Hollywood Smile v Tunisku

hollywood smile award tunisko 1 1
Napsal Laura

Vše, co potřebujete vědět o Hollywood Smile v Tunisku! Jaká je průměrná cena v Tunisu? Naše tipy pro úspěšný Hollywood Smile v Tunisku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o Hollywood Smile v Tunisku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena operace Hollywood Smile v Tunisku

Průměrná cena operace Hollywood Smile v Tunisku je 3 400 EUR. Zákrok se provádí v lokální anestezii a trvá 6 dní. Délka pobytu je 7 dní. Cena zahrnuje anestezii, operaci a léky. Konečný výsledek je viditelný okamžitě.

PostupCena Tunisko
Hollywood Smile3400 €

Co je Hollywood Smile?

Hollywoodský úsměv v Tunisku je termín estetické stomatologie, který definuje mnoho kosmetických stomatologických zákroků, jejichž cílem je dosáhnout co nejlepšího tvaru, barvy a velikosti zubů, aby dokonale odpovídaly vašim ústům.

Mezi nejoblíbenější kosmetické zákroky pro hollywoodský úsměv patří korunky nebo můstky, implantáty, gingivoplastika a bělení zubů.

K dispozici jsou také doplňková stomatologická ošetření, jako je léčba kořenových kanálků, kompozitní výplně a extrakce zubů, aby byl stav ústní dutiny co nejzdravější pro proces úpravy úsměvu a aby bylo zajištěno, že před tímto procesem není třeba řešit žádné problémy.

Ústředními body hollywoodských zubů jsou korekce problémů s barvou zubů a zdokonalení jejich tvaru. Ke změně barvy, velikosti a postavení zubů pacienta lze použít hollywoodské fazety, korunky nebo bělení zubů.

Často může být nutná kosmetická operace dásní (např. gingivoplastika), která změní okraje dásní a srovná je tak, aby odpovídaly novému úsměvu.

Proč Hollywood Smile?

Tyto terapie nejsou z lékařského hlediska nezbytné jako soubor kosmetických stomatologických zákroků. Někteří pacienti se také mohou ptát, proč tyto zákroky potřebují. Tenké, bílé zuby jsou výsledkem kosmetických stomatologických zákroků.

Po terapiích se pacienti cítí sebejistěji, pokud jde o jejich vzhled. Špatný úsměv může zničit vaše sebevědomí, způsobit, že se budete více stydět, a negativně ovlivnit vaše sociální vztahy.

Tyto zákroky mohou odstranit vady vašich zubů a umožnit vám, abyste byli se svým úsměvem opět spokojeni. Tyto terapie jsou také oblíbené u pacientů pracujících ve vysoce společenských oborech, jako jsou vztahy s veřejností, rozhlasová žurnalistika, reklama nebo marketing, a samozřejmě u lidí ze showbyznysu, jako jsou influenceři sociálních médií a modelky.

Vizuálně neatraktivní úsměv může ovlivnit pracovní příležitosti v profesích, které zahrnují televizní vystoupení nebo četná setkání a pozdravy. Tuto operaci mohou využít i pacienti, kteří si přejí mít reprezentativnější zuby pro profesní účely.

Jak se Hollywood Smile provádí?

Hollywoodský úsměv v Tunisku se často skládá z porcelánových fazet. Jedná se o tenkou vrstvu porcelánu, kterou zubní lékař umístí na povrch zubní skloviny. Zákrok trvá až dvě sezení; během prvního sezení lékař zkontroluje zuby.

Někdy se používá digitální aplikace úsměvu, aby vám zubař mohl sestavit plán krásy. Digitální návrh je podobný architektonické vizualizaci, ve které lidé ve 3D animaci vidí, jak vypadá jejich dům, než si ho postaví.

Poté může zubař pořídit otisky vašich zubů pro výrobu laminovaných porcelánových fazet. Otisky odešle do laboratoře, aby mohly být vytvořeny modely.

To bude trvat maximálně jeden týden a lékař si vás může zavolat na druhou schůzku. Při druhé návštěvě bude lékař pokračovat v aplikaci materiálů. Ještě předtím však vyčistí povrch a zastřihne část skloviny.

Zubaři to dělají z určitého důvodu. Je to proto, aby se uvolnilo místo pro porcelánové fazety a aby byl k dispozici drsný povrch, na který se porcelánové fazety umístí. Tím se zajistí, že fazeta zůstane na svém místě po dlouhou dobu. Po tomto úkonu přidá zubař k fazetám speciální lepidlo, které je přichytí k zubům.

Poté jednoduše odřízne přebytečné části, aby zuby vypadaly normálně. To je důležitý krok, protože fazety musí v ústech dokonale sedět. Zubní lékař vás také může požádat, abyste se po nasazení fazet dostavili na další schůzky, aby se ujistil, že vše funguje správně.

Zubní dýhy

Pokud nejste spokojeni s přirozeným odstínem svých zubů a hledáte dlouhodobé řešení, mohou estetiku zlepšit fazety. Odstín našich zubů do značné míry určuje genetika.

Někteří lidé vyhrají v genetické loterii zářivě bílé zuby, zatímco jiní mají zuby bližší žluté barvě. V některých případech mohou odumřelé nervy způsobit, že sklovina zubů zežloutne nebo zešedne, a v takovém případě nebudou bělící přípravky účinné.

Cílem zubních fazet není obnovit barvu vašich zubů. Pokud jsou vaše zuby žluté, lze je překrýt fazetami, aby vypadaly bělejší, než by byly přirozeně.

Dýhy jsou vyrobeny z tenkých skořápek z porcelánu nebo pryskyřice navržených tak, aby se přizpůsobily tvaru vašich zubů. Zubní lékař může dýhy trvale připevnit na povrch vašich zubů a výrazně tak zlepšit jejich vzhled.

Po nasazení fazet se můžete normálně mýt, používat zubní nit, jíst a mluvit. Dýhy nevyžadují žádnou zvláštní péči. Při navrhování fazet si mohou zubař a pacient zvolit barvu.

Mohou být vyrobeny tak, aby vypadaly přirozeně bíle a zvýraznily barvu vašich zubů. Po aplikaci fazet bude váš úsměv perleťově bílý.

Lze je také použít k opravě tvaru vašich zubů. Pokud váš úsměv kazí křivý nebo prasklý zub, dýhy mohou snadno obnovit jeho tvar, takže váš úsměv bude vypadat přirozeněji.

Dýhy jsou jedním z nejvyhledávanějších stomatologických výrobků pro zkrášlení a estetizaci úsměvu. Proces je poměrně jednoduchý a nekomplikovaný. Vyžaduje dvě až tři návštěvy. Při první návštěvě můžete navštívit jednoho z odborných zubních lékařů, který vyšetří vaše zuby a pořídí otisk. Na základě tohoto otisku navrhne fazety.

Zubní lékař s vámi probere značení na fazetách a materiál, který chcete použít. Poskytne vám také průvodce odstíny, podle kterého si vyberete barvu fazet. Po finálním odsouhlasení návrhu vámi a vaším zubním lékařem bude návrh odeslán do laboratoře, kde budou skořepiny vyrobeny.

Výroba fazet trvá dva dny a jakmile budou hotové, budete o tom informováni. Při druhé návštěvě vám zubař pomocí špičkových přesných strojů nalepí fazety na zuby.

Jakmile jsou fazety nalepeny, máte hotovo. Nový vzhled, vylepšený materiály nejvyšší kvality, bude okamžitě viditelný.

Zubní korunky

Stejně jako dýhy se i korunky lepí na vaše zuby, aby vylepšily jejich vzhled. Zubní korunka pokrývá celý zub, na rozdíl od fazet, které pokrývají pouze povrch zubu. Pro dosažení dokonalého hollywoodského úsměvu se velmi doporučují korunky, které zlepší barvu i vzhled vašich zubů.

Korunka je jako čepička, která zakrývá vaše zuby. Korunky jsou na naší klinice vyráběny na míru, aby se podobaly fazetám. Chcete-li zakrýt nevzhlednou barvu nebo jiný aspekt, který by mohl zničit váš úsměv, můžete si pořídit korunky pro všechny přední zuby. Korunky se také velmi doporučují k opravě jednoho nebo dvou zubů, které by mohly kazit váš úsměv.

Je Hollywood Smile vhodný pro mě?

Jedním z nejvlivnějších aspektů této operace je její funkce “one-size-fits-all”. Bez ohledu na stav vašeho chrupu, vzhled zubních sklovin a vaše problémy se zuby, pokud stav vašich zubů ovlivňuje vaše sebevědomí, úprava Hollywood Smile v Tunisku váš problém vyřeší. Ať už se jedná o skvrny na zubech, vrypy, kazy nebo deformované zuby, úprava Hollywood Smile odstraní téměř jakýkoli kaz a zajistí přirozený výsledek.

Jak dlouho vydrží hollywoodský úsměv?

Záleží na faktorech, jako je lékařský tým provádějící zákrok, povaha použitého vybavení a následná péče o pacienta. Jedná se o celoživotní ošetření a tým zubních lékařů používá vysoce kvalitní produkty a vybavení na dobře vybavené zubní klinice.

Součástí konzultace je s pomocí rentgenového snímku důkladné vyšetření, na jehož základě se určí potřebné ošetření, které vám zajistí dlouhotrvající hollywoodský úsměv.

Zejména možnosti ošetření, jako jsou zubní implantáty nebo korunky, jsou navrženy tak, aby vydržely déle než výplně nebo fazety. Po dokončení ošetření vám lékařský personál poskytne podrobné informace o následné péči.

Je ošetření Hollywood Smile bolestivé?

Tuto otázku si velmi často klade mnoho pacientů. Ve skutečnosti se jedná o bezbolestné ošetření. Někteří pacienti však uvádějí, že při přípravě zubů na fazety pociťují určitý diskomfort.

Zatímco zubní lékař odstraňuje část skloviny, musí použít malý nástroj k úpravě povrchu. A právě tento moment mohou pacienti označit za nepříjemný.

Po ošetření

Je důležité, abyste se k fazetám chovali, jako by to byly vaše normální zuby. Potřebují čištění, péči a hygienu. Není normální, aby byly vaše zuby po ošetření zabarvené, ale třeba okraje, které se dotýkají zubu.

Snažte se proto obecně vyhýbat potravinám, které mohou způsobit zabarvení, a snažte se vyhýbat tvrdým materiálům, abyste zachovali kvalitu operace.


Máte problém s výběrem správné kliniky za nejlepší cenu? Náš koordinátor vám zdarma pomůže zajistit úspěch vaší operace v Tunisku. Požádejte nás o bezplatnou cenovou nabídku.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Laura

Jmenuji se Laura. Od roku 2004 pracuji jako lékařská a vědecká spisovatelka. Díky více než patnáctileté praxi v oboru mám rozsáhlé zkušenosti s psaním, překládáním a úpravou široké škály dokumentů, včetně vědeckých a lékařských výzkumných článků a konferenčních sborníků.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️