Liposukce krku v Turecku

liposukce krku cena 1
Napsal Émilie

Liposukce krku v Turecku je kosmetický chirurgický zákrok, jehož cílem je odstranit tuk z ložisek pod kůží krku pomocí kanyly vybavené výkonným odsáváním. Je také známá jako lipoplastika nebo tvarování tuku.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o liposukci krku v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje rady odborného lékaře.

Kolik stojí liposukce krku v Turecku?

Průměrná cena liposukce krku v Turecku v Istanbulu je 2 000 €. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 1 600 do 2 400 eur.

ZákrokCena Turecko
Liposukce krku2000 €

Co je liposukce krku?

Liposukce krku v Turecku je kosmetický chirurgický zákrok, jehož cílem je odstranit tuk z ložisek pod kůží krku pomocí kanyly vybavené výkonným odsáváním.

Je také známá jako lipoplastika nebo tvarování tuku. Cílem liposukce krku je odstranit cílový tuk a ponechat požadovaný tvar těla mezi odsátou a neodsátou oblastí.

Liposukce krku, chirurgický zákrok v Turecku určený k ošetření povrchových a hlubokých ložisek podkožního tuku rozmístěných v esteticky nepříjemných proporcích, se osvědčila jako účinná metoda zlepšení postavy.

Liposukce může radikálně a trvale zmenšit lokalizované oblasti vystupujícího tuku. Nejúčinnější je u osob, jejichž hmotnost se blíží normálu a jejichž kůže je pevná a pružná.

Tyto lokalizované oblasti tuku nezmizí při přísné dietě a fyzickém cvičení. Naopak liposukce není metodou pro hubnutí nebo kontrolu hmotnosti. Liposukce není léčbou obezity.

V praxi lze liposukci aplikovat na mnoho oblastí těla: boky, vnější stranu stehen, břicho, kolena, lýtka, kotníky a paže. Technická zlepšení umožnila rozšířit její působení i na obličej a krk (např. dvojitá brada).

Vaser liposukce s vysokým rozlišením

Vaser je alternativní technika liposukce, která využívá ultrazvukové vlny ke změkčení tukové tkáně. Protože vaser působí pouze na tukovou tkáň, a nikoli na ostatní okolní tkáně, je doba rekonvalescence kratší a dochází k menšímu výskytu modřin a otoků.

Vaser také umožňuje detailnější tvarování tuku a vytváření jemnějších linií těla. Tato technika se nazývá High Definition Vaser Liposuction.

High Definition Vaser zvýrazňuje anatomické detaily těla.

Vaše konzultace

Během konzultace budete mít možnost probrat své kosmetické cíle. Chirurg vás posoudí jako kandidáta na liposukční operaci a určí přístup, který je pro vás nejvhodnější.

Na konzultaci byste měli přijít připraveni probrat kompletní anamnézu a odpovědět na následující otázky:

  • Máte nějaké zdravotní problémy nebo alergie na léky? Léčíte se s nějakými zdravotními problémy?
  • Podstoupili jste někdy operaci?
  • Jaké jsou vaše současné léky, vitamíny a bylinné doplňky?
  • Jaká je vaše současná konzumace alkoholu, tabáku a rekreačních drog?
  • Jaká je vaše historie neinvazivních kosmetických zákroků?
  • Jaký výsledek od operace očekáváte? Jaká je vaše hlavní motivace pro podstoupení abdominoplastiky?

Chirurg také:

  • Požádá vás, abyste se podívali do zrcadla a upozornili na to, co přesně byste chtěli zlepšit.
  • Pořídí fotografie do vaší zdravotní dokumentace.
  • Posoudí váš zdravotní stav, včetně případných již existujících zdravotních potíží nebo rizikových faktorů.
  • Posoudí pružnost vaší kůže.
  • Proberou vaši ideální váhu, vaši reálnou váhu a vaši současnou váhu.
  • Vysvětlete typ zákroku nebo kombinaci zákroků.
  • Vysvětlete, jaké výsledky můžete očekávat.
  • Vysvětlete možnosti anestezie.
  • Vysvětlete, co můžete očekávat po operaci.
  • Ukáže vám fotografie případů podobných vašemu před a po operaci a odpoví na vaše případné dotazy.
  • Vysvětlete související rizika a komplikace.

Typ anestezie

V závislosti na velikosti ošetřované oblasti lze liposukci provést v lokální anestezii, lokální anestezii kombinované s nitrožilní sedací nebo v celkové anestezii. V některých případech lze použít i regionální anestezii, například epidurální anestezii.

Pobyt v nemocnici

Délka pobytu v nemocnici závisí na množství odstraněného tuku. Může být krátká (několik hodin) u malých liposukcí v lokální anestezii nebo delší (1 nebo 2 dny) u větších liposukcí v celkové anestezii.

Operační technika

Každý chirurg má své vlastní osobní techniky, které přizpůsobuje každému novému případu, aby dosáhl co nejlepších výsledků. Existují však některé společné zásady: Kožní řezy jsou malé (3 až 4 milimetry) a diskrétní, zpravidla skryté v přirozeném záhybu. Tukové buňky z hlubokých a povrchových vrstev jsou odsávány hladkými kanylami, které procházejí vrstvami podkoží, přičemž se dbá na to, aby se vyhnuly nervům a cévám.

Úzká kovová trubička je zavedena malým řezem (v tomto případě trubičkou Vaser) do okolní kůže. Ta je napojena na výkonnou vakuovou pumpu, která je tažena tam a zpět přes oblast přebytečného tuku. Přístroj Vaser rozbíjí povrchovou tukovou tkáň pomocí ultrazvukových vln a vakuové zařízení tuk odsává. Tímto procesem se odstraní tukové tunely a drobné cévy a nervy zůstanou nedotčeny. Kůže se poté stáhne.

Po operaci je aplikován kompresivní obvaz pomocí elastického obinadla. Velmi často se přes obvaz nosí speciální kompresní oděv. Doba trvání operace závisí na množství odstraněného tuku a počtu ošetřovaných oblastí těla. Může se pohybovat od 20 minut do 3 hodin (průměrná doba je 1 až 2 hodiny).

Po operaci

Doba potřebná k zotavení po operaci je úměrná množství odstraněného přebytečného tuku. Po operaci zaznamenáte v ošetřovaných oblastech otoky a modřiny. Bolest se může u jednotlivých pacientů lišit, ale obecně je mírná, což je způsobeno použitím velmi jemných kanyl. V prvních dnech po operaci je běžná únava, zejména po větších liposukčních operacích. Konečný výsledek lze posoudit nejlépe 6 měsíců po operaci.

Jaká jsou omezení?

Je důležité si uvědomit, že liposukce není léčbou obezity. Množství tuku, které lze z lokalizované oblasti odstranit, je omezeno tím, co je bezpečné (maximálně 3 litry), a přirozenou hranicí, kdy již nelze odstranit více tuku. Proto nemusí být možné zeštíhlit danou oblast tak, jak byste si přáli.

Další ošetření lze ve stejné oblasti provést po šesti měsících. V některých situacích je kůže nepružná a volná. Liposukce v těchto oblastech pak bude mít tendenci zanechávat kůži volnější a k nápravě může být doporučena excize kůže, a to buď současně s liposukcí, nebo později.

Nejčastěji k tomu dochází na břiše, po těhotenství nebo úbytku hmotnosti, na hýždích nebo na krku. Prohlubně a vrásky na kůži, někdy označované jako celulitida, se liposukcí nezlepší.

Možné komplikace

Liposukce, i když je prováděna z estetických důvodů, je skutečným chirurgickým zákrokem s následnými riziky spojenými s každým lékařským zákrokem, jakkoli se může zdát neškodný.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Émilie

Jmenuji se Emilie Gervaisová a žiji v tureckém Istanbulu. Jsem lékařka s rozsáhlými vědeckými znalostmi a více než 15 lety zkušeností v oblasti výzkumu rakoviny a molekulární biologie. Mám zkušenosti s organizací kongresů a řízením projektů. Mám schopnost přenášet složité lékařské a vědecké koncepty různým skupinám čtenářů prostřednictvím různých médií, včetně těchto webových stránek jako tabule pro mé psaní.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️