Transfer tuku v Turecku

cena za převod tuku Turecko 1
Napsal Laura

Vše, co potřebujete vědět o přenosu tuku v Turecku! Jaká je průměrná cena v Istanbulu? Naše rady pro úspěšné transplantace tuku v Turecku.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o přenosu tuku v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Kolik stojí transfer tuku v Turecku?

Průměrná cena transferu tuku v Turecku v Istanbulu je 2 800 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 1850 eur do 4700 eur.

ProceduryCena Turecko
Transfer tuku2800 €

Co je to transfer tuku?

Transfer tuku, známý také jako transplantace tuku,tukové injekce nebo lipofilling, je typ zákroku plastické chirurgie, který zahrnuje přenos tukové tkáně z oblastí s nadbytkem tuku do oblastí s nedostatkem objemu. Tento typ zákroku podstupují muži a ženy po celém světě, aby si zlepšili svůj estetický vzhled. Jedná se rovněž o bezpečnou, relativně nekomplikovanou a minimálně invazivní techniku, kterou lze využít ke korekci široké škály deformit obličeje, trupu a končetin.

Pro operaci přenosu tuku v Turecku musí být objem tuku v dárcovské oblasti dostatečný. Tuk se obvykle odebírá z břicha, stehen a hýždí. Poté je znovu vpraven do těla v procesu známém jako tuková injekce. Tuk se obvykle vstřikuje do oblastí, jako jsou prsa, obličej, ruce nebo hýždě.

Existuje několik typů autologního přenosu tuku nebo transplantace tuku v závislosti na oblastech, do kterých je tuk do těla vstřikován:

  • Transfer tuku do obličeje – Lipofilling je dobrou volbou pro pacienty s vráskami od smíchu, úsměvu, vráskami na obličeji, jizvami po akné, pod očima, na tvářích, hlubokými vráskami mezi nosem a ústy, vráskami na čele nebo jinými kožními prohlubněmi.
  • Zvětšení prsou přenosem tuku neboli transferem tuku do prsou – Tato technika se doporučuje pacientům, kteří si přejí malé zvětšení prsou.
  • Rekonstrukce prsou transplantací tuku – Operace přenosu tuku je vhodná pro pacienty, kteří trpí defekty nebo deformacemi prsou. Lze jej také použít pro celkovou rekonstrukci prsu po mastektomii.
  • Transfer tuku na hýždě – Tato technika je také známá jako brazilský lifting hýždí.
  • Omlazení rukou pomocí operace s přenosem tuku – Pacienti mohou díky technice přenosu tuku zlepšit vzhled svých rukou, které tak vypadají mnohem mladší.
  • Přenos tuku do rtů – odebraný tuk lze vstříknout do rtů pacienta, aby byly přirozeně plnější.
  • Přenos tuku do nohou nebo lýtek – pomocí této operace lze vytvořit tvarovanější stehna, kolena a lýtka.

Pacienti se záhyby nebo defekty v oblasti hýždí, obličeje, poprsí nebo rukou mohou mít prospěch z operace přenosu tuku v Turecku.

Nedoporučuje se pro přenos tuku

Estetická operace přenosu tuku neboli transplantace tuku se nedoporučuje pacientům s podváhou, protože nemusí mít dostatek tukové tkáně k odběru tuku. Pacienti proto obecně musí mít pro tuto operaci mírnou nadváhu. Pacienti musí být také v dobrém zdravotním stavu a před podstoupením operace musí přestat kouřit.

Odchod z nemocnice

Může být nutný pobyt v nemocnici přes noc.

Doba trvání operace

1 až 2 hodiny

Minimální délka pobytu

1 týden

Příprava

Silní kuřáci by měli přestat kouřit alespoň jeden měsíc před operací přenosu tuku, protože to může mít negativní vliv na výsledek operace. Minimálně dva týdny před operací je rovněž zakázáno užívat antikoagulancia, jako je aspirin, potravinové doplňky a protizánětlivé léky.

Jak operace probíhá?

Operace přenosu tuku v Istanbulu vyžaduje místní nebo celkovou anestezii. Po aplikaci anestetika začne chirurg odstraňovat přebytečný tuk z těla pacienta pomocí liposukce. Odebraný tuk je poté podle předem stanoveného cíle znovu vpraven do ošetřované oblasti pacienta, jako je obličej, ruce, hýždě nebo poprsí. Po dosažení požadovaného výsledku je operace ukončena a může začít období zotavování po transplantaci tuku.

Rekonvalescence

Doba rekonvalescence po operaci transplantace tuku závisí na tom, kde byl tuk odebrán, na oblasti, kam byl znovu aplikován, a na množství použitého tuku. Ošetřená oblast bude pravděpodobně týden nebo dva modrat a otékat. Pacienti si možná budou muset vzít na několik týdnů dovolenou.

Rizika

Rizika a komplikace operace transplantace tuku mohou zahrnovat:

  • Negativní reakce na anestetika.
  • Infekce v oblasti, kde je tuk odebrán.
  • Změny citlivosti.
  • Tvorba jizvy.
  • Poškození tkáně v oblasti liposukce.
  • Revizní operace z důvodu neuspokojivých výsledků.

Nežádoucí účinky

Po prvním týdnu tyto pooperační nežádoucí účinky, jako jsou otoky a modřiny, postupně odezní. V některých případech však mohou otoky přetrvávat i během druhého týdne. Čtrnáct dní po operaci je třeba se vyhnout sportu a namáhavým aktivitám a nejméně jeden měsíc po operaci je důrazně zakázáno kouřit.

Úspěšnost

Průzkum založený na 309 pacientech, kteří podstoupili operaci transplantace tuku, uvádí 84% míru spokojenosti.

Před a po

Operace přenosu tuku je bezpečný a uspokojivý zákrok, který pacientům přináší dlouhotrvající výsledky. Je důležité si uvědomit, že pacienti si musí udržovat stabilní hmotnost, aby si výsledky operace zachovali.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Laura

Jmenuji se Laura. Od roku 2004 pracuji jako lékařská a vědecká spisovatelka. Díky více než patnáctileté praxi v oboru mám rozsáhlé zkušenosti s psaním, překládáním a úpravou široké škály dokumentů, včetně vědeckých a lékařských výzkumných článků a konferenčních sborníků.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️