Brachioplastika v Turecku

cena brachioplastika v Turecku 1
Napsal Manuella

Vše, co potřebujete vědět o brachioplastice v Turecku! Jaká je průměrná cena v Istanbulu? Naše rady pro úspěšnou brachioplastiku v Turecku.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o brachioplastice v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Kolik stojí brachioplastika v Turecku?

Průměrná cena brachioplastiky v Turecku v Istanbulu je 2 300 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 2 200 do 2 400 eur.

ZákrokyCena Turecko
Brachioplastika (zvednutí paže)2300 €

Coje brachioplastika?

Brachioplastika, známá také jako lifting paže, upravuje horní část paže, aby se napnula uvolněná kůže a odstranil tuk, který často vytváří vzhled “netopýřího křídla” v podpaží. Odstraněním přebytečné kůže způsobené úbytkem hmotnosti nebo přirozeným stárnutím lze stáhnout volnou kůži, která se táhne od podpaží až k lokti.

Liposukce se někdy používá v kombinaci k dosažení nejlepších výsledků. Každý rok podstoupí tisíce lidí úspěšnou operaci zvednutí paže a jsou s výsledky spokojeni.

Při liftingu paže se odstraní přebytečná kůže a tuk mezi podpažím a loktem. Při odstranění přebytečné kůže paže a odřezání tuku si paže zachovávají dobrý tvar.

Techniky brachioplastiky v Turecku

  • Liposukce horní části paže: Provádí se obvykle u pacientů, kteří nemají žádnou přebytečnou kůži, ale mají na horní části paže tuk. Pacient proto nebude mít jizvu po liftingu paže.
  • Zvednutí paže s minimálním řezem: Tento postup se obecně provádí u pacientů, kteří mají přebytečnou kůži, která by byla považována za minimální, pacient bude potřebovat řezy, ale minimální.
  • Rozšířený lifting paže: Tato technika se používá u pacientů, kteří měli nadváhu, takže mají hodně kůže navíc. Řez bude proto dlouhý, obvykle začíná u lokte, prochází podpažím a směřuje k boční straně hrudníku.

Operace paže v Turecku

Istanbul je nejvhodnějším místem pro kosmetickou chirurgii. Není pochyb o tom, že díky svým obrovským odborným znalostem dosahují turečtí estetičtí chirurgové při brachioplastice v Turecku přirozených výsledků. Po plastické operaci paží se mnoho pacientů rádo vydává do Istanbulu také proto, že ceny jsou zde velmi příznivé.

Lifting paží v Turecku obvykle trvá 1 až 3 hodiny, ale může trvat i déle a provádí se v celkové anestezii. Během pobytu v Turecku je vám k dispozici naše komplexní služba následné péče pro případ, že byste po operaci pociťovali bolesti.

Výhody brachioplastiky v Turecku

Když přijedete do Istanbulu, máte výhodu záruky nejlepší ceny:

  • Operace ramene u jednoho z nejlepších chirurgů v Istanbulu
  • Pobyt ve 4hvězdičkovém hotelu na 4 noci
  • Přenocování v jedné z nejlepších istanbulských nemocnic
  • Transfer z letiště do hotelu soukromým vozem
  • Osobní asistent
  • Speciální sleva pro skupiny
  • Bezplatná kontrola a pravidelné sledování

Důvěřujte nám pro úspěšnou kosmetickou chirurgii v Turecku.

Pooperační sledování brachioplastiky v Istanbulu

Po zákroku zvednutí paže budou řezy zabaleny do obvazu. Může vám být zavedena drenáž k odvedení přebytečné krve nebo tekutiny. Bylo by dobré, aby si pacient vzal na pomoc přítele nebo člena rodiny. Po dobu několika týdnů je normální pociťovat určitou bolest a otok.

Několik dní po operaci vám lékař odstraní obvazy.

Co dělat a nedělat:

  • Podobu 3-4 týdnů po operaci nezvedejte ruce nad úroveň ramen.
  • Podobu 4 až 8 týdnů po zvednutí paží neprovádějte s pažemi žádné fyzické ani sportovní aktivity, které by mohly vést k roztažení řezů.
  • Užívejte léky/krémy předepsané lékařem
  • Pacienti mohou ihned po operaci chodit.
  • Po dobu nejméně šesti týdnů neběhejte a neprovozujte kontaktní sporty.
  • O měsíc později mohou pacienti začít jezdit na kole.
  • Po dobu 1 až 2 týdnů po operaci by pacienti měli spát s rukama zvednutýma na dvou nebo třech polštářích.
  • Pacienti by se neměli sprchovat, dokud jim to lékař nepovolí.

Zeptejte se chirurga, zda budou stehy odstraněny. Některé stehy jsou vstřebatelné, takže s nimi není třeba nic dělat. Pokud však lékař použil stehy, které se nerozpouštějí, bude je muset chirurg odstranit.

VÝSLEDKY

Pokud pacient drasticky nepřibere ani nezhubne, měly by výsledky vydržet mnoho let. Lidský organismus stále stárne, a to včetně kůže. To může znamenat, že v budoucnu může mít pacient, který podstoupil lifting paže, povolenou kůži.

Pokud pacienti po operaci liftingu paže hodně přiberou a poté zhubnou, uvolněná kůže se vrátí. V obou případech bude výsledná ochablost paže mnohem menší než před operací.

Tím, že se pacienti zbaví volné kůže na paži pomocí liftingu paže v Istanbulu, získají vypnutější vzhled paže. Pokud si pacienti udržují zdravou váhu a zdravě se stravují, mohou být výsledky liftingu paže obvykle dlouhodobé.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Manuella

Jmenuji se Manuella Fiorentini. Jsem zkušená marketingová pracovnice v oblasti zdravotnických prostředků a farmaceutického průmyslu. S více než sedmiletou praxí jsem pracovala na kreativních a strategických pozicích při přípravě marketingových kampaní, uvádění výrobků na trh a mezinárodních konferencí.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️