Liposukce ve Španělsku

liposukce cena Španělsko 1
Napsal Laurence

Liposukce ve Španělsku v Madridu je typ kosmetické operace, která má pomoci odstranit nadbytečné tukové zásoby v určitých oblastech těla.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o liposukci ve Španělsku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena liposukce ve Španělsku

Průměrná cena liposukce ve Španělsku v Madridu je 3 800 eur. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 3 500 do 4 100 eur.

ZákrokCena Španělsko
Liposukce3800 €

Co je liposukce?

Liposukce je druh kosmetické operace, která má pomoci odstranit nadbytečné tukové zásoby v určitých částech těla. O liposukci uvažují častěji ženy než muži, protože může zlepšit proporce, kontury těla a hlavně sebevědomí a sebedůvěru. Liposukce je také známá jako lipoplastika a může být provedena ambulantně.

Faktory ovlivňující cenu liposukce ve Španělsku

Na liposukci můžete pohodlně cestovat do Madridu ve Španělsku. Než začnete uvažovat o cestě do této země, měli byste si být vědomi faktorů, které mohou ovlivnit cenu balíčku. Podívejte se na faktory, které mohou ovlivnit celkovou cenu zákroku.

  • Věk pacienta
  • Index tělesné hmotnosti pacienta
  • Očekávaná doba a náročnost zákroků
  • Čas a úsilí potřebné pro chirurga
  • Náklady na služby anesteziologa
  • Náklady na předoperační laboratoř
  • Náklady na operační sál
  • Vybavení používané při zákroku
  • Elastické kompresní oděvy atd.

Co mohu očekávat od liposukce v Madridu, Španělsko?

Španělsko se stalo domovem řady špičkových zdravotnických zařízení, která nabízejí zákrok liposukce za přijatelnou cenu. Zákrok liposukce zde můžete využít díky vysoce zkušeným lékařům a vstřícnému zdravotnickému personálu.

Kolik můžete ušetřit, když podstoupíte liposukci v Madridu ve Španělsku?

Průměrná cena liposukce ve většině velkých zemí se může pohybovat mezi přibližně 7 500 a 15 000 EUR. Stejný zákrok však můžete podstoupit zde ve španělském Madridu za přibližně 6 500 EUR. Výběrem Madridu ve Španělsku jako preferované destinace lékařské turistiky pro zákrok liposukce tak můžete ušetřit více než 4 000 EUR.

Přibližné náklady na liposukci v Madridu, Španělsko

Břišní plastika6500 €
Brazilský lifting zadečku3500 €

Další náklady, které je třeba zvážit

Pokud se chystáte zaplatit plnou cenu liposukce ve Španělsku, musíte vzít v úvahu i další související výdaje. Mezi ně patří např.

  • Hotely a ubytování
  • Jídlo a pití během pobytu
  • Letenky a dopravu
  • Cestovní pojištění

Jedná se o odhadované náklady a neměli byste je považovat za konečné náklady na liposukci ve Španělsku. Vždy si však můžete vyžádat bezplatné nabídky a ověřit si, kolik můžete ušetřit, když se vydáte na liposukci do Madridu ve Španělsku.

Závěr

Pokud si nevíte rady s výběrem, můžeme vám pomoci, aby byl váš zákrok úspěšný, a to za sníženou cenu.

1

Coordinatrice

Zanechte nám své kontaktní údaje pomocí formuláře. Náš koordinátor vás bude kontaktovat zprávou přes Whatsapp nebo e-mailem pro bezplatnou předběžnou diagnostiku.

Požádá vás o přední a boční fotografie a také o vaše cíle, aby mohlazískat názor plastickéhochirurga.

2

Chirurgien

Pokud bude chirurg schopen splnit vaše cíle a dá nám zelenou pro vaši liposukci, zašleme vám zdarma nezávazný individuální odhad.

A pokud budete souhlasit, vše zařídíme za vás:
Letenku, taxi, hotel, liposukci, léky a především skvělou prohlídku Barcelony s průvodcem.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Laurence

Jmenuji se Laurence Tung. Jsem lékařský spisovatel s vědeckými znalostmi v několika oborech. V poslední době jsem se zabýval terapeutickými oblastmi, jako je revmatologie a hypercholesterolémie. Mám také odborné znalosti v oblasti genomiky, epigenetiky, molekulární biologie a biochemie. Pomáhám tomuto webu publikovat kvalitní články o lékařské turistice.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️