence způsobuje střední až intenzivní bolest. Lékař si s vámi o tom při kontaktu promluví, aby vás na zákrok psychicky připravil.

S odhadovanou úspěšností 90 % je liposukce v Turecku poměrně dobře zvládnutou chirurgickou operací. Přesto je nutné zajistit, abyste se obrátili na dobré kliniky, vybavené kompetentními chirurgy.

Výhodou liposukce je, že tukové buňky jsou odstraněny mechanicky, a tedy trvale. Jediné, co musíte udělat, je cvičit a jíst zdravou stravu, abyste zachovali neporušenou oblast.

Protože liposukce břicha zahrnuje odstranění tukových buněk, je logické, že po ní zhubnete. Tento úbytek hmotnosti je však mírný a odhaduje se na 2 až 5 kg.

Operace plastiky břicha trvá přibližně 2 hodiny. Je však třeba počítat i s předoperačními a pooperačními procedurami. Proto tento typ operace vyžaduje 7denní pobyt v Turecku.

O autorovi

Émilie

Jmenuji se Emilie Gervaisová a žiji v tureckém Istanbulu. Jsem lékařka s rozsáhlými vědeckými znalostmi a více než 15 lety zkušeností v oblasti výzkumu rakoviny a molekulární biologie. Mám zkušenosti s organizací kongresů a řízením projektů. Mám schopnost přenášet složité lékařské a vědecké koncepty různým skupinám čtenářů prostřednictvím různých médií, včetně těchto webových stránek jako tabule pro mé psaní.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️