Maminka člověka v Turecku

maminka člověka istanbul 1
Napsal Laurence

Operaci Mommy Makeover volí ženy, které se staly matkami a potřebují zvětšení prsou, liposukci nebo plastiku břicha, aby získaly zpět svou původní postavu.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o Mommy Makeover v Turecku a pomůže vám rezervovat si operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje rady odborného lékaře.

Mommy Makeover v Turecku

Průměrná cena operace Mommy Makeover v Turecku je 4 700 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 4 000 eur do 6 500 eur. Tato cena zahrnuje zvednutí prsou, abdominoplastiku a liposukci. Zákrok se provádí v celkové anestezii a trvá 3 hodiny. Délka pobytu v Istanbulu je 7 dní a pobyt v nemocnici 1 noc. Konečný výsledek je viditelný do 7 měsíců.

Mommy Makeover4500 €
Liposukce2200 €
Pozvednutí prsou2000 €
Abdominoplastika2800 €

Co je “Mommy Makeover” neboli “tvarování postavy”?

Během těhotenství a kojení dochází ke změnám v těle ženy v důsledku přibývání na váze. Rostou prsa a zvětšuje se břicho. Pokud se tělo velmi dobře hojí a pružnost kůže je velmi dobrá, ženy “Mommy Makeover” nepotřebují.

Obecně je však ženy potřebují, protože mají povislé břicho nebo se nemohou zbavit úporného tuku kolem pasu nebo protože se jim vypoukl prs

I když podstoupení několika operací najednou může být odrazující, pokud je pacientka v dobrém zdravotním stavu, je zcela prospěšné.

Photo de face et de dos d'un Mommy Makeover
Fotografie přední a zadní části operace Mommy Makeover

O tuto poporodní kosmetickou operaci má zájem mnoho žen. Je to proto, že jejich dítě nemusí být kojeno a ženy chtějí získat zpět své staré tělo nebo alespoň mít tělo, které vypadá dostatečně podobně. Málokdo ví, co je to Mommy Makeover.

Pacientky, které přicházejí do Turecka na Mommy Makeover, vědí, že získají dobré výsledky a přirozený vzhled. Tuto operaci volí ženy, které se staly matkami a které potřebují zvětšení prsou, plastiku břicha nebo abdominoplastiku, aby získaly zpět svůj původní tvar těla. V závislosti na profilu pacientky mohou být naplánovány i další operace.

Co je tedy Mommy Makeover?

Mommy Makeover je poměrně standardní kombinace plastických operací prováděných současně: plastika prsou, plastika břicha a liposukce (obvykle břicha).

Jedná se o obecně nejčastější zákroky. Na přání pacientky nebo na návrh lékaře však může být provedeno také zmenšení nebo zvětšení prsou.

Ženy po císařském řezu si také mohou nechat zrevidovat jizvu. V některých případech se tento zákrok téměř podobá operaci proměny celého těla.

Na Mommy Makeover je dobré to, že výsledků je dosaženo najednou a doba rekonvalescence u několika zákroků je sloučena. Žena tak získá požadovanou podobu těla najednou. Svým způsobem to lze nazvat také tvarováním těla, protože vaše tělo bude přetvořeno, upraveno nebo změněno.

Simulation photo avant et après d'un Mommy Makeover
Simulace fotografií před a po zákroku Mommy Makeover

Proč je Mommy Makeover tou nejlepší volbou

Když Po každé operaci navíc nastává doba rekonvalescence, bolest. Zatímco při zákroku Mommy Makeover v Turecku pacientka vše zvládne najednou a může se soustředit na rekonvalescenci, nikoliv na fyzickou a psychickou přípravu na další operaci.

Kosmetické operace po porodu v Istanbulu

Po těhotenství je tělo ženy ovlivněno mnoha způsoby: prsa se mohou vyprázdnit nebo povadnout, břicho může být povislé nebo se v něm může nacházet neodstranitelný tuk, prsa mohou být příliš velká.

Na klinice proto s největší pravděpodobností provedou alespoň tři z níže popsaných zákroků. Pacientka samozřejmě může během konzultace říci “tuto kosmetickou operaci nechci”. Plastický chirurg v Istanbulu však musí poradit, co je nejlepší.

Tracé pour un Mommy Makeover
Pozemek pro Mommy Makeover

Zvednutí prsou a implantáty

Během konzultace je pacientka dotázána, jakou velikost by chtěla mít, a je zkontrolováno, zda prsa nejsou povislá. Implantáty se obvykle vybírají podle velikosti prsních kapes a postavy pacientky.

Některé pacientky si implantáty nemusí přát (velmi zřídka) a spokojí se s prostým liftingem, takže se provádí pouze lifting obličeje. Další informace o mastopexi naleznete na naší stránce o operaci zvednutí prsou.

Zmenšení prsou

Tento samotný zákrok je poměrně častý. U zákroku Mommy Makeover však není nejčastější. Pokud má však pacientka malou postavu, ale její prsa se na její vkus příliš zvětšila, lze místo prsních implantátů provést zákrok zmenšení prsou. Více informací o tomto zákroku naleznete na naší stránce věnované operaci zmenšení prsou v Turecku.

Tracé pour un Mommy Makeover
Pozemek pro změnu vzhledu maminky

Abdominoplastika

Abdominoplastika je zákrok určený ke zploštění břicha a zbavení se přebytečné kůže. Pokud množství tuku nebo kůže není příliš velké, může se lékař rozhodnout provést miniabdominoplastiku. Pokud je však přebytek tuku nebo kůže příliš velký, může se lékař rozhodnout pro abdominoplastiku.

Video s vysvětlením operace Mommy Makeover

Liposukce

Po těhotenství je normální, že tuk nezmizí, i když pacientka cvičila a držela dietu, někdy prostě nezmizí. Liposukce je proto dobrou volbou. Existují různé techniky liposukce.

  • Liposukce břicha, boků a hýždí
  • Laserová liposukce s vysokým rozlišením
Tracé d'un chirurgien pour un Mommy Makeover
Nástin chirurga pro Mommy Makeover

Během konzultace vám plastický chirurg sdělí, jakou techniku použije. Protože se každá technika liší, liší se podle toho i ceny. Více informací o tomto zákroku naleznete na naší stránce o liposukci v Turecku.

Omlazení maminky v Turecku

V posledních letech je o kosmetickou chirurgii v Turecku ze strany cizinců velký zájem, zejména o Mommy Makeover, protože turečtí plastičtí chirurgové provádějí tento zákrok již mnoho let, a získali proto velké zkušenosti.

Ohlasy našich bývalých pacientek dokazují, že díky bohatým informacím dokáží chirurgové dosáhnout přirozeně vypadajících výsledků plastických operací pro maminky. Naši pacienti si tak mohou být jisti, že budou operováni podle pravidel tohoto oboru.

Po operaci plastické chirurgie v Istanbulu si naši pacienti užívají prohlídky města, protože nákupy v Istanbulu jsou velmi dostupné, stejně jako cena operace.

Ensemble de silhouettes féminines
Soubor ženských siluet

Operace Mommy Makeover v Turecku obvykle trvá 3 až 7 hodin a provádí se v celkové anestezii. Naše služba následné péče je vám k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu během vašeho pobytu v Turecku pro případ, že byste po operaci pociťovali jakoukoli bolest nebo nepříjemné pocity.

Výhody operace Mommy Makeover v Turecku

NejlepsiKlinika.com nabízí balíčky all-inclusive pro úpravu maminky. Spolupracujeme pouze s nejlepšími specializovanými klinikami.

Balíček léčby, který naše pacientky obdrží během péče v Istanbulu, zahrnuje vše, co by mohly potřebovat, a také nejlepší poměr ceny a kvality:

Tracés du chirurgien avant opération
Předoperační vyšetření chirurgem
  • Mommy Makeover s jedním z nejlepších istanbulských chirurgů
  • Pobyt na 6 nocí ve 4hvězdičkovém hotelu
  • Obvykle 2 noci v nemocnici
  • Transfer z letiště do hotelu soukromým vozem
  • Osobní hostitel
  • Bezplatná kontrola a pravidelné sledování

Výsledky proměny maminky

Procedura Mommy Makeover je konečně u konce. Ale tím to nekončí. Výsledky nejsou trvalé, pokud pacientka nedodržuje určitá pravidla.

Po zákroku se pacientky musí věnovat výživnému a aktivnímu životnímu stylu. To je nejefektivnější způsob, jak zajistit, aby výsledky operace mommy makeover vydržely velmi dlouho. Strava, kterou si pacientky zvolí, a množství pohybu, které budou vykonávat, budou mít přímý vliv na stálost vašich výsledků.

Tracès du chirurgien avant une mommy makeover
Pokyny chirurga před úpravou vzhledu maminky

Vhodná strava obvykle zahrnuje bílkoviny, čerstvou zeleninu a celozrnné obiloviny. Každý člověk je samozřejmě jiný a některé pacientky vidí výhody ve spolupráci s kvalifikovaným odborníkem na výživu. Totéž platí o ochotě spolupracovat s osobními trenéry, aby si mohly najít fitness program, který bude vyhovovat jejich tělu i životnímu stylu.

Jinými slovy, konečný výsledek Mommy Makeover může být značný a může trvat dlouho, ale vše záleží na pacientce. Aby zabránila tvorbě nového tuku a udržela si svou novou postavu, musí se pacientka také snažit. Množství práce závisí pouze na potřebách a fyzických vlastnostech pacientky.

Tracés du chirurgien avant une chirurgie post-accouchement
Chirurgické stopy před operací po porodu

Pooperační sledování :

  • Týden 1: Nejnáročnější období rekonvalescence po zákroku Mommy Makeover. Tělo pacientky bude ve stavu traumatu, proto pacientky nebudou moci dělat nic jiného než spát, jíst, chodit na toaletu nebo se pohybovat jen natolik, aby se jim rozproudila krev.
  • Týden 2: Pacientka začne pozorovat rozdíl v tom, jak se cítí. Ta může být v oblastech, které prošly operací, bolestivá a citlivá
  • Týden 3: Tento týden je nejtěžší. Hojení není tak rychlé jako dříve, ale pacient se bude stále cítit unavený.
    Pacientka by si měla dopřát co nejvíce času na správné hojení. Bylo by proto dobré, aby měl u sebe někoho, kdo mu pomůže (přítele nebo člena rodiny).
  • 4. týden: Otok se zmenšil a pacient by se měl cítit energičtější.
  • Týden 5 a 6: Pacient by měl začít pociťovat velké změny. Pacienti mohou pokračovat v obvyklém cvičení, ale s mírnou intenzitou. Otok by se měl zmenšit a řezy by měly být uzavřeny.
Simulation avant après
Simulace před a po

Úplné vymizení otoku může trvat až rok. Pokud pacient podstoupil plastiku břicha, je to normální.

Mommy Makeover v Turecku

V průběhu let se plastická chirurgie stává stále populárnější. Protože se však stala “módní”, začali ji lidé podstupovat, aby se cítili lépe po fyzické i psychické stránce. Ceny se však nesnížily.

Proto se pacienti začali poohlížet po jiných zemích než po té své. Například Turecko se stalo velmi oblíbenou zemí pro plastické operace, protože ceny jsou přijatelné a protože turečtí plastičtí chirurgové jsou velmi zkušení.

Když pacienti porovnají cenu Mommy Makeover s cenou ve své zemi, zjistí, že ceny v Istanbulu jsou velmi nízké a kvalita lékařů je velmi vysoká. Pro pacienty, kteří přijíždějí do Turecka, je to tedy situace, která je výhodná pro všechny.

Photo avant et après d'une Mommy Makeover en Turquie
Fotografie před a po operaci Mommy Makeover v Turecku

Turecko je jednou z nejoblíbenějších zemí pro operace Mommy Makeover díky zkušeným chirurgům, velkému počtu operací prováděných každý rok, pozitivním výsledkům, příznivým cenám a vládním pobídkám pro lékařskou turistiku.

Rizika, komplikace a vedlejší účinky

Během operace Mommy Makeover se mohou vyskytnout některá vzácná rizika:

  • Špatné hojení řezů ;
  • Ztráta citlivosti bradavek;
  • Únik nebo posunutí implantátů;
  • Kapsulární kontrakce;
  • Poškození prsní tkáně;
  • Nemožnost kojení.

Proto byste nám měli důvěřovat, že vám pomůžeme s výběrem chirurga v Istanbulu, a rozhodnout se pro renomovaného a zkušeného lékaře.

Všimněte si, že v islámském náboženství není Mommy Makeover haram. Je přijatelná, pokud je jejím cílem odstranit vadu postihující tělo.

Pro zajištění příjemného pobytu osob se zdravotním postižením byla vytvořena speciální zařízení. Naše klinika je přístupná i vozíčkářům.

Poradenství před a po operaci v Istanbulu

Operace bude ZRUŠENA, pokud existuje možnost, že je pacientka těhotná nebo má zdravotní problémy (anesteziolog to zkontroluje před odvozem pacientky na operační sál).

Dva týdny před operací:

  • Nepijte alkohol a nekuřte. Nikotin ovlivňuje krevní oběh, což může ovlivnit výsledek Vaší operace a zvýšit riziko komplikací při anestezii.
  • Přestaňte užívat jakékoli přípravky obsahující ibuprofen (Advil, Motrin), aspirin, protizánětlivé léky nebo vitamin E.
Photo avant et après d'une Mommy Makeover de dos en Turquie
Fotografie před a po operaci zad Mommy Makeover v Turecku

Jeden den před operací:

  • PO PŮLNOCI PŘESTAŇTE JÍST A PÍT.

V den operace:

  • Před odjezdem do nemocnice se osprchujte.
  • Nepoužívejte make-up. Na vlasech nesmí být žádný přípravek a lak na nehty a umělé řasy musí být odstraněny.
  • Vezměte si s sebou tašku s volným oblečením a pohodlnou obuv.
  • Nenoste šperky ani si s sebou neberte cennosti.

Pooperační pokyny:

Silhouhette féminine avec tracés du chirurgien
Silueta ženy se stopami od chirurga
  • V závislosti na intenzitě bolesti, kterou pacientka pociťuje, dá lékař sestrám pokyn, aby podaly co nejvíce léků proti bolesti. Chirurg pak předepíše potřebné léky.
  • po 5 až 10 dnech se pacienti mohou vrátit do práce.
  • doba, po kterou budou mít pacienti modřiny, je 1-3 týdny.
  • 2 až 8 týdnů je doba, po kterou budou mít pacienti otoky.
  • Po dobu 1 až 3 týdnů budou oblasti po liposukci citlivé, jemné a dokonce necitlivé.
  • Pacienti po operaci prsou mohou očekávat, že jejich prsa budou citlivá po dobu 2 až 3 týdnů.
  • V závislosti na typu stehů použitých lékařem, pokud nejsou rozpustné, je může chirurg odstranit 6 až 8 dní po operaci
  • Týden po operaci mohou pacientky lehce chodit a zvedat předměty.
  • Po dobu 6 týdnů by se pacienti měli šetřit.

Pacientky podstupující operaci Mommy Makeover v Istanbulu zůstanou v nemocnici 2 noci a operace se provádí v celkové anestezii. Je velmi důležité, aby se pacientky řídily pokyny plastického chirurga a zajistily si tak hladký průběh hojení.


Pokud se nemůžete rozhodnout, můžeme vám pomoci, aby vaše operace byla úspěšná, a to za sníženou cenu.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.


Často kladené otázky

Jak dlouho trvá úprava maminky v Turecku?

Mommy Makeover koriguje nedokonalosti těla získané během těhotenství. Je to kosmetická operace, která se provádí jednou za život, protože výsledky jsou trvalé. Pokud dodržujete zdravý životní styl a znovu neotěhotníte.

Mommy Makeover je kombinací několika operací prováděných současně. Zákrok není bolestivý, protože se provádí v celkové anestezii. Po probuzení se však mohou vyskytnout určité snesitelné nepříjemné pocity v operovaných oblastech.

Turecko se stále více odlišuje od ostatních destinací, a to zejména díky vysoké úspěšnosti kosmetické chirurgie. Například operace Mommy Makeover je v Turecku úspěšná z 95 %! Vznikly zde moderní kliniky, které využívají nejlepší chirurgy v Evropě.

Výsledky poporodních operací jsou dlouhodobé a trvalé. Abyste však mohli ocenit svou novou postavu, musíte počkat šest měsíců po operaci. To je doba potřebná k tomu, aby se všechny retušované oblasti zahojily a nevznikl otok nebo modřiny.

Jednou z podmínek, abyste mohla podstoupit operaci Mommy Makeover, je, že nehodláte znovu otěhotnět. Další těhotenství není kontraindikováno. To však změní výsledky operace Mommy Makeover. Bude proto nutné podstoupit další zákrok po mateřské.

Vzhledem k tomu, že operace Mommy Makeover kombinuje několik estetických zákroků v jednom, je důležité zajistit, aby byly všechny provedeny ve stejný den. Protože jsou všechny provedeny ve stejný den, je nutné strávit v nemocnici pouze jednu noc. Celková doba lékařského pobytu v Turecku je 7 dní.

O autorovi

Laurence

Jmenuji se Laurence Tung. Jsem lékařský spisovatel s vědeckými znalostmi v několika oborech. V poslední době jsem se zabýval terapeutickými oblastmi, jako je revmatologie a hypercholesterolémie. Mám také odborné znalosti v oblasti genomiky, epigenetiky, molekulární biologie a biochemie. Pomáhám tomuto webu publikovat kvalitní články o lékařské turistice.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️