Lipo Six Pack v Turecku

Průvodce leptáním adbominal 1
Napsal Laurence

Vše, co potřebujete vědět o leptání břicha v Turecku! Jaká je průměrná cena v Istanbulu? Naše rady pro úspěšné leptání břicha v Turecku.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o liposukci 6 Pack v Turecku a vám pomůže rezervovat si operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje rady odborného lékaře.

Jaká je cena liposukce 6 Pack v Turecku?

Průměrná cena liposukce Six Pack v Istanbul, Turecko je 2 500 €. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 2 000 do 3 000 eur.

Liposukce Six Pack2500 €
Liposukce břicha2200 €
Liposukce boků2400 €
Liposukce stydké kosti1400 €

Co je liposukce Six Pack?

Liposukce 6 Pack je liposukce, která je určena především mužům. Stejně jako tradiční liposukce využívá 6pack lipo technika odsávání k odstranění tukových zásob pod kůží.

Co činí liposukci břicha jedinečnou, jsou výsledky, kterých chce dosáhnout. Břišní liposukce je druhým nejoblíbenějším kosmetickým zákrokem v Turecku, kde bylo v roce 2021 provedeno více než 85 000 liposukcí.

Ve zkratce: V rámci této operace je možné využít tzv:

  • Definice: Six pack liposukce (neboli “leptání břicha”) je liposukční zákrok, který má vytvarovat a zlepšit vzhled vašeho pasu a vytvořit six-pack břišní svaly.
  • Bezpečnost: Tento zákrok je považován za málo rizikový, existuje však riziko vedlejších účinků, jako je nepravidelné tvarování, nadměrný otok a infekce.
  • Pohodlí: Rytí břicha se obvykle provádí ambulantně, ale vyžaduje určitý časový prostoj na zotavení. Je také nezbytné zajistit, aby zákrok prováděl vyškolený a akreditovaný chirurg s pevnými zkušenostmi s liposukcí Six pack.
  • Náklady: Tento zákrok obvykle není hrazen pojišťovnou a podle studií stojí od 3 000 do 9 000 eur. Ošetření zkušeným chirurgem v Turecku stojí v průměru kolem 3 500 EUR, zatímco v Evropě je to 7 000 EUR.
  • Účinnost: Výzkum účinnosti tohoto zákroku je omezený. Malé studie naznačují, že až 98 % lidí je s výsledky spokojeno.

Namísto pouhého odstranění tuku ze střední části těla za účelem dosažení štíhlejšího vzhledu odstraňuje liposukce břicha tukové zásoby pokročilým a strategickým způsobem. Tento typ liposukce formuje a tvaruje břišní stěnu tak, aby břišní svaly vypadaly výraznější.

Fotografie před a po

Trocha historie …

Pro lidi, kteří se léta neúspěšně snažili dosáhnout břišních svalů (slavného 6 pack) pomocí diety a cvičení, může být myšlenka leptání břicha velmi lákavá.

Rytí břicha si získalo popularitu v 90. letech 20. století. Od té doby umožnily nové technologie plastickým chirurgům provádět tento typ liposukce s konzistentnějšími a předvídatelnějšími výsledky. Výsledky jsou však velmi variabilní a ne každý je se svými výsledky spokojen.

Ideální kandidát

Stejně jako u každého chirurgického zákroku i u liposukce dvou balíků existuje riziko komplikací. Ideálním kandidátem na rytí břicha je osoba v dobrém zdravotním stavu, která nekouří, nemá žádné život ohrožující zdravotní problémy a není obézní.

Rytí břicha je nejvhodnější pro osoby, které mají méně než 30 % své ideální tělesné hmotnosti, se zdravými svaly a kůží. Pro dosažení dobrých výsledků je třeba vzít v úvahu také váš věk a elasticitu kůže.

Lidé podstupující jakoukoli formu liposukce by měli být v dostatečně dobrém zdravotním stavu, aby mohli bezpečně podstoupit anestezii.

Při odhadu nákladů na liposukci břicha nezapomeňte vzít v úvahu dobu, kterou vám zabere zotavení po zákroku. Průměrná doba rekonvalescence je 1 až 2 týdny.

Pokud však máte zaměstnání, které vyžaduje, abyste byli na nohou, nebo pokud je vaše rekonvalescence komplikovanější než průměr, není neobvyklé, že budete potřebovat čas navíc.

Jak rytí břicha funguje?

Rytí břicha, které nezaměňujte sabdominoplastikou, funguje podobně jako tradiční liposukce, ale je zde důležitý rozdíl. Tukové zásoby, které pokrývají vaše břišní svaly, jsou opatrně odříznuty od těla pomocí malých řezů, které obvykle vycházejí z okolí pupku.

Při pečlivém provedení může tato technika prohloubit přirozené rýhy na vašem těle a vaše břišní svaly vypadají mnohem výrazněji.

Tukové zásoby mohou být odstraněny také ze stran překrývajících šikmé břišní svaly, aby se zúžil váš střed těla. Jakmile otok ustoupí a oblast se zahojí, měli byste vidět viditelně zpevněný a výrazný střed těla.

Operace rytí břicha

Operace rytí břicha vám zabere v průměru asi hodinu.

  1. Zatímco budete stát, lékař vám označí oblasti, které budou vytvarovány a vylepšeny. Vaše břišní svaly budou dobře ohraničené, ale fixem. Jakmile budete oba spokojeni s výsledkem, můžete si lehnout a připravit se na operaci.
  2. Poté vám bude na tělo přiložen pěnový obvaz odpovídající designu vašeho těla. Budete uvedeni do celkové nebo lokální anestezie, v závislosti na vašich preferencích a doporučení chirurga.
  3. Kůže na vašem břiše bude znecitlivěna, protože lékař provede řezy, tzv. porty, které zpřístupní a odstraní tukové zásoby. To bude provedeno pomocí skalpelu a kanylové pumpy (nástroj, který odvádí tekutinu nebo tukové zásoby). Otvory budou otevřené až do konce operace, aby se tuk, tekutina a krev odvedly z vašeho těla.
  4. Poté budou vaše řezy uzavřeny a obvázány. Na střední část Vašeho těla je přiložen kompresní oděv, aby se břicho připravilo na hojení. Pod kompresním oděvem zůstává pěnový obvaz, který byl aplikován před operací.
  5. Po odstranění tuku a odeznění anestetik budete muset kompresní oděv nosit, dokud vám chirurg nedá souhlas k jeho odstranění, což je obvykle 4-6 týdnů.

Oblasti, na které se rytí břicha zaměřuje

Rytí břicha se zaměřuje pouze na oblast pasu a středu těla. Tento typ liposukce se nejvíce týká břicha a šikmých břišních svalů.

Rizika a vedlejší účinky

Liposukce břicha je považována za plastickou operaci s nízkým rizikem. To však neznamená, že neexistuje riziko komplikací a vedlejších účinků.

Nejčastějšími nežádoucími účinky po liposukci, jako je leptání břicha, jsou:

  • Poškození nervů a cév
  • Zbarvení kůže
  • Nepravidelné hojení a pomerančová kůže
  • Nepravidelný otok
  • Hromadění tekutiny
  • Modřiny nebo bolesti hlavy způsobené anestetikem

Můžete si také všimnout hnisu nebo výtoku z operované oblasti. Pokud je hnis nazelenalý nebo nažloutlý, kontaktujte svého chirurga.

Horečka ve dnech následujících po řezu břicha může být také známkou infekce. O těchto nežádoucích účincích informujte svého chirurga a pokud se domníváte, že máte infekci, okamžitě vyhledejte lékařskou pomoc.

Co můžete očekávat po řezu břicha

V roce 2019 byly publikovány pouze tři zprávy sledující výsledky lidí, kteří podstoupili rytí břicha. Velikost vzorků těchto studií byla malá, ale lidé, kteří se zákroku zúčastnili, byli s jeho výsledky spokojeni.

Ve studii z roku 2019, které se zúčastnilo 50 lidí, kteří podstoupili zákrok, bylo 98 % účastníků spokojeno s výsledky 27 měsíců po zákroku.

Rekonvalescence po rytí břicha nějakou dobu trvá. Bezprostředně po zákroku může být nutné nosit kompresní oděv, aby se práce plastického chirurga utěsnila a hladce zahojila.

Dva týdny po rytí břicha se s největší pravděpodobností budete moci vrátit k většině svých běžných aktivit.

Jedna studie ukázala, že se můžete vrátit ke svým aktivitám již 5 dní po operaci, ale rady se mohou lišit v závislosti na vašem zákroku.

V každém případě se vyhněte příliš namáhavému cvičení, dokud vám lékař nedá souhlas. To se týká i všeho, co by mohlo stahovat břišní svaly, například břišní sklapovačky.

Po dvou až pěti měsících budete moci vidět úplné výsledky operace břišních svalů. Jakmile opadnou otoky a kůže začne přiléhat k novému tvaru, měli byste být schopni vidět své břišní svaly viditelněji a pevnější a vypnutější střed těla.

Leptání břicha tvrdí, že přináší trvalé výsledky, s několika výhradami. Přibývání na váze a těhotenství mohou výsledky tohoto zákroku smazat. Navíc přirozený proces stárnutí vašeho těla znamená, že časem už vaše břišní svaly nemusí být tak výrazné a viditelné jako těsně po zákroku.

Fotografie před a po

Příprava na rytí břicha

Příprava na rytí břicha je podobný proces jako příprava na tradiční liposukci. První část procesu zahrnuje podrobnou konzultaci s certifikovaným plastickým chirurgem v Turecku. Proberete s ní svá očekávání od zákroku a také případná zvláštní upozornění týkající se vašeho tělesného typu a zdravotních problémů.

Čtrnáct dní před operací byste se měli vyvarovat užívání aspirinu, bylinných doplňků a všech léků, které mohou ředit krev a zvyšovat riziko krvácení. Váš lékař musí být informován o všech lécích, které před operací užíváte. Může vám být také doporučeno, abyste přestal/a kouřit, pokud v současné době kouříte.

Před operací si budete muset zajistit taxi, které Vás odveze do nemocnice, z nemocnice a zpět domů. Bolest a otok jsou minimální, ale přesto nebudete smět řídit domů. Na ty, kteří tuto operaci podstoupí v Turecku nebo Tunisku, bude po operaci čekat taxi, které vás odveze zpět do hotelu.

Six Pack VS Liposukce

Leptání břicha se podobá tradiční liposukci v tom, že příprava na operaci, doba rekonvalescence a požadavky na zákrok jsou velmi podobné.

Výsledky leptání břicha jsou mnohem větší a dramatičtější než výsledky tradiční liposukce. Může být také dražší a méně pohodlné najít poskytovatele vyškoleného v tomto specifickém postupu.

Leptání břicha je považováno za pokročilou nebo 3D formu liposukce, což znamená, že výsledky jsou velmi specifické a cílené na určité oblasti vašeho těla.

Tradiční liposukce není tak přesná. Znamená to však, že pokud se vypálení břicha nezahojí správně nebo pokud se vaše tělo zahojí nevhodným způsobem, budete pravděpodobně potřebovat korekční operaci.

Ve studii 512 případů mužů, kteří podstoupili zákrok leptání břicha, potřebovali korekční operaci pouze 3 lidé.

Potřebujete 6pack v Turecku? Známe známého profesora chirurga v Istanbulu, který má poměrně působivou úspěšnost. Neváhejte nás kontaktovat vyplněním osobního formuláře s nabídkou.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Laurence

Jmenuji se Laurence Tung. Jsem lékařský spisovatel s vědeckými znalostmi v několika oborech. V poslední době jsem se zabýval terapeutickými oblastmi, jako je revmatologie a hypercholesterolémie. Mám také odborné znalosti v oblasti genomiky, epigenetiky, molekulární biologie a biochemie. Pomáhám tomuto webu publikovat kvalitní články o lékařské turistice.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️