Ceny All-on-8 v Tunisku

vše na 8 1
Napsal Laura

Vše, co potřebujete vědět o all-on-8 v Tunisku! Jaká je průměrná cena v Tunisu? Naše tipy pro úspěšné all-on-8 v Tunisku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o Všechno na 8 v Tunisku a pomůže vám rezervovat si operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena operace All-on-8 v Tunisku

Průměrná cena operace All-on-8 v Tunisku v Tunisu je 7 500 €. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 7 000 do 8 000 eur.

Co jsou implantáty all-on-8?

Ztráta přirozených zubů ovlivňuje váš úsměv a brání vám v jasném žvýkání a mluvení. Naštěstí jsou zubní implantáty ideálním řešením vašeho problému.

Přehled zubních implantátů all on 8 v Tunisku

Zubní implantáty all on 8 v Tunisku jsou typem stomatologického zákroku, při kterém je v každé čelisti upevněno osm implantátů, které slouží jako kotvy pro pevný zubní můstek.

Zubní implantáty All on 8 v Tunisku volí především lidé, kteří přišli o 80 % svých zubů. Rovnoměrné rozložení žvýkacích sil na implantáty je nezbytné pro dokonalý úsměv, pohodlí a dlouhodobé zdraví implantátů a kosti.

Vzhledem k tomu, že v konceptu All on 8 je zatížení rozloženo správně, je každý implantát vystaven menšímu okluznímu napětí vyvolanému žvýkáním než v konceptu All on 4.

Kromě toho implantáty All on 8 nabízejí širší škálu protetických možností než implantáty All on 4. Protože vzdálenost mezi jednotlivými implantáty v zubním oblouku je minimální, lze zhotovit zubní můstek z estetických materiálů, jako je porcelán nebo zirkon. Osm implantátů podporuje můstek o 12 až 14 zubech.

Jaký je postup pro zubní implantáty All on 8 v Dillí?

Fáze 1 – konzultace

Před zahájením léčby pomocí zubních implantátů All on 8 v Dillí musíte navštívit kliniku a absolvovat důkladnou konzultaci. Zhotoví vám diagnostické rentgenové snímky a skeny, aby zkontrolovali, zda je vaše čelistní kost pro zákrok dostatečná. Pokud ne, bude možná nutné podstoupit transplantaci kosti.

Fáze 2 – umístění implantátu

Implantolog vám do čelisti umístí implantáty, což zabere přibližně 2 až 4 hodiny. Poté bude ihned připevněna dočasná protéza.

Fáze 3 – Rekonvalescence

Hojení trvá přibližně tři měsíce, během nichž dásně a kosti změní tvar, aby se přizpůsobily implantátům. Po dokončení osteointegrace pořídíme digitální otisky pro zhotovení trvalé protézy. Podle vašich preferencí to může být snímatelná protéza nebo zubní můstek.

Kdo si může vybrat zubní implantáty All on 8?

Zubní implantáty All on 8 v Tunisku doporučujeme pacientům, kteří přišli o všechny zuby v horní nebo dolní čelisti nebo kteří plánují extrakci zbývajících zubů a jejich obnovu pomocí implantátů. Implantáty jsou ve srovnání s běžnými zubními náhradami stabilním a dlouhodobým řešením.

Pokud však kouříte nebo máte cukrovku, nemusíte být vhodným kandidátem na implantáty.

Kolik stojí implantáty All on 8?

Cena zubních implantátů All on 8 v Tunisku je přiměřená. Cena zahrnuje extrakci, zákrok, dočasnou protézu a trvalý můstek.

Cena se však liší v závislosti na typu zvolené trvalé protézy a značce implantátu. Kromě toho se cena může zvýšit, pokud budete potřebovat kostní štěpy, které stojí dalších 100 EUR.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Laura

Jmenuji se Laura. Od roku 2004 pracuji jako lékařská a vědecká spisovatelka. Díky více než patnáctileté praxi v oboru mám rozsáhlé zkušenosti s psaním, překládáním a úpravou široké škály dokumentů, včetně vědeckých a lékařských výzkumných článků a konferenčních sborníků.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️