Vaser liposukce v Turecku

liposukce vaserem 1
Napsal Laurence

Vše, co potřebujete vědět o lipo vaser v Turecku! Jaká je průměrná cena v Istanbulu? Naše rady pro úspěšnou laserovou liposukci s vysokým rozlišením v Turecku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o Vaser lipo v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje rady odborného lékaře.

Cena liposukce vaser v Turecku

Cena liposukce Vaser v Turecku se odvíjí od počtu a velikosti ošetřovaných oblastí vašeho těla. Průměrná cena je 2 300 eur, přičemž se pohybuje v rozmezí od 1 800 do 2 800 eur. V celkové anestezii trvá operace 1 až 4 hodiny. Délka pobytu v Istanbulu je 7 dní a pobyt v nemocnici 1 noc. Výsledky jsou viditelné do 6 měsíců.

Vaser Liposukce 1 zóna1800 eur
Vaser liposukce 2 zón2000 eur
Vaser liposukce 3 zón2200 eur
Vaser liposukce 4 zón2400 eur

Co je laserová liposukce?

Navzdory zdravému životnímu stylu a fyzickému cvičení můžeme často najít oblasti a tukové kapsy, které se obtížně odstraňují. Přestože je to naprosto přirozené a bezpečné, mnoho lidí se snaží tyto tukové kapsy odstranit ve prospěch štíhlejší a výraznější postavy díky vaser lipo.

Od své operace jsem nikdy nebyla šťastnější – bylo to nejlepší rozhodnutí, jaké jsem kdy udělala. Konečně si věřím a líbí se mi, jak vypadám. Jsem vděčná jako nikdy předtím. Mohu říci, že mám opět prsa.

Schéma de la canule lors d'une vaser lipo
Schéma kanyly při vaser lipo

Laserová liposukce s vysokým rozlišením, známá také jako liposculpture nebo vaser liposukce, je pokročilá technika odstraňování a redukce tuku, která dokáže tvarovat a tvarovat vaše tělo. Laserová liposukce zvýrazní vaše přirozené rysy a vytvoří definovanou, zpevněnou postavu.

Laserová liposukce využívá pokročilou, minimálně invazivní ultrazvukovou technologii k přesnému zaměření a odstranění nežádoucích oblastí tuku. Nicméně i s nejkvalitnějším vybavením je to míra pečlivého tvarování těla prováděná chirurgem, která odlišuje laserovou liposukci od konvenční liposukční operace.

Video vysvětlující laserovou liposukci

Pomocí této kosmetické operace lze vytvořit výraznější lýtka, břišní svaly a paže a také odstranit přebytečný tuk. Lze ji také použít k vypnutí uvolněné kůže v těch malých, složitých oblastech, jako je například podbradek.

Naše partnerské kliniky v Turecku vždy dbají na to, aby pacienti dostali zákrok, který je pro ně vhodný, a chápou, že laserová liposukce není “univerzální” zákrok. Proto nabízejí tradiční liposukci, laserovou liposukci a nechirurgickou liposukci.

*Výsledky a přínosy laserové liposukce se liší a jsou u každého jednotlivce jiné. Konkrétní výsledky nelze zaručit.

Fotografie před a po

Výhody laserové liposukce

Laserová liposukce je nejmodernější technikaodstraňování tuku, která na rozdíl od jiných forem liposukce přináší výjimečné výsledky. Tento zákrok je vhodný pro muže i ženy.

Výhody chirurgického zákroku a pooperačního období

  • Minimálně invazivní a bez poškození okolních tkání, což znamená, že pooperační bolest je snížena na minimum.
  • Minimální jizvy, modřiny a krvácení
  • Kratší doba odstávky a rychlejší rekonvalescence
  • Dostatečně šetrné provedení v lokální anestezii – v závislosti na počtu ošetřovaných oblastí nemusíte zůstat v nemocnici přes noc.
  • Pooperační oděvy na míru zajišťují optimální výsledky

Výhody laserové liposukce

  • Průkopnické ošetření tvarování postavy, které vyrýsuje a definuje svaly
  • Zpevnění pokožky stimulací tvorby kolagenu
  • Okamžité výsledky s trvalým zlepšením až 6 měsíců po zákroku.
  • Hladší a předvídatelnější výsledky
  • Přesný, cílený zákrok, vhodný pro velké i malé plochy (včetně choulostivých oblastí, jako je brada a vnitřní strana stehen)
  • Ošetřené oblasti by si měly zachovat svůj vyrýsovaný vzhled tak dlouho, dokud si udržíte stejnou hmotnost

Jak se laserová liposukce provádí?

Laserová liposukce, známá také jako “ultrazvukem asistovaná liposukce” díky použité ultrazvukové energii a technologii, je nejmodernější, minimálně invazivní zákrok odstraňování tuku.

Ultrazvuková energie se zaměřuje na nežádoucí tuk a zároveň zachovává důležité tkáně, jako jsou nervy, cévy, pojivová tkáň a kolagen, což podporuje rychlé hojení.

Zkapalněním povrchového a hlubokého tuku v okolí svalových skupin zlepšuje viditelnost pod ním ležících zpevněných svalů. Výsledkem je nově tvarované, definovanější a vytvarovanější tělo, které vám dodá štíhlý, zpevněný a vytvarovaný vzhled.

Silhouettes
Siluety

Pro dosažení nejlepších výsledků je nezbytné, aby byl váš chirurg speciálně vyškolen v liposkulpturách VASER Hi Def.

Jaké oblasti lze ošetřit pomocí vaskulární liposkulptury?

Laserová liposukce je chirurgické odstranění tuku z určitých oblastí těla. Zákrok laserové liposukce je tak přesně cílený, že jej lze použít na oblasti, které tradiční liposukcí ošetřit nelze.

Nejčastěji ošetřované oblasti jsou následující:

  • Hrudník nebo poprsí
  • Horní a dolní část zad
  • Břicho
  • Boky / pas
  • Boky
  • Hýždě
  • Lýtka
  • Kolena
  • Kotníky
  • Brada / krk
  • Zbraně
  • Vnitřní a vnější stehna

Pooperační poradenství

Ačkoli je proces hojení u každého jiný, laserová liposukce zahrnuje více následných kontrol než klasická liposukce. Čím více budete respektovat proces hojení, tím lepší budou vaše výsledky; konečný výsledek bude zřetelný až dva nebo tři měsíce po operaci.

Optimální následný program zahrnuje používání na míru šitých tělových kompresních oděvů, ultrazvuk, lymfatické masáže, fyzické cvičení a správnou dietu po operaci.

Schéma d'une canule aspirant des cellules graisseuse
Schéma kanyly odsávající tukové buňky

Ošetřené oblasti si zachovají svůj vyrýsovaný vzhled tak dlouho, dokud si budete udržovat svou váhu. Pokud přiberete na váze, zpravidla přiberete více v jiných než ošetřovaných oblastech.

Pooperační rekonvalescence

Oblast řezu

Během prvního dne nebo dvou dnů po operaci může dojít k úniku tekutiny z oblasti řezu. Jedná se o tumescentní tekutinu, která je produktem lokálního anestetika. Může se jednat o zbarvenou krev, což je zcela normální, takže se nemusíte znepokojovat; na jakýkoli výrazný únik je však třeba upozornit kliniku.

Do 7 dnů po operaci, v závislosti na ošetřované oblasti, vám bude provedena kontrola rány za účelem posouzení stehů, které by se měly postupně rozpouštět. Vyvarujte se navlhčení místa řezu, protože v teplém a vlhkém prostředí se množí bakterie a může dojít k infekci rány.

Kompresní pás

Z kliniky se vrátíte s nasazeným kompresním pásem vyrobeným na míru. Musíte jej nosit po celou dobu, dokud vám chirurg neřekne, že jej můžete sundat. Uvědomte si, že pokud přestanete nosit na míru vyrobený liposukční oděv dříve, než vám to bude řečeno, nedosáhnete optimálních výsledků.

Perdre une tour de taille avec une vaser lipo
Ztráta pasu pomocí vaser lipo

Modřiny / otoky

Po zákroku byste měli počítat s modřinami, otoky a bolestí; některé otoky mohou přetrvávat několik měsíců. Můžete také pociťovat ztrátu citlivosti v ošetřovaných oblastech, což je zcela normální a není se čeho obávat. Jakmile se vaše nervy začnou regenerovat, měl by se cit vrátit do normálu.

Nepříjemné pocity

Bezprostředně po operaci byste měli počítat s mírným nepohodlím, které lze snadno zvládnout pomocí léků. Trvá to jen krátkou dobu, většina pacientů po jednom nebo dvou dnech pohodlně vstane a pohybuje se; počítejte s tím, že během 24 až 48 hodin po operaci budete možná potřebovat pomoc.

Ke zvládnutí nepříjemných pocitů vám budou předepsány léky proti bolesti, ale pokud začnete pociťovat silné bolesti, okamžitě nás kontaktujte. Důrazně doporučujeme, abyste týden po operaci neužívali žádné léky obsahující aspirin.

Krátkodobá bezpečnostní opatření

Fyzická aktivita

Operace laserové liposukce vyžaduje minimální prostoj, což znamená, že se můžete vrátit k šetrnému dennímu režimu do dvou dnů po zákroku – v závislosti na ošetřované oblasti. Doporučujeme vám, abyste si vzali alespoň týden volna, abyste se mohli plně zotavit.

Simulation photo avant et après
Simulace fotografií před a po

Během následujících dvou až tří týdnů mohou být ošetřené oblasti stále velmi citlivé a měla by být omezena namáhavá fyzická aktivita; během tohoto období můžete postupně obnovit činnosti, jako je lehké zvedání a sex. Během konzultace vám chirurg jasně poradí, jaké činnosti můžete vykonávat v závislosti na ošetřované oblasti.

Kompresní pás

Ihned po operaci jste obdrželi na míru šitý kompresní pás Liposculpture, který je důležitou součástí procesu hojení. Oděv byste měli nosit po dobu čtyř až šesti týdnů, jak vám doporučí lékař, aby se podpořilo hojení, zmenšil otok a především zajistilo dobré tvarování ošetřených oblastí.

Dlouhodobá bezpečnostní opatření

Pro dosažení optimálních výsledků doporučujeme, aby vaše dlouhodobá pooperační péče zahrnovala také individuální průběh manuální lymfodrenážní masáže (MLD). Pokud se rozhodnete zařadit tento typ masáže do procesu hojení, úzce spolupracujeme se specialistou na MLD.

Manuální lymfodrenážní masáž

Pro dosažení nejlepších výsledků doporučujeme investovat do kurzu manuální lymfodrenážní masáže, která pomáhá urychlit proces zotavení, odstraňuje případné otoky nebo nahromaděné tekutiny v těle a pomáhá zbavit se zbývajících toxinů.

Femme mesurant son tour de taille
Žena si měří pas

Techniku masáže lze použít po laserové liposukci, a to již 48 hodin po zákroku, aby se urychlila vaše rekonvalescence. Kombinuje ošetření ultrazvukem a následnou ruční masáž.

Manipulací s lymfou na rozhraní dermy a epidermy (v hloubce 1 až 2 mm, což odpovídá tloušťce 4 až 5 listů papíru) tato technika usnadňuje proces v těle a odstraňuje přebytečnou tekutinu z hlubokých vrstev i z mělkých a negativních prostor.

Tato masáž zajišťuje lepší stažení kůže, snižuje svalovou ztuhlost, čímž zlepšuje vaši bezprostřední pohyblivost po operaci, a má terapeutický a protizánětlivý účinek na tkáně.

Fyzická aktivita

Po šesti týdnech byste měli být plně zotaveni a schopni náročnějšího fyzického cvičení, jako je běh a posilování. Pokud stále pociťujete nepříjemné pocity nebo si nejste jisti, zda můžete pokračovat v náročnější fyzické aktivitě, obraťte se na svého liposculptingového chirurga, který s vámi rád probere vaše obavy.

Rizika, komplikace a vedlejší účinky

Během vaser lipo se mohou vyskytnout některá vzácná rizika:

  • Krevní sraženina v plicích ;
  • Krvácení pod kůži;
  • Nekróza kůže;
  • Špatné zjizvení;
  • Infekce jizvy;
  • Tukové embolie.
Coordinatrice avec une patiente
Koordinátor s pacientem

Proto byste nám měli důvěřovat, že vám pomůžeme vybrat chirurga v Istanbulu a rozhodnout se pro renomovaného a zkušeného lékaře.

Všimněte si, že v islámském náboženství není vaser lipo haram. Je halal a je akceptována, pokud je jejím cílem odstranit vadu postihující tělo.

Naše zařízení je přístupné osobám se sníženou pohyblivostí (OZP) a usnadní vám pobyt. Náš tým je vyškolen tak, aby lidem se zdravotním postižením nabídl individuální asistenci.

Kolik stojí vaser lipo v Turecku?

Cena laserové vaser lipo závisí na počtu oblastí, které plánujete liposculptovat. Cena se odvíjí od času potřebného k přetvoření oblastí, které vás zajímají. V Turecku činí průměrná cena vaser lipo 2 300 eur. Cena závisí také na zkušenostech chirurga.

Jak dlouho trvá zákrok Vaser Lipo?


Doba potřebná k provedení laserové liposukce závisí na počtu a velikosti ošetřovaných oblastí; obvykle však trvá ošetření až tří oblastí jednu až dvě hodiny.

Une femme touche son ventre après une liposuccion
Žena se dotýká svého břicha po liposukci

Mohou laserovou liposukci využít i muži?

V Turecku tvoří značný počet pacientů s vaser liposukcí muži. Nejoblíbenějšími oblastmi ošetření u mužů jsou hrudník, břicho a “madla lásky”. Je třeba poznamenat, že lidé s HIV jsou přijímáni všichni.

Budu mít na výběr mezi lokální a celkovou anestezií?

Laserovou liposukci lze provést v celkové anestezii nebo v lokální anestezii se sedativy. Toto rozhodnutí bude učiněno s vaším chirurgem a bude záviset na vašich preferencích a schopnostech.

Jak dlouho se budu muset zotavovat z “prostojů”?

Protože laserová liposukce je méně invazivní než klasická liposukce, je doba prostojů a rekonvalescence kratší*. Dojde k určitým modřinám a otokům. Doporučujeme proto počkat alespoň 5 až 7 dní před návratem do práce a 14 dní před návratem do posilovny nebo k náročným aktivitám.

Un couple épanoui
Šťastný pár

Pro dosažení optimálních výsledků a minimálních potíží vám především doporučujeme poslouchat své tělo a nepřetěžovat se, dokud se plně nezotavíte. Přibližně 4 týdny po operaci budete muset nosit diskrétní podpůrný oděv.

Budu muset strávit noc v nemocnici?

Laserová liposukce může být provedena během dne, ale za určitých okolností, v závislosti na počtu ošetřovaných oblastí a vaší vhodnosti, vás může chirurg v Turecku požádat, abyste zůstali přes noc. To s vámi bude projednáno během konzultace s chirurgem.

Kolik oblastí těla si mohu nechat ošetřit během jedné operace?

Naši vysoce zkušení turečtí a tuniskí chirurgové vám v závislosti na vašich schopnostech a potřebách ošetří až čtyři oblasti během jedné operace. Chirurg s vámi během konzultace probere nejvhodnější způsob ošetření pro dosažení optimálních výsledků.

Analyse du tissu adipeux par radiofréquence
Radiofrekvenční analýza tuku

Přiberu po laserové liposukci opět na váze ve stejné oblasti?

Laserová liposukce by neměla být používána jako nástroj kontroly hmotnosti, ale měla by být provedena, až dosáhnete své optimální hmotnosti. Pokud si po zákroku udržujete váhu vyváženým a zdravým životním stylem, odstranění tukových buněk vám umožní přibrat až čtyři kilogramy, než zaznamenáte změnu v ošetřené oblasti.

Žádný zákrok odstranění tuku však nedokáže odstranit všechny tukové buňky z ošetřované oblasti, takže se může stát, že se vám část tuku vrátí.

Budu mít po laserové liposukci tukové kapsy na různých místech?

Pokud dodržujete zdravý a vyvážený životní styl, nebudou se vám v ošetřené oblasti ani v jiných částech těla* tvořit tukové kapsy. Případný přírůstek nebo úbytek váhy, ke kterému dojde, bude mít tendenci se proporcionálně rozložit po celém těle.

Co znamená Vaser?

VASER je zkratka pro Vibration Amplification of Sound Energy at Resonance (Vibrační zesílení zvukové energie při rezonanci), která označuje energii používanou ke zkapalnění tukových buněk v ošetřované oblasti.

Analyse par cavitation
Kavitační analýza

Kdo provádí laserovou liposukci?

Laserová liposukce je sice minimálně invazivní, ale jedná se o chirurgický zákrok, který provádějí naši vysoce kvalifikovaní a zkušení chirurgové v jedné z našich špičkových nemocnic v Turecku a Tunisku.

Zpevní mi přebytečnou kůži na břiše?

Mnoho lidí zjistí, že mají po těhotenství nebo výrazném úbytku hmotnosti na břiše nadbytečnou kůži. Přestože liposukce břicha kůži zpevní, nemůže ošetřit velké plochy. K odstranění výrazného přebytku kůže doporučujeme plastiku břicha, známou také jako abdominoplastika.


Pokud se nemůžete rozhodnout, můžeme vám pomoci s úspěšnou vaser lipo, a to za sníženou cenu.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.


Často kladené otázky

Jak dlouho trvá vaser lipo v Turecku?

Životnost vaser liposukce v Turecku, stejně jako jinde, závisí na chování pacienta. Pokud si osvojí zdravý životní styl, hlídá si, co jí, a provozuje minimální fyzickou aktivitu, účinky vaser lipo budou trvat neomezeně dlouho.

Vaser liposukce způsobuje pooperační nepohodlí, ať už je prováděna v Turecku nebo jinde. Bolest je však naprosto snesitelná, protože ji můžete přirovnat ke svalové bolesti. Počkejte 2 až 3 týdny, než bolest zcela zmizí.

Úspěšnost vaser liposukce v Turecku je díky této nové technologii optimální. Ve skutečnosti je možné snadno odstranit až 80 % nadbytečné tukové hmoty, což je mnohem lepší než u tradičních metod liposukce, a to bez jakéhokoli rizika.

Vaser liposukce neboli vaser lipo je tou nejlepší technikou. Odstraní až 80 % tukové hmoty, zatímco kůže se znovu přichytí ke svalům snadněji než při jiných metodách. Je také přesnější, pokud jde o zacílení na nežádoucí tuk.

Vše záleží na vašem věku, protože kůže časem ztrácí svou pružnost, a na množství tuku, které má být odstraněno. Specifické krémy a masáže pomáhají pokožku vypnout. Pokud to nestačí, může být nutná operace.

Délka pobytu v Turecku při vaser liposukci závisí na rozsahu operace. Nejdůležitějším faktorem je povaha anestezie, ať už lokální nebo celkové. V průměru byste měli počítat s tím, že v Turecku strávíte 5 až 8 dní s možností přenocování v nemocnici.

O autorovi

Laurence

Jmenuji se Laurence Tung. Jsem lékařský spisovatel s vědeckými znalostmi v několika oborech. V poslední době jsem se zabýval terapeutickými oblastmi, jako je revmatologie a hypercholesterolémie. Mám také odborné znalosti v oblasti genomiky, epigenetiky, molekulární biologie a biochemie. Pomáhám tomuto webu publikovat kvalitní články o lékařské turistice.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️