Liposukce sedlových váčků v Turecku

cena liposukce sedlových váčků 1
Napsal Laurence

Sedlové brašny jsou jiným termínem pro vnější stranu stehen. V této oblasti se často nacházejí velké tukové kapsy, které mohou způsobit, že vnější stehna vypadají širší a vystouplá.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o liposukci sedlových váčků v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Kolik stojí liposukce sedlových váčků v Turecku?

Průměrná cena liposukce sedlových váčků v Istanbul, Turecko je 1 800 €. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 1 600 do 2 000 eur.

ZákrokCena Turecko
Liposukce sedlových váčků1800 €

Co je liposukce sedlových váčků?

Sedlové vaky je jiný termín pro vnější stranu stehen. V této oblasti se často nacházejí velké tukové kapsy, díky nimž mohou vnější stehna vypadat širší a vystouplá. Horní část stehen může vypadat širší než boky.

Sedlové vaky jsou také oblastí těla, na kterou je obtížné se zaměřit pomocí zdravé stravy a cvičebního programu. Tato oblast se může časem zhoršovat, jak stárneme a náš metabolismus se začíná zpomalovat. V důsledku toho se často jedná o velmi nepolíbenou oblast těla.

Naštěstí je liposukce v Turecku možností, jak sedlové vaky odstranit.

Jak účinná je liposukce při redukci sedlových váčků?

Liposukce je v Istanbulu velmi účinným řešením pro ty, kterým se nepodařilo ztratit sedlové vaky zdravým životním stylem. Liposukce dokáže odstranit nepoddajný tuk a zároveň vám zanechá ženskou postavu.

Mohu podstoupit liposukci sedlových váčků?

Pokud jste se snažili zmenšit velikost vnějších stehen pomocí metod, jako je dieta a cvičení, bez úspěchu, a chtěli byste si nechat odstranit tuk, můžete být vhodným kandidátem.

Musíte mít také BMI nižší než 30. Ze zdravotních důvodů nemůžeme tento zákrok nabídnout osobám s BMI vyšším než 30, protože riziko komplikací je příliš vysoké.

Musíte být také starší 18 let a nekuřák nebo být schopen přestat kouřit alespoň dva týdny před operací a po celou dobu rekonvalescence. Musíte mít přiměřená očekávání ohledně výsledků operace.

Jak se liposukce sedlových váčků provádí v Turecku?

Liposukce sedlových váčků se v Turecku provádí technikou zvanou PAL lipo. Jedná se o velmi často používanou metodu liposukce.

Na rozdíl od jiných liposukčních metod se při PAL lipo nepoužívá teplo. To znamená, že se vyhnete vnějšímu i vnitřnímu poškození teplem a také charakteristickým znakům liposukce, jako je zvlnění kůže.

PAL lipo spočívá v injekčním podání roztoku obsahujícího lokální anestetikum a vazokonstrikční látku do vnější části stehen. Tím se nejen změkčí tuk, ale také se sníží riziko krvácení, hematomu a otoku.

Poté se k odsátí tukových kuliček použije asistovaná liposukce. Tím se zabrání poškození stromální sítě a cév, což snižuje riziko hematomů. Vibrační kanylou se pak zajistí oddělení tukových buněk od pojivové tkáně.

Závěrečnou fází je redistribuce, při níž se zbývající tuk vyrovná a přesune do jiných oblastí, aniž by se znovu vstřikoval, a zanechá vnější stranu stehen tvarovanou a hladkou.

Zákrok se provádí v AIVT anestezii. Jedná se o pokročilejší typ nitrožilní anestezie. Po zákroku se rychleji probudíte a budete mít větší pocit pohody.

Jaká je doba rekonvalescence?

Po liposukci sedacích vaků v Turecku je normální, že pociťujete určitý otok, který by měl po 7 až 10 dnech ustoupit.

K úplné rekonvalescenci si budete muset vzít alespoň dva až tři dny volna. Nejméně dva týdny byste se měli vyhýbat namáhavému cvičení. Poté můžete pokračovat v lehkém cvičení. K obvyklým denním činnostem se budete moci vrátit celkem po šesti týdnech.

Budete požádáni, abyste nosili kompresní oděv kolem boků. To pomůže urychlit dobu rekonvalescence tím, že sníží otok a udrží vaše stehna v co nejlepší kondici.

Kompresní oděv budete muset nosit po celou dobu tří týdnů, s výjimkou koupání. Poté budete muset nosit kompresní oděv další tři týdny, ale pouze přes den.

Výsledky této kosmetické operace v Turecku jsou patrné okamžitě. Úplné vymizení otoku však trvá tři až pět měsíců.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Laurence

Jmenuji se Laurence Tung. Jsem lékařský spisovatel s vědeckými znalostmi v několika oborech. V poslední době jsem se zabýval terapeutickými oblastmi, jako je revmatologie a hypercholesterolémie. Mám také odborné znalosti v oblasti genomiky, epigenetiky, molekulární biologie a biochemie. Pomáhám tomuto webu publikovat kvalitní články o lékařské turistice.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️