Transplantace vousů v Tunisku

cena transplantace vousů Tunisko levné 1
Napsal William

Vše, co potřebujete vědět o transplantaci vousů v Tunisku! Jaká je průměrná cena v Tunisu? Naše rady pro úspěšnou transplantaci vousů v Tunisu.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o transplantacích vousů v Tunisku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných lékařů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu zdravotnického pracovníka.

Kolik stojí transplantace vousů v Tunisku?

Průměrná cena transplantace vousů v Tunisku je 2 000 EUR. Zákrok se provádí v lokální anestezii a trvá 6-7 hodin. Délka pobytu je 4 dny. Tato cena se liší podle autority chirurga a oblíbenosti kliniky. Cena zahrnuje anestezii, operaci a léky. Konečný výsledek je viditelný do 5 měsíců.

PostupCena v eurech
Transplantace vousů v Turecku2000 €

V posledních letech se vousy staly pro muže symbolem mužnosti. Filmové hvězdy, od George Clooneyho po Ryana Reynoldse, hrdě vystavují své slané vousy. Ale ne všichni muži jsou si v oblasti vousů rovni.

Co obnáší transplantace vousů?

Transplantace vousů je založena na stejném principu jako transplantace přírodních vlasů. Jedná se o odběr štěpů z dárcovské oblasti. Dárcovská oblast se nachází v zadní části lebky, kde všem jedincům pravidelně rostou vlasy. Proto si chirurgové pro transplantaci vybírají právě tuto oblast. Po odebrání štěpů jsou tyto štěpy opětovně implantovány do míst, kde vlasy chybí.

Zdroje komplexu nejsou u mužů a žen stejné. U mužů je ochlupení příčinou mnoha patologií: alopecie, plešatosti atd. Transplantace vlasů a vousů je dnes naštěstí možná.

Jaký je profil ideálního kandidáta na tuto operaci?

Transplantaci vousů může podstoupit každý, kdo má bezvousý obličej. Tato situace je pro mnoho mužů zdrojem komplexů. Tento chirurgický zákrok je však vhodný pouze pro dospělé. Pokud jste právě vyšli z puberty, budete muset zvážit jiné alternativy.

Vzhledem k tomu, že štěpy se odebírají z hippokratovy oblasti, musí být dobře vybavená. I když vám vlasy začnou vypadávat, růst v této oblasti zůstane zdravý. Pokud trpíte výrazným vypadáváním vlasů, lékař zvolí jinou dárcovskou oblast. Tím může být například obočí.

Pokud se rozhodnete pro operaci v Tunisku, konzultace proběhne na dálku. Lékaři budete muset zaslat kvalitní fotografie.

Viz také: Cena transplantace vousů v Turecku

Co se děje během operace?

V den operace bude váš obličej zcela oholen. Štěpy budou odebrány v lokální anestezii. Chirurg poté vlasy roztřídí. Pro dosažení přirozeného efektu jsou odstraněny všechny štěpy s více než třemi chloupky. Nakonec je vlasový implantát znovu implantován.

Po operaci nepotřebujete žádné speciální ošetření ani převazy. První 2 až 4 dny se však může objevit otok. Proto si budete muset kvůli operaci dopřát několikadenní volno. To platí zejména v případě, že se rozhodnete vycestovat do Tuniska.

Jaká pooperační opatření je třeba dodržovat?

Transplantace vousů a kníru je lehký chirurgický zákrok. Přesto se po operaci mohou objevit některé nežádoucí účinky:

  • Zarostlé chloupky,
  • Zarudnutí nebo mírné modřiny,
  • Mírné podráždění lysé oblasti, která byla implantována,
  • Otoky dárcovských oblastí a ztuhlost atd.

K omezení těchto účinků lékař aplikuje na dárcovskou oblast obvaz. Tyto nepříjemné účinky po jednom až dvou dnech odezní. V oblasti příjemce se objeví strupy. Ty po týdnu rovněž zmizí.

Prvních několik dní byste se měli vyvarovat tření ručníkem nebo kusem oděvu. Během prvních tří měsíců jsou transplantované vlasy stále velmi křehké. Nejsou odolné vůči vypadávání.

Po tomto období začnou štěpy houstnout. Jak se implantáty hojí, mohou být vaše vlasy na dotek nerovné. To je normální. Jeden rok po transplantaci získá vaše pokožka opět svůj vzhled. Vlasy se stanou hustými a pevnými. Holení napomáhá jejich opětovnému dorůstání. Chlupy se stávají tvrdšími.

Proč si pro transplantaci vousů vybrat Tunisko?

Lékařská turistika se v Tunisku stala ekonomickým přínosem. Země nabízí pacientům špičkové služby. Má mnoho chirurgů kvalifikovaných k provádění kosmetických operací.

Tunisko je navíc jednou z mála zemí, která splňuje evropské lékařské standardy. Můžete tedy dosáhnout stejného konečného výsledku jako na klinice v Evropě.

Neváhejte vyhledat nemocnice specializující se na transplantace vousů. Případně můžete využít služeb agentury specializující se na cesty do Tuniska. Vyžádejte si nyní bezplatnou nabídku, která vám pomůže s přípravou na cestu.


Máte potíže s výběrem správné kliniky za nejlepší cenu? Náš koordinátor vám bezplatně pomůže, aby vaše operace v Tunisku byla úspěšná. Požádejte nás o bezplatnou cenovou nabídku.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

William

Jmenuji se William Royer a jsem lékařský spisovatel se zkušenostmi s psaním složitých vědeckých údajů. Specializuji se na imunologii a hematologii. Velkou inspirací je pro mě úzká spolupráce s různými zdravotnickými pracovníky, včetně lékařů, zdravotních sester a zástupců pacientů. Publikuji také recenze.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️