Pubická liposukce v Turecku

cena liposukce pubis Turecko 1
Napsal Émilie

Liposukce stydké kosti v Turecku se používá k úpravě oblasti kolem Venušiny hory. Přebytečná kůže a tuk v této oblasti vytvářejí vybouleniny.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o liposukci stydké kosti v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje rady odborného lékaře.

Kolik stojí liposukce stydké kosti v Turecku?

Průměrná cena liposukce stydké kosti v Turecku v Istanbulu je 1 200 €. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 1 000 do 1 400 eur.

ProceduryCena Turecko
Pubická liposukce1200 €

Co je to liposukce stydké kosti?

Venušin pahorek je měkká tkáň nacházející se těsně nad ženskými genitáliemi. Tato tkáň se může po porodu nebo nečekaném nárůstu či úbytku hmotnosti zvětšit nebo se na ní může objevit nadbytek kůže. Někdy se může pubický sval zvětšit natolik, že oblast vypadá mužsky.

Většina žen, které nejsou spokojeny se vzhledem této tkáně, se rozhodne pro lifting stydké kosti nebo monsplastiku, aby si zlepšily sebevědomí a usnadnily intimní život.

Pubická liposukce je chirurgický zákrok prováděný v Turecku, který upravuje oblast Venušiny hory, tj. oblast ohraničenou pubickým ochlupením a měkkou tkání těsně nad kostí. Protože přebytečná kůže a tuk v této oblasti vytvářejí vybouleniny, je tato oblast dobře viditelná při nošení přiléhavého oblečení.

Postup

Plastika stydké kosti v Istanbulu se provádí ambulantně v celkové anestezii. Turecký chirurg vám během úvodní konzultace sdělí podrobnosti o liposukci a výsledcích, které můžete očekávat.

Nejprve se provede řez podél tříselných záhybů, aby se odstranil přebytečný tuk. Turecký chirurg poté opatrně odřízne přebytečnou kůži a změní polohu tkání tak, aby došlo k pozvednutí nebo zpevnění dané oblasti. Řezy se poté uzavřou stehy.

Rekonvalescence

Většina pacientů může po několika hodinách odejít domů. Po operaci se objeví mírná bolest a otok, ale tyto příznaky lze zmírnit dodržováním pooperačních pokynů.

Turecký chirurg vám může doporučit nošení kompresního oděvu, aby se proces zotavení urychlil. V ideálním případě se budete moci vrátit do práce po týdnu a úplné zotavení bude trvat přibližně 5 až 6 týdnů.

Co můžete očekávat?

Oblast stydké kosti bude po operaci plošší a nebudete se cítit nesvá při nošení přiléhavého oblečení. Výsledky budou dlouhodobé, pokud si po operaci dokážete udržet zdravou a stabilní váhu. Pubická liposukce může také obnovit normální močovou funkci.

Pubická liposukce se někdy provádí společně s faceliftem a labioplastikou. Labiaplastika je chirurgický zákrok, při kterém se upravuje kůže kolem poševního vchodu.

Pokud máte k zákroku nějaké konkrétní otázky, můžete je probrat s tureckým chirurgem během úvodní konzultace.

Existují nějaká rizika?

Pubická liposukce v Turecku je obecně bezpečný zákrok bez komplikací. Mírné modřiny a bolest po operaci, jak je uvedeno výše, zmizí během několika dní. V případě potřeby vám mohou být předepsány léky proti bolesti.

Pro snížení rizika komplikací je důležité, abyste dodržovali pokyny pro pooperační péči. Pokud máte jakékoli další obavy týkající se vašeho podbřišku nebo velikosti a tvaru poševního vchodu, můžete se poradit o dalších možnostech léčby.

Přečtěte si také: Tummy tuck v Turecku

Chirurg v Istanbulu vám může navrhnout další zákroky, včetně plastiky břicha, labioplastiky a modelace maminky, které zpevní svaly a zmenší povislou kůži.

Tato kombinace zákroků nejen zlepšuje vzhled, ale také obnovuje normální tělesné funkce a stimuluje sexuální intimitu.

Chcete-li se dozvědět více informací o liposukci, kontaktujte nás ještě dnes.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Émilie

Jmenuji se Emilie Gervaisová a žiji v tureckém Istanbulu. Jsem lékařka s rozsáhlými vědeckými znalostmi a více než 15 lety zkušeností v oblasti výzkumu rakoviny a molekulární biologie. Mám zkušenosti s organizací kongresů a řízením projektů. Mám schopnost přenášet složité lékařské a vědecké koncepty různým skupinám čtenářů prostřednictvím různých médií, včetně těchto webových stránek jako tabule pro mé psaní.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️