Transplantace vousů v Turecku

transplantace vousů Turecko 1
Napsal Émilie

Vše, co potřebujete vědět o transplantaci vousů a kníru v Turecku! Jaká je průměrná cena v Istanbulu? Naše rady pro úspěšnou transplantaci vousů a kníru v Turecku.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o transplantacích vousů v Turecku a pomáhá vám objednat se na operaci u kvalifikovaných lékařů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena transplantace vousů v Turecku

Průměrná cena transplantace vousů v Turecku je 1 500 eur. Tato cena se liší podle počtu transplantovaných štěpů, konkrétních potřeb pacienta, typu anestezie a vlasových doplňků. V lokální anestezii trvá zákrok ambulantně 7 hodin. Minimální délka pobytu v Istanbulu jsou 4 dny. Konečný výsledek je viditelný do 5 měsíců.

Transplantace vousů1500 €
Transplantace kníru1700 €
Vousy Knír2200 €
Ošetření PRP100 €

Předmluva

Vousy, které jsou dnes symbolem mládí, ale také zralosti, jsou pevně zakořeněny v mužské kultuře a jsou součástí mužského šarmu. Spíše udržované než zacuchané, spíše pomazané než dokonale zastřižené se staly ukazatelem mužnosti.

Ve společnosti, která se vyvinula a kde o sebe muži nyní pečují, se vousy staly vysoce symbolickými a revolučními. Chceme, aby rostl za každou cenu, i kdyby to mělo znamenat zvýraznění jeho růstu oleji a pleťovými vodami všeho druhu.

Simulation avant après
Simulace před a po

A pokud nemáte to štěstí a nemáte moc vlasů, stále existuje řešení, které vám umožní mít vousy stejně mužné jako modelové v kalendářích: transplantace vousů. Transplantace vousů, která je u mužů stále oblíbenější, je stejně jako transplantace vlasů formou chirurgického zákroku, který umožňuje hustší růst vousů.

Fotografie našich pacientů před a po

Vše, co potřebujete vědět o transplantaci vousů v Turecku

Mužský atribut, plnovous a knír, jsou sebevědomím mužného muže. Jsou důležitým doplňkem obličeje a v mnoha případech mohou také maskovat nepříznivé proporce tváří nebo brady. Z estetických a někdy i kulturních důvodů muži hrdě nosí vousy. Je to symbol jejich sebevědomí.

Ochlupení obličeje však není charakteristické pro všechny muže. A z mnoha důvodů si někteří muži nemohou nechat narůst plnovous přirozenou cestou. Transplantace vousů využívá k transplantačním technikám folikulární jednotky, které podporují růst hustých a silných vousů.

Patient avant une greffe de barbe
Pacient před transplantací vousů

Růst vousů mohou ovlivnit genetické dispozice, jizvy po úrazech, nemoci, pubertální akné a hormonální rozmary. Z těchto důvodů mohou být přirozené vousy řídké a nerovnoměrné.

U některých mužů nemusí nikdy dosáhnout určité délky nebo prostě nemusí existovat. V mnoha případech to může vést ke skutečnému komplexu a ztrátě sebevědomí, protože mužnost dostává zabrat.

Abychom tedy tuto bezvousou tvář napravili, uchylujeme se k technice plastické chirurgie. Transplantace vousů v Turecku je vysoce uznávaným způsobem, jak dosáhnout hustého, rovnoměrného ochlupení, samozřejmě za předpokladu, že ji provádí odborník.

Co je transplantace vousů?

Transplantace vousů je kosmetická operace, jejímž cílem je odstranit nedostatek chloupků na bradě a kníru. Spočívá v implantaci vlasových folikulů na obličej, aby se nahradil nedostatek hustoty. Vlasové folikuly jsou odebrány z hustší oblasti.

Implantáty se zpravidla odebírají z oblasti krku, kde je ochlupení podobné jako u vousů, čímž se dosáhne přirozeného výsledku.

Transplantaci vousů provádí na klinice odborník pomocí vysoce technologických a bezbolestných postupů. Na naší klinice v Istanbulu provádí transplantaci vousů renomovaný plastický chirurg.

Kdy by měla být transplantace vousů provedena?

Neexistují žádné zásadní kontraindikace kosmetické operace vousů, transplantaci vousů v Turecku lze provádět od 20 do 22 let. Doporučuje se zejména po skončení puberty, protože je třeba počkat, až se ustálí hormony.

Patient après une greffe de barbe
Pacient po transplantaci vousů

Před zvažováním transplantace vousů je také důležité, abyste se několik let pravidelně holili. Ve všech případech si musíte být jistí svou volbou, protožeoperace je nevratná a transplantace vousů si zaslouží, abyste se o ně starali.

Jaké jsou kontraindikace?

Operace transplantace vousů je vhodná pro osoby bez vousů. Jako u každého zákroku mohou existovat určité kontraindikace. Za prvé není vhodná pro pacienty s problémy se srážlivostí krve nebo pro pacienty, kteří užívají antikoagulační léčbu.

V těchto případech transplantace nepřichází v úvahu. Lidé, kteří jsou náchylní ke kardiovaskulárním onemocněním, by se před zvažováním takové operace měli rovněž poradit se svým chirurgem.

Z preventivních důvodů a pro zajištění uspokojivých výsledků by transplantace krocaních vousů měla být prováděna na zdravé kůži. Infikovaná nebo popálená kůže není pro transplantaci kníru nebo vousů vhodná. Zdravotní stav kůže určí předběžná konzultace.

Během úvodní konzultace může chirurg zmínit i další kontraindikace. Vhodné jsou i osoby s HIV.

Patient après une greffe de barbe
Pacient po transplantaci vousů

Kdy byste se měli pro tento zákrok rozhodnout?

  • Chybějící nebo téměř neexistující vousy
  • Špatně tvarované vousy, které jsou neupravené
  • Řídké, řídké vousy
  • Díry ve vousech
  • Nerovnoměrný růst chloupků
  • Žádný knír

Kolik štěpů je potřeba?

Počet potřebných štěpů závisí na místě, kde má být implantát proveden. Transplantaci vousů lze provést na kotlety, knír, kozí bradku a tváře. Zde je uveden odhad počtu štěpů potřebných pro transplantaci vousů:

  • Boky: 300 až 800 štěpů
  • Knír: 250 až 500 štěpů
  • Kozí bradka: 600 až 800 štěpů
  • Tváře: 1 200 až 2 400 štěpů

Velmi často se pacienti rozhodují pro implantaci celých vousů. Je však také možné provést pouze část štěpu tam, kde je žádoucí více vlasů. Vaše potřeby pomůže určit předchozí konzultace s chirurgem.

Metody transplantace vousů

Stejně jako transplantace vlasů se i transplantace vousů v Turecku provádí dvěma specializovanými technikami. Mezi nejoblíbenější metody používané na naší klinice v Istanbulu patří metoda FUE a metoda DHI.

Obě metody využívají moderní high-tech a neinvazivní postupy. Transplantace vousů v Turecku, kterou ovládá náš estetický chirurg, má 99% úspěšnost.

Simulation photo avant et après une greffe de barbe
Foto simulace před a po transplantaci vousů

FUE transplantace vousů

Transplantace vousů pro muže metodou FUE neboli extrakce folikulárních jednotek je nejbezpečnější technikou transplantace vousů. Jedná se o vysoce pokročilý zákrok, který nabízí velkou přesnost při implantaci jednotkových štěpů.

Transplantace FUE zahrnuje odběr vlasových štěpů z dárcovské oblasti a jejich následnou implantaci do oblasti příjemce. Štěpy se implantují po zarovnání vlasů, otevření vlasových kanálků v kůži a umístění cibulek podle hustoty požadovaných vousů. Pro dosažení přirozeného výsledku se štěpy umisťují jeden po druhém podle přirozené linie růstu vlasů.

K implantaci štěpů do oblasti vousů chirurg používá elektrický mikropunč, který je opatřen ocelovým nebo safírovým ostřím, jímž provádí mikrořezy do pokožky, aby implantoval vlasové folikuly. Tyto mikrořezy se samy zacelí.

Chirurg si zde může vybrat, zda použije ocelové nebo safírové ostří. Druhá varianta je známá jako FUE-Sapphire. Safírová čepel je poměrně měkká a zdravá.

Lépe se hojí a snižuje riziko infekce. Navíc je štěp přirozený a bezbolestný.

Chirurgien capillaire
Vlasový chirurg

Na transplantaci vousů v Turecku pomocí postupu FUE byste si měli vyhradit přibližně 5 až 6 hodin na operačním stole. Délka operace se liší podle počtu transplantovaných štěpů.

Ošetření PRP

Po transplantaci FUE může následovat léčba pomocí PRP neboli plazmy bohaté na krevní destičky. Není to však povinné. Tato léčba zlepšuje implantaci a dorůstání budoucích vlasů po transplantaci. Zlepšuje také hojení po transplantaci FUE.

Transplantace vousů DHI

Technika transplantace vousů DHI neboli Direct Hair Implantation je zdravý a především velmi rychlý zákrok. Jedná se o revoluční metodu, která umožňuje provést transplantaci vousů za pouhé 2 až 3 hodiny.

Během implantace vlasů DHI chirurg pomocí pera odebírá vlasové folikuly z dárcovské oblasti jeden po druhém. Stejným perem chirurg implantuje štěpy do oblasti příjemce. Operace je systémová. Jakmile je štěp odebrán, je rychle implantován.

Tím se zkrátí doba jeho pobytu mimo tělo. Čím déle je totiž štěp na vzduchu, tím větší je pravděpodobnost, že bude infikován viry nebo mikroby. Navíc dárcovská oblast zůstává kratší dobu otevřená, což zlepšuje hojení.

Chirurgien capillaire
Vlasový chirurg

Toto pero HID je vybaveno mikročepelí, která sama provádí malé řezy v kůži v oblasti příjemce. Navíc dodává anestetikum bez injekce. Díky tomu je operace prakticky bezbolestná.

Čepel je vyrobena ze safírového kamene. Je zdravý a bezpečný pro pacienta i chirurga. Díky této technice mají transplantace vousů v Istanbulu větší šanci na úspěch, a to jak z hlediska samotného zákroku, tak i výsledků.

Jak se transplantace vousů v Turecku provádí?

Transplantace vousů v Turecku, a zejména na naší klinice v Istanbulu, probíhá za těch nejlepších možných podmínek. Prvním krokem je úvodní kontakt nebo konzultace, při níž se určí vaše potřeby.

První konzultace

První konzultace je bodem kontaktu s naším týmem na klinice. Může být provedena online a bude představovat jakousi diagnostiku vlasů. Během této úvodní konzultace se podíváme na

  • Vaše důvody, proč si přejete transplantaci vousů
  • Povahu a stav vašeho ochlupení: nemáte žádné vousy, máte řídké vousy nebo díry ve vousech?
  • Informace potřebné pro transplantaci vousů: předchozí onemocnění, zdravotní stav atd.
Homme avec une barbe
Muž s plnovousem

Turecký chirurg vás také může požádat o fotografii vašeho současného obličeje, aby viděl možnosti transplantace. Můžete také požádat o cenovou nabídku, abyste zjistili, kolik byste si měli na transplantaci vousů v Turecku vyhradit.

Druhá konzultace

Tato druhá schůzka pro transplantaci vousů v Turecku je dalším krokem v postupech implantace vousů. Na žádost chirurga mohou být provedeny krevní testy, aby se zjistila účinnost implantátu.

Během této druhé konzultace bude chirurg také schopen určit počet požadovaných štěpů a nejvhodnější techniku. V této době se také rozhodne o termínu operace.

Den transplantace vousů

V den operace se o vás postará tým naší kliniky. Před operací budete připraveni po fyzické i psychické stránce. Po celou dobu operace vám bude poskytována lékařská podpora.

Patient avant une greffe de barbe
Pacient před transplantací vousů

Pokud chirurg použije techniku FUE, trvá operace 4 až 6 hodin. Po odebrání štěpů a před implantací bude následovat 10 až 15minutová přestávka. Po zahájení implantace by neměly být žádné přestávky, protože existuje riziko, že štěpy zůstanou příliš dlouho na vzduchu.

Pokud chirurg použije techniku DHI, trvá operace 2 až 3 hodiny. Krátké přestávky jsou povoleny, když si potřebujete ulevit.

Po operaci

Po dokončení operace bude transplantovaná oblast pokryta hojivým gelem nebo mastí. Pacient by si ji měl ponechat po dobu 3 dnů bez mytí obličeje. Několik následujících dní byste se měli vyhýbat vystavování obličeje slunci.

Doporučuje se období odpočinku, ale pokud máte chuť prozkoumat Istanbul, vyrazte ven zakrytí. Klobouk nebo malá šála postačí. Další možností je vyjít ven večer, kdy je slunce méně. Istanbul a jeho tisíc a jedna noc stojí za návštěvu.

Rizika, komplikace a vedlejší účinky

S transplantací vousů mohou být spojena některá vzácná rizika:

  • Poškození vlasového folikulu;
  • Horečka a bolesti hlavy;
  • Pupínky a zarůstající chloupky;
  • Dočasné strupy;
  • Svědění a dermatitida;
  • Kožní reakce.

Proto byste nám měli důvěřovat, pokud jde o výběr chirurga v Istanbulu, a rozhodnout se pro renomovaného a zkušeného lékaře.

Všimněte si, že v islámském náboženství není transplantace vousů haram. Je halal a je akceptována, pokud je cílem odstranit defekt.

Photo après une greffe de barbe
Fotografie po transplantaci vousů

Abychom usnadnili cestu k lékaři osobám se sníženou pohyblivostí (OZP), je naše zařízení plně přístupné vozíčkářům.

Jaké jsou výsledky po transplantaci vousů v Turecku?

První viditelné výsledky transplantace vousů v Turecku se projeví po 6 až 8 týdnech od operace. Po týdnu se implantovaná oblast vrátí do svého přirozeného vzhledu. Velká část štěpů odpadne, což je známkou dobrého hojení, a tedy definitivního dorůstání.

Po 6 až 8 měsících již můžete vidět pěkné, přirozené vousy, které vám vrátí sebevědomí. Po 12 měsících vousy zhoustnou. Díky dobré údržbě budou sexy a zvýší vaši mužnost.

Bezpečnostní opatření po transplantaci vousů v Turecku

Zatímco velká část transplantace vlasů je založena na odborných znalostech chirurga, druhá část je založena na opatřeních, která musíte po provedení transplantace dodržovat. Nejdůležitější z nich jsou :

  • Po dobu 3 dnů po operaci si nemyjte obličej.
  • Několik týdnů spěte raději na zádech než na boku, aby nedošlo k poškození štěpů
  • Nenoste motocyklovou přilbu a po dobu 2 až 3 týdnů se nevystavujte slunci.
  • Po dobu 6 měsíců po operaci se chraňte opalovacím krémem nebo hydratačním krémem
  • Používejte vhodné kosmetické přípravky doporučené chirurgem; nepoužívejte mýdlo ani kolínskou.
Chirugien capillaire
Vlasový chirurg

Jak mám používat šampon po transplantaci krocaních vousů?

Transplantované místo musí být po dobu 10 dnů v suchu. Neměla by se mýt. Pro aplikaci šamponu doporučujeme zajít do kadeřnictví a umýt si vlasy v myčce.

Pokud jde o šamponování vousů, musíte počkat asi 1 měsíc, než je důkladně vyčistíte. Použijte jemný, vhodný šampon. Nenechávejte šampon na pokožce příliš dlouho. Opláchněte jej velkým množstvím čisté vody.

Kdy se mám po transplantaci vousů oholit?

První holení po transplantaci vousů se provádí 2 měsíce po operaci. Před holením vousů byste měli počkat, až štěpy odpadnou a dojde ke skutečnému odrostu. Ve všech případech váš chirurg provede pooperační kontrolu, aby sledoval průběh hojení a výsledky transplantace vousů.

Photo avant et après une greffe de barbe en Turquie
Fotografie před a po transplantaci vousů v Turecku

Příprava na transplantaci vousů v Turecku

Rozhodli jste se, že se odhodláte k transplantaci vousů v Turecku. Nevíte, jaké postupy je třeba dodržet? Zde je několik kroků, které byste neměli vynechat:

Výběr chirurga

Po několika internetových rešerších si vyberte svého chirurga na základě jeho odbornosti, pověsti, zkušeností a výsledků jeho operací. Internetové stránky, sociální sítě a ústní podání jsou vašimi nejlepšími spojenci při hledání vhodného chirurga v Turecku.

Naše klinika patří mezi nejlepší v Istanbulu. Máme rozsáhlé zkušenosti v oblasti vlasové chirurgie, od transplantací vlasů až poimplantace vousů. Máme 100% míru spokojenosti.

Příprava cesty

Můžete se vydat prostřednictvím agentury pro zdravotní turistiku, která vám nabídne balíček all-inclusive pro váš pobyt: letenky, ubytování, kliniku, operační náklady, péči během pobytu atd.

Můžete si také toto dobrodružství vyzkoušet sami a zorganizovat si ho na vlastní pěst. Pro bezpečný a jistý pobyt doporučujeme balíček all-inclusive.

Illustration sur la greffe de barbe FUE
Ilustrace transplantace vousů FUE

Kolik stojí transplantace vousů v Turecku?

V Turecku stojí transplantace vousů 1 500 eur. Minimální cena je 1 200 eur a maximální 1 800 eur. Tato cena zahrnuje štěp, anestetika a pooperační léky a závisí na zkušenostech chirurga a pověsti kliniky.


Pro přesnější, individuální cenovou nabídku nás neváhejte kontaktovat. Rádi vám pomůžeme.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.


Často kladené otázky

Kolik štěpů je potřeba?

Vše závisí na tom, co je třeba transplantovat. Na jednu nohu stačí přibližně 250 štěpů. Na tvář je potřeba 350 až 600 štěpů. Pro oblast kozí bradky a horního rtu 250 až 650 štěpů.

Zákrok transplantace vousů v Turecku není bolestivý. Přestože se v kůži provádějí řezy, operace se provádí v lokální anestezii. Pacient tedy nic necítí.

Ano, transplantované vousy jsou trvalé a obnovují se stejně jako normální vlasy. Folikuly jsou odebírány z oblastí pokožky hlavy, které nejsou postiženy androgenním vypadáváním vlasů.

Jizvení je neodmyslitelnou součástí operace. Transplantace vousů není v tomto ohledu výjimkou. Také po transplantaci FUE zůstávají jizvy. Jsou však mikroskopické a pouhým okem nejsou viditelné.

Výsledky transplantace vousů nejsou vždy viditelné okamžitě. Zpočátku vypadají chloupky příliš jemné a cizí. Přibližně po 6 měsících se stanou stejnými jako ostatní.

Chcete-li podstoupit transplantaci vousů v Turecku, měli byste si na zákrok vyhradit alespoň 4 dny. Samotná operace trvá 3 až 6 hodin v závislosti na počtu štěpů, které musí chirurg implantovat, a na použité metodě.

O autorovi

Émilie

Jmenuji se Emilie Gervaisová a žiji v tureckém Istanbulu. Jsem lékařka s rozsáhlými vědeckými znalostmi a více než 15 lety zkušeností v oblasti výzkumu rakoviny a molekulární biologie. Mám zkušenosti s organizací kongresů a řízením projektů. Mám schopnost přenášet složité lékařské a vědecké koncepty různým skupinám čtenářů prostřednictvím různých médií, včetně těchto webových stránek jako tabule pro mé psaní.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️