Liposukce kůže v Turecku

liposukce kyčlí cena 1
Napsal Émilie

Liposukce boků v Turecku je zákrok, který se používá ke změně tvaru boků. Může zahrnovat protézy nebo tukové injekce k jejich zvětšení nebo liposukci ke zmenšení jejich velikosti.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o liposukci kyčlí v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje odborné lékařské poradenství.

Cena liposukce kyčlí v Turecku

Průměrná cena liposukce kyčlí v Turecku v Istanbulu je 1 600 €. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 800 eur do 2 400 eur.

ZákrokCena Turecko
Liposukce boků1600 €

Co je liposukce boků?

Liposukce boků v Turecku je zákrok, který formuje boky. Může zahrnovat protézy nebo tukové injekce k jejich zvětšení nebo liposukci ke zmenšení jejich velikosti.

Mnoho pacientů podstupuje změnu tvaru boků, aby jejich tělo získalo proporcionálnější tvar, který je více v souladu se zbytkem těla.

Pacienti, kteří potřebují liposukci boků v Turecku, jsou nejprve vyšetřeni s ohledem na jejich přání. Operační metoda je stanovena na základě kontur těla, obvodu pasu a tvaru boků ve vztahu k nohám.

V závislosti na současném tvaru boků a požadovaném vzhledu mohou být dostačující tukové injekce. U některých pacientů jsou k rozšíření a narovnání boků nutné silikonové implantáty. Silikonové implantáty jsou vyrobeny z gelu a tekutých roztoků, díky čemuž je téměř vyloučen jejich únik.

Viz také: Kosmetická chirurgie v Turecku

Operace zvětšení boků

Operace zvětšení kyčlí se provádí v celkové anestezii. Operace trvá 2 až 3 hodiny. Liší se podle požadavků pacienta na operaci.

Po 2 týdnech od operace zvětšení kyčelního kloubu je pacient objednán na časté konzultace s lékařem za účelem sledování pokroku.

Operace zmenšení kyčelního kloubu

Operace zmenšení boků se provádí za účelem zmenšení boků odsátím tuku. Důležitá je oblast břicha, tloušťka nohou a stavba těla. Zmenšení boků nemusí být možné v takové míře, jak byste si přáli. Před operací je třeba určit přirozenou velikost kyčle.

Pooperační péče

  • Operační oblast musí zůstat dva dny suchá. To znamená vyhnout se koupeli a sprchování.
  • Po dobu 4 až 5 týdnů po operaci je třeba nosit specializovaný korzet.
  • Několik měsíců je třeba se vyhýbat sportu.
  • Je třeba přijmout opatření na ochranu oblasti hýždí. Pozor je třeba dávat zejména při sezení.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Émilie

Jmenuji se Emilie Gervaisová a žiji v tureckém Istanbulu. Jsem lékařka s rozsáhlými vědeckými znalostmi a více než 15 lety zkušeností v oblasti výzkumu rakoviny a molekulární biologie. Mám zkušenosti s organizací kongresů a řízením projektů. Mám schopnost přenášet složité lékařské a vědecké koncepty různým skupinám čtenářů prostřednictvím různých médií, včetně těchto webových stránek jako tabule pro mé psaní.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️