Operace lipoedému v Turecku

lipoedeme cena 1
Napsal Laurence

Lipoedém je stav způsobený zadržováním vody v tukových buňkách. Léčba je dostupná v Istanbulu v Turecku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o operacích lipoedému v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena operace lipoedému v Turecku

Průměrná cena operace lipoedému v Turecku v Istanbulu je 2 300 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 2 000 eur do 2 600 eur.

ZákrokCena Turecko
Operace lipoedému2300 €

Co je operace lipoedému?

Lipoedém je stav způsobený zadržováním vody tukovými buňkami v těle. Tento stav může být genetický nebo se vyskytuje často po 4 událostech. Tento stav byl původně diagnostikován v Německu a Rakousku, nyní je znám po celém světě.

Co je příčinou lipoedému? Odpověď na tuto otázku lze uvést následovně:

  • V období po dospívání
  • V období po porodu
  • Po onemocnění pohlavních orgánů
  • V souvislosti se stářím

U kterých lidí se setkáváme s lipoedémem?

Lipoedém se vyskytuje u žen. Lipoedém se vyskytuje v několika fázích. Nejprve začne horní část nohy nabývat tvaru sloupu s otokem kolen na horní části nohou. V pokročilých stadiích se může rozšířit až na kotník a dolní část nohy. Později se může dostat až do horních částí těla.

CHIRURGIE LIPOEDÉMY v Turecku

Ve skutečnosti není nutné lipoedém operovat. Je třeba zdůraznit, že zatím neexistuje řešení, jak lipoedém odstranit chirurgicky. Nejúčinnější metodou je zbavit se stávajícího tuku a vrátit tělu zdravější, vyváženější tvar.

CENY ZA OPERACI LIPOEDÉMU V TURECKU

Chcete-li vyřešit problém otoků zbavením se tuku pomocí operace lipoedému v Istanbulu, můžete získat přehlednou cenu s fotografií. Můžete nás kontaktovat prostřednictvím naší linky WhatsApp nebo telefonicky.
Pokud si přejete, můžete přijít do naší ordinace na bezplatné vyšetření a položit našemu lékaři jakékoli otázky.

Léčba lipoedému

V Turecku existuje několik metod léčby lipoedému. Nejčastěji zmiňovaným řešením, které je třeba převést do životního stylu člověka, je dieta a sport. Ale i když přísná dieta a sport přinesou určitou úlevu, v následujících fázích si člověk může stěžovat “i když piju vodu, přibírám na váze”. Je to proto, že tělo ukládá všechny živiny, které přijímá ve formě vody, do tukových buněk.

Obecně lze říci, že existují dva způsoby boje proti lipoedému:

  • Dieta a sport
  • Plastická chirurgie

Protože se při dietě a sportu zmenšuje průměr tukových buněk, výrazně se snižuje míra zadržování vody. To však může být pro lidi s 2 a vyšším stupněm lipoedému psychický problém.

Ačkoli manuální masáž může zpočátku přinést úlevu, v pozdějších stadiích může být nutný zásah.

Jaký je rozdíl mezi lipoedémem a lymfedémem?

Lymfedém se týká hromadění tekutiny v lymfatických uzlinách a zahrnuje různé způsoby léčby. Protože však lipoedém představuje nahromadění tekutiny v tukových buňkách, lze jej odstranit operací a léčba může přinést velmi dobré dlouhodobé výsledky.

Léčba přípravkem Lipomatic

Pro dosažení minimálního otoku a optimální doby rekonvalescence používáme v plastické chirurgii metodu Lipomatic. Lipomatic, liposukční přístroj, odstraňuje tukové buňky s minimálním otokem, protože fyzicky nepoškozuje kůži ani svalovou tkáň.

Po operaci je proces zotavení velmi rychlý. Lze ji provést v lokální nebo celkové anestezii.

Jedná se o jedinečný zákrok, který přináší výraznou úlevu díky odstranění tuku z několika oblastí najednou.

Vzhledem k tomu, že v oblasti, kde jsou tukové buňky odstraněny, nezůstávají žádné buňky, je znemožněno zadržování vody. Zajišťuje tak maximální množství tukových buněk tím nejzdravějším způsobem.

Bylinné ošetření

Pro bylinnou léčbu lipoedému v Turecku lze použít klasické metody. Lze použít čaje a směsi, které snižují otok. Jedná se však o dočasná, krátkodobá řešení.

Nejúčinnějším řešením je dodržování přísného sportovního programu a zdravá, vyvážená strava.

Pokud tyto podmínky nejste schopni splnit, můžete podstoupit liposukci pomocí přístroje Lipomatic, která zredukuje stávající tukové buňky.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Laurence

Jmenuji se Laurence Tung. Jsem lékařský spisovatel s vědeckými znalostmi v několika oborech. V poslední době jsem se zabýval terapeutickými oblastmi, jako je revmatologie a hypercholesterolémie. Mám také odborné znalosti v oblasti genomiky, epigenetiky, molekulární biologie a biochemie. Pomáhám tomuto webu publikovat kvalitní články o lékařské turistice.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️