Mini-lifting v Turecku

cena mini facelift Turecko 1 1
Napsal Maria

Mini facelift v Turecku, známý také jako rychlý facelift, je řešením změn, které se s přibývajícím věkem projevují na vašem obličeji. Může pomoci zmírnit viditelné známky stárnutí tím, že vypne a zpevní tváře, čelist a krk.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o mini-liftingu v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena minifaceliftingu v Turecku

Průměrná cena mini faceliftu v Turecku v Istanbulu je 2350 eur. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 1300 do 5500 eur.

ZákrokCena Turecko
Mini facelift2350 €

Co je to mini facelift?

Mini facelift v Turecku, známý také jako rychlý facelift, představuje řešení změn, které pozorujete na svém obličeji s přibývajícím věkem. Může pomoci zmírnit viditelné známky stárnutí tím, že vypne a zpevní tváře, linii čelisti a krku.

S přibývajícím věkem začíná kůže pokrývající tukovou tkáň obličeje na různých místech ochabovat a klesat. Tato “povislá kůže” vytváří vrásky a zvýrazňuje obličejové záhyby.

Proto jsou mini liftingy obecně nejvhodnější pro osoby, které vykazují známky stárnutí pouze ve střední části obličeje, bez výrazného přebytku kůže v oblasti čelistí a krku. Minilifting nezastaví proces stárnutí, pouze ho trochu oddálí.

Při zvažování minifaceliftingu je důležité mít na paměti, že díky zákroku budete vypadat mladší a svěžejší, ale že pokročilejší techniky dokáží lépe korigovat (a to dlouhodobě) změny spojené se stárnutím obličeje. Své cíle, rozpočet a toleranci rizika můžete probrat se svým chirurgem a rozhodnout se, který plán je pro vás nejvhodnější.

V mnoha případech se mini facelift provádí současně s dalšími zákroky, jako je například lifting obočí a čela, operace očních víček, liposukce obličeje, zvětšení brady a operace nosu, aby byl celkový vzhled uspokojivější.

Pro koho je minilifting vhodný?

Jeden nebo více z následujících stavů může naznačovat, že jste vhodným kandidátem na facelift:

  • Hluboká linie nebo vráska táhnoucí se od koutku nosu ke koutku úst.
  • Mírný podbradek nebo ztráta dobře definované linie čelisti.
  • Vrásky na tvářích a povadlé výrazné lícní kosti.

Jak dlouho trvá mini facelift?

I když je možné pomocí mini faceliftu dosáhnout mladistvějšího vzhledu, proces stárnutí se nezastaví. Výsledky mini faceliftu v Turecku ve skutečnosti nejsou tak dlouhodobé jako výsledky úplného faceliftu. Nikdo nemůže zaručit, jak dlouho bude pacient s mini faceliftem spokojen.

Kam se při mini faceliftu umisťují jizvy?

Jizvy po mini faceliftu obvykle vyblednou, takže jsou sotva patrné. Jednou z výhod je, že jizvy jsou někdy o polovinu kratší než u tradičního faceliftu.

Jaký je rozdíl mezi mini faceliftem a úplným faceliftem?

Mini facelift má kratší a mnohem omezenější řez než tradiční facelift. Použité řezy jsou kratší.

Jaký je postup mini faceliftu?

Řezy obvykle začínají nad linií vlasů, na spáncích; sledují přirozenou linii před uchem a bránicí, poté se kůže stáhne a odstraní přebytek. Stehy zajistí vrstvy tkáně a uzavřou řezy.

Doba trvání operace: 1 hodina (celková anestezie)

Pobyt v nemocnici : 0-1 noc

Po operaci

Mini facelift lze provést rychle a s malým rizikem, ale měli byste mít na paměti, že stupeň korekce dosažený tímto liftingem je také menší. Po mini faceliftu se v Turecku doporučuje pobyt na 7 nocí.

Většina lidí se může vrátit do práce do dvou týdnů po operaci, ale konečné výsledky budou viditelné až po delší době.

Obličej a hlava mohou být napjaté a bolestivé a po dobu prvních 24 až 48 hodin budou zabaleny do obvazů, aby se minimalizovaly modřiny a otoky.

Zpočátku můžete mít pocit napětí nebo chladu, ale tyto pocity jsou dočasné. Modřiny a otoky jsou po operaci obličeje a krku běžné, ale tyto pocity a vzhled jsou přechodné a obvykle začnou po prvním týdnu mizet.

Jak mohu skrýt známky operace obličeje?

Můžete používat maskovací kosmetiku, včetně korektoru pleti, očních stínů a barevného korektoru. Levandule neutralizuje nebo nechá zmizet žlutou barvu a zelená má podobný účinek na červenou.

Jak dlouho bude trvat, než se vrátím do běžného života?

Většina pacientů se může vrátit do práce jeden až dva týdny po mini faceliftu. Před významnějšími společenskými aktivitami je třeba počítat opravdu se čtyřmi týdny.

Face lifting

Lifting obličeje neboli rhytodektomie je chirurgický zákrok, který zlepšuje viditelné známky stárnutí na obličeji a krku, jako např:

  • Povislá kůže obličeje.
  • Prohloubení vrásek mezi nosem a koutkem úst
  • Opadlý nebo zmizelý tuk
  • tvorba propadlin na tvářích a v oblasti čelistí
  • Povislá kůže a přebytečný tuk na krku, což může mít za následek dvojitou bradu nebo “krůtí šíji”.

Co lifting obličeje nezvládne

Facelift jako rekonstrukční operace nezmění váš základní vzhled a nemůže zastavit proces stárnutí.

Facelift lze provést pouze chirurgicky; minimálně invazivní omlazovací zákroky nedosahují stejných výsledků, ale mohou pomoci oddálit dobu, kdy bude facelift vhodný, a doplnit výsledky chirurgického zákroku.

Některé minimálně invazivní zákroky, jako například lifting obličeje pomocí kmenových buněk, se neosvědčily.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Maria

Jmenuji se Maria. Mám více než 10 let zkušeností jako marketingová manažerka ve zdravotnictví. Úspěšně jsem uvedla na trh několik výrobků, včetně zdravotnických prostředků, a mám velkou vášeň pro prodej a marketing.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️