Ceny All-on-6 v Tunisku

vše na 6 tunisko 1
Napsal Laura

Zubní implantáty all-on-6 se v Tunisku používají k restrukturalizaci úst pacienta, který přišel o značný počet zubů v jedné nebo obou čelistech.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o all-on-6 v Tunisku a pomůže vám rezervovat si operaci u kvalifikovaných tuniských chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena all-on-6 v Tunisku

Průměrná cena operace All-on-6 v Tunisku v Tunisu je 6 000 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 5500 do 6500 eur.

ZákrokCena Tunisko
All-on-6 6000 €

Co je All-on-6?

Tento zákrok se obvykle provádí za účelem restrukturalizace úst pacienta, který přišel o značný počet zubů v jedné nebo obou čelistech. Zákrok umožňuje pacientovi nahradit všechny zuby šesti přirozeně vypadajícími zubními implantáty.

Zubní implantáty All-On-6 v Tunisku obvykle nevyžadují transplantaci kosti, což znamená, že jsou ideálním řešením pro pacienty s nízkou hustotou nebo objemem čelistní kosti. Od svého vzniku má z obnovených zubů prospěch mnoho pacientů a zubní implantát All-On-6® nabízí pacientům pevnější a zdravější náhradu zubní náhrady.

JAK ZUBNÍ IMPLANTÁTY ALL-ON-6® FUNGUJÍ?

Zákrok na zubních implantátech All-On-6® v Tunisku vytváří trvalou protézu pomocí šesti zubních implantátů. Ty slouží jako kotvy pro můstek nebo zubní protézu. Do horní nebo dolní čelisti se umístí šest implantátů, které trvale ukotví zubní protézu. Po důkladném vyšetření pomocí digitálních rentgenových snímků a 3D kuželového skeneru zubař posoudí anatomické struktury úst. Poté zubař posoudí úbytek kosti a pořídí otisky pro vytvoření nového úsměvu.

Implantáty umístěné v čelisti časem splynou s čelistní kostí, čímž budou představovat přirozené kořeny a obnoví přirozený úsměv.

PŘED ZÁKROKEM S DENTÁLNÍMI IMPLANTÁTY ALL-ON-6®

Zákrok All-On-6® zpravidla nevyžaduje transplantaci kosti. Může však být nutný v závislosti na hustotě kosti pacienta. Zubní lékař před zahájením zákroku posoudí a zkontroluje ústa a bude vás o tom informovat.

BĚHEM ZÁKROKU NA ZUBNÍCH IMPLANTÁTECH ALL-ON-6

Lékař umístí zubní implantáty do čelisti, zatímco je pacient v lokální anestezii nebo v nitrožilní sedaci. K implantátům pak může být během hojení připevněna dočasná zubní náhrada, abyste měli ještě týž den krásný úsměv.

PO ZÁKROKU S DENTÁLNÍMI IMPLANTÁTY ALL-ON-6

Během prvních tří měsíců po zákroku se ústa hojí. Kost a dásně změní svůj tvar, aby se přizpůsobily novému upevnění. Během tohoto období by si pacienti měli dávat pozor, aby nejedli tvrdá nebo velmi žvýkavá jídla. Jakmile implantáty srostou s čelistí, umístí se na ně trvalé řešení, například zubní můstek nebo snímatelná protéza.

VÝHODY ZUBNÍCH IMPLANTÁTŮ ALL-ON-6

  • Rychlá rekonvalescence.
  • Znovu si vychutnávejte jídlo a konverzaci.
  • Perleťově bílý úsměv.
  • Není třeba používat snímatelné zubní náhrady.
  • Okamžité navrácení věku.
  • Můžete kousat a žvýkat potravu stejně jako přirozené zuby.
  • Řešení na celý život. Zubní implantáty jsou často trvalým řešením chybějících zubů.

KDO POTŘEBUJE ZUBNÍ IMPLANTÁTY ALL-ON-6®?

Ošetření zubními implantáty All-On-6® se doporučuje pacientům s celým zubním obloukem chybějících zubů. Je také vhodné pro pacienty s částečně chybějícími zuby, kteří si přejí získat zubní implantát pro celý zubní oblouk nahrazující stávající zuby. Zákrok All-On-6® nabízí stabilní a dlouhodobou alternativu k tradičním protézám.

JAK DLOUHO TRVÁ ZÁKROK S DENTÁLNÍMI IMPLANTÁTY ALL-ON-6® A KOLIK STOJÍ?

Zákrok se provádí během jednoho dne a často trvá 2 až 4 hodiny v závislosti na pacientovi. Tento jednodenní zákrok umožňuje pacientům vrátit se druhý den do práce s krásným úsměvem!

V Evropě stojí zubní implantáty All-On-6® v průměru 7 000 až 9 000 eur za čelist. Tato cena zpravidla zahrnuje všechna předoperační vyšetření včetně kuželového skeneru, první cyklus All-On-6® a závěrečný cyklus All-On-6®. Chcete-li zjistit konkrétní cenu, musíte navštívit naši zubní ordinaci v San Francisku.

BĚŽNÉ NÁVŠTĚVY ZUBNÍHO LÉKAŘE PO ZAVEDENÍ ZUBNÍHO IMPLANTÁTU ALL-ON-6®.

Po zákroku by pacienti měli často navštěvovat svého zubního lékaře, zejména během prvních tří měsíců a poté dvakrát až třikrát ročně. Abyste se vyhnuli komplikacím nebo infekcím, je nezbytné okamžitě kontaktovat svého zubního lékaře, pokud se vám cokoli nezdá. Po stabilizaci zubních implantátů vám průběžná péče v kombinaci s dobrou ústní hygienou pomůže dosáhnout dokonalého úsměvu a vynikajícího zdraví ústní dutiny.

Správná diagnostika a přesné plánování implantátů jsou pro úspěšnou sanaci zubních implantátů nezbytné. Přesné otisky a pečlivá pozornost věnovaná detailům jsou základem úspěšné protetické implantologie. Důkladná znalost sortimentu protetických komponent je nezbytná a často se získává pouze na základě klinických zkušeností.

Když pacienti již nemají žádné zuby, obličej působí prázdným dojmem, díky němuž člověk vypadá mnohem starší, než je; ideální umístění zubů tento efekt stáří okamžitě zvrátí. Zubní implantáty mohou okamžitě změnit a obnovit vyvážený, přirozený a zářivý úsměv. Jen díky tomuto procesu byste vypadali minimálně o 15 až 20 let mladší!

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Laura

Jmenuji se Laura. Od roku 2004 pracuji jako lékařská a vědecká spisovatelka. Díky více než patnáctileté praxi v oboru mám rozsáhlé zkušenosti s psaním, překládáním a úpravou široké škály dokumentů, včetně vědeckých a lékařských výzkumných článků a konferenčních sborníků.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️