Liposukce stehen v Turecku

cena stehenní výtah Turecko 1
Napsal Laurence

Liposukce stehen neboli “cruroplastika” v Istanbulu v Turecku je nejúčinnějším způsobem odstranění tuku u lidí, kteří mají na těle přetrvávající tuk, zejména na stehnech.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o liposukci stehen v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Kolik stojí liposukce stehen v Turecku?

Průměrná cena liposukce stehen v Turecku v Istanbulu je 1 800 eur, přičemž minimální cena je 1 500 eur a maximální cena 2 100 eur. Tato cena závisí na délce trvání operace.

ZákrokCena Turecko
Liposukce stehen1800 €

Co je liposukce stehen?

Liposukce stehen neboli “cruroplastika” v Istanbulu v Turecku je nejúčinnějším způsobem odstranění tuku u lidí, kteří mají na těle přetrvávající tuk, zejména na stehnech.

Hubnutí závisí na různých faktorech, od hormonů až po dědičnost. Lidé s rychlým metabolismem mohou zhubnout velmi snadno. Existují však i lidé, kteří mají problém zhubnout, i když hodně cvičí nebo dodržují přísnou dietu.

Navíc i štíhlý člověk může mít problémy s lokálně nahromaděným tukem, například na stehnech. V těchto případech přichází na řadu plastická chirurgie v Turecku, která nabízí operaci odstranění tuku, konkrétně stehenní lifting.

Mnoho lidí volí liposukci v zahraničí, protože je to rychlejší a levnější způsob odstranění přebytečného tuku ze stehen. Vzhledem k tomu, že tato země kromě fascinujících výsledků nabízí i levné ceny liposukce, je liposukce v Turecku stále populárnější.

Co je to liposukce?

Liposukce v Turecku je operace odstraňování tuku, kterou lze cílit na konkrétní a různé oblasti těla, včetně stehen. Je možné podstoupit liposukci celého těla nebo jeho části v oblastech, jako jsou: záda, paže, hrudník, břicho, boky, nohy, hýždě, kolena nebo kotníky.

Liposukci v Istanbulu lze také kombinovat s dalšími operacemi, aby se dosáhlo lepších výsledků. Jak ukazují statistiky, liposukce a plastika břicha jsou nejoblíbenější kombinací mezi lidmi, kteří chtějí ploché břicho. Aby se vám splnil sen, jak tedy liposukce funguje?

V Turecku liposukce spočívá v odsávání tuku z části těla pomocí speciální kanyly napojené na vakuový přístroj. Operace odsávání tuku se provádí v celkové anestezii a trvá jednu až dvě hodiny v závislosti na použité technice liposukce.

Viz také: Liposukce břicha v Turecku

Techniky liposukce stehen v Turecku

S využitím nejnovějších technologií nabízí liposukce v Turecku širokou škálu možností. Ačkoli všechny mají za cíl odstranit tuk, každá technika funguje jinak než ostatní. V Turecku existují tři hlavní techniky liposukce:

  • Tradiční liposukce: Tato technika spočívá v odstranění tuku ze stehen odsáváním pomocí jemných kanyl, které se zavádějí pod kůži malými řezy o délce 2 až 3 milimetry. Tradiční liposukce v Turecku se upřednostňuje zejména v případě, že má kandidát velké množství tuku nebo hledá levnou liposukci.
  • Laserová liposukce: Jedná se o rychlou a méně traumatizující techniku liposukce, která usnadňuje odstranění tuku tím, že působí selektivně na tukovou tkáň a zkapalňuje ji pomocí ultrazvukových vln. Tímto způsobem lze dosáhnout přirozenějších výsledků liposukce, kterých lze jinými chirurgickými zákroky v tak krátké době dosáhnout jen obtížně.
  • Laserová liposukce s vysokým rozlišením (Hi-def ): Jedná se o liposkulpturu využívající ultrazvukové vlny v kombinaci s rezonancí. To umožňuje chirurgovi odstranit tuk a zároveň vytvarovat určité oblasti stehen, přičemž pracuje s vlastní anatomií pacienta tím, že odhalí jeho svaly. Vzhledem k tomu, že je obzvláště účinná při odstraňování a definování břišního tuku, dávají liposukci s vysokým rozlišením v Turecku přednost zejména muži jako šestipásmové operaci.

Pooperační sledování při cruroplastice

Ačkoli každá operace plastické chirurgie v Turecku s sebou nese rizika a komplikace, liposukce v Turecku je bezpečný zákrok, pokud pacient splňuje nezbytné podmínky a operaci provádí kvalifikovaný plastický chirurg na dobře vybaveném operačním sále.

Vzhledem k tomu, že liposukce v Turecku je minimálně invazivní zákrok, který nevyžaduje velké řezy, je rekonvalescence po liposukci šetrná a rychlá, ale také postupná. Pacienti musí jeden až dva týdny odpočívat, v závislosti na rozsahu operovaného těla.

Stehy jsou většinou rozpustné, což je velkou výhodou pro ty, kteří mají na liposukci v zahraničí málo času. U pacientů podstupujících operaci odstranění tuku se po liposukci mohou vyskytnout také modřiny a otoky, které během následujících měsíců postupně vymizí.

Kdo by měl liposukci stehen podstoupit?

Je nezbytné zdůraznit, že liposukce není operace na snížení hmotnosti, ale spíše operace na změnu tvaru stehen. Liposukce není léčbou obezity, celulitidy ani operací na snížení hmotnosti a nelze ji nahradit fyzickým cvičením a správnými stravovacími návyky.

Liposukce je zákrok plastické chirurgie, při kterém se pomocí speciálního vakua odstraní tuk z určitých oblastí těla. Je to jeden z nejoblíbenějších zákroků plastické chirurgie pro muže i ženy, kteří bojují s úpornými tukovými kapsami.

Tento stav může způsobovat zdravotní problémy, ale také může způsobovat, že lidé nejsou spokojeni se svým tělesným vzhledem a omezuje je ve svobodném oblékání podle jejich přání. Tato operace odstraňuje objemné tukové buňky ze stehen, které odolávají dietě a cvičení.

Liposukci lze použít v mnoha oblastech, včetně břicha, pasu, stehen, boků, hýždí, paží, krku, vnitřního kolena, hrudníku, podbradku, lýtek a kotníků. Množství tukové tkáně, které lze odstranit, závisí především na zdravotním stavu pacienta a na oblasti, kde se tuk nachází.

Operace liposukce trvá přibližně jednu až čtyři hodiny v závislosti na rozsahu zákroku a provádí se v celkové anestezii. Při operaci se malým řezem v blízkosti cílové oblasti zavede úzká trubička. Tato trubice je poté připojena k výkonnému vakuu, které táhne přebytečný tuk tam a zpět, aby jej odsálo a přitom zachovalo neporušené cévy a nervy.

Po zákroku se mohou objevit bolesti, otoky a modřiny a lékař vám může doporučit, abyste nosili kompresní oděv, který pomůže udržet tkáně pohromadě a poskytne vám podporu po dobu dvou až čtyř týdnů.

Do práce byste se měli vrátit již za několik dní a k běžné činnosti byste se měli vrátit přibližně za týden až dva. Konečné výsledky budou viditelné po třech měsících.

Liposukci lze provést samostatně nebo ve spojení s dalšími zákroky plastické chirurgie, jako je lifting obličeje, zmenšení prsou nebo plastika břicha. Kliknutím sem se dozvíte více informací o liposukci břicha v Turecku.

Výsledky liposukce stehen

Pokud ji provede talentovaný plastický chirurg za správných podmínek, je zcela možné dosáhnout uspokojivých výsledků liposukce v Turecku. Výsledky liposukce se samozřejmě mohou lišit v závislosti na použité technice.

Jinými slovy, bylo by snazší zvolit techniku Hi-Def, pokud kandidát usiluje o six-packs s liposukcí, zatímco tradiční liposukce by byla nejúčinnější volbou pro lidi, kteří potřebují odstranit velké množství tuku, spíše než definované.

Kromě toho se liposukce Vaser a tradiční liposukce liší také z hlediska doby rekonvalescence, přičemž první z nich poskytuje rychlejší výsledky než druhá.

Nicméně po liposukci v Turecku se očekává, že pacienti budou mít určité otoky a modřiny, takže trvá několik měsíců, než se projeví plné výsledky liposukce.

Během období rekonvalescence je nezbytné pečlivě dodržovat pokyny chirurga. Většina pacientů se může vrátit do práce během několika dní a přibližně po třech týdnech se vrátí ke svým obvyklým aktivitám.

Během rekonvalescence bude pacient nosit speciální typ kompresního oděvu. Může trvat několik měsíců, než pooperační otok zcela ustoupí, a jak se tak stane, měla by se dále rozvíjet nová postava a lepší sebevědomí.

Kromě toho mohou být nad řezy pod kůží umístěny dočasné drény, které odvádějí přebytečnou krev nebo tekutinu. Kliknutím sem se dozvíte více informací o předoperačních a pooperačních pokynech pro liposukci v Istanbulu.

Výsledky liposukce budou dlouhodobé za předpokladu, že si udržíte stabilní hmotnost a dobrou celkovou fyzickou kondici.

Zlepšení vaší postavy bude ještě viditelnější po vymizení hematomů.

  • S přibývajícím věkem je přirozené, že ztratíte část pevnosti, ale většina zlepšení by měla být relativně trvalá.
  • Zlepšení proporcí stehen.
  • Noste větší oblečení.
  • Podporujte zdravější životní styl, abyste si udrželi současnou postavu.
  • Cítit se atraktivnější.

Výhody liposukce v Turecku

NejlepsiKlinika.com nabízí zahraničním pacientům fascinující operační výsledky za levné ceny liposukce. Nabízené balíčky zahrnují nejen samotný zákrok, ale také vše, co mohou pacienti během své lékařské cesty potřebovat, jako je ubytování, transfer a hostování zahraničního pacienta.

Liposukce za asistence NejlepsiKlinika.com vám nabízí záruku nejlepší ceny:

  • Nejkvalitnější liposukce stehen
  • ubytování na 4 noci ve 4hvězdičkovém hotelu
  • 1 noc v nemocnici
  • Transfer z letiště do hotelu soukromým vozem
  • Osobní mezinárodní hostitel
  • Pravidelné kontroly a následné sledování
  • Podpůrné lékařské oblečení atd.

Výběrem liposukce v Istanbulu optimalizujete své šance na úspěch.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Laurence

Jmenuji se Laurence Tung. Jsem lékařský spisovatel s vědeckými znalostmi v několika oborech. V poslední době jsem se zabýval terapeutickými oblastmi, jako je revmatologie a hypercholesterolémie. Mám také odborné znalosti v oblasti genomiky, epigenetiky, molekulární biologie a biochemie. Pomáhám tomuto webu publikovat kvalitní články o lékařské turistice.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️